-
-
Αγαπητοί συνοδοιπόροι…….Προγραμματίστε την ζωή σας και ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ .……………www.0300.gr/el/newsdetail.php?id=1392
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε να απολαμβάνετε ΚΑΙ την καθημερινή οδήγηση του scooter σας. Θα μάθετε πώς να αποβάλετε εκείνο το τσίμπημα της αβεβαιότητας του…… θα στρίψω ή όχι και που θα πάω τώρα????? Αυτό μεταξύ των άλλων .Στο τέλος της ημέρας, παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο αναβάτη, μετά από 30 χρόνια σε δυο τροχούς, επαναπροσδιόρισα τον όρο « έμπειρος».Απόλαυσα την εμπειρία και νοιώθω πολύ πιο «πλούσιος».
Εμπειρία………. για την ζωή μας.
Μακάρι να ήταν υποχρεωτικό για όλους τους νέους οδηγούς που παίρνουν δίπλωμα για να μάθουν, αν προλάβουν, να οδηγούν στον δρόμο.
-
Αγαπητοί συνάδελφοι γεια σας,
Είμαι κι΄ εγώ νέος κάτοχος ενός X-MAX 250 μαύρο χρώμα και έχω κάνει 950 χλμ. Μ΄ αρέσει πολύ και είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου, το μόνο πρόβλημα που έχω, και θα ήθελα την βοήθεια σας, είναι με την πρόσφυση των ελαστικών, τα «μανίσια» είναι Michelin όμως δεν αποδίδουν καθόλου καλά ,ειδικά στο βρεγμένο, σκέφτομαι να τα αντικαταστήσω, τι μου προτείνετε; παρακαλώ τα φώτα σας.
Ευχαριστώ,
-
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο το εργαλείο σου φίλε!
Ποια michelin έχεις? Στο δικό μου (honda pantheon) έβαλα πέρυσι τα michelin golden standar. Δεν έχω παράπονο και στο βρεγμένο. -
Αυτά φοράω κ΄ εγώ, στο service στον ΜΑΤΑΚΟ ξέρεις, που ανέφερα το πρόβλημα μου είπαν ότι «έτσι είναι τα εργοστασιακά μη περιμένεις πολλά»
Έχω μπερδευτεί πρέπει να το ψάξω,
-
Συνεχεια στην αναφορα καταναλωσης. Γεμισα με 100αρα παλι.
Μετα απο 314 km χρειαστηκε 10,678 lit βενζινης 3,40/100km οχι ασχημα....
Συνολικα εχουμε κανει 38250 km και ειμαστε απολυτα ικανοποιημενοι.
Μου αρεσει που η καταναλωση παραμενει σταθερα χαμηλη.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Συνεχεια στην αναφορα καταναλωσης. Γεμισα με 100αρα παλι.Μετα απο 314 km χρειαστηκε 10,678 lit βενζινης 3,40/100km οχι ασχημα....
Συνολικα εχουμε κανει 38250 km και ειμαστε απολυτα ικανοποιημενοι.
Μου αρεσει που η καταναλωση παραμενει σταθερα χαμηλη.
Aλλαγη μπενζινας σε 95αρα..... να δουμε ΑΝ και ποση διαφορα θα εχω στην καταναλωση και στα χλμ........... Οικονομικα το καταλαβα ήδη....
Δευτέρα βραδυ και τα φωτα δεν τα βλεπω 'ζωηρα' ..... θα φταιει ο δρόμος σκεπτομαι. Η κορνα ειναι κρυωμένη.....δεν δινω βαρος...Το πρωί όμως.....ΜΟΥΛΑΡΩΣΕ.... μπαταρια γιοκ....... Μου κοπηκαν τα ποδια ........κυριολεκτικα.Στο 'γιατρο' την μπαταρια και δεν μπορει να εξηγησει το γιατι. Φερτο να δω αν και που χανει ρευμα. Εγγυηηση για μπαταρια αγορασμενη πριν απο 8 μήνες δεν υπαρχει.
Για να δουμε τι θα δουμε.....
Αυτο ειναι το πρωτο ουσιαστικό προβλημα που μου παρουσιαζεται...
-
Κάπου έχω ξανακούσει για μπαταρία στο x max
Εδώ και ένα χρόνο βάζω 95 άρα και διαφορά δεν είδα, παρά μόνο στην τσέπη μου
-
Τι μαρκα μπαταρια εχεις (η μαλλον ειχες ) φιλε μου?
Να μετρησει τα πηνια του δυναμο ο μαστορας και κατα δευτερον να δει αν εχεις απο πουθενα απωλειες η καταναλωση ενω ειναι σβηστο (μαλλον με βολτομετρο?).
Και εγω το σβηνω στα φαναρια το μοτορι! -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Τι μαρκα μπαταρια εχεις (η μαλλον ειχες ) φιλε μου?
Να μετρησει τα πηνια του δυναμο ο μαστορας και κατα δευτερον να δει αν εχεις απο πουθενα απωλειες η καταναλωση ενω ειναι σβηστο (μαλλον με βολτομετρο?).
