-
Μίνι.
-
δλδ τα μινι είναι ποιο μικρά? ρωτάω για να μαθαίνω...
-
Το ανταγωνιστικο Ix20, το Clio, το Meriva που τους ξέφυγε παραπάνω ... κλπ.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Μινι είναι π.χ. το panda ενώ supermini είναι το punto. Σούπερ=μεγαλύτερο μέγεθος σε αυτήν την περίπτωση, όχι υπερβολή του μινι.
-
Γεια σας Φορουμιτες! Ειμαι νεο μελος εδω..και θα ηθελα ττην γνωμη σας και την πιθανη εμπειρια σας. Στις σκεψεις μου για το εμμεσο μελλον ειναι να αγορασω το νεο nissan qashqai..και δω αρχιζει ενα διλημμα! 1.5dci ή 1.6dci; θα με καλυψει ο κινητηρας με τα 110 αλογα η θα πρεπει να υποκυψω στην γοητεια των 130; κανω περιπου 20000χλμ το χρονο κατα βαση εγνατια και επαρχιακο. Παρακαλω οι κατοχοι και γνωστες να γραψουν τις οδηγικες τους εμπειριες και τις καταναλωσεις που εχουν στα μεχρι στιγμης χιλιομετρα..των δυο κινητηρων! Τους ειμαι ευγνωμων και τους ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο που θα διαθεσουν ο καθενας ξεχωριστα για μια κατατοπιστηκη απαντηση!!
Υ.Γ Aναφερω ενδεικτικα οτι το αυτοκινητο χρησης στην παρουσα φαση ειναι το suzuki grand vitara 00' !
-
αν θες απλα μια αξιοπρεπεστατη μετακινηση, τοτε το 1.5 σου είναι μια χαρα.
αν θες το κατι παραπανω -με αναλογο κοστος αποκτησης και χρησης- τοτε πας στον 1.6
μα βαση αυτό που οδηγεις τωρα (ειτε το 1.6 ειτε το 2.0), το 1.5 θα σου φανει ότι οδηγεις αμαξι 2 κλασεων πανω. -
Και κατι βασικοτερο, αν θες τετρακινηση μονο με τον 1.6 συνδυαζεται
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
αν θες απλα μια αξιοπρεπεστατη μετακινηση, τοτε το 1.5 σου είναι μια χαρα.
αν θες το κατι παραπανω -με αναλογο κοστος αποκτησης και χρησης- τοτε πας στον 1.6
μα βαση αυτό που οδηγεις τωρα (ειτε το 1.6 ειτε το 2.0), το 1.5 θα σου φανει ότι οδηγεις αμαξι 2 κλασεων πανω.Αυτο ειναι σιγουρο,μηπως υπαρχει ομως καποιος στο forum που τα εχει κανει test drive η που το εχει αποκτησει να μας δωσει πιο συγκεκριμενα στοιχεια για οδηγικη συμπεριφορα και καταναλωση?
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Και κατι βασικοτερο, αν θες τετρακινηση μονο με τον 1.6 συνδυαζεταιΤο γνωριζω αυτο..αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος υπαρξης δευτερου 4 κινητου σ' ενα σπιτι...για 3-4 μερες χρησης τον χρονο... συν το επιπλεον κοστος αποκτησης, το κοστος χρησης (επιπλεον καυσιμο,περισσοτερα τελη)!
-
Γιατί δεν τα κάνεις test drive? Υπάρχουν διαθέσιμα σε αντιπροσωπιες και τα δύο.
Σε επιδόσεις και κατανάλωση θα δεις διαφορές. Σε συμπεριφορά είναι ίδια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατί δεν τα κάνεις test drive? Υπάρχουν διαθέσιμα σε αντιπροσωπιες και τα δύο.Σε επιδόσεις και κατανάλωση θα δεις διαφορές. Σε συμπεριφορά είναι ίδια.
