-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Εγώ πάντως ενούσα ότι 3 χρόνια είναι η εργοστασιακή και τα 4 είναι του Σαρακάκη.Δε ξακαθαρίζεις εάν μιλάς για ολική ή όχι...
-
Με γειες το νέο φορουμ Δεν έχω Honda τώρα, αλλά είχα πριν 1 χρόνο περίπου το Hrv με το οποίο ήμουν πολύ ικανοποιημένος.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα η ECU είναι η original. Απλά έχει ένα daughterboard (K-100, παρόμοιο με το K-Pro αλλά χωρίς δυνατότητα επαναπρογραμματισμού) της Hondata. Δε νομίζω να φαίνεται σε διαγνωστικό για συνήθεις εργασίες. Αν τώρα βαρέσει μπιέλα και το ψάξουν, θα το βρουν (εξάλλου φαίνεται αν ανοίξεις το κουτί της ECU) αλλά δε νομίζω να φτάσουμε εκείTo προγραμματάκι είναι custom (σε δυναμόμετρο) και βγάζει 187 τροχό (175 μαμά) αλλά με στόχο όχι την απόλυτη δύναμη αλλά το 'γέμισμα' της καμπύλης στις μεσαίες (δηλ. τη μείωση της επίδρασης του VTEC στις 5900). Αν αυτό σημαίνει (200-175)+187=212 στρόφαλο, ΟΚ.
δεν χρειαζεται να το ψαξουν οτι εχεις προγραμμα,το ξερουν ηδη στο συνεργειο που το πηγαινεις!!! ,παντως φαινεται και στο τεστερ Nass!!!
-
Δεν το έχουν αναφέρει ποτέ αλλά μπορεί, δεν αποκλείεται (αν και γιατί να το έχουν βάλει στο διαγνωστικό χωρίς να έχω αναφέρει οποιαδήποτε βλάβη ?). Ετσι και αλλιώς όμως δεν έχουν λόγο να ασχοληθούν (μόνο κανονική συντήρηση κάνει μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο (emoticon που να χτυπάει ξύλο δεν έχει ? ). Εννοείται πως δεν έχω αυταπάτες πως σε μια στραβή θα έχω τρεχάματα -αλλά ποντάρω στην Ιαπωνική αξιοπιστία
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
..... (emoticon που να χτυπάει ξύλο δεν έχει ? ) -
-
Nass, με K-pro και σωστό προγραμματισμό θα έπρεπε να έχεις ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ κατανάλωση σε ταξίδια. Αυτό λένε όσοι το έχουν κάνει.
Μή φοβάσαι για την εγγύηση. ΑΝ πηγαίνεις σε σωστό συνεργείο και όχι στα κεντρικά του Σαρακάκη, δεν θα σου δημιουργήσουν προβλήματα ποτέ.
Αυτό το 3+4 για την εγγύηση ισχύει.
Α, με γειά το υποφόρουμ. Εγώ έχω ένα Civic Vti EG '96.
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Εχω το accord 2.0 εδω και 6 μήνες, σχετικά είμαι ευχαριστημένη...θα δείξει...η αλήθεια είναι οτι το περίμενα πιο ευκίνητο...Ο χώρος των αποσκευών είναι τεράστιος
Την παρασκευή θα κάνω το 1ο service.....Κατερίνα το πήρες με αυτόματο κιβώτιο μήπως;
Τα χαρτιά λένε ότι το αυτόματο είναι πιο αργό από το manual κατά 1,4 δεύτερα (10,6 και 9,2 αντίστοιχα). Επίσης ρόλο παίζει η έκδοση του αυτοκινήτου ελέω διαφορετικών εξοπλιστικών πακέτων. Για παράδειγμα αυτό με χειροκίνητο κιβώτιο στην έκδοση σπορτ έχει 0-100 9,2sec ενώ το αντίστοιχο executive 9,6sec.
Προσωπικά στην κατηγορία που ανήκει το accord θεωρώ ικανοποιητικότατη μια επιτάχυνση κάτω από 10sec. Στις πολύ χαμηλές στροφές είναι γεγονός ότι ο οδηγός έχει την αίσθηση ότι υπάρχει κάποια καθυστέρηση (laq). Xωρίς να είμαι ειδικός αυτό θεωρείται αναμενόμενο σε ένα αυτοκίνητο με ατμοσφαιρικό κινητήρα 16 βαλβίδων και βάρους 1400+ κιλών. Μόλις ανεβάσει στροφές όμως ..... -
Γειά σας,
Καλορίζικο το fotum.
