-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
...........το σουζουκι δινει πολυ εξοπλισμο στα ιδια χρήματα...........
Δηλαδή;;; τι ακριβως δινει περισσότερα;;;;;;;;;;;;;
Με 20.000 παιρνεις χώρους , εξοπλισμο, που στο qq πρεπει να δώσεις 22.500 αλλά για το 1.5 (πολυ ποιο αργο απο το σουζουκι) ασεντα, ή 25.000 για το 1.6 ασεντα όπου εδω πλεον είσαι overall καλυτερος , αν και στα σημεία η εκδοση gl+ ειναι πάνω από την ασεντα , με μεγαλύτερο προσον εκει την εκκινηση χωρις κλειδι που απουσιαζει στην εκδοση qq.
Βασικά αυτο με το κλειδί ειναι η διαφορα.............
Όντως έχοντας για 7 χρονια αμάξι χωρις κλειδί αλλα με μια κάρτα μόνιμα στην τςεπη η άνεση του μπες βγες χωρις να ψάχνεις που εχεις το κλειδί ειναι πολυ ανακουφιστικο.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όντως έχοντας για 7 χρονια αμάξι χωρις κλειδί αλλα με μια κάρτα μόνιμα στην τςεπη η άνεση του μπες βγες χωρις να ψάχνεις που εχεις το κλειδί ειναι πολυ ανακουφιστικο.
@takisc: Το τι γουσταρει και τι βολευει τον καθενα μπορει να ειναι υποκειμενικο.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειρωνευεσαι.
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
@takisc: Το τι γουσταρει και τι βολευει τον καθενα μπορει να ειναι υποκειμενικο.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειρωνευεσαι.
Που την ειδες την ειρωνεια ρε στελλα;
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
...........το σουζουκι δινει πολυ εξοπλισμο στα ιδια χρήματα...........
Δηλαδή;;; τι ακριβως δινει περισσότερα;;;;;;;;;;;;;
Με 20.000 παιρνεις χώρους , εξοπλισμο, που στο qq πρεπει να δώσεις 22.500 αλλά για το 1.5 (πολυ ποιο αργο απο το σουζουκι) ασεντα, ή 25.000 για το 1.6 ασεντα όπου εδω πλεον είσαι overall καλυτερος , αν και στα σημεία η εκδοση gl+ ειναι πάνω από την ασεντα , με μεγαλύτερο προσον εκει την εκκινηση χωρις κλειδι που απουσιαζει στην εκδοση qq.
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Αν δεν ηταν ειρωνικες οι 15 τελειες, και το βασικα,τοτε το εξελαβα λαθος, και ειμαι ετοιμος να σου ζητησω συγγνωμη ρε Μακη.
-
Αν δεν ηταν ειρωνικες οι 15 τελειες, και το βασικα,τοτε το εξελαβα λαθος, και ειμαι ετοιμος να σου ζητησω συγγνωμη ρε Μακη.
Τις μετρησες;
Εγω δεν διέκρινα ειρωνεία πάντως. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
.....
Τα διπλα πατωματα εχουν 2 λογους υπαρξης για να κρυβεις κάποια αντικειμενα που δεν θες να φαίνονται ή να λερωνονται πχ λαπτοπ , σακακια ή χαρτουρα, και οταν ριχνεις τα καθισματα ο ανω πατος τα φερνει περασια με τα καθισματα χωρις να δημιουργειται σκαλοπατι. Οταν εισαι φουλ σε πραγματα και θες να εκμεταλευτεις ολον τον χωρο απλά τον βγαζεις και τον αφηνεις στο σπιτι.Βασικά στο s-cross το χώρισμα για το διπλό πάτωμα δεν είναι ανάγκη να το αφήσεις σπίτι αφού ''κουμπώνει'' στο δαπεδο αν δεν το θες. Πρακτικό αλλά το καλύτερο είναι το καλό σχήμα του πορτ μπαγκαζ που χωρά αρκετό πράγμα
- το ότι τα πίσω καθίσματα κανουν ενα κλικ πιο κάθετα αν θες μερικές φορές και άλλο χώρο.
