-
Μου αρέσει που το Σ/Κ ήταν φουλ στην αδρεναλίνη και στα mountain bikes λογω παγκοσμίου...
Δεν μου αρέσει που μετά οδήγησα 550κμ πίσω στην Αθήνα.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
M' αρέσει που ερωτεύθηκα..
Δε μ' αρέσει που μαζί έρχεται και μια βαθιά μελαγχολία...
M'αρέσει που δεν έχω μια βαθιά μελαγχολία
Δεν μ'αρέσει που έχω 2-3 χρόνια να ερωτευθώ!!
εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν ατομα που μπορει να σε ζηλευουν που δεν εισαι ερωτευμενος και εισαι free (εννοω ψυχολογικα, πανω στο θεμα) και δε δινεις δεκαρα για καποια;
μου αρεσει το dark side of the moon. αν και δεν ειναι ο αγαπημενος μου δισκος των floyd, καθε φορα που τον ακουω το μονο που σκεφτομαι ειναι 'πω ρε πστη μου, τι δισκο φτιαξαν οι ανθρωποι ρε!'
Δε μου αρεσει που κοπηκα ο μλκς στο δαχτυλο και οταν πεφτει πανω νερο με ποναει --- > γινομαι καπως ετσι
μου αρεσει που θα ξεκινησει το mundial
μου αρεσει το internet, τα παιχνιδια, τα αυτοκινητα, οι μηχανες, τα σκαφη..
μου αρεσουν οι μονοκατοικιες με κηπο/αυλη
δε μου αρεσει που ζω σε πολυκατοικιαδε μου αρεσει που εχω παντα ενα μοναδικο τροπο να τα κανω σαλατα
παντου.
μου αρεσει που αυτος ο τροπος βγαζει γελιο. στους αλλους -
M' αρέσουν πολύ οι άνθρωποι με χιούμορ
-
Δεν μου αρέσει που δουλεύω για άλλους.
Μου αρέσει που η δουλειά μου είναι ενδιαφέρουσα.Δεν μου αρέσει που δουλεύω με ωράριο.
Μου αρέσει που μετά το ωράριο είμαι τελείως ελεύθερος.Δεν μου αρέσει όταν ασφυκτιώ από την πίεση των χρονοδιαγραμμάτων στη δουλειά.
Μου αρέσει που κάνω ήσυχο και εύκολο ύπνο σπίτι μου. Καληνύχτα σας. -
Μου αρέσει που πλέον έχω αρχίσει να ξυρίζομαι μία φορά την εβδομάδα (και δεν αγχώνομαι πλέον για το πώς δείχνω)...
Δεν μου αρέσει ο λόγος για τον οποίο έχει γίνει αυτό!Μου αρέσει που ξεκίνησα δίαιτα και πλέον δεν πεινάω όσο πεινούσα στην αρχή.
Δεν μου αρέσει που δεν βλέπω να χάνω τίποτα, εκτός από διάθεση!Μου αρέσει που τώρα καλοκαιράκι, οι δρόμοι μένουν στεγνοί και πιο... γρήγοροι!
Δεν μου αρέσει που πολλοί ανόητοι οδηγοί, μου κορνάρουν και μου ανάβουν τα φώτα επειδή εγώ έχω μονίμως αναμμένα τα δικά μου... Είναι τόσο βλάκες που με περνάνε για βλάκα που τα έχει ξεχάσει αναμμένα. -
Μου αρεσει που υπαρχουν ακομα συνοικιακα σινεμα.
Δεν μου αρεσει που το ναυτικο μας μουσειο ειναι τοσο μικρο ενω εχει τοσο πολυ ιστορια να δειξει και αλλη με μικροτερη ιστορια εχουν δεκαπλασια.
-
Μ' αρέσει η μουντιαλοκατάσταση που έρχεται
Δε μ' αρέσει που θα είμαι πάλι εκτός έδρας - (φίλοι, bro) -
Μ΄αρέσει που στο football manager παίρνω το champions league κάθε χρόνο !!!!!!!
