-
Tελικά το mazda 2 πότε έρχεται ? Σε μαύρο ή κόκκινο θα είναι τέλειο
-
το να πάρεις το 2 δε λέει , μην το κοιτάς καθόλου υπάρχουν και άλλα μικρά . .. . .
Mazda είναι πλεόν μόνο το miata , το ΡοΧι οχτώ , οι εκδόσεις MPS (3 & 6 μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων μιας και σταΜάτησε η παραγωγή του) , το TRIBUTE το V6 καθώς και το αγροτικό . . . . . . .. .
τα άλλα είναι απλές οδοντοκρεμες υπαγορευμένες απο την μαμα εταιρεία (βλέπε FORD) .
-
Επίσης έχω ακούσει ότι το CX-7 είναι καλό , ίδωμεν . . .
-
εψαχνα ποση ωρα να το βρω το τοπικ
λοιπον σας αρεσει το Furai concept??
και αλλες φωτο εδω:
http://www.netcarshow.com/mazda/2008-furai_concept/ -
Γενικώς μου αρέσουν πολύ σε σχέδιο τα Mazda. Το συγκεκριμένο φαίνεται να πηγαίνει για (ακριβό) αυστηρά σπορ 2θέσιο coupe με μαζεμένες διαστάσεις και πιθανώς μικρό βάρος. Μ'αρέσει!
-
καλησπερα...ειμαι ο Κωστας απο Κρητη και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανεις που να εχει αγορασει το καινουριο mazda 6 για να μου πει τη γνωμη του...Σκεφτομαι να το αγορασω...
Ευχαριστω -
Πάντως, τα περιοδικά λένε τα καλύτερα. Κι ακόμα κι αν το Mondeo είναι 2% καλύτερο , θα προτιμούσα να πάρω το Mazda γιατί 1) είναι πολύ ομορφότερο στα δικά μου μάτια και 2) επειδή στα ίδια χρήματα, αποκτάς περισσότερη ροπή από το Ford. Αλλά και πολύ ακριβότερα ανταλλακτικά (δεν το έχω ψάξει, αλλά εικάζω γνωρίζοντας τις τιμές της Mazda...)
-
Συμφωνώ και εγώ, μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Mondeo. Με κλειστά μάτια θα το αγόραζα, κρίμα να μην έχει δυνατότερους κινητήρες για να αξιοποιήσει τα άριστα οδικά χαρακτηριστικά.
-
Eννοείται ότι το προτιμώ από το Μοndeo,και μάλλον από όλες τις μπερλίνες της κατηγορίας...
To πρόβλημα στην περίπτωση του Μάζντα ακούει στο όνομα Passat 1.8 tsi,και Scoda Octavia 1.8 tsi
Mε τα ανωτέρω,θέλει σκέψη το πράγμα.. -
Εμένα μου φαίνεται αδιάφορο, αλλά γούστα είναι αυτά.
Με δεδομένη την κατάσταση πάντως δεν έχει καμία τύχη εμπορικά.
Με τα λεφτά που στοιχίζει αγοράζεις octavia 1.8Tsi που δε νομίζω να υστερεί οδηγικά. Ειδικά αφού μιλάμε για 40 άλογα παραπάνω από ένα κινητήρα που γνωρίζουμε πόσο καλός είναι.
Από την άλλη αν σε ενδιαφέρει το δίλιτρο τότε επιλέγεις το Passat με τον 1.8Tsi που και πάλι είναι πιο γρήγορο.
Πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο να επιλέξει κάποιος το mazda. Μήπως το octavia και το passat δεν κρατάνε και δε στρίβουν?
Ή μήπως ο μέσος οικογενειάρχης στον οποίο απευθύνεται το mazda ενδιαφέρεται για την καλύτερη οδική συμπεριφορά του 6, κάτι όμως που δεν πρόκειται να το ανακαλύψει ποτέ! -
Ο μέσος αγοραστής ενδεχομένως να το προτιμάει εμφανισιακά, αν βέβαια συμφωνεί με τα δικά μου γούστα, που λένε ότι είναι το ομορφότερο μεσαίο.
Ο λίγο πιο ψαγμένος οδηγός θα σαγηνευτεί από την οδική συμπεριφορά και την αίσθηση, που λογικά δε θα βρει στα δυνατότερα Octavia και Passat.
