-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Στο θέμα μας: στα 25000 ευρώ το 1.8 είναι πολύ καλή επιλογή. Απλά θα ήθελα σε αυτά τα λεφτά ίσως κάτι λιγότερο all around και περισσότερο ειδικό. Τσιμπημένο δυστυχώς... Αλλά, αν δεν θέλεις sedan ή MX-5, τι άλλο να πάρεις στα 25000 (μην απαντάτε, μπορώ να βρω μερικά, αλλά όχι καλύτερα από το civic).
Sorry που ...απανταω αλλα δεν κρατιεμαι. Στα λεφτα που λες το GOLF GT δεν ειναι καλυτερο του Civic?
Προσωπικα δεν βλεπω το Civic να υπερεχει σε ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο την εγγυηση -την οποια βεβαια την εχεις πληρωσει ΗΔΗ στον Σαρακακη οταν το αγοραζεις-, αντε και την καταναλωση.
Μηπως το Civic εχει καλυτερο μοτερ? Καλυτερο τιμονι? Καλυτερο κιβωτιο? Καλυτερη αναρτηση? Καλυτερη οδικη συμπεριφορα? Ειναι πιο ανετο? Ειναι πιο σπορ?
Δεν εχω τιποτα με το Civic, το οποιο το θεωρω μια τιμια προταση για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αγοραστικο κοινο που βλεπει το αυτοκινητο ως εργαλειο μετακινησης και τιποτα αλλο και κοιτα το κοστος χρησης και δεν εχει 'οδηγικες ανησυχιες' αλλα νομιζω οτι αυτο που εγραψες (bold) δεν ισχυει.
-
Καλό το Civic και το Golf GT αλλά με 25000Ε θα έπαιρνα το 206RC και δεν πα να λένε οι άλλοι ό,τι θέλουν... Μια ζωή την έχουμε, και δεν αγοράζουμε κάθε χρόνο καινούριο αυτοκίνητο. Ας αφήσουμε τον κόσμο να πάρει αυτό που τον συγκινεί. Κακά αυτοκίνητα δεν υπάρχουν (κακές αγορές όμως υπάρχουν)!
Εγώ θέλω μικρό-ευέλικτο-ελαφρύ-τετραθέσιο και βολίδα με 25000Ε. Οι επιλογές μου είναι συγκεκριμένες και σαφώς δεν συμπεριλαμβάνουν τα Civic, Golf, Megane, 307, Focus II, Mazda 3, Leon, Octavia, Corolla, C4, Lancer κλπ πολύ καλά έως εξαιρετικά αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορία για όλα τα γούστα.
Άντε, περιμένω να δω τί θέλει να πει ο ποιητής του παρόντος θέματος...
-
Ναι βρε παιδιά, ok! Και οι δυο δίκιο έχετε, τρόπος του λέγειν δε μπορείς να βρεις καλύτερο από το Civic! Δεν θα το πάρω πιθανόν, αλλά στα λεφτά του δεν είναι πολύ καλή επιλογή ούτως ή άλλως;
Αν και νομίζω πως με οροφή τα 25000, τα προαναφερθέντα πάνε προς τα 27000 ευρώ! Όπως και το αναμενόμενο Clio RS. Ή όχι;
Και είχα στο μυαλό μου hatchbacks, όχι μικρά GTI. To GT, οκ, είναι πολύ καλό, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά άλλα σε αυτά τα λεφτά- αυτό είναι κατά βάση το επιχείρημα μου, όχι ότι το civic είναι τόοοοοοοσο σπουδαίο! Ελπίζω να αποσαφήνισα λίγο την άποψη μου!
Α, φίλε koralli, εγώ δεν έγραψα τίποτε σε bold!
Edit: Ok, υπάρχει και το VTS! Απλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω στο άνωθι post!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
coyote
η προσπάθεια είναι αν θέλει κάποιος να πει κάτι (ακόμα και αν είναι απαράδεκτο ή εντελώς προσωπική του εκτίμηση) να μπορεί να το πει.Ο χρήστης που άνοιξε το θέμα προφανώς εχει μια άποψη.