Και εγω το σβηνω στα φαναρια το μοτορι!Μπαταρία σαν της μαμας του.
Τελικα μια ' φυσσα' είχε καει - κολλησει και δεν φορτιζε την μπαταρια.
Αλλαχτηκε και το θεμα τωρα ειναι να δουμε ποσο 'κουραστηκε' η μπαταρια και ποση ζωή θα εχει ακόμη. Οι γνωστες λενε οτι η ζωη της μικρυνε επειδη τα εδωσε ολα τωρα στα δυσκολα.Μαζι με τακακια μπροστα + πισω και λαδακια 125 € το μαλλί....
Αναμονη για τα κρυα του χειμωνα να δουμε ποσο αντεχει η μπαταρια.
Να και ενας ακομη που δεν σπαταλα βενζινη...... μαζι σου αγορι μου...
-
edit
-
Το οτι το εστειλε σημαινει οτι μας σκεπτεται και το 'ψαχνει'.............Η μαμα YAMAHA με ενημερωσε να παω να ελεγξω μια φυσσα τροφοδοσιας της μπαταριας γιατι μπορει να βραχυκυκλωσει..... Δεν το λεγανε ενα μηνα νωριτερα να μην προβληματιστω και ξεζουμισω την μπαταρια .....
Μαζι με την ρεζερβα των 30km, εκανε στο συνολο 340 km
-
Φτασαμε αισιως στα 40.000 km......... Το μηχανακι μας εχει ευχαριστησει παρα πολυ και ειναι μεγαλη χαρα να μετακινουμαστε μαζι του.
Αντε και στα 100.000 km .............. η μηπως να παρουμε το νεο μοντελακι .... Μπα οχι ακομη.....
-
Εγω χθες αλλαξα μπαταρια τελικα καθως την παλια την ειχα ξαναφορτησει 5-6 φορες και τωρα το ειχα αφησει κανα μηνα+ ακινητο. Μολις στα 9300 ακομα τα χλμ. αλλα το μηχανακι οταν βρει ομαλο δρομο με στροφες ειναι απαιχτο. Πηγα Σερρες αυθημερον και στις στροφες στο Λαχανα το καταευχαρηστηθηκα. Εφτασα στα δικα μου ορια απο πλευρας κλισεων αλλα το λαστιχο ειχε ακομα αρκετα για να φτασει στο οριο του.
-
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Eγω χθες πηρα βολτα αυτο το πριονι...................Μονο η πρωτη μπηκε η δευτερα κρεμαγε εντελως......Αλλα μηχανακι του 63 με τις ταχυτητες στο χερι πηγαινε μια χαρα!!!!!Καλη ιδεα να μοιραστεις την εμπειρια σου, ομως θα ηθελα να γραφεις κατι σχετικο με το θεμα μας.........Ευχαριστω.
-
Βγήκε το καινούριο. Τι λέτε?
http://www.yamaha-motor.gr/products/mot ... max250.jsp -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Eγω χθες πηρα βολτα αυτο το πριονι...................Μονο η πρωτη μπηκε η δευτερα κρεμαγε εντελως......Αλλα μηχανακι του 63 με τις ταχυτητες στο χερι πηγαινε μια χαρα!!!!!
Καλη ιδεα να μοιραστεις την εμπειρια σου, ομως θα ηθελα να γραφεις κατι σχετικο με το θεμα μας.........Ευχαριστω.
Νομιζα οτι το x-max......ικες ειχε σχεση με τις μηχανες που εχουμε παρει βολτα. Παρακαλω κποιον μοντ να το μεταφερει στο σωστο θεμα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Eγω χθες πηρα βολτα αυτο το πριονι...................Μονο η πρωτη μπηκε η δευτερα κρεμαγε εντελως......Αλλα μηχανακι του 63 με τις ταχυτητες στο χερι πηγαινε μια χαρα!!!!!
Καλη ιδεα να μοιραστεις την εμπειρια σου, ομως θα ηθελα να γραφεις κατι σχετικο με το θεμα μας.........Ευχαριστω.
Νομιζα οτι το x-max......ικες ειχε σχεση με τις μηχανες που εχουμε παρει βολτα. Παρακαλω κποιον μοντ να το μεταφερει στο σωστο θεμα.
Eνταξει δεν υπαρχει θεμα..........προχωραμε στα δικά μας...
-
Ο χρήστης ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:
Βγήκε το καινούριο. Τι λέτε?
http://www.yamaha-motor.gr/products/mot ... max250.jspΕιναι σιγουρα πιο ................'φρεσκο'. Ομως θα με εβαζε σε πειρασμο αν ......ειχε ABS, αλλες αναρτησεις, γαντζακι μπροστα για να κρεμαω κατι προχειρα, τα πατακια του x-city πισω και με ανησυχει το γεγονος οτι στη φωτο του χωρου αποσκευων εχει ενα ανοικτο κρανος. Αν δεν χωραει δυο full face..........
Ο ανταγωνισμος εχει ανεβει παραπολυ και θα ηθελα κατι παραπανω........ και σε τιμη !!!!!!!!
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))