-
Μάλλον βαρέθηκαν τα κοπανήματα των πολλαπλών.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα μεγαλα κεφαλια τ'αποφασισαν..
Ωραία! Το αγοράζω.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Το deal κλειστηκε κυριοι!! Το QQ θα παει στον συμφορουμιτη!
-
το ριβιου του κοσνεο γ@μησε την αγορά πανταχόθεν
στη τιμή αυτή δε νομίζω να περιμένετε πάνω από 3 μέρες! μπατ γουαι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το ριβιου του κοσνεο γ@μησε την αγορά πανταχόθενστη τιμή αυτή δε νομίζω να περιμένετε πάνω από 3 μέρες! μπατ γουαι?
Καλο μηνα..!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλο μηνα..!!!
-
πάντως μ' αρεσει που στο Car για ανάλογο μοντέλο, ζητάνε μεχρι και 22 χιλιάρικα από την στιγμη που τοσο κανει το all new...
όχι πως κάποιος δεν θα κοιτάξει σοβαρά προς το καινούργιο, ακόμα και στα 15.000 (μην μου πειτε για διαφορά στα μοτερ) -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλο μηνα..!!!
Kαλό Μήνα!!! Έγραψες...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
πάντως μ' αρεσει που στο Car για ανάλογο μοντέλο, ζητάνε μεχρι και 22 χιλιάρικα από την στιγμη που τοσο κανει το all new...
όχι πως κάποιος δεν θα κοιτάξει σοβαρά προς το καινούργιο, ακόμα και στα 15.000 (μην μου πειτε για διαφορά στα μοτερ)Εγώ με 17000 παντως αλλα για τετρακίνητο προηγούμενο μεταχείρα στην εξοπλιστικη έκδοση του Γιώργου μαλλον θα το προτιμούσα απο το καινούριο
-
Απ'οτι βλέπω η μεταπώληση του 1,5 & 1,6 diesel στο QQ f/l μια χαρά κρατεί.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η μεταπώληση του 1,5 & 1,6 diesel στο QQ f/l μια χαρά κρατεί.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Εως και πολύ καλά θα έλεγα. Με πηρε σήμερα ο πατερας μου τηλέφωνο και μου είπε οτι τον πήραν 6 άτομα.
Την αγγελία μου την κατέβασαν παντως. Μάλλον με κατάλαβαν. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
όχι πως κάποιος δεν θα κοιτάξει σοβαρά προς το καινούργιο, ακόμα και στα 15.000 (μην μου πειτε για διαφορά στα μοτερ)Εγώ με 17000 παντως αλλα για τετρακίνητο προηγούμενο μεταχείρα στην εξοπλιστικη έκδοση του Γιώργου μαλλον θα το προτιμούσα απο το καινούριο
ένα βασικο θετικο του να παίρνεις κάποιο μοντέλο στην δυση της καριέρας του, είναι η καλύτερη αξιοπιστία που μπορεί να επιδείξει στην ολη πορεία του από καταβολής του. στην πορεία έχουν εξαλειφθεί όλα τα κουσούρια και φτανει στο καλύτερο που μπορεί.
ένα βασικο αρνητικο -κατά την γνωμη μου- είναι ότι οσο να' ναι όταν βγαινει το καινούργιο, είναι το...καινούργιο ρε γμτ.
οσο και να θες να το παραβλέψεις (λεμε τωρα!) θα το δεις στον δρόμο και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην το ζαχαρώσεις, το περιεργαστείς και να βάλεις τον εαυτο σου εστω στιγμιαία στο κάθισμα του οδηγού.
παίζει βέβαια και το κατ' αντιδιαστολή από το παραπάνω θετικο επιχείρημα, αυτό της νεότητας και των λεγόμενων παιδικών ασθενειών.Ορέστη πραγματικά θα έδινες 17000 για μεταχειρισμένο αμάξι? ρωτάω εστω και για...στατιστικούς λόγους!
