-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Χθες παρέλαβα ειδοποίηση ανάκλησης για MAZDA DEMIO που έχω στην κατοχή μου από το 1999Αυτό θα πει πρόχειρη κατασκευή ,πριν την 20ετια πρόβλημα!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Χθες παρέλαβα ειδοποίηση ανάκλησης για MAZDA DEMIO που έχω στην κατοχή μου από το 1999
Αυτό θα πει πρόχειρη κατασκευή ,πριν την 20ετια πρόβλημα!!!
Δωστο πίσω το κολάμαξο να ησυχάσεις
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Χθες παρέλαβα ειδοποίηση ανάκλησης για MAZDA DEMIO που έχω στην κατοχή μου από το 1999
Αυτό θα πει πρόχειρη κατασκευή ,πριν την 20ετια πρόβλημα!!!
Δωστο πίσω το κολάμαξο να ησυχάσεις
Είναι το δεύτερο demio που περνάει από τα χέρια μου.Το πρώτο το πούλησα με 160000 χμ. χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Στη συνέχεια πήρα αυτό με 15000 χμ από το συγχωρεμένο το θείο μου.Μέχρι στιγμής 80000 χμ κι όλα καλά.Και το επόμενο πάλι demio θα είναι
-
Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πολύ αξιόπιστο.
300.000 + χλμ. στα χέρια της συζύγου καθημερινά στην πόλη και συνεχίζει.
Σε λίγους μήνες θα το μοιράζεται και με την κόρη μας.
Ελπίζω να αντέξει το καημένο, γιατί για να πάρουμε καινούργιο δεν υπάρχει καμία ελπίδα. -
Αναμένουμε νεα ανάκληση που αφορά 323 του 1982 για έλεγχο στα ζιγκλέρ.
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Αναμένουμε νεα ανάκληση που αφορά 323 του 1982 για έλεγχο στα ζιγκλέρ. -
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Ελπίζω να αντέξει το καημένο, γιατί για να πάρουμε καινούργιο δεν υπάρχει καμία ελπίδα.Γιατί ποιο αυτοκίνητο της mazda δεν ήταν/είναι αξιόπιστο;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ελπίζω να αντέξει το καημένο, γιατί για να πάρουμε καινούργιο δεν υπάρχει καμία ελπίδα.Γιατί ποιο αυτοκίνητο της mazda δεν ήταν/είναι αξιόπιστο;
Πανο και το δικό μου αυτοκίνητο mazda 6 2006 είναι με 104000 χλμ. αν εξαιρέσουμε ένα θερμοστάτη που έμεινε ανοιχτός, δεν έχει βγάλει κάτι άλλο μέχρι στιγμής.
Αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα τα χιλιόμετρα για να βγάλω ασφαλή συμπέρασμα, αν και η mazda θεωρείται αξιόπιστη. Ηδωμεν. -
Το Xedos 6 έμεινε από αντλία στις 230.000 χλμ. Είχε μείνει και άλλες δυο φορές... από βενζίνη. Τώρα είναι στα 24 χρόνια και στα 330.000 χλμ και τολμάει και καίει λάδι. Κωλάμαξα... Βέβαια ακόμα ανεβάζει 7500 RPM και 210 κοντέρ...
-
Τι αυτοκινητάρα το Xedos 6... Θυμάμαι πόσο μου άρεσε όταν είχε πρωτοβγεί (και εξακολουθεί να μ' αρέσει). Πολύ μπροστά σχεδιαστικά! Καλά για αξιοπιστία δεν το συζητάμε.
-
To mazda 2 μου στα 180000χλμ χάλασε το μπουτον του χώρου αποσκευών κόστος 80€ περίπου....σαν ανταλλακτικό... παραγγελία απο ebay με 13€ και αντικατάσταση από εμένα....και συνεχίζει....
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προτάσεις εντυπώσεις για εξειδικευμένα συνεργεία mazda και επίσης για τα παρακάτω εξουσιοδοτημένα που βρίσκονται κοντά μου.
Παπρας στον Πειραιά.
Καλόγριτσας Χαϊδάρι.
Χαλδαίος Ρέντη.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
To mazda 2 μου στα 180000χλμ χάλασε το μπουτον του χώρου αποσκευών κόστος 80€ περίπου....σαν ανταλλακτικό... παραγγελία απο ebay με 13€ και αντικατάσταση από εμένα....και συνεχίζει....Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τί πάτε και παίρνετε τα ρημάδια....
-
Για λίγο γλύτωσε την πρέσα λέμε....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις μου ήρθε ο φάκελος με την ανάκληση για το κάθισμα του οδηγού!!!!!
Το πάω να το δούνε και καπάκι πωλητήριο ......... -
Και εμένα έχει καμμία βδομάδα που ήρθε...για έλεγχο από το νέο έτος θα το πάω....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Προτάσεις εντυπώσεις για εξειδικευμένα συνεργεία mazda και επίσης για τα παρακάτω εξουσιοδοτημένα που βρίσκονται κοντά μου.
Παπρας στον Πειραιά.
Καλόγριτσας Χαϊδάρι.
Χαλδαίος Ρέντη.
Ευχαριστώ.Κάποιος χριστιανός?
-
Παπρας στον Πειραιά.
Καλόγριτσας Χαϊδάρι.
Χαλδαίος Ρέντη.
Ο γεροgatoz ενθυμείται τα service εις καλογρίτσαν, εκει στα ναϊντις, αρχάς μιλένιουμ. Αλλου ομως, νομιω εις Ιεράν Οδόν, κοντα και Σπύρου και Πάτση. Ηταν εξαιρετικά σαν εξυπηρέτησις αλλα δεν μπορώ να ειπώ δια τεχνικήν κατάρτισην καθότι δεν επάθεναν ποτέ και τίποτις τα απέθαντα σχιστοματικα...Μόνον σερβίς
-
Ειδες τωρα τι να πεις. Αμα δε βγαζει προβλημα πως θα ξερουμε αν εχουν γνωσεις
-
Παπρας στον Πειραιά.
Καλόγριτσας Χαϊδάρι.
Χαλδαίος Ρέντη.
Εμπειρία μόνο από Καλογρίτσα, και πάντα όλα καλά, σε τιμές, ποιότητα εργασίας, συνεννόηση, τα πάντα όλα
MAZDA FORUM