-
Έχουμε πήξει στα Gti και τα supercars εδώ μέσα. Κάτι διαφορετικό λοιπόν για το Πάσχα. Η πολυτελή κατηγορία είναι σπάνια στην Ελλάδα (υπουργοί, βουλευτές, executives και άνθρωποι της νύκτας τα κυκλοφορούν) και ίσως ποτέ δεν θα θέλαμε να έχουμε κάτι τέτοιο. Προτιμήσεις όμως έχουμε....
Βάζω τους 3 μεγαλύτερους (Α8/Σειρά 7/S-Class) χωρίς να αποκλείουμε Jaguar, Lexus ή ότιδήποτε άλλο. Οι τιμές στα παραπάνω ξεκινάνε από τα 140-150.000 Ευρώ και απογειώνονται με τους εξοπλισμούς που διατίθονται.
Ποιο θα ήταν λοιπόν για σας το ιδανικό μέσο πολυτελούς μετακίνησης?
-
Έχουμε πήξει στα Gti και τα supercars εδώ μέσα. Κάτι διαφορετικό λοιπόν για το Πάσχα. Η πολυτελή κατηγορία είναι σπάνια στην Ελλάδα (υπουργοί, βουλευτές, executives και άνθρωποι της νύκτας τα κυκλοφορούν) και ίσως ποτέ δεν θα θέλαμε να έχουμε κάτι τέτοιο. Προτιμήσεις όμως έχουμε....
Βάζω τους 3 μεγαλύτερους (Α8/Σειρά 7/S-Class) χωρίς να αποκλείουμε Jaguar, Lexus ή ότιδήποτε άλλο. Οι τιμές στα παραπάνω ξεκινάνε από τα 140-150.000 Ευρώ και απογειώνονται με τους εξοπλισμούς που διατίθονται.
-
-
7αρα απο μενα
-
Δεν με ενθουσιαζει τιποτα απο τα παραπανω,αναμεσα σε αυτα θα διαλεγα την mercedes S αν και εχω καποιες ενστασεις για την ποιότητα του εσωτερικου.
-
Και τα τρία ειναι πολυ καλα αυτοκίνητα στην κατηγορια τους!!
-
Merc CLS 500
-
Maserati Quattroporte φυσικά . Ενα κλικ πάνω σε όλα
-
Ασχέτως αν κανένα δε μου αρέσει καθόλου, αποκλείω την 7άρα λόγω ανεπανάληπτης ασχήμιας και επιλέγω τη μερτσέντα.
Το Α8 ενδεχομένως να μην είναι κακό...αλλά εξακολουθεί να υστερεί σε κύρος, έναντι στη merca (δεν το πιστεύω ότι το είπα ΕΓΩ αυτό το πράγμα )
-
Εγω επειδή είμαι τεχνοφρίκ θα προτιμούσα το LS600h
-
Ρε παιδιά, καθένας θα προτιμούσε και κάτι άλλο. ON TOPIC, έχετε να προτιμήσετε κάτι...;
-
Μaserati Quattroporte.
Περισσότερο σπορ, λιγότερο λίμο.
-
Οι Aston Martin θεωρούνται πολύ sport για αυτή την κατηγορία;
Αν ναι, θα έλεγα Maybach, μόνο και μόνο από πλευράς πολυτέλειας... -
A8, το πιο cool πολυτελές αυτοκίνητο που κυκλοφορεί.
-
To A8. Έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερο αυτοκίνητο από τα άλλα δύο και πιο αντυπωσιακό. Επιπλέον ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και είναι και 4κίνητο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
To A8. Έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερο αυτοκίνητο από τα άλλα δύο και πιο αντυπωσιακό. Επιπλέον ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και είναι και 4κίνητο.όλα τα συγκριτικά που εγώ τουλχ έχω διαβάσει, του δίνουν το προβάδισμα.
υπερέχει γενικά σε τεχνολογία
ένα S8 για μένα
-
Μόνο και μόνο επειδή πρέπει να διαλέξω από τα 3 αυτά επιλεγω το Α8.
Δεν κανουν για την Ελλάδα αυτα τα οχήματα
-
Εχω εμπειρία από την S και μου άρεσε ακόμα και η 350 ...
η 7άρα δεν μου αρέσει
το Α8 μου αρέσει .... μάλλον ένα Α8 V10 -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
το Α8 μου αρέσει .... μάλλον ένα Α8 V10Για εμένα ένα W12.
-
Α8 ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!!!
Πολυτελή Αυτοκίνητα