Κάθε αυτοκίνητο έχει το κοινό του. -
Μερικοί λόγοι και σοβαροί είναι η οικονομία του κινητήρα στο 6 που ουδεμία σχέση έχει με τους τουρμπάτους του group vag, το λέω απο πρώτο χέρι και φυσικά η αξιοπιστία του ιάπωνα. Α ξέχασα και το μισό κόστος συντήρησης του ιάπωνα σε σχέση τουλάχιστον με το VW. Το μόνο ατού που έχουν τα Skoda, VW είναι οι επιδόσεις και μόνο κατα εμένα.Όπως την δεί ο καθένας...
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Μερικοί λόγοι και σοβαροί είναι η οικονομία του κινητήρα στο 6 που ουδεμία σχέση έχει με τους τουρμπάτους του group vag, το λέω απο πρώτο χέρι και φυσικά η αξιοπιστία του ιάπωνα. Α ξέχασα και το μισό κόστος συντήρησης του ιάπωνα σε σχέση τουλάχιστον με το VW. Το μόνο ατού που έχουν τα Skoda, VW είναι οι επιδόσεις και μόνο κατα εμένα.Όπως την δεί ο καθένας...Αυτό μπορώ να το δεχθώ σαν λόγο. Τα υπόλοιπα μου φαίνεται ότι απέχουν από την πραγματικότητα.
-
γιατι τοσο επεσε το mazda forum εδω παιδες?
ισως επειδη και η Mazda καποιες φορες κανει οτι μπορει για να μας απογοητευει...
μεγαλη πιθανοτητα υφισταται για να μην υπαρξει νεα εκδοση MPS 6...
περισσοτερα εδω: http://www.mazdaspeedclub.gr/forum/view ... &sk=t&sd=a' target='_blankελπιζω πως οχι παντως,διοτι προκειται για εα εκπληκτικο αυτοκινητο,το οποιο δεν πουλησε λογω μηδενικης προωθησης,διαφημισης και αγνοιας...ακομη και τωρα μετα απο τοσο καιρο,αρκετοι με ρωτουν τι αυτοκινητο mazda ειναι αυτο,γιατι εχει 18αρες...ειναι τετρακινητο?
και πολλα ακομη αναλογα...
-
το 6 mps ειναι πολυ καλο αυτοκινητο σε καλα λεφτα,αλλα το φαγε η τελειως λανθασμενη συγκριση με τα subaru,mitsubishi..
παντως αν θες την αποψη μου η mazda δεν εχει κανει κατι το ιδιαιτερα απογοητευτικο..ειναι πολυ καλη φιρμα που βγαζει πολυ καλα αυτοκινητα(τα καλυτερα ιαπωνικα αυτη τη στιγμη κατ'εμε) -
θα συμφωνησω μαζ σου φιλε μου και ιδιως με την συγκριση...μαλιστ το καλυτερο ολων ειναι οτι η Μαζντα δεν πηγαινενα χτυπησει τις δυο φτερουγες με αυτο το μοντελο,αλλα οπως και να εχει επεσε θυμα των περιστασεων
ειναι πολυ καλη φιρμα που βγαζει πολυ καλα αυτοκινητα(τα καλυτερα ιαπωνικα αυτη τη στιγμη κατ'εμε)
και μαζι με την σουμπαρου,τα μονα που εξακολουθουν να φτιαχνονται Ιαπωνια
ΥΓ.να φανταστω οτι ειχες vts και τωρα S3 απο το ψευδωνυμο και το αβαταρ σου?
-
To http://www.rx8forum.gr σε συνεργασια με την http://www.speedcomf1.gr/' ανακοινωνει το 1o RX8 Forum Virtual Track Day !!!
Ναι, ακριβως ενα Track Day οπου 7 παικτες ταυτοχρονα ανταγωνιζονται και συναγωνιζονται μεσα στην ιδια πιστα F1 !! «Οδηγωντας» το μονοθεσιο τους εναντια στα αλλα, υποκειμενοι σε ποινες απο τον αλυταρχη/ ζημιες απο την Θεια Δίκη αλλα και την χαρα του Νικητη. Τα μονοθεσια ειναι οι γνωστες μας «μπανιερες» με ρυθμιζομενα πενταλ και το πιο καλο: ΑΝΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ !!! Σιγουρα θα τα χασετε !!!
