-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδιά γεια σας. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή. Έχω κάνει και εγγραφή στο qasqhaiclub από τις 15 του μήνα και ακόμα περιμένω το μαιλ ενεργοποίησης. Αν κάποιος μας διαβάζει ας επικοινωνησει μαζί μου.
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Πολυ καλο κλαμπ , μιλας και σου απαντανε μετα απο 10 μερες τις περισοτερες φορες βεβαια δε σου μιλανε
απλα εχω γραφει για καποια ενμερωση χωρις βεβαια ερωτησειςΠαρόλα αυτά δυο ημερες πριν ρώτησες εκεί κάτι (Θα θελα να ρωτησω εαν αλλάζουμε και ποιούς ιμάντες στο αμάξι μας εχει ιμάντες ή καδένα;;;!!!!!) και την ίδια ημέρα έλαβες απάντηση και ξαναρωτάς σήμερα!
Στο προηγούμενο ερώτημα σου εκεί (πριν 1 μήνα περίπου) για την μπαταρία του QQ σου πήρες απάντηση 11 λεπτά μετα την ερώτηση σου
Θα μας τρελάνεις???
Ναι απαντηση Υπηρεσιακη........ δηλαδη οπως απανταει μια στρατιωτικη δημοσια υπηρεσια: σε απαντηση ανωτερω (α)σχετικης τυγχανει η (β) ομοια και σχετικο ειναι το φεκ 456/Α/ 23-7-2001
costaslio
ποτε δεν εκανες ερωτηση η οποια να μην εχει απαντηθει μια η΄δυο σελιδες πριν την κανεις,
και επειδη ακριβως δεν κανεις τον κοπο να διαβαζεις ανοιγεις δικα σου νεα θεματα περιφρονοντας επιδεικτικα
οσα εχουν συζητηθει και απαντηθει απαιτωντας αμεσες και προσωπικες απαντησεις,
επισης αν δεν κανω λαθος εχεις εξυπηρετηθει αρκετες φορες και με απαντησεις μεσω pm
που δεν εμοιαζαν καθολου με στρατιωτικου τυπου (που οπως βλεπω σε ενοχλει), πες μου αν κανω λαθος.Ανακαλώ !!!!!!! Πολύ καλό φόρουμ και έμαθα πάρα πολλά για το αμάξι ειδικά από τον p-george
Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το να συμπληρώνεις με σκέτο νερό πάντως το δοχείο ψυκτικού δεν είναι λάθος. Κανονικά θέλει απιονισμένο αλλά ντάξει τώρα... υπερβολές.Αν μαζευεις το νερο απο κλιματιστικο... που σταζει εξω μια χαρα νερο ειναι για αυτη τη δουλεια οπως και για μπαταρια συμπληρωμα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το να συμπληρώνεις με σκέτο νερό πάντως το δοχείο ψυκτικού δεν είναι λάθος. Κανονικά θέλει απιονισμένο αλλά ντάξει τώρα... υπερβολές.
Αν μαζευεις το νερο απο κλιματιστικο... που σταζει εξω μια χαρα νερο ειναι για αυτη τη δουλεια οπως και για μπαταρια συμπληρωμα...
Το νερό από ένα κλιματιστικό είναι απεσταγμένο και υπάρχει διαφορά μεταξύ του απεσταγμένου και του απιονισμένου νερού.
Το απεσταγμένο νερό από ένα κλιματιστικό ή ένα αφυγραντήρα είναι προϊόν φυσικής επεξεργασίας της υγρασίας του αέρα, άρα περιέχει τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς του αέρα, γι' αυτό και μετά από κάποιο διάστημα εμφανίζονται μύκητες, εκτός αν πρόκειται για 'αποστειρωμένο' απεσταγμένο που πωλείται σε κάποια φαρμακεία, ακριβότερο όμως από το απιονισμένο που βρίσκουμε στα super market.
Το απιονισμένο νερό είναι νερό του δικτύου ύδρευσης, άρα χλωριωμένο και απαλλαγμένο από βακτήρια και μικροοργανισμούς, το οποίο έχει περάσει μέσα από συσκευή (στήλη) απιονισμού που περιέχει μίγμα ιοντοανταλλακτικών ρητινών, ικανές να συγκρατούν χημικά όλα τα κατιόντα και ανιόντα των αλάτων που είναι διαλυμένα στο νερό. Δηλαδή το απιονισμένο νερό είναι προϊόν χημικής επεξεργασίας.
