-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μ' αρέσει που η ζημιά είναι μικρή και με την ευκαιρία θα το βάψω όλο
Μωβ και συ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ' αρέσει που η ζημιά είναι μικρή και με την ευκαιρία θα το βάψω όλο
Μωβ και συ;
Γιατί ποιος άλλος έβαψε μωβ το αυτοκίνητο του?
-
Ελα ντε....ποιός άλλος έβαψε μωβ το αυτοκίνητο του κυρ εγκάθετε??!!
Γιατι....MONTREAL BLAU METALLIC Ξέρω έναν....
-
-
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που τράκαρα το πεζάκι μουΜ' αρέσει που η ζημιά είναι μικρή και με την ευκαιρία θα το βάψω όλο
Δεν μ'αρέσει που κι εγώ κι ο Chris τρακάραμε
Μ'αρέσει το μώβ στην ΒΜW του προέδρου -
Μου αρέσει που τα μαθητούδια μου σήμερα έγραψαν καλά χημεια
Δεν μου αρέσει που μου έσπασαν τα νεύρα τις προηγούμενες μέρες.
-
Μου αρέσει που η δική μας παραγωγή μας γλιτώνει από έξοδα και κόπο αγοράς φρούτων, λαχανικών και ζαρζαβατικών. Αλλά και αυγών, κοτόπουλων κλπ. Γνήσια, σχεδόν βιολογικής παραγωγής (όσο γίνεται) και τέλεια γεύση.
Δεν μου αρέσει να βλέπω μαθητές να σκίζουν τα βιβλία τους μετά τις εξετάσεις.
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Δεν μου αρέσει να βλέπω μαθητές να σκίζουν τα βιβλία τους μετά τις εξετάσεις.
Jacob
+1.Τους πρέπει σκίσιμο πριν από τις εξετάσεις
-
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!!!
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Δεν μου αρέσει να βλέπω μαθητές να σκίζουν τα βιβλία τους μετά τις εξετάσεις.Να σκίζουν ΠΡΙΝ τις εξετάσεις τις 'εκτός ύλης' σελίδες, κι ας ΣΚΙΣΤΗΚΕΣ εσύ να τους τις μάθεις όλη τη χρονιά μιας και θα τους χρειαστούν στο Λύκειο, σου αρέσει? Ε? Ε???
τα θυμήθηκα και κράνιασα πάλι
-
Γιατί να τα σεβαστούν και τα βιβλία και εσένα που σκίστηκες να τους τα μάθεις;
Μη ξεχνάς ότι είναι στην ηλικία που έχουν άποψη για όλα. Το ότι δε πληρώνουν αυτοί (η πλειοψηφία τουλάχιστον) δε σημαίνει τίποτα στους τζάμπα μάγκες.
Μόλις βρέξουν τον κώλο τους να δω τι θα λένε και τι θα κάνουν μετά. -
Μου αρέσει:
-Tίποτε αυτή την εβδομάδα...
Δεν μου αρέσει:
-Πολλά αυτή την εβδομάδα...
-
Μου αρέσει που φέτος οι διακοπές μου, περιλαμβάνουν τρελο-νήσια!
Δε μου άρεσαν οι παραλίες της Κατερίνης
-
Μου αρέσει η παραλία 'Καραθώνας' στο Ναύπλιο...
Δε μου αρέσει που βλέπω τον κάθε μεσήλικα,να δίνει το παράδειγμα στους νέους,αφήνωντας ένα κάρο σκουπίδια στην παραλία που τον φιλοξένησε..
-
Μάρεσει : που αντί για γυμνστήριο, πάω στην θάλασσα παιρνώντας ευχάριστα και χωρίς να ιδρώνω....
Δεν μ'αρέσει : οτι για να πάω στην θάλασσα παιρνώ συχνά το μαρτύριο της αποτρίχωσης (πόδια, μπικίνι,κτλ.)
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Δεν μ'αρέσει : οτι για να πάω στην θάλασσα παιρνώ συχνά το μαρτύριο της αποτρίχωσης (πόδια, μπικίνι,κτλ.) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν μ'αρέσει : οτι για να πάω στην θάλασσα παιρνώ συχνά το μαρτύριο της αποτρίχωσης (πόδια, μπικίνι,κτλ.)
-
Μου αρέσει: H χαλαρή οδήγηση προς τη θάλασσα με καλή παρέα, μουσικούλα, και τα ...τζιτζίκια να μας θυμίζουν να ξεχάσουμε για λίγο τη δουλειά!
Δε μ΄αρέσει: Που όργωσαν το δρόμο στο Διόνυσο κι ακόμα να ρίξουν καινούρια άσφαλτο...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μου αρέσει: H χαλαρή οδήγηση προς τη θάλασσα με καλή παρέα, μουσικούλα, και τα ...τζιτζίκια να μας θυμίζουν να ξεχάσουμε για λίγο τη δουλειά!Δε μ΄αρέσει: Που όργωσαν το δρόμο στο Διόνυσο κι **ακόμα **να ρίξουν καινούρια άσφαλτο...
Όταν ο άνθρωπος έχει ζωγραφίσει έτσι στην παραπάνω σειρά, εγώ τι να πω ως σχόλιο;;;
Και ποιος σου είπε φίλε μου ότι θα ρίξουν καινούρια άσφαλτο; Εμείς εδώ στην Κρήτη, το έχουμε καταργήσει το μέτρο! Να σου πω πώς λειτουργεί το σύστημα;
α) Ξυρίζεις την άσφαλτο, σύριζα όμως, ίσα-ίσα να φύγουν τα πολλά σαμαράκια
β) Καθαρίζεις τα πολλά υπολείμματα
γ) Περιμένεις τη φυσική εξέλιξη, ο ήλιος και το πάτημα των αυτοκινήτων σε 1-2 μήνες το πολύ θα έχει ισιώσει τις γραμμές απ' το ξύρισμα και θα έχεις πάλι άσφαλτο ίδιας προσφυτικής ικανότητας, ΧΩΡΙΣ τα σαμαράκια!Άρα, πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το 1/5 των χρημάτων!
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!
(BTW, στην Ιταλία το 'ξύρισμα' είναι περίπου 15-20 cm κάτω απ' την τελική στάθμη του δρόμου και μετά ρίχνουν ξανά σκύρα, πετρελαϊκό και στο τέλος την άσφαλτο, η οποία μάλιστα έρχεται τόσο στο ίδιο επίπεδο με την παρακείμενη, που μόνο λόγω χρώματος ξεχωρίζεις διαφορά! Το είδαμε τώρα που είχαμε πάει για το GP... Απλά ΦΟΒΕΡΟΙ!!! )
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]