Καλύτερο δεν είναι να μπορέσουμε ΚΑΙ να ακούσουμε τι θέλει να πει ΚΑΙ να πούμε ότι διαφωνούμε/συμφωνούμε?Τα περί άλλων αυτοκινήτων τα αφήνω ασχολίαστα.
Τα θέματα κλειδώνονται όταν πλακώνουν τα μπινελίκια και οι προσωπικές επιθέσεις. Οχι όταν δεν μας αρέσει το θέμα.
Ο τίτλος του ΤΟΠΙΚ ειναι απαράδεκτος
Αυριο θα ανοιξω και εγω ένα τοπικ που θα λέει
'ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΟΥΣ 4 τροχους'
Δε θα ήταν ψιλολαλακία σαν θέμα?
Και θα το συντηρούσα για ένα χρόνο με απόψεις
Θα ειναι παρόμοιο με το τοπικ που εχουμε για τις προτάσεις προς τους τροχούς απλώς θα έχει άλλο τίτλο ο οποίος καθημερινά θα μειώνει τους τροχούς (ένας τέτοιος τίτλος είναι...... κάπως)
Τι λέτε? να το κάνουμε.
Να κάνει ο καθένας ότι τοπικ θέλει με σκοπό να μειώσει τους άλλους?
ή να κάνω ένα τοπικ που να λέει ....Γιατι δε μου αρέσει ο Κουκ?
Εγω δε κολλάω στο τι λέει
Κολλάω στον Τιτλο που έχει βάλει, ο οποίος έχει ως μόνο στόχο να μειώσει την εταιρία -
Νομίζω ότι -σε όλα τα πράγματα- πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία.
Και θέματα και δημοσιεύσεις εναντίον των 4Τ υπάρχουν.
Το θέμα είναι ποιό?
Να ανοίξουμε από ένα θέμα, με τον τρόπο με τον οποίο διαφωνούμε?
Για να πετύχεις τι? Να δείξεις ότι είναι λάθος?
Μπορεί να είναι. Τελικά όμως οι απαντήσεις είναι που έχουν σημασία και οχι οι τίτλοι.Οι εταιρείες δεν μειώνονται έτσι. Αντίστοιχα θα σου θυμίσω το θέμα με τους αερόσακκους της Ford κλπ κλπ κλπ
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Ναι βρε παιδιά, ok! Και οι δυο δίκιο έχετε, τρόπος του λέγειν δε μπορείς να βρεις καλύτερο από το Civic! Δεν θα το πάρω πιθανόν, αλλά στα λεφτά του δεν είναι πολύ καλή επιλογή ούτως ή άλλως;Αν και νομίζω πως με οροφή τα 25000, τα προαναφερθέντα πάνε προς τα 27000 ευρώ! Όπως και το αναμενόμενο Clio RS. Ή όχι;
Και είχα στο μυαλό μου hatchbacks, όχι μικρά GTI. To GT, οκ, είναι πολύ καλό, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά άλλα σε αυτά τα λεφτά- αυτό είναι κατά βάση το επιχείρημα μου, όχι ότι το civic είναι τόοοοοοοσο σπουδαίο! Ελπίζω να αποσαφήνισα λίγο την άποψη μου!
Α, φίλε koralli, εγώ δεν έγραψα τίποτε σε bold!
Ναι βρε συ δεν ειπα οτι εγραψες, απλα εγω τα εκανα bold για να εστιασω την παρατηρηση μου.
Το Golf GT 3d εχει 23850 και ειναι πρακτικα πληρες απο εξοπλισμο.Ειναι οντως λιγο ακριβοτερο απο το Civic αλλα προσφερει πολλααααα περισσοτερα απο το Honda κατα τη γνωμη μου.