Άρα, για χρήση στο αυτοκίνητο - ψυγείο ή μπαταρία - πιο κατάλληλο είναι το απιονισμένο νερό. -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Το να συμπληρώνεις με σκέτο νερό πάντως το δοχείο ψυκτικού δεν είναι λάθος. Κανονικά θέλει απιονισμένο αλλά ντάξει τώρα... υπερβολές.
Αν μαζευεις το νερο απο κλιματιστικο... που σταζει εξω μια χαρα νερο ειναι για αυτη τη δουλεια οπως και για μπαταρια συμπληρωμα...
Το νερό από ένα κλιματιστικό είναι απεσταγμένο και υπάρχει διαφορά μεταξύ του απεσταγμένου και του απιονισμένου νερού.
Το απεσταγμένο νερό από ένα κλιματιστικό ή ένα αφυγραντήρα είναι προϊόν φυσικής επεξεργασίας της υγρασίας του αέρα, άρα περιέχει τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς του αέρα, γι' αυτό και μετά από κάποιο διάστημα εμφανίζονται μύκητες, εκτός αν πρόκειται για 'αποστειρωμένο' απεσταγμένο που πωλείται σε κάποια φαρμακεία, ακριβότερο όμως από το απιονισμένο που βρίσκουμε στα super market.
Το απιονισμένο νερό είναι νερό του δικτύου ύδρευσης, άρα χλωριωμένο και απαλλαγμένο από βακτήρια και μικροοργανισμούς, το οποίο έχει περάσει μέσα από συσκευή (στήλη) απιονισμού που περιέχει μίγμα ιοντοανταλλακτικών ρητινών, ικανές να συγκρατούν χημικά όλα τα κατιόντα και ανιόντα των αλάτων που είναι διαλυμένα στο νερό. Δηλαδή το απιονισμένο νερό είναι προϊόν χημικής επεξεργασίας.
Άρα, για χρήση στο αυτοκίνητο - ψυγείο ή μπαταρία - πιο κατάλληλο είναι το απιονισμένο νερό.Υπερβολικό είναι.
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Άρα, για χρήση στο αυτοκίνητο - ψυγείο ή μπαταρία - πιο κατάλληλο είναι το απιονισμένο νερό.Υπερβολικό είναι.
-
Nαι, έχεις δίκιο, μάλλον το παρατράβηξα το θέμα...
-
Εϊμαι της άποψης ότι πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του μάνουαλ και σε αυτό το θέμα ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εϊμαι της άποψης ότι πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του μάνουαλ και σε αυτό το θέμα ...Σωστά, αλλά να μη μένουμε μόνο στην άποψη...
-
Επρεπε καλύτερα γράψω:
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εϊμαι της άποψης ότι πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του μάνουαλ των φίλων και σε αυτό το θέμα ...Φιξντ!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
[Το απεσταγμένο νερό από ένα κλιματιστικό ή ένα αφυγραντήρα είναι προϊόν φυσικής επεξεργασίας της υγρασίας του αέρα, άρα περιέχει τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς του αέρα, γι' αυτό και μετά από κάποιο διάστημα εμφανίζονται μύκητες, εκτός αν πρόκειται για 'αποστειρωμένο' απεσταγμένο που πωλείται σε κάποια φαρμακεία, ακριβότερο όμως από το απιονισμένο που βρίσκουμε στα super market.
Δεν ειναι υπερβολικο, αν αφησουμε λιγο καιρο το νερο απο το a/c σε καποιο δοχειο
θα το δουμε να πρασινιζει. -
Τώρα σοβαρά κάποιος μαζεύει νερό του κλιματιστικού και το χρησιμοποιεί αλλού;
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα σοβαρά κάποιος μαζεύει νερό του κλιματιστικού και το χρησιμοποιεί αλλού;Sent from my Note 2 using smoke signals.
Εγώ το βάζω στο παγούρι για τους καθαριστήρες , δεν βγάζει και μέρες πολλές
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
[Το απεσταγμένο νερό από ένα κλιματιστικό ή ένα αφυγραντήρα είναι προϊόν φυσικής επεξεργασίας της υγρασίας του αέρα, άρα περιέχει τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς του αέρα, γι' αυτό και μετά από κάποιο διάστημα εμφανίζονται μύκητες, εκτός αν πρόκειται για 'αποστειρωμένο' απεσταγμένο που πωλείται σε κάποια φαρμακεία, ακριβότερο όμως από το απιονισμένο που βρίσκουμε στα super market.