Στην gl+ έκδοση αυτό.
Από τα ''χαζά'' καλούδια της επιπλέον έκδοσης που οκ! σιγά το πράγμα, αλλά έλα που μέσα σε 2 μήνες μου χρειάστηκε 2-3 φορές. Σιγά το πράγμα είπα και για την ειδική κρυφή θέση για τα γυαλιά ηλίου πάνω από το καθρεφτάκι αλλά αποδείχτηκε βολικότατο!
Αυτά που λέτε παραπάνω για εξοπλισμό εμένα μου λείπουν πάντως και νομίζω θα έπρεπε η suzuki να τα προσθέσει,
είναι oi αισθητήρες βροχής+φώτων που έχει η qq acenta
ενώ για το start-stop δεν καίγομαι αφού έτσι και αλλιώς μια χαρά είναι η κατανάλωση.
@stellar
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε πολλές και διάφορες αντιπροσωπείες και να βλέπεις από κοντά
τι υπάρχει...Μόνο έτσι... - το ότι τα πίσω καθίσματα κανουν ενα κλικ πιο κάθετα αν θες μερικές φορές και άλλο χώρο.
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
.....
Τα διπλα πατωματα εχουν 2 λογους υπαρξης για να κρυβεις κάποια αντικειμενα που δεν θες να φαίνονται ή να λερωνονται πχ λαπτοπ , σακακια ή χαρτουρα, και οταν ριχνεις τα καθισματα ο ανω πατος τα φερνει περασια με τα καθισματα χωρις να δημιουργειται σκαλοπατι. Οταν εισαι φουλ σε πραγματα και θες να εκμεταλευτεις ολον τον χωρο απλά τον βγαζεις και τον αφηνεις στο σπιτι.Βασικά στο s-cross το χώρισμα για το διπλό πάτωμα δεν είναι ανάγκη να το αφήσεις σπίτι αφού ''κουμπώνει'' στο δαπεδο αν δεν το θες. Πρακτικό αλλά το καλύτερο είναι το καλό σχήμα του πορτ μπαγκαζ που χωρά αρκετό πράγμα
- το ότι τα πίσω καθίσματα κανουν ενα κλικ πιο κάθετα αν θες μερικές φορές και άλλο χώρο.
Στην gl+ έκδοση αυτό.
Από τα ''χαζά'' καλούδια της επιπλέον έκδοσης που οκ! σιγά το πράγμα, αλλά έλα που μέσα σε 2 μήνες μου χρειάστηκε 2-3 φορές. Σιγά το πράγμα είπα και για την ειδική κρυφή θέση για τα γυαλιά ηλίου πάνω από το καθρεφτάκι αλλά αποδείχτηκε βολικότατο!
Αυτά που λέτε παραπάνω για εξοπλισμό εμένα μου λείπουν πάντως και νομίζω θα έπρεπε η suzuki να τα προσθέσει,
είναι oi αισθητήρες βροχής+φώτων που έχει η qq acenta
ενώ για το start-stop δεν καίγομαι αφού έτσι και αλλιώς μια χαρά είναι η κατανάλωση.
@stellar
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε πολλές και διάφορες αντιπροσωπείες και να βλέπεις από κοντά
τι υπάρχει...Μόνο έτσι...Πρακτικό το κούμπωμα που λες στο σουζουκι. Στο qq αν δεν το θες πρεπει να το αφαιρέσεις τελειως. Απο τον εξοπλισμο ως γνωστόν όσα περισσότερα τόσο καλυτερα, πάντως μεταξυ φώτων και αισθητήρων βροχής μετα απο χρονια συμβίωσης και με τα 2 θα διάλεγα τους βροχής, τα φώτα σχεδόν πάντα τα ειχα στο manual εκτός απο ταξίδια πχ Θεσσαλονίκη Γιάννενα λόγω τούνελ. Τα βροχής αν λειτουργούν σωστα ξεκουράζουν. Γιατι αν ειναι να έχουν κακη ρύθμιση και είτε να παίζουν σαν τρελα χωρις λόγο είτε να αργούν να λειτουργήσουν οταν τα εχεις αναγκη καλυτερα και αυτα με απλές σκάλες...
