-
Premium ,μη premium και μαλακιες.. Καλο και οχι καλο αμαξι υπαρχει μονο.. Τα υπολοιπα ειναι για να μη μεινουν ανεργα τα τμηματα μαρκετινγκ....
-
Premium είναι τα υλικά και όχι η αξιοπιστία. Μια κονσόλα με ξύλο αφρικάνικης αγριοτριανταφυλλιάς, τέσσερα καθίσματα πανάκριβου ποιοτικού δέρματος, μια χειροποίητη κατασκευή την λες premium. Δεν είναι τυχαίο που εγγλέζικα αυτοκίνητα είναι premium.
Μια κατασκευή καλά βιδωμένη και κολλημένη ή μια κατασκευή που δεν χαλάει την λες απλά αξιόπιστη.Ο @GGAB παραπάνω δίνει σωστά πάντως τον ελληνικό ορισμό του premium.
-
Πολύ σωστά όλα τα παραπάνω. Επειδή όμως είμαι συχνά εξωτερικό τα Mazda είναι στο πάνω μέρος της κατηγορίας τους σε ότι αφορά τιμή και θεωρείτε μία από τις καλύτερες επιλογές για ιδιωτικό (μη εταιρικό) όχημα. Βασικός λόγος είναι η εξαιρετική τους οδική συμπεριφορά ή μικρή σχετικά παραγωγή και τα premium υλικά καμπίνας όπως και ο σχεδιασμός. Τώρα στο Ελλαντα premium θεωρείτε το χιλιό φορεμενο σασί με βορειοευρωπαικο badge
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αναλόγως σε ποια ήπειρο ζεις.
Ένα VW στην Αμερικη είναι ότι είναι εδώ ένα Mazda, ότι είναι στην Ιαπωνια ένα Ford ....Και στην Αμερική τα Γερμανικά premium θεωρούνται.
Όχι βέβαια τα vw, τα οποία δεν ειναι premium μάρκα ούτε στην Ελλάδα.
Μιλάω για Audi - Bmw- Mercedes.Πάντως εγώ όταν μπαίνω σε ένα vw (και σε Skoda τώρα τελευταία) αποκομίσω μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας από τα Ιαπωνέζικα (πλην Lexus - Infinity)
-
Τα vw εγω τα λεω προσιτη πολυτελεια γιατι δεν ειναι στο λεβελ των υπολοιπων γερμανικων που αναφερθηκαν, αλλα ειναι ειναι ενα κλικ (ή δυο αναλογως τη μαρκα) , πιο πανω απο τις αλλες μαρκες.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να βλέπουμε σε κάθε γωνιά αυτό το έκτρωμα το Auris και το αριστούργημα πουθενά???
-
Η Mazda είναι μια σχετικά μικρή αλλά πρωτοποριακή εταιρεία που έχει κορυφαία ποιότητα και ρίχνει το βάρος στην οδική συμπεριφορά και στον σχεδιασμό. Ως εκ τούτου τα προϊόντα της είναι ακριβά (αλλά το αξίζουν και με το παραπάνω). Για αυτό δεν κυκλοφορούν με τις οκάδες. Επίσης στην Ελλάδα δεν υπάρχει εισαγωγέας...
-
+1000 και για αυτό το λόγο είναι πραγματικά premium
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Επειδή είχαμε 2 mazda στην οικογένεια μπορώ να πω ότι ήταν ίσως η χειρότερη αντιπροσωπεία σε θέματα εξυπηρέτησης τιμών ανταλλακτικών.
Όσο για τις τιμές δεν πιστεύω ότι to 3 είναι πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές golf civic Α3 auris...... -
Το προηγούμενο 3άρι μου είχε φανεί πολύ πιο όμορφο όταν είχε παρουσιαστεί σε σχέση με το τωρινό.
Να μην ξεχνάμε επίσης, πως η εταιρεία βρέθηκε χωρίς να έχει να προσφέρει κάποιον μικρό turbo βενζίνης ή πετρελαίου. Βέβαια ούτε η Toyota είχε κάτι το αντίστοιχο διάστημα, άλλα διαφορετικά τα μεγέθη της Toyota για αυτό και άντεξε εν μέσω κρίσης και συνεχίζει να είναι πρώτη, ενώ η Mazda έκλεισε. Κρίμα γιατί έχει εξαιρετικά μοντέλα και ελπίζω να ξανά αρχίσουν οι εισαγωγές τους σύντομα.