Επισης στα λεφτα του Civic παιζουν ανετα Focus, Leon 2.0 και με λιγα παραπανω 147 2.0 και C4 2.0 VTS, ενω με λιγοτερα παιζει και το Astra 1.8/140. Οποτε η γνωμη μου ειναι πως επιλογες υπαρχουν αρκετες! -
εντάξει ΚΟΥΚ με έπεισες
ΘΑ ανοίξω ένα θέμα που να λέειΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ HONDA CIVIC 2006 !!!!
-
....
-
Ας προσπαθήσω να δώσω μια σοβαρή απάντηση στο ερώτημα του θρεντ:
Δεν θα έπαιρνα το νέο Civic επειδή:
-
Είναι ακριβό
-
Ειναι αδιάφορο οδηγικά
Κατα τα άλλα ειναι μπροστά σε εμφάνιση, εσωτερικό, τεχνολογία και κινητήρα...
-
-
στις 4 σελιδες του forum oi δυο ειναι καθαρα επιλυση προσωικων διαφορων και η μια μιλαει για το golf σε απευθειας αντιπαραθεση με το civic!ασχημο αυτο...
δεν θα αγοραζα το civic γιατι νομιζω οτι τα 23-24000 ευρω που εχει πιανουν πιο πολυ τοπο σε ενα γερμανικο παρα σε ενα γιαπωνεζικο!
δεν μου αρεσει εξωτερικα.
δεν με ενδιαφερουν τα 1,8!αλλα και ουτε τα 1,4 -
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
δεν θα αγοραζα το civic γιατι νομιζω οτι τα 23-24000 ευρω που εχει πιανουν πιο πολυ τοπο σε ενα γερμανικο παρα σε ενα γιαπωνεζικο!Σε αυτό θα διαφωνούσα. Κατά τη γνώμη μου τα 23-24Κ είναι πολλά για αυτοκίνητο οποιασδήποτε εθνικότητας με τις προδιαγραφές του Civic. Ή μάλλον, για να τοποθετηθώ καλύτερα και να μην παρεξηγηθώ, δυσκολεύομαι να προσδιορίσω την τοποθέτηση του συγκεκριμένου μοντέλου...
Είναι 1.800 και έχει 140 άλογα. Θέλει να είναι οικονομικό (αφού, αν ήθελαν οι Ιάπωνες, δεν θα δίσταζαν να τον ρυθμίσουν για τρελές επιδόσεις), είναι συμμαζεμένο σε διαστάσεις, αλλά στα συγκεκριμένα λεφτά βρίσκεις αυτοκίνητα επόμενης κατηγορίας με μεγαλύτερους χώρους, είναι πολύ προχωρημένο σχεδιαστικά μέσα-έξω, ενώ έχει συντηρητικό οδηγικό προφίλ και το πασάρουν φορτωμένο με τρελό εξοπλισμό και υψηλές αρχικές τιμές (βασική έκδοση, εννοώ!). Και ταυτόχρονα, το ίδιο αυτοκίνητο το δίνουν και με 1.400αρη με 83 άλογα! Υπάρχει κάποιο marketing plan που να εξηγεί σε ποιον στοχεύει, για να το ρίξουμε μια ματιά;[/img]
-
Καλοι μου φιλοι
@coyote
Πολυ ζορι δεν τραβαμε καλοκαιριατικα?Το θεμα του τοπικ ειναι σαφες.Διαπραγματευεται τα αρνητικα σημεια του Civic.To ανοιξα επειδη ενουχλουσε η επισημανση των αρνητικων στο επισημο thread.Το σεβομαι.Καθε ανθρωπος δικαιουται να ναι γραφικος να χει την κομπλα του και να μη δεχεται αντιθετη κουβεντα Αν θες να ποσταρεις κατι σχετικο,τοτε καλως...Αλλιως ανοιξε ενα θεμα 'Γιατι δε θα ποσταρα στο θεμα'Γιατι δε θα αγοραζα το Civic 2006' -
Omikrone3
κριμα να κοροιδεύεις τους παπούληδες... (έτσι δε λένε τους χονταιους στο TG?) -
