-
Μόλις ήρθε συνάδελφος στο γραφείο με κλήση για παραβίαση του ΜΕΓΑΛΟΥ δακτυλίου
'Χάνουμε' κάτι ή πίνουν ληγμένα οι τροχαίοι;
-
wut?
τη γράψανε σε σημείο που ήταν όντως εκτός μικρού και εντός μεγάλου;
Ή απλώς 'τυπογραφικό' λάθος;[μήπως οδηγούσε τριαξονική νταλίκα; ]
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μόλις ήρθε συνάδελφος στο γραφείο με κλήση για παραβίαση του ΜΕΓΑΛΟΥ δακτυλίου'Χάνουμε' κάτι ή πίνουν ληγμένα οι τροχαίοι;
καλά...τι οδηγούσε?
ΥΓ: μπορείς να πάει να τη σβήσει (φυσικά), αφού σε ΙΧ δεν υπάρχει τέτοια παράβαση (ασχέτως αν ο αστυνομικός εννοούσε 'μικρό' δακτύλιο και έγραψε 'μεγάλο'). Έχει και τα καλά του κάποιες φορές η 'τυπολατρεία' που έχουν οι αστυνομικοί.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
wut?
Τον έγραψαν στη Λεωφόρο Αθηνών (γωνία με Λεωφόρο Κηφισού), δηλαδή στα όρια του μεγάλου δακτυλίου. Κι η κλήση αναγράφει και το σημείο και το είδος της παραβίασης
Κι οδηγούσε ένα Corsaκι...
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έγραψαν το Civic Hybrid? Ε όχι ρε Χρήστο, ήμαρτον!
Δηλαδή πόσα υβριδικά κυκλοφορούν πια στην Ελλάδα και δε μπορούν να τα ξεχωρίσουν...
Prius
Insight
Civic Hybrid
Auris Hybrid
Lexus *hΣιγά το δύσκολο!
Βάλε και τη Merc.... Και το civic εξωτερικά δεν ξεχωρίζει. Και δεν είναι και δουλειά του κάθε πιτσιρικά 22χρόνου να γνωρίζει τι κυκλοφορεί και τι εκπέμπει. Το πρόβλημα λύθηκε βέβαια στη Τροχαία σήμερα..... Αλλά αποτελεί μαλακία του Δημοσίου που δεν ορίζει σαφώς τις κατηγορίες αυτές. Το πρόβλημα θα λυνόταν με το να έδιναν πέρυσι στα οχήματα που θα έπρεπε να μπουν στο δακτύλιο ένα σήμα τελών κυκλοφορίας όπου στο καρτελάκι με τον αριθμό κυκλοφορίας να έγραφε 'ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ'. Αλλά που μυαλό.... Είχαν να κάνουν το hair-cut....
-
wut?
Τον έγραψαν στη Λεωφόρο Αθηνών (γωνία με Λεωφόρο Κηφισού), δηλαδή στα όρια του μεγάλου δακτυλίου. Κι η κλήση αναγράφει και το σημείο και το είδος της παραβίασης
Με το αβενσις να μην το επιxειρησω καν δλδ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
wut?
Με το αβενσις να μην το επιxειρησω καν δλδ
Το πολυ σε ενα μηνα θα ξεθυμανει οποτε θα μπορεις ανετα Δες τι γραφω και στις προηγουμενες σελιδες .
Οταν ξανακατεβω Αθηνα θα περασω επιδεικτικα μπροστα απο τα στρουμφ -
Μία κακής ποιότητας φωτογραφία:Φαίνεται η αναφορά στο 'μεγάλο δακτύλιο'. Η ακριβής διεύθυνση δεν φαίνεται καθαρά, δυστυχώς...
Παει στο 'Αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω' (όπως αναγράφει και η κλίση), μαζί με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της (που οδηγούσε εκείνη την ώρα), ιδανικά πάει και με αυτό το αμάξι στο τμήμα και θα βρει την άκρη πολύ εύκολα (πιστεύω).
