-
Σήμερα είδα ένα κόκκινο nsx Και θυμήθηκα ξανά τον πρώτο έρωτα τον παντοτινο
Υπόσχομαι φώτο Μόλις το παραλάβω, λόγια του jbt
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χαμός
Sent from Corsair's brickμε γεια μιράζ!!! αν κ δεν είμαι φαν της ανατολής
-
καλοδούλευτο!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
φρένα-κιβώτιο - μοτέρ από άλλο παραμύθι
-
Καλησπέρα
πρώτη επίσκεψη στο forum αν και επι 5ετίας κάτοχος Honda και αφου΄εχω κολλήσει με τα ιαπωνέζικα
και περισσότερο με τα Honda θα ήθελα να ρωτήσω
αν έχετε κάποιος από εδώ εμπειρία με το civic hybrid και γενικότερα αν θα κρίνατε καλή επιλογή ένα
,μεταχειρησμένο υβριδικό.Είμαι βλέπεται προς αναζήτηση αυτοκινήτου και με βλέπω προς μεταχειρισμένο μιας και το
Vezel- HRV μάλλον καθυστερεί αλλά θα είναι και λίγο έξω από τα όριά μου!!!!Κάθε άποψη δεκτή παιδιά και πάλι καλώς σας βρήκα
-
Είχαμε δουλίτσα σήμερα στο FN2 !!!
Είχε φθαρεί η 'κάλτσα' του λεβιέ και αποφάσισα να την αλλάξω...
Οπότε και παρήγγειλα ανταλλακτικό. Τέλεια ποιότητα, γνήσιο δέρμα, φαίνεται, και γρήγορη αποστολή.
Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό για να κάνω την δουλειά μου...
Όλα καλά, δεν σπάσαμε τίποτα και όλα τελείωσαν σε ~45'. Αν δεν έχετε μεγάλο συρραπτικό, και με hot glue κάνετε μια χαρά την δουλειά σας...Αν υπάρχουν απορίες, ρωτήστε ελεύθερα...
-
45' τι σκατά κάνατε?
-
- Μόνος μου το έκανα...
- Η ουσία είναι 15' υπόθεση. Τρώς τουλάχιστον άλλα τόσα μέχρι να βγάλεις την παλιά 'κάλτσα' και να κολλήσεις την καινούργια...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Είχαμε δουλίτσα σήμερα στο FN2 !!!
Είχε φθαρεί η 'κάλτσα' του λεβιέ και αποφάσισα να την αλλάξω...
Οπότε και παρήγγειλα ανταλλακτικό. Τέλεια ποιότητα, γνήσιο δέρμα, φαίνεται, και γρήγορη αποστολή.
Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό για να κάνω την δουλειά μου...
Όλα καλά, δεν σπάσαμε τίποτα και όλα τελείωσαν σε ~45'. Αν δεν έχετε μεγάλο συρραπτικό, και με hot glue κάνετε μια χαρά την δουλειά σας...Αν υπάρχουν απορίες, ρωτήστε ελεύθερα...
Και στο δικό μου έχει φθαρεί και χρήζει άμεσης αντικατάστασης!
-
Sent from Corsair's brick
-
Δεν είναι τίποτα παίδες... Αλλάξτε το άφοβα !!!
Μόνο το 1ο κλιψάκι, αυτό για να εμφανίσεις την ασφάλεια/βιδα που κρατάει την μπίλια, θέλει λίγο προσοχή, για να μην σπάσει κάποιο δοντάκι... -
Ξέχασα να γραψω τον αριθμό χιλιομέτρων του χοντα
126000.!!!!!HONDA CIVIC 2008 1.8 142hp 5πορτο σενταν.Χτύπησε μπιελα..Αγορασμενο το 8/8/2008 με εγγύηση π έληξε πριν 20 μέρες 8/8/2014 βλαβη που δε δικαιολογείται απο τους τεχνικούς.Ωστόσο η Χοντα μέχρι στιγμής που θέλει να λέγεται αξιοπιστη,ποιοτικη και σωστή απέναντι στο κοινό της κωφεύει!! -
Τελικά βρέθηκε λυση απο εξουσιοδότημενο στη Πατρα.Αλλαγή μηχανής με ελαφρά μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση κ ελάχιστα χλμ.εννοείται με επιβάρυνση εξοδα δικά μας αλλα σε Τιμή πολύ καλή.
Ειναι και αυτό μια βοήθεια όμως για καποιον που ξοδεύει 30000 και ξεμένει απο χοντα στα 126000χλμ απο μηχανή.Ωστόσο επαναλαμβανω ειμασταν ΕΚΤοΣ εγγύησης.Τουλάχιστον βρέθηκε λυση απο το συνεργάτη της εταιρίας στη Πάτρα κυριο Κοντογιωργα τον οποίο κ ευχαριστουμε. -
5πορτο ή σενταν?
τι να πω, ύψιστη γκαντεμιά...μήπως έφταιγε τπτ βενζίνη?
30.000? βάζεις και τα service στην αντιπροσωπεία μέσα..? -
Για H-RV α) ντισιρμπιτέρ και β) βαλβίδα κρούσης που καινούργια γνήσια κοστίζουν περίπου 700€!!! θα έχω κανένα πρόβλημα αν βάλω μεταχειρισμένα γνήσια;
Και για να ξέρω αν αξίζει να το ψάξω, μέχρι πόσα € το ελάχιστο μπορώ να τα βρω καλή τιμή τα μεταχειρισμένα και τα δύο;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
5πορτο ή σενταν?
τι να πω, ύψιστη γκαντεμιά...μήπως έφταιγε τπτ βενζίνη?
30.000? βάζεις και τα service στην αντιπροσωπεία μέσα..?γκαντεμια.σενταν...