-
Καλημερα παιδια.
Ξερει κανεις, αν το νεο Qashqai, εχει μεσα ρεζερβα, ή κιτ επισκευης ελαστικων?
Και αν ναι, ειναι standard διαστασεων, ή μικρη βοηθητικη? -
Καλημερα παιδια.
Ξερει κανεις, αν το νεο Qashqai, εχει μεσα ρεζερβα, ή κιτ επισκευης ελαστικων?
Και αν ναι, ειναι standard διαστασεων, ή μικρη βοηθητικη?Με μια μικρη επιφυλαξη ρεζερβα βοηθητικη.
-
Πέτυχα ένα κύριο σήμερα στην γειτονιά με το καινούργιο σε 4χ4 και το ρωτώ, ποιες οι πρώτες εντυπώσεις?
Και εκεί που περίμενα να μου το εκθιασει, γυρνά και μου λέει.... Πούλησα το καλο μου αμάξι για αυτο το πράγμα.
Μου εκραζε ότι αμάξι του 2014 και δεν έχει κουμπί να κλείνουν ολα τα παράθυρα μαζί, το ηχοσύστημα τρώει κάτι κόμπλες και δεν κλείνει, και θεωρεί ότι πλήρωσε παρά πολλα γι αυτο που απολαμβάνει καθως η τιμολόγηση της Nissan έχει ξεφύγει. -
για το ηχοσύστημα να το καταλάβω αλλά
αν αγόρασε αμάξι για να κλείνει όλα τα παράθυρα με ένα κουμπί τι να πω.Σοβαρότατος λόγος για κράξιμο. -
Όταν έσκασε το money η τιμή του φαινόταν καλή και λογική? Και ποιο άραγε να ήταν το καλό αμάξι που πούλησε? Και αν ήταν τόσο καλό γιατί το έδωσε για να πάρει qq?
Αν δεν είναι φανταστικός ο διάλογος να του πεις να πεταχτεί σε έναν γιατρό γιατί πρόβλημα έχει αυτός και όχι το αμάξι κατά τα φαινόμενα. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πέτυχα ένα κύριο σήμερα στην γειτονιά με το καινούργιο σε 4χ4 και το ρωτώ, ποιες οι πρώτες εντυπώσεις?
Και εκεί που περίμενα να μου το εκθιασει, γυρνά και μου λέει.... Πούλησα το καλο μου αμάξι για αυτο το πράγμα.
Μου εκραζε ότι αμάξι του 2014 και δεν έχει κουμπί να κλείνουν ολα τα παράθυρα μαζί, το ηχοσύστημα τρώει κάτι κόμπλες και δεν κλείνει, και θεωρεί ότι πλήρωσε παρά πολλα γι αυτο που απολαμβάνει καθως η τιμολόγηση της Nissan έχει ξεφύγει.Νταξει και στην Octavia 5 που ειχαμε πριν το QQ, ολα τα παραθυρα ανεβοκατεβαιναν με μια κινηση (και κλειναν και με το κλειδι) αλλα τι να κανουμε...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μου εκραζε ότι αμάξι του 2014 και δεν έχει κουμπί να κλείνουν ολα τα παράθυρα μαζί, το ηχοσύστημα τρώει κάτι κόμπλες και δεν κλείνει, και θεωρεί ότι πλήρωσε παρά πολλα γι αυτο που απολαμβάνει καθως η τιμολόγηση της Nissan έχει ξεφύγει.Νταξει και στην Octavia 5 που ειχαμε πριν το QQ, ολα τα παραθυρα ανεβοκατεβαιναν με μια κινηση (και κλειναν και με το κλειδι) αλλα τι να κανουμε...