-
Είμαι σίγουρος. Το θέμα είναι ότι έριχναν συνεχώς κλήσεις. Δεκάδες οδηγοί πρέπει να την 'πάτησαν'. Και κάποιοι μπορεί να μην καταλάβουν καν το άκυρο της κλήσης και να πληρώσουν
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το πρόβλημα λύθηκε βέβαια στη Τροχαία σήμεραΠάλι καλά. Έχουν βαλθεί όμως να ταλαιπωρήσουν όλον τον κόσμο.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ: τα links δε λένε τίποτα για τους κωδικούς του V.9, ή εγώ απλά ζαλίστηκα μετά από 2 ώρες και δεν καταλάβαινα τι διάβαζαΌχι, το V9 είναι απλά η θέση στη άδεια. Τα links είναι η αντιστοίχηση της οδηγίας που αναγράφεται στο V9 με την Ευρωπαϊκή, η οποία ορίζει τι είναι Euro IV, V κτλ.
Αν και νομίζω ότι έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα με εμένα (όπως έγραψα στο αρχικό μου ερώτημα):
σε σταματάνε γιατί ήσουν στο δακτύλιο ενώ δεν έπρεπε να κυκλοφορείς (αν πήγαινες με μονά-ζυγά). Πώς αποδεικνύεις ότι είσαι εντός ορίων προϋποθέσεων πράσινου δακτυλίου?Στην άδειά μου, γράφει στη θέση V7 ότι εκπέμπει 139 gr/km, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα αν είναι παλαιού τύπου άδεια, πιασ' τ' αυγό και κούρευτο...
-
Α, να και το λινκ:
http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?file ... uage=el-GR
Νομίζω όλα είναι ξεκάθαρα πλέον.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Α, να και το λινκ:http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?file ... uage=el-GR
Νομίζω όλα είναι ξεκάθαρα πλέον.
Ευχαριστώ.
-
Για τα υβριδικά Euro4 που πουλήθηκαν από το 2005 έως το 2008 ενδέχεται να μην αναγράφεται στη θέση V9 ο κανονισμός κατασκευής τους, τεκμηριώνουν όμως το δικαίωμά τους να κυκλοφορούν στο μικρό δακτύλιο ελεύθερα, βάσει του της αναγραφόμενης ιδιότητας τους στη θέση P3 ως ΥΒΡΙΔΙΚΑ.
Προσκυνήσομεν... Τους πήρε λίγες ημέρες.... αλλά το έπιασαν...
-
Υπαρχει καποιο σχεδιο που να δειχνει τον μεγαλο και τον πρασινο δακτυλιο πανω σε χαρτη;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για τα υβριδικά Euro4 που πουλήθηκαν από το 2005 έως το 2008 ενδέχεται να μην αναγράφεται στη θέση V9 ο κανονισμός κατασκευής τους, τεκμηριώνουν όμως το δικαίωμά τους να κυκλοφορούν στο μικρό δακτύλιο ελεύθερα, βάσει του της αναγραφόμενης ιδιότητας τους στη θέση P3 ως ΥΒΡΙΔΙΚΑ.Προσκυνήσομεν... Τους πήρε λίγες ημέρες.... αλλά το έπιασαν...
Όλα τα υβριδικά μπαίνουν δακτύλιο ή μόνο τα έχοντα κάτω από 140;; Όπως καταλαβαίνω τα μεγάλα (κάμποσων χιλιάδων κυβικών) δεν μπαίνουν αφού δεν είναι
-
με τα αυτοκινητα που ερχοντε απο επαρχια τη γινεται με το δακτυλιο? ισχυει ο δακτυλιος σε αυτους
η οχι? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
με τα αυτοκινητα που ερχοντε απο επαρχια τη γινεται με το δακτυλιο? ισχυει ο δακτυλιος σε αυτους
η οχι?Φυσικά και ισχύει, γιατί να συμβαίνει το αντίθετο άλλωστε;
Αν πάω εγώ σε επαρχιακή πόλη που έχει πχ παρκόμετρα στους δρόμους της δε θα ισχύουν για μένα επειδή είμαι από την Αθήνα δηλαδή; -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Φυσικά και ισχύει, γιατί να συμβαίνει το αντίθετο άλλωστε;Μπορεί να ρωτάει επειδή έχει συνηθίσει π.χ. οι πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης στην πόλη του να μην ισχούουν για αυτούς!
Δακτύλιος - γράφουνε?