-
Μηπως κανεις ξερει τιποτα (ποσο καλοι ειναι) για τους i-ctdi? (ψαχνω τον 2,2L)
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ε οπως κ το τελευταιο civic 2-3 χρονια μετα το απλο βγηκαν οι εκδοσεις type s/r . Δεν νομιζω οτι αργει τοσο πολυ , κ αν ειναι ν αργησει για να εχουμε κατι πραγματικα καλο ας ειναι.12/2005 βγήκε το 5θυρο σιβικ, Μάρτη του 2007 βγήκε το τάπερ και το type-s. Μάλλον στο μοτέρ εστιάζουν και γι' αυτό θ' αργήσει
-
Ο χρήστης JIMJFK έγραψε:
Μηπως κανεις ξερει τιποτα (ποσο καλοι ειναι) για τους i-ctdi? (ψαχνω τον 2,2L)στην Βρετανία μιλούν για αξιόπιστο και οικονομικό μοτέρ το οποίο, με τσιπάρισμα έφτανε τα 195 άλογα!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ε οπως κ το τελευταιο civic 2-3 χρονια μετα το απλο βγηκαν οι εκδοσεις type s/r . Δεν νομιζω οτι αργει τοσο πολυ , κ αν ειναι ν αργησει για να εχουμε κατι πραγματικα καλο ας ειναι.
1.6t και πάνω από 250 άλογα;; Και;; Την εποχή εκείνη το όριο θα είναι στα 300hp. Έχει μείνει πολύ πίσω η HONDA σε αυτόν τον τομέα. Και μετά η δήλωση 'Fastest FWD at Nirb' δεν μου λέει τίποτα. Τι να το κάνω ένα όχημα που θα είναι σαν κούτσουρο και θα τρέχει πιο γρήγορα στο Nirb όταν στις Ελληνικές λακούβες θα χάνει τη σύσταση του λόγω της πίσω ανάρτησης ή θα κάνει λιθοτριψία στον άτυχο ιδιοκτήτη. Εκτός και αν ετοιμάζουν κάτι το ειδικό για πίσω. Αλλά τότε με τι κόστος;;;
Πολλά αναπάντητα ερωτήματα....
Η χρήση τούρμπο μας παραξενεύει-ξενίζει όλους όμως πλέον ο ανταγωνισμός το επιβάλει!
Περίμενε λοιπόν να το δεις στην πράξη...για να μιλάνε για ταχύτερο προσθιοκίνητο στο Nirb οι Ιάπωνες κάτι θα ξέρουν.
Αν πάρουμε την πρότερη εμπειρία από τα παλαιότερα τάπερ τότε σίγουρα θα μιλάμε για αυτοκίνητο φτιαγμένο για τον 'πραγματικό'. Στο θέμα της ιπποδύναμης καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου όμως μέχρι να το δεις απλά εικάζεις!
Το αν θα είναι 1600-1800-2000 κυβικά ουσιαστικά κανείς δεν το ξέρει ακόμα! -
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Χαιρετω ολη την παρεα,
Εδω και αρκετο καιρο ψαχνω για αυτοκινητο και κατεληξα τελικα στο Honda Civic 5d 1.4 Sport. Θα το εκτιμουσα πολυ αν θα μπορουσατε να μου δωσετε πληροφοριες σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο (ειδικα απο αυτους που το ειχαν ή το εχουν) οσων αφορα την αξιοπιστια του, την καταναλωση του, τα (ενδεχομενως) προβληματα που παρατηρησατε και κατα ποσο ο συγκεκριμένος κινητηρας ειναι 'αρκετος' για το συγκεκριμενο σκάφος. Οποιαδήποτε αλλη πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Εγώ το έχω εδώ το συγκεκριμένο εδώ και περίπου 1 χρόνο με κάτι παραπάνω από 10 χιλιάδες χλμ και είμαι σε γενικές γραμμές από ευχαριστημένος εώς ενθουσιασμένος. Η πραγματική μου μέση κατανάλωση (κινούμαι κατά 80% σε αστικό περιβάλλον και κατά 20% στην εθνική οδό) είναι 8-9λίτρα/100χλμ. Νομίζω ότι ο 1339cc κινητήρας είναι επαρκής για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μην σου πω εμένα (που είχα παλιό γαλλικό πριν) μου φαίνεται και λίγο νευρώδης! Από ανέσεις-κομφόρ-φρουφρου-και-αρώματα είναι πλήρες νομίζω!
Εάν θέλεις και τίποτε άλλο συγκεκριμένο ρώτα με!
Αντιθέτως εγώ το έχω 2.5 χρόνια και δεν έχω δει άσπρη μέρα.Όλο και κάτι μου βγάζει.Άλλαξα 3 φορές συμπλέκτη (από το συνεργείο μού είπαν ότι το εμφανίζουν τα περισσότερα civic) και τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με ασφαλειοθήκη!!!Έχω μετανιώσει πικρά για την επιλογή μου και τα χρήματα που έδωσα[/quote]
-
Που άλλαξες τον συμπλέκτη φίλε μου; Προφανώς δεν στον τοποθετούν σωστά για να το έχεις κάνει 3 φορές και...στεγνώνει! Στα κεντρικά του Σ(τουλάχιστον εκεί) έχουν διαβάσει ΣΩΣΤΑ την τεχνική οδηγία από την honda uk και γρασάρουν ορθά τον νέο συμπλέκτη με την τοποθέτηση του οπότε το πρόβλημα δεν υφίσταται πλέον.
