-
ρε σεις μια χαρα ειναι το αστρακι(οχι το ζυμαρικο) και τιμιο στα λεφτα που ζηταει
θα βαρεθουμε να το βλεπουμε παλι
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
ρε σεις μια χαρα ειναι το αστρακι(οχι το ζυμαρικο) και τιμιο στα λεφτα που ζηταει
θα βαρεθουμε να το βλεπουμε παλιΑπο Φρανκφουρτη. Το αμαξι παραγωγης ειναι αυτο. Not bad για την Οπελ αλλα μου αρεσε η μουρη του προκατοχου καπως καλυτερα.
MindFresh KilBreeze: Σαφως -
Ακομη το 3θυρο,συμφωνα με τα sketches αναμενεται να διαφοροποιειται αρκετα και να παιζει το 3θυρο megane στα ισια.Για να δουμε
-
κλασικο εσωτερικο ΟΠΕΛ
ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ
ασκησεις ακριβιας αναμεσα στα κουμπακια , ποτε δεν θα βαλουν μυαλο....
-
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένα αυτοκίνητο της υποτιθέμενης κατηγορίας C θα πρέπει να είναι 4,4 μέτρα; Από τα τέλη της δεκαετίας το '70 που το μήκος της κατηγορίας έπαιζε γύρω στα 3,7 έχουμε μεγαλώσει και έχουμε παχύνει όλοι οι κάτοικοι του 'ανεπτυγμένου' κόσμου τόσο πολύ και θέλουμε τόσους χώρους;
Βέβαια, δε φτάνει τα 4,5+ της Delta αλλά πότε θα μπει φρένο στη παράνοια της μεγέθυνσης; (και της πάχυνσης). Μόνο το Golf φαίνεται να ανθίσταται από τους κύριους παίκτες αλλά αυτό γιατί απλά η so-called γενιά 6 είναι 5 και κάτι ψιλά και δεν πρόλαβε και αυτή να τσιμπήσει καμιά δεκαριά πόντους για την πλάκα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κλασικο εσωτερικο ΟΠΕΛ
ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ
ασκησεις ακριβιας αναμεσα στα κουμπακια , ποτε δεν θα βαλουν μυαλο....Ξέρω καλό αμερικάνικο που είναι κάπως ετσι:
Γουστάρεις? -
απλο , κατανοητο και εν τελει κλασικο....
-
Aπό τον κυκεώνα του άστρα, καλύτερα έτσι.
Έλεος με τα πολλά κουμπάκια, πάψανε εδώ και καιρό να είναι κουλ και σούπερ ουάου. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλεος με τα πολλά κουμπάκια, πάψανε εδώ και καιρό να είναι κουλ και σούπερ ουάου.Γι αυτο δεν θα γινεις ποτε πιλοτος
Μια χαρα ειναι τα κουμπακια τους... οσοι μπερδευονται ξυδι
-
Ο πιλότος θέλει στο αμάξι του απλά πράγματα. Για όλα τα υπόλοιπα έχω το overhead.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο πιλότος θέλει στο αμάξι του απλά πράγματα. Για όλα τα υπόλοιπα έχω το overhead.τωρα μου θυμισες φιλο του πατερα μου που εκανε off road με maverick
επειδη το αυτοκινητο δεν ειναι για τετοια καποια στιγμη σε μια κοτρωνα χτυπαει το καρτερ (καμια προστατευτικη ποδια φυσικα) και αρχιζει να χυνεται το λαδιτελικα δεν ειδε οτι το αυτοκινητο ανεβασε θερμοκρασια και ετσι του καηκε το μοτερ και το πεταξε
ηταν απο τα τελευταια ατομα που περιμενα να μην κοιτουν τη θερμοκρασια της μηχανης
στα αεροπλανα τουλαχιστον κουδουνιζει κατι οταν υπαρχει προβλημα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στα αεροπλανα τουλαχιστον κουδουνιζει κατι οταν υπαρχει προβλημα
Ειναι ο χαρος που χτυπαει το κουδουνι του αεροσκαφους...
-
To 1,4T/140 έχει μόνο 300 Ευρά διαφορά από το 1,6/115 , σε όλες τις εκδόσεις.