Δεν μ΄αρέσει που στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει ποτε το champions league ... -
Μ'αρεσε που με τον ερχομό της άνοιξης θυληκές μελισσούλες χτύπησαν την πόρτα μου..
Δεν μ'αρεσε που έχει χαθεί ο ρομαντισμός και το αντρικό κυνηγητό... Ξενέρωσα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μ'αρεσε που με τον ερχομό της άνοιξης θυληκές μελισσούλες χτύπησαν την πόρτα μου..Κάνε μου λιγάκι μπζζζζ...
μήπως οι μελισσούλες ανήκαν στην συνομοταξία μελι(τ)σούλες?
Αν ειναι έτσι δεν σε χάλασε!!!
πάντως (και χωρίς πλάκα) έχουμε χάσει τη μπάλα ρε αδερφέ, σε λίγο θα μας διπλαρώνουν στο φανάρι και θα λένε 'αγόραρε, η κ@λ@ρ@ σου!!!'
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Δεν μ΄αρέσει που στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει ποτε το champions league ...
Μην τα λες δυνατά αυτά γιατί η Κόκκινη Στρατιά θα πέσει από τα σύννεφα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεν μ΄αρέσει που στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει ποτε το champions league ...
Μην τα λες δυνατά αυτά γιατί η Κόκκινη Στρατιά θα πέσει από τα σύννεφα
-
M'αρέσει που έφτιαξε πολύ ο καιρός και μπορώ να κυκλοφορώ και με μηχανή.
Δε θα μου αρέσει αν ξαναχαλάσει ο καιρός.
-
M' αρέσει: Που ο γαύρος έκατσε και ξεφτιλιστηκε στη Λειβαδιά αλλά ο ΟΦΗ δεν έπεσε. Θα έχουν σκάσει από το κακό τους τώρα. Πολύ μ'αρέσει
Δε μ' αρέσει : Που ετοιμάζομαι να κάνω format.
-
Μ'αρέσει που θα βγω το βράδυ
Δεν μ' αρέσει που ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει με τις ασκήσεις που έχω για παράδοση αύριο..
-
Μου αρέσει που φτιάχνει ο καιρός- είναι το καλύτερο μου!
Δε μου αρέσει που με εξαίρεση κάποιες μικροεξόδους, πέρασα το Σ/Κ μπροστά από τον Η/Υ λόγω φόρτου πανεπιστημιακού. Κάτι που θα συνεχίζω να κάνω μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα- αφου βγω μια βόλτα να ξελαμπικάρω- πράγμα που μας φέρνει στην πρώτη παράγραφο...
...στο ότι ανεβαίνει δηλαδή η θερμοκρασία και οι βόλτες γίνονται ακόμη πιο ευχάριστες!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
M' αρέσει: Που ο γαύρος έκατσε και ξεφτιλιστηκε στη Λειβαδιά αλλά ο ΟΦΗ δεν έπεσε. Θα έχουν σκάσει από το κακό τους τώρα. Πολύ μ'αρέσειΔε μ' αρέσει : Που ετοιμάζομαι να κάνω format.
Έχουμε σκάσει απ το κακό μας,είναι αλήθεια...!!!Ακους εκεί να έχεις εναν μαραντόνα στο γήπεδό σου...Από το κακό μας δεν θα βγούμε να το γιορτάσουμε...!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ'αρέσει που θα βγω το βράδυΔεν μ' αρέσει που ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει με τις ασκήσεις που έχω για παράδοση αύριο..
Πολύ απλά....**δε βγαίνεις! **
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μ'αρέσει που θα βγω το βράδυ
Δεν μ' αρέσει που ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει με τις ασκήσεις που έχω για παράδοση αύριο..
Πολύ απλά....**δε βγαίνεις! **
Θα θελες!
-
Ελα μωρέ πρωτοετής είναι ακόμα το παιδί...Αστο να χαρεί τη φοιτητική του ζωή...!!!!Έχει ο θεός Kid...!!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]