Έχω το CR-V κοντά 3 μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Δεν έχω κάνει ακόμα service και δεν έχω εμπειρία από συνεργεία Honda, θάθελα όμως προτάσεις για καλό συνεργείο από κάποιον ...ψαγμένο!!
Μένω Ν. Σμύρνη και το πήρα απο τον Μπουλούμπαση (Πειραιά), που ...απέχει κάπως!! Εκεί θα πάω για το 1ο service και θα δούμε.Φιλικά
Μάξιμος
-
Εχει και ο παπράς καλά παιδιά λένε. Εγω πάω κεντρικά
-
Έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με την αντιπροσωπεία της Honda (Σαρακάκης) και την εγγύηση...
Κάποιοι λένε πως έχουν δεινοπαθήσει μέχρι να διορθώσουν κάποια προβλήματα εντός εγγύησης ή πως κάποια δε λύθηκαν...
Οι παλιοί καμιά άποψη; (είμαι Θεσσαλονίκη εάν αυτό έχει σημασία)
-
Τα τελευταία χρόνια εδώ μέσα στο φορουμ δεν εχουμε κάτι φοβερό εκτός από κάποιον που ρωτούσε κάτι για το ραδιόφωνο του. Εγω δεν εχω παθει κάτι.
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σας,Καλορίζικο το fotum.
Έχω το CR-V κοντά 3 μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Δεν έχω κάνει ακόμα service και δεν έχω εμπειρία από συνεργεία Honda, θάθελα όμως προτάσεις για καλό συνεργείο από κάποιον ...ψαγμένο!!
Μένω Ν. Σμύρνη και το πήρα απο τον Μπουλούμπαση (Πειραιά), που ...απέχει κάπως!! Εκεί θα πάω για το 1ο service και θα δούμε.Φιλικά
Μάξιμος
καλοριζικο το οχημα. για νοτια προαστια ολοι λενε τα καλυτερα για τον Παπρα.
για τα βορεια εγω παω στον Σωτηροπουλο στο Μαρουσι. εχω μικρη εμπειρια (πρωτη αλλαγη λαδιων- αυριο παω για το πρωτο κανονικο), αλλα μεχρι τωρα ολα οκ.
καλοριζικο και το Honda forum
-
Η σελίδα είναι στα ιαπωνικά αλλα τα σχήματα αξίζουν την προσοχή σας:
-
Γειά σας,
Ο χρήστης kozo έγραψε:
καλοριζικο το οχημα. για νοτια προαστια ολοι λενε τα καλυτερα για τον Παπρα.για τα βορεια εγω παω στον Σωτηροπουλο στο Μαρουσι. εχω μικρη εμπειρια (πρωτη αλλαγη λαδιων- αυριο παω για το πρωτο κανονικο), αλλα μεχρι τωρα ολα οκ.
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Γράψε πάντως τις εντυπώσεις σου για τον Σωτηρόπουλο.
Με γειά και σε σένα, αφού τώρα πας για το 1ο service!Φιλικά
Μάξιμος
-
Καλοριζικο το νεο φορουμ μας.Εγω εχω ενα honda jazz.
Επειδη μενω Πειραια εγω για τα service το πηγαινω στον Παπρα γιατι το προσεχουν πιο πολυ το αυτοκινητο. -
CHECK THIS OUT!
http://84.40.3.165/ -
καταπληκτικο videaki Honda!
λοιπον και για το service των 15.000km εμεινα ευχαριστημενος. βεβαια ειναι πολυ στανταρντ τα πραγματα που γινονται. παντως τις παρατηρησεις που εκανα (π.χ. σπρει σιλικονης στα παραθυρα κλπ) τις τακτοποιησαν.
εχω ενα Civic Type-R -
Πόσο σου καίει το αμάξι και πες μου αν σου τρίζουν τα παράθυρα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πόσο σου καίει το αμάξι και πες μου αν σου τρίζουν τα παράθυρα?περίπου 9-10 λιτρα μου καιει εντος πολης (αλλα οχι κεντρο-κεντρο). εκτος πολης αρκετα λιγοτερο. σε προσφατη εκδρομη στον Βολο μου εκαψε λιγο περισσοτερο απο μισο ρεζερβουαρ δηλαδη κατι παραπανω απο 20 λιτρα.
ναι στο δικο μου τα παραθυρα τριζουν αλλα με σπρει σιλικονης και με ανοιγμα και σφιξιμο γρυλλων ειναι ΟΚ.
εχω ακουσει επισης οτι με φιμε δεν τριζουν καθολου! σε λιγο καιρο θα βαλω και θα ξερω
HONDA FORUM