και στο μεγκαν το εχω από το σωτηριο ετος 2004 (και σαν μοντελο είναι από το 2002).
το αναφερω γιατι μου κανει εντυπωση η 'τσιγκουνιά' για το εν λογο εξοπλιστικο καλουδι εν ετει 2014 και όταν εχεις δωσει καποια σεβαστα χρηματα.
για τον συλλογισμο του ανωθεν κυριου βεβαια δεν σχολιαζω καν -
Σε όσα αυτοκίνητα εχουμε σε κανενα δεν υπάρχει τετοιο κουμπί.Ουτε η 5αρα ,ουτε audi ,oυτε toyota.Εγω θυμαμαι οτι εμπαινε μόνο στα cabrio.
Eιστε σίγουροι οτι εχει ας πουμε το octavia τετοιο κουμπι?
Μήπως εννοείται απο το τηλεκοντρολ?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σε όσα αυτοκίνητα εχουμε σε κανενα δεν υπάρχει τετοιο κουμπί.Ουτε η 5αρα ,ουτε audi ,oυτε toyota.Εγω θυμαμαι οτι εμπαινε μόνο στα cabrio.Eιστε σίγουροι οτι εχει ας πουμε το octavia τετοιο κουμπι?
Μήπως εννοείται απο το τηλεκοντρολ?
μα για το τηλεκοντρόλ-κλειδί μιλάω και εγώ μιας και πιστεύω πως η 'παρατήρηση' εγινε για το θεμα αυτό.
δεν νομίζω να έγινε παράπονο επειδή δεν υπάρχει τέτοιο μέσα στο αμάξι.
ποιος το 'απαιτεί' αλλωστε! -
Μα μιλανε για 'κουμπί που κλεινει όλα τα παράθυρα μαζί'.
Στο τηλεκοντρόλ αυτό γίνετε με τα κουμπιά κλειδώματος ξεκλειδώματος.
Αν μιλάτε πάντως για το τηλεκοντρόλ νομίζω ότι κανένα γιαπωνέζικο ,από αυτά που έχω δει,δε το κάνει ,υποτίθεται για λόγους ασφαλείας.
Το ίδιο συνέβαινε και τη BMW-ΜΙΝΙ μέχρι πριν κάποια χρόνια ,στην οποία επιτρεπόταν μόνο να ανοίξεις τα παράθυρα από το τηλεκοντρόλ. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
**Μα μιλανε **για 'κουμπί που κλεινει όλα τα παράθυρα μαζί'.
Στο τηλεκοντρόλ αυτό γίνετε με τα κουμπιά κλειδώματος ξεκλειδώματος.
Αν μιλάτε πάντως για το τηλεκοντρόλ νομίζω ότι κανένα γιαπωνέζικο ,από αυτά που έχω δει,δε το κάνει ,υποτίθεται για λόγους ασφαλείας.
Το ίδιο συνέβαινε και τη BMW-ΜΙΝΙ μέχρι πριν κάποια χρόνια ,στην οποία επιτρεπόταν μόνο να ανοίξεις τα παράθυρα από το τηλεκοντρόλ.αυτοί που μιλάνε, όπως θα παρατήρησες, είναι ενας...μπάρμπας ο οποίος μάλλον δεν ξέρει ποσες ροδες εχει το αμάξι του!
-
Το ανέβασμα των παραθύρων γίνεται κατά το κλείδωμα του αυτοκινήτου με το τηλεκοντρόλ, με προσθήκη ειδικής (aftermarket) πλακέτας με σχετικά μικρό κόστος, πολλοί κάτοχοι του προηγούμενου Qashqai το έχουν κάνει και δουλεύει άψογα. Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα κυκλοφορήσει στην αγορά σύντομα και για το νέο Qashqai. Σε ένα Corsa που είχα παλιότερα αυτή η δυνατότητα παρέχονταν μέσω του συναγερμού (Meta), στο Qashqai, με το συναγερμό που βάζει εδώ η Nissan, όχι.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)