Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
πάντως μ' αρεσει που στο Car για ανάλογο μοντέλο, ζητάνε μεχρι και 22 χιλιάρικα από την στιγμη που τοσο κανει το all new...
όχι πως κάποιος δεν θα κοιτάξει σοβαρά προς το καινούργιο, ακόμα και στα 15.000 (μην μου πειτε για διαφορά στα μοτερ)
Εγώ με 17000 παντως αλλα για τετρακίνητο προηγούμενο μεταχείρα στην εξοπλιστικη έκδοση του Γιώργου μαλλον θα το προτιμούσα απο το καινούριο
ένα βασικο θετικο του να παίρνεις κάποιο μοντέλο στην δυση της καριέρας του, είναι η καλύτερη αξιοπιστία που μπορεί να επιδείξει στην ολη πορεία του από καταβολής του. στην πορεία έχουν εξαλειφθεί όλα τα κουσούρια και φτανει στο καλύτερο που μπορεί.
ένα βασικο αρνητικο -κατά την γνωμη μου- είναι ότι οσο να' ναι όταν βγαινει το καινούργιο, είναι το...καινούργιο ρε γμτ.
οσο και να θες να το παραβλέψεις (λεμε τωρα!) θα το δεις στον δρόμο και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην το ζαχαρώσεις, το περιεργαστείς και να βάλεις τον εαυτο σου εστω στιγμιαία στο κάθισμα του οδηγού.
παίζει βέβαια και το κατ' αντιδιαστολή από το παραπάνω θετικο επιχείρημα, αυτό της νεότητας και των λεγόμενων παιδικών ασθενειών.
Ορέστη πραγματικά θα έδινες 17000 για μεταχειρισμένο αμάξι? ρωτάω εστω και για...στατιστικούς λόγους!