Μη τα μπερδευεις φιλε μου.Η honda μια χαρα βασιλισσα στο θρονο της,και εχει προσφερει στην αυτοκινηση.Το civic ειναι αναξιο της
-
Οmicrone3 έχεις ξεφύγει λιγουλάκι... είπαμε, να έχεις όρεξη να θάβεις to Civic και να μας πειράζεις αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια... ακόμα περιμένουμε να πάρεις θέση στο thread που εσύ δημιούργησες! Αντ'αυτού ειρωνεύεσαι το Civic από το thread του Golf GT μέχρι και το thread για τις γκόμενες τραγουδίστριες κτλ... Ήμαρτον. Προφανώς και αυτό το thread το άνοιξες για να κάνεις τη πλάκα σου και να μας βάλεις να τσιμπίσουμε. Ελπίζω οι moderators να φροντίσουν για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ ώστε να μπορούμε να μπαίνουμε σε αυτό χωρίς να εκνευριζόμαστε. Και για να σε προλάβω δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη κριτική στο αμάξι που μου αρέσει και το έχω πληρώσει (ακριβά κιόλας ), αρκεί να είναι σοβαρή. Τέτοια σοβαρή κριτική ελάχιστες φορές έχεις ασκήσει. Υπάρχει όριο μεταξύ πειράγματος και ειρωνίας.
-
Βλεπω απο πισω μου τρεχεις στα threads.Να σαι καλα που 'τσιμπας' και μου δινεις σημασια
Τωρα επι της ουσιας αφου οπως λες το πληρωσες ακριβα,αμφιβαλλω αν θες να ακουσεις κριτικη.Αν σε βοηθα η μνημη σου εχω ασησει και σοβαρη κριτικη,αλλιως με ενα ψαξιμο στο thread του civic θα βρεις αυτο ποτ ψαχνεις.Και γιατι τετοιο ζορι να τοποθετηθω εγω?Τοσα ποστ εχουν γινει ηδη,προβληματισου απο αυτα.
Και εγω ελπιζω οι moderators να μοιραζουνε ξυδακι αμα την εισοδο των hondoπληκτων για να μη ρισκαρουν και την ψυχικη τους υγεια -
Ενδιαφέρουσα ψυχολογική/ψυχιατρική άσκηση το παρόν θέμα πάντως
Έτσι μου 'ρχεται να το πάω στον Αντίλογο -
Απαντώ μήπως και σώσω την κατασταση...
Θα επαιρνα Honda civic γιατι μαρεσει πολύ εμφανισιακά και λόγω του πολύ καλού ονόματος που έχει η Honda.
Δεν θα το επαιρνα λογω τιμής και μόνο... -
Μη οχι κυριε Krusenstern,μην το κανετε αυτο .Οχι στον αντιλογο,δε θα το παιρνει κανεις σοβαρα.
Θα μου γραψετε και κατι με την πρασινη γραμματοσειρα?
Ε? Φανταστικε moderatora... -
Omicrone3 όπως ανέφερα κάποια στιγμή άσκησες σοβαρή κριτική την οποία τη δέχτηκα. Μετά ξέφυγες. Όσο για το εάν σε ακολουθώ στα threads δε νομίζω, απλά κάνω και εγώ τη βόλτα μου σε αυτά. Όσο για το εάν δέχομαι κριτική. κάνε εσύ μια αναδρομή σε αυτά που έχω γράψει και αποφάσισε εάν δέχομαι κριτική ή όχι. Εσύ κοροϊδεύεις κάποια επιχειρήματα που προβάλλω.
To thread αυτό είναι ανούσιο. Δεν θα έπαιρνα Civic:
- Γιατί η Lamborghini και η Ferrari είναι πιο γρήγορες
- Γιατί η Mercedes Μaybach έχει καλύτερους χώρους.
- Γιατί το Smart είναι πιο βολικό στο παρκάρισμα.
- Γιατί η ML500 έχει καλύτερες δυνατότητες εκτός δρόμου
- ...
- ...
- ...
HONDA FORUM