Ποιός ο λόγος ύπαρξης του 1,6? -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
To 1,4T/140 έχει μόνο 300 Ευρά διαφορά από το 1,6/115 , σε όλες τις εκδόσεις.
Ποιός ο λόγος ύπαρξης του 1,6?ειναι γι αυτους που ακόμα πιστευουν οτι:
- μετα απο τόσες δεκαετιες δεν ειναι αρκετα δοκιμασμενοι οι turbo
- δεν ειναι ραλλιστες και τα 115 αλογα ειναι υπερβολικα πολλα
- ειναι πιεσμενα τα turbo, αρα θελουν ατμοσφαιρα...
Μπορω να σκεφτω και αλλες αηδιες αμα θες... Το ρεαλιστικοτερο ομως ειναι οτι μαλλον απλα θα υπαρχει ως επιλογη μεχρι να τελειωσει το στοκ!
-
μηπως εχει και μεγαλυτερο τελος ταξινομησης σε σχεση με το 1.4 και ετσι ροκανιζεται καπως η διαφορα τους η οποια λογικα εξω ειναι μεγαλυτερη?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το αυτοματο ειναι 2πλου συμπλεκτη?Με τι επιδοσεις που βλεπω μαλλον ειναι το κλασσικο που εχει και το insignia.
με 22500 180 άλογα και φουλ εξοπλισμός ....
πολύ καλή τιμή...
Ναι αλλα με λιγα ευρω παραπανω περνεις insignia 180αλογα οχι φουλ εξοπλισμο, εννοω οτι ανεβαινεις κατηγορια και χωρους.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έλεος με τα πολλά κουμπάκια, πάψανε εδώ και καιρό να είναι κουλ και σούπερ ουάου.Γι αυτο δεν θα γινεις ποτε πιλοτος
Κι οχι μονο.Με τα πολλα κουμπακια(με την προυποθεση να ειναι εργονομικα κι ευμεγεθη) μπερδευεσαι ακομα λιγοτερο.
Π.χ το παλιο μας αμαξι εχει ενα dial πανω στο ηχοσυστημα το οποιο:Στη μεσαια θεση(βαθος),περιστρεφοντας το αριστεροστροφα-δεξιοστροφα ρυθμιζει το vol.Στη μεσα θεση(πιεζοντας το δλδ) ρυθμιζει το treble,παλι αριστεροστροφα-δεξιοστροφα.Στην εξω θεση(τραβωντας το δλδ) ρυθμιζει με αναλογο τροπο το μπασο.Κι ολα αυτα πρεπει να τα μαντεψεις με 3 βελακια και τις λεξεις bass,vol,treble.
Ευτυχως κιολας,που εχει ενα ελατηριο επαναφορας και το συγκρατει στη μεσαια θεση.
Φανταστειτε τωρα το καταπληκτικα ιδιοφυες:να ειχε απλως 3 διπλα(αυξηση-μειωση) κουμπακια(ή εστω dials) με τις αντιστοιχες ενδειξεις.Ουαου!,μαγεια...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και εμένα μου αρέσουν τα πολλά κουμπακια.
Ίσως γιατί μέχρι τώρα όσα αυτοκίνητα οδηγούσα είχαν ελάχιστα. -
Αν τα συνηθίσεις είναι πολύ καλύτερα με πολλά κουμπιά. Αν είσαι ο οδηγός βολεύουν πολύ. Αν το πάρεις για test drive, λογικό είναι να σε μπερδέψουν στην αρχή.
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Αν τα συνηθίσεις είναι πολύ καλύτερα με πολλά κουμπιά. Αν είσαι ο οδηγός βολεύουν πολύ. Αν το πάρεις για test drive, λογικό είναι να σε μπερδέψουν στην αρχή.ειναι πολυ λογικο να μπαινεις σε ενα ΑΘΛΙΟ υπομενου για να ενεργοποιησεις το airc condition......μια διαδικασια που δεν μπορεις να την κανεις με κλειστα ματια και πρεπει να παρεις τα την προσοχη σου απο το δρομο...
ΕΛΕΟΣ
εργονομικα το προηγουμενο αστρα ηταν για τα αναθεμα....
Opel Astra 2009