Σιγά την ζημιά για ν' αναιρέσεις την ορθότητα της αγοράς σου!
Τώρα για την ασφαλειοθήκη δεν μας είπες τι πρόβλημα υπάρχει διότι είσαι ο πρώτος που μου το λέει...και γνωρίζω πολλά 8αρια σιβικ!
@greatest: στο δικό μου 1800 έχω 7-7,5 στο τριπ και 7,9 μέση στα 6 χρόνια κατοχής!(trip B)
Μάλλον το πλακώνεις για να έχεις 8-9 στο 1400! Οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον ότι εγώ και έχω δει και 6άρια! -
Μπροστινές δισκόπλακες για το TypeR (FN2) 87ευρώ έκαστη από το Σαρακάκη, δηλαδή 174ευρώ (+45,30ευρώ η τοποθέτηση). Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο βρήκα το ζευγάρι 120ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) στο http://www.coxmotorparts.co.uk Το εμπιστευόμαστε ή όχι; Κανά άλλο αξιόπιστο site για ανταλλακτικά Honda;
-
στο civinfo έχουμε κάνει πολλές παραγγελίες από εκεί...έχει και αλλά στο site οπότε μπες και δες
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
στο civinfo έχουμε κάνει πολλές παραγγελίες από εκεί...έχει και αλλά στο site οπότε μπες και δεςΕυχαριστώ πολύ! Τις αναφορές για το www.coxmotorparts.co.uk τις βρήκα λίγο μετά που έγραψα τη δημοσίευση. Θα κοιτάξω και για άλλα eshops στο civinfo.com
-
Ρώτησα στο Σαρακάκη για έλεγχο διακένου βαλβίδων (Civic TypeR FN2) και μού είπαν ότι τον κάνουν στα 100kkm. Όμως, το βιβλιαράκι του service αναφέρει ότι γίνεται κάθε 80kkm. Έχουν πει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλο;
-
Aν το πηγαινεις ταπα και το εχεις κανα πρωτο σταδιο κλπ καλο θα ειναι να τις ρυθμιζεις και πο νωρις εγω σε Β μοτερ Βσταδιο εκκεντρα κλπ ρυθμιζα καθε 10.000 .Αν εισαι μαμα θα το εκανα προσωπικα μιλαω καθε 40 με 50.οοο.
-
Τούρμπο με 300 αραβίας το νέο τάιπ αρ.
http://www.autoblog.com/2012/11/13/honda-civic-type-r-to-get-2-0l-turbo-with-up-to-300-horsepower/
-
http://www.autoblog.gr/2013/04/18/honda ... -2-liters/
-
Λογικό αφού το ζητάει η αγορά!
Αν τα καταφέρει όπως στο 1.6d τότε θα μεγαλώσει το μερίδιο της στην Ευρώπη! -
-
Το άρθρο το βλέπω με πολύ επιφύλαξη γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει καμία διαφορά με το ανανεωμένο Αμερικανικό μοντέλο. Ας το δούμε.... Ως κάτοχος του υβριδικού πολύ θα ήθελα να το δω. Αν και όπως έχει γραφεί το hatch θα κυκλοφορήσει ως υβριδικό.
-
καλησπερα.εχω ενα honda hrv v-tec και περσι τετοιο καιρο του ειχα αλλαξει λαδια και τωρα που τα κοιταξα εχοντας κανει μονο 4000 χλμ κοιταξα το δεικτη με σβηστο και κρυο κινητηρα και μου το εδειχνε σχεδον στεγνο!!!το εχετε ξαναακουσει?που να το παω και να παρω μια απαντηση υπευθυνη???
-
Ο χρήστης kostas77kostas έγραψε:
καλησπερα.εχω ενα honda hrv v-tec και περσι τετοιο καιρο του ειχα αλλαξει λαδια και τωρα που τα κοιταξα εχοντας κανει μονο 4000 χλμ κοιταξα το δεικτη με σβηστο και κρυο κινητηρα και μου το εδειχνε σχεδον στεγνο!!!το εχετε ξαναακουσει?που να το παω και να παρω μια απαντηση υπευθυνη???Είσαι σίγουρος ότι είχαν βάλει την σωστή ποσότητα στην αλλαγή;
-
Το φίλτρο βιδωτό που κοιτάει προς τα κάτω δεν είναι? Το πιο πιθανό να τα χασε απο κεί φίλε. Το χω πάθει και γω αυτό. Βάλτου λάδια μέσα και βάλτο το πρωί μπροστά σκύψε και παρακολούθησε άμα χάνει.
-
επειδη το περισσοτερο καιρο το εχω στο υπαιθριο γκαραζ μου δεν θα εβλεπα κατω λαδια?τωρα οσο για την ποσοτητα δεν ειμαι σιγουρος αλλα και παλι να ειναι ο δεικτης στεγνος?εχετε ακουσει για μια pcv valve στο κινητηρα,εγω απο διαφορα ξενα φορουμ τη διαβασα οτι μπορει να φταιει αυτη.τι να πω......
HONDA FORUM