Ο χρήστης dolomites έγραψε:
.....
Τα διπλα πατωματα εχουν 2 λογους υπαρξης για να κρυβεις κάποια αντικειμενα που δεν θες να φαίνονται ή να λερωνονται πχ λαπτοπ , σακακια ή χαρτουρα, και οταν ριχνεις τα καθισματα ο ανω πατος τα φερνει περασια με τα καθισματα χωρις να δημιουργειται σκαλοπατι. Οταν εισαι φουλ σε πραγματα και θες να εκμεταλευτεις ολον τον χωρο απλά τον βγαζεις και τον αφηνεις στο σπιτι.
Βασικά στο s-cross το χώρισμα για το διπλό πάτωμα δεν είναι ανάγκη να το αφήσεις σπίτι αφού ''κουμπώνει'' στο δαπεδο αν δεν το θες. Πρακτικό αλλά το καλύτερο είναι το καλό σχήμα του πορτ μπαγκαζ που χωρά αρκετό πράγμα
- το ότι τα πίσω καθίσματα κανουν ενα κλικ πιο κάθετα αν θες μερικές φορές και άλλο χώρο.
Στην gl+ έκδοση αυτό.
Από τα ''χαζά'' καλούδια της επιπλέον έκδοσης που οκ! σιγά το πράγμα, αλλά έλα που μέσα σε 2 μήνες μου χρειάστηκε 2-3 φορές. Σιγά το πράγμα είπα και για την ειδική κρυφή θέση για τα γυαλιά ηλίου πάνω από το καθρεφτάκι αλλά αποδείχτηκε βολικότατο!
Αυτά που λέτε παραπάνω για εξοπλισμό εμένα μου λείπουν πάντως και νομίζω θα έπρεπε η suzuki να τα προσθέσει,
είναι oi αισθητήρες βροχής+φώτων που έχει η qq acenta
ενώ για το start-stop δεν καίγομαι αφού έτσι και αλλιώς μια χαρά είναι η κατανάλωση.
@stellar
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε πολλές και διάφορες αντιπροσωπείες και να βλέπεις από κοντά
τι υπάρχει...Μόνο έτσι...
Πρακτικό το κούμπωμα που λες στο σουζουκι. Στο qq αν δεν το θες πρεπει να το αφαιρέσεις τελειως. Απο τον εξοπλισμο ως γνωστόν όσα περισσότερα τόσο καλυτερα, πάντως μεταξυ φώτων και αισθητήρων βροχής μετα απο χρονια συμβίωσης και με τα 2 θα διάλεγα τους βροχής, τα φώτα σχεδόν πάντα τα ειχα στο manual εκτός απο ταξίδια πχ Θεσσαλονίκη Γιάννενα λόγω τούνελ. Τα βροχής αν λειτουργούν σωστα ξεκουράζουν. Γιατι αν ειναι να έχουν κακη ρύθμιση και είτε να παίζουν σαν τρελα χωρις λόγο είτε να αργούν να λειτουργήσουν οταν τα εχεις αναγκη καλυτερα και αυτα με απλές σκάλες...