Όσο για το κόστος, νομίζω ότι δεν ήταν ακριβότερα από τα Honda, ίσως και από τα Toyota.
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να βλέπουμε σε κάθε γωνιά αυτό το έκτρωμα το Auris και το αριστούργημα πουθενά???Γιατί το μεν πρώτο φυκι το πλασαρει ωραιότατα ο εισαγωγέας του με προσφορές και καλό aftersales, ενώ το άλλο (τα προηγούμενα μοντέλα τους) τα πουλαγαν μπακαλιστικα και με ότι να 'ναι aftersales.
Και αυτή την στιγμή που η γκάμα της Mazda είναι σχεδόν πλήρης θα πρέπει να πάρει μαθήματα από τους ανταγωνιστές πως προωθούν και συντηρούν για να πάψει να είναι η 'μικρή και συμπαθητική' εταιρία...
-
Για την αντιπροσώπευση έφταιγε η ΕΛΜΑ. Παλιά ήταν σοβαρή εταιρεία, αλλά στο τέλος τα έκανε μαντάρα. Αν είναι να χάσει τον χαρακτήρα της πάντως, μη σώσει και μεγαλώσει ποτέ η Mazda!!!
-
Εκείνο που ξέρω είναι ότι το 2008 τρία τηλέφωνα για td το 6αρι στον περιφερειακό με τον πωληταρα συνοδηγό να μου λέει τι μεγάλο πορτμπαγκάζ έχει και να ακούει τι τάφος είναι με το 1,8 και άμεσαε μία φωτοτυπία του διπλώματος για ολοκληρο ΣΚ στην Χαλκιδικη το Ραβ! Μάντεψε ποιός πουλούσε?! Lol!!!
-
Και η Alfa Romeo μου έδωσε για ένα ΣΚ την 147 (τι αυτοκινητάρα!!!), αλλά τελικά δεν ψώνισα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για την αντιπροσώπευση έφταιγε η ΕΛΜΑ. Παλιά ήταν σοβαρή εταιρεία, αλλά στο τέλος τα έκανε μαντάρα. Αν είναι να χάσει τον χαρακτήρα της πάντως, μη σώσει και μεγαλώσει ποτέ η Mazda!!!Μακάρι!!!μικρή,ταπεινή και ξεχωριστή!
-
Άλλο η Άλφα. Εκει οποιος και όταν έμπαινε ... μπορεί και τραπέζι να του έφτιαχναν!!! [emoji14]
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για την αντιπροσώπευση έφταιγε η ΕΛΜΑ. Παλιά ήταν σοβαρή εταιρεία, αλλά στο τέλος τα έκανε μαντάρα. Αν είναι να χάσει τον χαρακτήρα της πάντως, μη σώσει και μεγαλώσει ποτέ η Mazda!!!Σωστός. Μαζί με Alfa Romeo και Subaru.
Αυτή τη στιγμή αν μπορούσα (αν ερχόταν Ελλάδα και είχα τα λεφτά δηλαδή) το Mazda 3 sedan θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. -
Με διαφορά το πιο ενδιαφέρον μεσαίο όχημα. Βέβαια οι κινητήρες δεν είναι και ότι πιο σύγχρονο να βάση τις ευρωπαϊκούς υπέρ τροφοδοτούμενους
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Με διαφορά το πιο ενδιαφέρον μεσαίο όχημα. Βέβαια οι κινητήρες δεν είναι και ότι πιο σύγχρονο να βάση τις ευρωπαϊκούς υπέρ τροφοδοτούμενουςSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Μικρομεσαίο είναι, μεσαίο είναι το 6άρι, νομίζω
Δεν είναι τόσο βαρύ όσο τα υπόλοιπα, οπότε με λίγο δούλεμα στο λεβιέ σχετικά καλά θα είναι.
Τώρα που είμαι με Auris 1.4vvt-i με 97 άλογα και 1200 κιλά σκατά είναι, το Mazda και παραπάνω χώρους θα έχει και καλύτερη συμπεριφορά. -
Σύμφωνω μιλάω πάντα για τα ελληνικά δεδομένα ( και βέβαια είναι λάθος αυτό)
MAZDA FORUM