Περισσοτερες πληροφοριες εδω: http://www.vanhese.de/en.html
Η συμπεριφορα των μονοθεσιων ειναι πληρως παραμετροποιησημη σε επιπεδο πραγματικης F1 !!!
Το προγραμμα προβλεπει Προκαταρκτικους γυρους, Δοκιμαστικα και.... **Πληρη αγωνα με οσους γυρους θελουμε **!!!
Ημ/νια Διεξαγωγης του Virtual Track Day:** Τεταρτη 29 Οκτωβριου, ωρα 20:00 **
(απο την παλαια παραλιακη δεξια στην Ελ. Βενιζελου και μετα το 2ο φαναρι /Sprider Store ειναι το μερος του Virtual Track Day μας)
Θα υπαρχει ΔΩΡΕΑΝ Parking για τα 8αρια
Κοστος για τους Συμμετεχοντες: **ΔΩΡΕΑΝ **
Καλεσμενοι: Ολοι οι ιδιοκτητες RX8 και η παρεα τους .... για καφε ή και ποτο !!
Αν το επιθυμουμε, θα διοργανωσουμε και WRC Event, στον ιδιο χωρο !!!
Επισης αν οι Συμμετεχοντες το επιθυμουν, θα αθλοθετηθει και Επαθλο για τον Νικητη !!! ( Σετ Μπουζι/ Φιλτρο Κ&Ν ) !!!
Demo της Monza εδω: http://www.youtube.com/watch?v=plplEAM_kSw' target='_blank
Οσοι Πιστοι Προσελθετε !!!
-
Γνωρίζει κάποιος κάτοχος μαζντα 3 να μου πει μια τιμή για φίλτρο καμπίνας.Γιατί άκουσα μια εξωφρενικη΄τιμή και θέλω να το τσεκάρω.
-
καλησπέρα,
τελευταία μου έχει καρφωθεί η ιδέα για την αγορά ενος μτχ RX8.. Από ότι βλέπω είναι σε λογικές τιμές, ενώ στα συν είναι οτι βρίσκεις πλήθος αυτοκινήτων με λίγα χλμ.
Όσοι έχετε άποψη περι του θέματος η γνώμη σας είναι καλοδεχούμενη... -
Ο χρήστης mphysiker έγραψε:
καλησπέρα,
τελευταία μου έχει καρφωθεί η ιδέα για την αγορά ενος μτχ RX8.. Από ότι βλέπω είναι σε λογικές τιμές, ενώ στα συν είναι οτι βρίσκεις πλήθος αυτοκινήτων με λίγα χλμ.
Όσοι έχετε άποψη περι του θέματος η γνώμη σας είναι καλοδεχούμενη...Βασικά πολύς κόσμος δελέαζεται με την ιδέα. Βασικά έχει ξεφτιλιστεί σαν μτχ με τις συνεχείς μειώσεις τιμών και μπορείς να βρεις ρχ8 με 16Κ σήμερα, για αμάξι το πολύ 5 ετών δηλάδη...
Το αμάξι λοιπόν έχει χώρους για 4, μονάδικο ντιζάιν πίσω κίνηση κτλ και κινητήρα βάνκελ. Εκεί αρχίζει το μυστήριο. Άλλοι λένε ότι σπάει άλλοι ότι καίει τον άμπακο, άλλοι ότι βαριούνται να κοιτάνε λάδια και άλλοι ότι είναι άροπο. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι σχετικά αξιόπιστος (όχι τόσο όσο οι σημερινοί εμβολοφόροι βέβαια) αλλά πρέπει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να κοίταζε ευλαβικά τη στάθμη των λαδιών, καίει πάρα πολύ ειδικά στην πόλη (τουλάχιστον έτσι μου έλεγε γνωστός μου ρουξουδάκιας αλλά και από εδώ viewtopic.php?f=5&t=17337) και πρόβλημα ίσως ή έλλειψη ροπής αλλά λίγα αμάξια χτυπάνε 9.5άρια σήμερα οπότε γουστάρεις! Επίσης θα πληρώνεις τέλη για 1300άρι (με τα ασφάλιστρα δεν ξέρω τι παίζει) και είναι στα μπόνους...
Σούμα? Υπολόγισε ότι θα σου καίει 15-18 λίτρα στην πόλη και εάν δεν κάνεις πολλά χλμ χτύπα το...
MAZDA FORUM