-
Μόλις το είδα http://www.yamaha-motor.gr/products/mot ... ax250.jsp#
Υπολογίζω στις αρχές Μαρτίου όπου θα ανοίξει και λίγο ο καιρός να το πάρω. Με χαλάει λίγο που δεν έχει στροφόμετρο όπως το καινούριο του 2010 που αναφέρει ο Μιχάλης το οποίο έχει πολύ ωραία όργανα.
-
4700 ευρώ . Το μείον των scooters η τσιμπημένη τιμή. Άπό την άλλη σε αποζημιώνουν με την ευκολία που σου προσφέρουν.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
4700 ευρώ . Το μείον των scooters η τσιμπημένη τιμή. Άπό την άλλη σε αποζημιώνουν με την ευκολία που σου προσφέρουν.Όντως είναι λίγο ψηλά η τιμή. Αλλά, όταν έχει 2300 € το crypton x που σε καμία περίπτωση δεν σου προσφέρει όσα το scooter, τότε η τιμή του φαντάζει ιδανική
-
Δυστυχως η μπαταρια 'κουραζετε' . Τωρα που εχει κρυο δεν ειναι πολυ 'ζωηρη'. Μετα την ημερησια φορτιση που της εκανα δειχνει ενταξει. Να δω ποσο θα αντεχει. Βεβαια απαξ και εδειξε τα πρωτα σημαδια κοπωσης μαλλον θα πρεπει να την αλλαξω και να την κρατησω για δευτερη.
Θα παω ομως να ελεγξει παλι μηπως εχουμε καποιο θεμα με τις καλωδιωσεις. -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
:hmmm: Δυστυχως η μπαταρια 'κουραζετε' . Τωρα που εχει κρυο δεν ειναι πολυ 'ζωηρη'. Μετα την ημερησια φορτιση που της εκανα δειχνει ενταξει. Να δω ποσο θα αντεχει. Βεβαια απαξ και εδειξε τα πρωτα σημαδια κοπωσης μαλλον θα πρεπει να την αλλαξω και να την κρατησω για δευτερη.
Θα παω ομως να ελεγξει παλι μηπως εχουμε καποιο θεμα με τις καλωδιωσεις.Bασικα λογω καιρου (πολυ χαμηλες θερμοκρασιες κατω απο το 0) και λιγωτερο λογω υποχρεωσεων αφησα το αγαπημενο μου οχημα για το 4τροχο..... Μηπως γερναω...???? (Στο νεο χωρο δουλειας εχω ευκολο χωρο σταθμευσης.)
Παρολο που ειχε να δουλεψει μια περιπου εβδομαδα, το εβαζα 'μπρος' καθημερινα, η μπαταρια δειχνει ζωηρη. Μακαρι με καποια φορτιση να με βγαλει για καμποσο καιρο.
Βεβαια αμελω να το εξετασω πιο σωστα το θεμα και θα με αφησει εκει που δεν πρεπει...... αλλα το αφηνω για να εχει και περιπετεια λιγο...
παντως με το που το καβαλησα...........αισθανθηκα να φρεσκαρομαι.........αντε και μια καρτ...ια με πρωτη ευκαιρια, να συνελθω. Να κοψω και τα πολλα 'φαρμακια' και εστρωσα.
-
To x-max black σταμάτησε; Στην ιστοσελίδα της Yamaha δεν αναφέρει πλέον, το μοντέλο του '09 το οποίο άλλαξε και το x-max black. Μήπως ανανεωθεί όπως το απλό χ-max;
-
Μπαταρ οκ ακομη..........αν δε ο καιρος συνεχισει με λογικες θερμοκρασιες σωθηκα.......
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 240 + ΤΗΝ ΡΕΖΕΡΒΑ 45 KLM ...
KAI Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ DURASEL ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΑΜΑ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ. -
Δηλαδή εσύ φίλε μου, πόσα λίτρα καις;
Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα xmax και με ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση.
-
ΜΕ 10 LIT ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200-220 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ? ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΑ BITUBO ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ - ΛΑΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ? ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ?
-
Εγω το αγορασα με biturbo επανω μεταχ. και δεν ειναι πολυ σκληρο. Νομιζω πιο σκληρο ειναι μπροστα..
Μιας και εφτασα τις 10000χλμ ξερει κανεις τι αλλαζουμε στο σερβις;
-
Ο χρήστης spiro έγραψε:
ΜΕ 10 LIT ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200-220 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ? ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΑ BITUBO ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ - ΛΑΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ? ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ?5 lt / 100 χλμ!
Τόσο καίει το TDM ρε παιδιά. Μήπως να το ξανασκεφτείτε;
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Εγω το αγορασα με biturbo επανω μεταχ. και δεν ειναι πολυ σκληρο. Νομιζω πιο σκληρο ειναι μπροστα..
Μιας και εφτασα τις 10000χλμ ξερει κανεις τι αλλαζουμε στο σερβις;1η ανάγνωση, το διαβάζω ως 'biturbo' και καταλήγω, wtf, τι λέει;!
Μετά σκέφτομαι, 'Bitubo' πρέπει να έγραψε, κι εγώ το διάβασα στα πεταχτά ως 'biturbo'.
2η ανάγνωση, χμμ, όντως 'biturbo' έγραψε αλλά προφανώς εννοεί Bitubo... -
To παρήγγειλα (x-max black) . Eλπίζω στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να το έχω, οπότε να παραθέσω και τις πρώτες εντυπώσεις
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
To παρήγγειλα (x-max black) . Eλπίζω στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να το έχω, οπότε να παραθέσω και τις πρώτες εντυπώσειςΕιναι το παλιο ή βγαινει κ το facelift σε εκδοση black?
Αν ειναι το παλιο, ποσο το χρεωνουν? -
To παλιό είναι, του '09 το μοντέλο και έχει 4.800 €. Απ' ότι μου είπε το παιδί εκεί στη Yamaha προς το παρόν δε θα βγει το μοντέλο του '10 σε black.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
To παρήγγειλα (x-max black) . Eλπίζω στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να το έχω, οπότε να παραθέσω και τις πρώτες εντυπώσειςΠολύ όμορφο το χmax, Καλορίζικο και πάντα όρθιος,
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
ΜΕ 10 LIT ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200-220 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ? ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΑ BITUBO ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ - ΛΑΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ? ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ?
5 lt / 100 χλμ!
Καλά μην τρελαθούμε κιόλας!!
Το TDM καίει τόσα στο ταξίδι με χαλαρό ρυθμό, όχι στην πόλη.
-
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Δηλαδή εσύ φίλε μου, πόσα λίτρα καις;Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα xmax και με ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση.
Σύμφωνα με τα παρακάτω:
http://www.spritmonitor.de/en/detail/285651.htmlτο δικό μου καίει κάτω από 4lt/100km με καθημερινά 2 άτομα πάνω
-
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
5 lt / 100 χλμ!
Καλά μην τρελαθούμε κιόλας!!
Το TDM καίει τόσα στο ταξίδι με χαλαρό ρυθμό, όχι στην πόλη.
Δεν αλλάζει κάτι σημαντικό στο αποτέλεσμα της σύγκρισης. Είναι δυνατόν ένα 250 να πλησιάζει σε κατανάλωση το ..900;
Τουλάχιστο στο TDM βαράς και σε 3' τα 0-100, και τα 225 τελική και δε σε πειράζει κι ας κάψεις και 6 λτ / 10 χλμ.
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))