-
Ναι θα το έπαιρνα γιατί αφενός το προηγούμενο μου αρέσει περισσότερο κι αφετέρου η διαφορά της αντίστοιχης έκδοσης του καινούριου με αυτό που περιγράφω εγώ πρέπει να πλησιάζει τα 8000+ τα οποία είναι ένα ποσό το οποίο δεν το βρίσκεις κι εύκολα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι θα το έπαιρνα γιατί αφενός το προηγούμενο μου αρέσει περισσότερο κι αφετέρου η διαφορά της αντίστοιχης έκδοσης του καινούριου με αυτό που περιγράφω εγώ πρέπει να πλησιάζει τα 8000+ τα οποία είναι ένα ποσό το οποίο δεν το βρίσκεις κι εύκολαΤα οποίο τα χάνεις άμεσα καθως η απαξίωση στα προηγούμενα μοντέλα μετα απο 6 μήνες του νέου μοντέλου, ειναι άντε γεια.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ναι θα το έπαιρνα γιατί αφενός το προηγούμενο μου αρέσει περισσότερο κι αφετέρου η διαφορά της αντίστοιχης έκδοσης του καινούριου με αυτό που περιγράφω εγώ πρέπει να πλησιάζει τα 8000+ τα οποία είναι ένα ποσό το οποίο δεν το βρίσκεις κι εύκολα
Τα οποίο τα χάνεις άμεσα καθως η απαξίωση στα προηγούμενα μοντέλα μετα απο 6 μήνες του νέου μοντέλου, ειναι άντε γεια.
+1
η μεταπωλητικη αξια μεταξυ ενός καινούργιου μοντέλου και αυτου που αντικαθιστά, εχει τεράστια διαφορα και γενικότερο ειδικο βαρος στην αγορα.
πρεπει να είναι παρα πολύ συνειδητοποιημένη κινηση, η αγορα ενος προηγούμενου μοντέλου όταν εχει βγει μολις το και καινούργιο. -
Υπαρχει καποιος κατοχος QQ που να πιανουν τα χερια του στα ηλεκτρικα για να μου τσεκαρει κατι?
Αν ναι....
Θελω να παρετε ενα δοκιμαστικο (12v φυσικα...) να μου πειτε το μικρο καλωδιο της μιζας (με την 8ρουλα βιδα) σε τι κατασταση ειναι σε αδρανεια?
Συνηθω στα αυτοκινητα δεν διχνει τιποτα αν δεν μιζαρεις.... αλλα σε αυτο ειδα πως το καλωδιακι εφερνε σωμα... δηλαδη εβαλα το δοκιμαστικο στο + της μπαταριας και οταν ακουμπουσα το μικρο καλωδιο (της εντολης) αναβε το λαμπακι!!!
Θελω να δω αν γινεται και σε αλλα QQ αυτο το περιεργο.... και δεν μπορω να περιμενω ποτε θα ερθει καποιο στο μαγαζι! -
Ο χρήστης neithan22 έγραψε:
Εγω που πηρα προσφορα για το Note, μου ζητησαν προκαταβολη 6000 ευρώ. Δηλαδη σχεδόν το μισο αυτοκίνητοΚι εμενα μου ειπαν για το QQ 4.000 και φρικαρα , το τσεκαρε παλι o πωλητης ομως αφου του ανεφερα οτι σε αλλες αντιπροσωπειες (οχι για nissan) ολοι ζηταγανε 1000 ευρω και μου ειπε τελικα οτι ειναι 1200. Τα 4κ ηταν για αυτοκινητα κατα παραγγελια , εννοωντας δηλαδη με χαρακτηριστικα διαφορετικα απο αυτα ερχονται μαζικα και ειναι στανταρ για τις εκδοσεις τους. Μηπως λοιπον φιλε neithan22 κατι τετοιο συνεβη και με την δικη σου περιπτωση , ηταν κατα παραγγελια μοντελο-εκδοση ή εκανε λαθος ο πωλητης
-
-
Αγαπητε Katmai78, ναι ηταν για μοντελο παραγγελιας. Αυτό ομως δεν δικαιολογει την εξωφρενικα μεγάλη προκαταβολη. Σε αντιστοιχη επισκεψη μου σε αλλη μαρκα αντιπροσωπιας μου ζητησαν 3000 ευρω. Τελος πάντων το note είναι ενα καλο αυτοκινητο που θα ηθελε τιμολογιακη αναπροσαρμογη, γιατι τωρα παιζει στην πιο πανω κατηγορια.
-
Ο χρήστης neithan22 έγραψε:
Τελος πάντων το note είναι ενα καλο αυτοκινητο που θα ηθελε τιμολογιακη αναπροσαρμογη, γιατι τωρα παιζει στην πιο πανω κατηγορια.Ανσπροσαρμογη τιμής προς που? Πάνω ή κάτω?
Supermini είναι.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
4.100 χλστ και σουπερμινι δεν το λες. Δλδ τα αμαξια ως 3.5μ πως τα λεμε ? σουπερ σουπερ μινι?
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)