-
Καλησπερα σας ειμαι καινουριος εδω και εχω αγορασει πριν 2-3 βδομαδες ενα honda civic 00' 3θυρο εισαγωγης απο Γερμανια και η γυναικα που το χε ελεγε οτι ηταν 102 αλογα εγω ηξερα οτι στην αδεια αν εγραφε τυπο μηχανης D14A3 θα ηταν 75hp και αν ελεγε D14A4 θα ηταν 90hp ομως πιαστηκα απροετοιμαστος γιατι εγραφε D14Z1 ετσι λοιπον επειδη στις εληψεις του αυτοκινητου ελεγε αληθειες την πιστεψα και με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα στο google αυτο και απογοητευτηκα λιγο...
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_D_engine#D14Z1
Το αυτοκινητο μου ειναι αυτο και εχει διπλη εξατμηση πισω...
http://postimg.org/image/7mpw2wmxl/Ξερει κανεις τιποτα περι honda?!?!?!
-
Καλησπερα ξερετε κανα μαγαζι στην αττικη που να πουλαει αξεσουαρ?? Ψαχνω για την μασκα κατι τετοιο
http://postimg.org/image/utgt0311r/
ευχαριστω
-
Παγκόσμια πρεμιέρα για το Honda FCV Concept
Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε το νέο όχημα κυψελών καυσίμου FCV Concept της Honda, το οποίο συνδυάζεται με μία εξωτερική συσκευή παροχής ισχύος, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα παροχής ρεύματος με μέγιστη ισχύ 9 kW.Το νέο FCV Concept προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2016 και στη συνέχεια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Εκτός από το FCV και την εξωτερική συσκευή παροχής ισχύος, η Honda σκοπεύει να προωθήσει περαιτέρω την εφαρμογή Smart Hydrogen Station (SHS), ενός συμπαγούς σταθμού υδρογόνου που εξοπλίζεται με τον πρώτο ηλεκτρολύτη υψηλής διαφορικής πίεσης της Honda. Έτσι, η εταιρεία θα συμβάλλει στην προσπάθεια δημιουργίας μιας μελλοντικής «κοινωνίας υδρογόνου» βασισμένης σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: παραγωγή, χρήση και διασύνδεση, καθώς στην ταχεία υλοποίηση μιας κοινωνίας χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Η Honda πιστεύει πως το υδρογόνο είναι το καύσιμο της επόμενης γενιάς με υψηλές προοπτικές, καθώς μπορεί να παράγεται από διάφορες πηγές ενέργειας και παράλληλα να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εύκολα. Βάσει αυτού, η Honda κατατάσσει το FCV, που χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό από τη χημική αντίδραση μεταξύ υδρογόνου και οξυγόνου σαν πηγή ισχύος για τον ηλεκτροκινητήρα, ως το απόλυτο οικολογικό όχημα και προωθεί ενεργά την έρευνα και εξέλιξη των FCVs από τα τέλη της δεκαετίας του 1980.Tο 2002, το Honda FCX έγινε το πρώτο όχημα κυψελών καυσίμου στον κόσμο που πιστοποιήθηκε από τον Αμερικανική Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας (EPA) και το Συμβούλιο Αέριων Πόρων της Καλιφόρνιας (CARB). Με τέτοιες πιστοποιήσεις, η Honda ξεκίνησε τις πωλήσεις του Honda FCX υπό καθεστώς leasing σε Ιαπωνία και ΗΠΑ. Το 2003, η Honda δημιούργησε το Honda FC STACK, το παγκοσμίως πρώτο όχημα κυψελών καυσίμου με δυνατότητα εκκίνησης σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Το 2008, η η ιαπωνική εταιρεία ξεκίνησε τις πωλήσεις leasing του FCX Clarity, ενός οχήματος κυψελών καυσίμου που προσέφερε όχι μόνο απόλυτα καθαρές επιδόσεις αλλά και νέες τιμές και υψηλότερη απήχηση, χάρη σε ένα καινοτόμο σχήμα τύπου sedan και μία οδηγική αίσθηση πολύ καλύτερη των συμβατικών οχημάτων.
Το Honda FCV Concept είναι ένα πρωτότυπο επόμενης γενιάς, που θα διαδεχτεί το FCX Clarity. Η νέα συστοιχία κυψελών καυσίμου που τοποθετείται σε αυτό το πρωτότυπο είναι 33% μικρότερη από την προκάτοχό της και παρόλα αυτά αποδίδει ισχύ πάνω από 136 ίππους. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές επιδόσεις βελτιώνονται κατά 60% περίπου συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση της μονάδας κυψελών καυσίμου. Θα εφοδιάζεται, επίσης, με ρεζερβουάρ αποθήκευσης υδρογόνου υψηλής πίεσης που παρέχει αυτονομία πάνω από 700 χλμ. Η πλήρωση του ρεζερβουάρ διαρκεί τρία μόλις λεπτά, κάνοντας τον ανεφοδιασμό γρήγορο και εύκολο, όπως στα σημερινά βενζινοκίνητα οχήματα. Επιπλέον, το Honda FCV Concept διαθέτει μία λειτουργία εξωτερικής παροχής ρεύματος, που έχει δοκιμαστεί πολλαπλώς με το FCX Clarity. Όταν συνδυάζεται με εξωτερική συσκευή παροχής ισχύος, μπορεί να λειτουργεί σαν μίνι κινητή γεννήτρια που παράγει και παρέχει ηλεκτρισμό σε περιπτώσεις καταστροφών ή άλλων εκτάκτων καταστάσεων.
4t -
Παληκαρια γεια! Σκεφτομαι να βαλω υγραεριο σε Honda Civic 1.8 toy 2008 . Εχει κανεις εμπειρια ? κανω 5.000κλμ το χρονο.
HONDA FORUM