-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγω που κοιταξα το G12++ φαινεται να εχει μικρα σταγονιδια λαδιου μεσα.Δε ξερω αν ειναι κατι αλλο.Αλλα νομιζω οτι εχει και λιπαντικες ιδιοτητες...Ολα τα αντιψυκτικα εχουν καποιο ειδος λαδιου για την λιπανση της αντλιας και γενικα την προστασια του συστηματος.
Κυκλοφορουν σε αραιομενα και σε συμπικνωμενα οποτε τι εννοεις μονο αντιψυκτικο??
Εχει καθιερωθει, ανεπισημα βεβαια, παραφλου να ονομαζονται οσα ειναι ετοιμα για χρηση (αδιαλυτα),
και αντιψυκτικα οσα χρειαζονται και την προσθηκη νερου. -
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θέλει πλύσιμο ...Κοιτα το απο την καλη πλευρα
με τοση βρωμια προστατευεις το χρωμα απο τον ηλιοΑπλα μην δοκιμασεις να λειτουργησεις τους καθαριστηρες.
-
Γι'αυτό δεν το επλυνα ακόμα.
Άσε που το χθεσινό μου look κυριλέ ντύσιμο με off road look στο QQ το γούσταρα πολύ!Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Εχω κανει από το τελευταιο γεμισμα 812 χιλιόμετρα, μου λέει υπόλοιπο 95 , και η βελόνα δε εχει αγγίξει το τελευταίο κόκκινο !!!!!! ΜΩΤ 32 χιλ/ωρα !!!!!!!!!! Συνήθως 3 άτομα !!!!!!!!!! Το τριμ λέει σταθερά 6,2 !!!!!! Πραγματικη υπολογίζω 6,7 , θα δούμε όταν βάλω βενζίνη !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Τριμ έχουν τα σκάφη στις προπέλες. Τριπ (trip computer) εννοείς μάλλον.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τριμ έχουν τα σκάφη στις προπέλες. Τριπ (trip computer) εννοείς μάλλον.Αφου ειμαι θαλασσινος..............
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εχω κανει από το τελευταιο γεμισμα 812 χιλιόμετρα, μου λέει υπόλοιπο 95 , και η βελόνα δε εχει αγγίξει το τελευταίο κόκκινο !!!!!! ΜΩΤ 32 χιλ/ωρα !!!!!!!!!! Συνήθως 3 άτομα !!!!!!!!!! Το τριπ λέει σταθερά 6,2 !!!!!! Πραγματικη υπολογίζω 6,7 , θα δούμε όταν βάλω βενζίνη !!!!!!!!!!!!!!!!!Λοιπόν έβαλα 56 λίτρα με 98 ευρώ , 1,75 τιμη λίτρου και έκανα 830 χιλιόμετρα άρα :6,75 λ/100 χιλ !!!!
Ελαφρώς αυξημενη ( ειχα 6,4 ) με τα ελαστικά γιοκοχαμα γκεολαντερ που έβαλα !!!! -
Καλα αυτο δε σημαινει οτι η τοσο μικρη διαφορα στη καταναλωση οφειλεται στα ελαστικα. Το πιο πιθανο ειναι να ητανε θερμοτερες ημερες και με τη χρηση του a/c το αυτοκινητο να ζοριζοτανε παραπανω για να ανταπεξελθει. Η μπορει ακομα και σε συγκεκριμενες διαδρομες να το παταγες παραπανω, η να ητανε πιο φορτωμενο, η να σε εκλεψε η αντλια η η η η η....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θέλει πλύσιμο ...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usΠίσσα και πούπουλα.
Πατέρας είσαι συ?
Πλύσιμο ΤΩΡΑ για να λάμψει -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εχω κανει από το τελευταιο γεμισμα 812 χιλιόμετρα, μου λέει υπόλοιπο 95 , και η βελόνα δε εχει αγγίξει το τελευταίο κόκκινο !!!!!! ΜΩΤ 32 χιλ/ωρα !!!!!!!!!! Συνήθως 3 άτομα !!!!!!!!!! Το τριπ λέει σταθερά 6,2 !!!!!! Πραγματικη υπολογίζω 6,7 , θα δούμε όταν βάλω βενζίνη !!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν έβαλα 56 λίτρα με 98 ευρώ , 1,75 τιμη λίτρου και έκανα 830 χιλιόμετρα άρα :6,75 λ/100 χιλ !!!!
Ελαφρώς αυξημενη ( ειχα 6,4 ) με τα ελαστικά γιοκοχαμα γκεολαντερ που έβαλα !!!!Αυτα τα geolander έχουν ποσοστό να κινείσαι και εκτός δρομου, έτσι?
-
Sorry για το άσχετο, αλλα ίσως ξέρετε...
Εχει έρθει κανένα cube στην Ελλάδα; -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αυτα τα geolander έχουν ποσοστό να κινείσαι και εκτός δρομου, έτσι?
50 - 50 !!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Sorry για το άσχετο, αλλα ίσως ξέρετε...
Εχει έρθει κανένα cube στην Ελλάδα;Νομίζω πως όχι. Ούτε στους τιμοκαταλογους υπήρξε αλλά ούτε και σαν εκθεσιακό δείγμα. Στην υπόλοιπη Ευρώπη όμως κυκλοφόρησε.
Με ξένες πινακίδες μόνο το έχω πετύχει. -
Προχθεσινές ...
Uploaded with ImageShack.us -
Αμμόλουτρο (το): θεραπευτική μέθοδος που συνίσταται στην κάλυψη ολόκληρου του σώματος ή ενός μέρους του με λεπτή άμμο, ζεστή από τον ήλιο...
-
Δεν έκανε μόνο το QQ όμως Παναγιώτη... κάναμε κι εμείς!
-
-
Βρε κρυφτε τις αυτες τις φωτο. Μετα θα μας λενε γιαλαντζι suvαδες.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)