διαθεσιμα και τα 2? το 1.5 και το 1.6? από πότε? τουλάχιστον θεσσαλονικη οι αξιοτιμοι αντιπροσωποι μονο το 1.6 εχουν , οταν τους λες για 1.5 σε κοιταζουν να τους εβρισες! δεν ξερω τι γινεται στην αθηνα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατί δεν τα κάνεις test drive? Υπάρχουν διαθέσιμα σε αντιπροσωπιες και τα δύο.Σε επιδόσεις και κατανάλωση θα δεις διαφορές. Σε συμπεριφορά είναι ίδια.
διαθεσιμα και τα 2? το 1.5 και το 1.6? από πότε? τουλάχιστον θεσσαλονικη οι αξιοτιμοι αντιπροσωποι μονο το 1.6 εχουν , οταν τους λες για 1.5 σε κοιταζουν σαν να τους εβρισες! δεν ξερω τι γινεται στην αθηνα...
Εδω ισχυει πουλαμε 1.6 και εχουμε 1.6 γιατι αυτο πουλαει!!! αν θες 1.5 θα σου βγαλουμε 100 κόμπλες μεχρι να αποφασίσεις το 1.6!Τα παραπανω δεν ισχύουν για την ΑΝΟΡ. Οχι οτι αυτή έχει το 1.5 αλλά αυτοί δεν σε αποτρέπουν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξερω κατα πόσο δυο αυτοκίνητα με εντελώς διαφορετική πίσω ανάρτηση έχουν την ίδια συμπεριφορά ...
-
Ο χρήστης adwnisgr έγραψε:
Δεν ξερω κατα πόσο δυο αυτοκίνητα με εντελώς διαφορετική πίσω ανάρτηση έχουν την ίδια συμπεριφορά ...
Τα 2κινητα 1,2, 1,5 & 1,6 έχουν την ίδια ανάρτηση.
Μόνο το 1,6d 4x4 έχει τους πολλαπλούς.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Νόμιζα πως ο φίλος ρωτούσε για το 1.5 σε σχέση με το τετρακίνητο ... Sorry
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
διαθεσιμα και τα 2? το 1.5 και το 1.6? από πότε? τουλάχιστον θεσσαλονικη οι αξιοτιμοι αντιπροσωποι μονο το 1.6 εχουν , οταν τους λες για 1.5 σε κοιταζουν να τους εβρισες! δεν ξερω τι γινεται στην αθηνα...
Σε Αθήνα αναφερόμουν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εβρο ουτε το ενα ουτε το αλλο πριν μια βδομαδα που περασα απο την αντιπροσωπία..οπότε ειπα να ακούσω τα συμπερασματα και τις γνωμες των μελών!
-
Kαλα αθηνα που αφορά το 60% ολων των πωλησεων της ελλαδας ειναι αλλιως.
Απλα η νισσαν στην θεσσαλονικη θα επρεπε να την προσεχαν λιγο περισσοτερο καθως ενώ στην ΑΘηνα οι πωλησεις Νισσαν του μαρτη αντιστοιχουσαν στο 8% των συνολικών που ταξινομηθηκαν το αντιστοιχο ποσοστο στην θεσσαλονικη ηταν 23%! δλδ το 1 στα 4 αμαξια του μαρτη που πουληθηκαν ηταν νισσαν στην θεσσαλονικη! -
-
Άρα τι να ασχοληθούν με την Θεσσαλονίκη όταν πηγαίνει καλά? Με τα λίγα ή τίποτα μια χαρά τα πάει.
Εάν τα td τα ζητάνε οι αντιπρόσωποι τότε λογικό να προωθούν το κορυφαίο. Αν τα td τα αποφασίζει ο εισαγωγέας τότε ναι. Κακή επιλογή τα δύο 1,6d. Βλακεια δε στην επαρχία το 1,2 βενζίνης ... βλέπε Γιαννιτσά.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)