Δεν ειναι υπερβολικο, αν αφησουμε λιγο καιρο το νερο απο το a/c σε καποιο δοχειο
θα το δουμε να πρασινιζει.Γιώργο μάλλον το 'υπερβολικό' του Θωμά (Thomas_C200K) πήγαινε στο 'εκτενές' της ανάλυσής μου. Με έπιασε και μένα το καθηγητηλίκη μου στο topic για το Qashqai
Κι όμως, έχω διαβάσει ότι κάνει καλό στο πότισμα της... γαρδένιας για να μην κιτρινίζουν τα φύλλα της
-
μου φαινεται λιγο κουλό να μην βαζει καποιος στο αμαξι του αντιψυκτικο και αντι αυτου γαργαρο νερακι.
οπως προειπε καποιος πιο πριν, τα οφελη του να βαζεις αντιψυκτικο -οπως προβλεπεται εξαλλου- αντι απλου νερου ειναι αποδεδειγμενα.
αυτο που απο μονος μου γνωριζω και ειναι γνωστο ετσι κι αλλιως ειναι η καλυτερη απαγωγη θερμοτητας απο το παραφλου.
μιλαμε ετσι κι αλλιως για ευτελες ποσο το να εχεις δηλαδη ενα λιτρο αντιψυκτικου μαζι για να συμπληρωσεις οοοοποτε χρειαστει.
αν μη τι αλλο στα συγχρονα αμαξια (τουλαχιστον, αν οχι πιο παλια) οι απωλειες ειναι ελαχιστες εως και καθολου. -
η βασικη δουλεια του παραφλου ειναι να μην πηζει στους 0 βαθμους το χειμωνα, επισης να μην σκουριαζει το κυκλωμα ψυξης, για θερμοχωρητικοτητα δεν εχω ακουσει
-
Εγω που κοιταξα το G12++ φαινεται να εχει μικρα σταγονιδια λαδιου μεσα.Δε ξερω αν ειναι κατι αλλο.Αλλα νομιζω οτι εχει και λιπαντικες ιδιοτητες...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
μου φαινεται λιγο κουλό να μην βαζει καποιος στο αμαξι του αντιψυκτικο και αντι αυτου γαργαρο νερακι.
οπως προειπε καποιος πιο πριν, τα οφελη του να βαζεις αντιψυκτικο -οπως προβλεπεται εξαλλου- αντι απλου νερου ειναι αποδεδειγμενα.
αυτο που απο μονος μου γνωριζω και ειναι γνωστο ετσι κι αλλιως ειναι η καλυτερη απαγωγη θερμοτητας απο το παραφλου.
μιλαμε ετσι κι αλλιως για ευτελες ποσο το να εχεις δηλαδη ενα λιτρο αντιψυκτικου μαζι για να συμπληρωσεις οοοοποτε χρειαστει.
αν μη τι αλλο στα συγχρονα αμαξια (τουλαχιστον, αν οχι πιο παλια) οι απωλειες ειναι ελαχιστες εως και καθολου.Ούτως ή άλλως το αντιψυκτικό είναι αραιωμένο σε νερό. Αν λοιπόν στα 5 λίτρα του κυκλώματος συμπληρώσεις 100 ml νεράκι δεν τρέχει απολύτως τίποτα. Δεν είπαμε να αφήσεις το αυτοκίνητο με σκέτο νερό μέσα. Το καλοκαίρι κανένα πρόβλημα αλλά τον χειμώνα θα πάρεις καμία σωλήνα στην μασχάλη...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ το βάζω στο παγούρι για τους καθαριστήρες , δεν βγάζει και μέρες πολλές
Νερό από το κλιματιστικό = ΒΡΩΜΙΑ!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αν μη τι αλλο στα συγχρονα αμαξια (τουλαχιστον, αν οχι πιο παλια) οι απωλειες ειναι ελαχιστες εως και καθολου.Ούτως ή άλλως το αντιψυκτικό είναι αραιωμένο σε νερό. Αν λοιπόν στα 5 λίτρα του κυκλώματος συμπληρώσεις 100 ml νεράκι δεν τρέχει απολύτως τίποτα. Δεν είπαμε να αφήσεις το αυτοκίνητο με σκέτο νερό μέσα. Το καλοκαίρι κανένα πρόβλημα αλλά τον χειμώνα θα πάρεις καμία σωλήνα στην μασχάλη...
πόσο μαλλον η παραμετρος αυτη που παρουσιαζεις και που αναφερθηκε πιο πανω.
και δεν μιλαω για ΚΑΘΟΛΟΥ νερο μεσα στο κυκλωμα σαν συμπληρωμα ή ξερω γω τι. ΜΟΝΟ αντιψυκτικο. -
Κυκλοφορουν σε αραιομενα και σε συμπικνωμενα οποτε τι εννοεις μονο αντιψυκτικο??
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)