-
3,5 λίτρα για να πας από Γλυφάδα στον Πειραιά? Πάρα πολλά δεν είναι? Ή μήπως συμπεριλαμβάνεται και η επιστροφή σε αυτή την ποσότητα? Τότε είναι σχετικά καλά. Μήπως στη διαδρομή αυτή έκαψε κατά μ.ο. 3,5 λίτρα / 100 χλμ? Αλλά και πάλι, πάρα πολύ λίγα δεν είναι σε αυτή την περίπτωση?
Εδώ δίνει μέση 5,61 λ/100 χλμ., με ελάχιστη καταγεγραμμένη το 4,76, και εσύ μέσα στην πόλη τα κατάφερες με πολύ λιγότερα?
Κατά τα άλλα, μια χαρά είναι οι χαλύβδινες ζάντες 15'' για κάποιον που κρατάει τα αμάξια του 20 χρόνια, μπορεί να αγοράσει μόνο την βασική έκδοση, με τις 16'' του είναι ένα κλικ πιο σφιχτά από ότι έχει συνηθίσει και κινείται στο βασίλειο της λακούβας.Η ενδεδειγμένη επιλογή θα προσέθετα.
Ναι μ.ο. 3,5/100 έγραφε. Βέβαια δεν είχε κίνηση του στυλ σταμάτα ξεκίνα...Και μένα πάρα πολύ λίγα μου φάνηκαν...
Οι χαλύβδινες ζάντες βάφονται μαύρες αν θέλει κάποιος;
-
Κάτι τρέχει με την κατανάλωση, τέτοια νούμερα ούτε μικρά υβριδικά. Ότι χρώμα θες βάφονται οι ζάντες. Να δεις πως ξεφτίζουν όμως στα γδαρσίματα!
-
Κάτι τρέχει με την κατανάλωση, τέτοια νούμερα ούτε μικρά υβριδικά. Ότι χρώμα θες βάφονται οι ζάντες. Να δεις πως ξεφτίζουν όμως στα γδαρσίματα!
Τι να πω, να μην κατάλαβα καλά? Θα προσπαθήσω να το διευκρινήσω ξανά...
-
Και εμενα σε απλες παρομοιες βολτούλες καταγραφει 3,5-3,6 μ.ο...
-
Και εμενα σε απλες παρομοιες βολτούλες καταγραφει 3,5-3,6 μ.ο...
Τι αμάξι?
-
Mild hybrid swift. Χαλαρα με κανα δυο φαναρακια και σταθερη πορεία γραφει 3.5 αντε 4 οταν εχεις πολλα σταματηματα.
Παντα χωρις a/c.... Βασικα δεν το εχω μετρησει με a/c σε τετοιες πολυ χαλαρες διαδρομες αν θυμαμαι σωστα.... Θα το δω.... Καλα που το ειπαμε
-
Kαι μένα 4,5λ/100χλμ. και είναι και πολύ μεγαλύτερο από το 2. Αλλά είναι άλλο αμάξι, αυτόματο και πλήρως υβριδικό, πειράζει, παίζουν κάποιο ρόλο αυτά?
Τεσπά, εσύ δηλώνεις ότι κινείσαι στο κέντρο του λιμανιού και χρειάζεσαι μισή ώρα για 4 χλμ.! Μην περιμένεις ότι θα κάψεις 3,5 λ/100 χλμ. δηλαδή, αλλά κάτι άλλο, προφανώς αισθητά μεγαλύτερο.
-
Kαι μένα 4,5λ/100χλμ. και είναι και πολύ μεγαλύτερο από το 2. Αλλά είναι άλλο αμάξι, αυτόματο και πλήρως υβριδικό, πειράζει, παίζουν κάποιο ρόλο αυτά?
Τεσπά, εσύ δηλώνεις ότι κινείσαι στο κέντρο του λιμανιού και χρειάζεσαι μισή ώρα για 4 χλμ.! Μην περιμένεις ότι θα κάψεις 3,5 λ/100 χλμ. δηλαδή, αλλά κάτι άλλο, προφανώς αισθητά μεγαλύτερο.
Κάπου 9λ. καίει το ibiza 1,4 2000 μοντέλο...και στα 5-6 να είμαι πιστεύω καλά είναι...
-
Ναι μ.ο. 3,5/100 έγραφε. Βέβαια δεν είχε κίνηση του στυλ σταμάτα ξεκίνα...Και μένα πάρα πολύ λίγα μου φάνηκαν...
Μηδενίσατε τη μέση -όχι τη στιγμιαία- κατανάλωση στο trip κι έγραψε τόσο; Aν ναι, όντως εντυπωσιακό.
Αν είχε αυτό το νούμερο εξ'αρχής πριν κάνετε τη δοκιμή με πολλά χλμ. στο κοντέρ και να κατανάλωσε περισσότερο σε αυτά τα λίγα χλμ. δεν αλλάζει ιδιαίτερα το μέσο όρο. (βέβαια το θέμα είναι πως πέτυχαν στην αντιπροσωπεία να διατηρούν αυτή τη μέση κατανάλωση σε αμάξι test drive).
-
Για 14,500€ ως Μάζντα δεν είναι ακριβό, δεν ξέρω τί ακριβώς εξοπλισμό έχει, αλλά υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα της κατηγορίας σε παρόμοιες τιμές με καλύτερες επιδόσεις, που ίσως δεν έχουν την τόσο καλή φήμη αξιοπιστίας της Μάζντα.
Πόσα γραμμάρια CO2/τέλη κυκλοφορίας έχει σύμφωνα με WLTP, αυτό ίσως είναι μια ένδειξη για την πραγματική οικονομία.
Εγώ δύσκολα θα αγόραζα πλέον ατμοσφαιρικό, αλλά αν καλύπτει τις ανάγκες σου και φοβάσαι κάτι διαφορετικό, κακή αγορά δεν είναι σε καμία περίπτωση.
-
GOMΙ wrote:
Μηδενίσατε τη μέση -όχι τη στιγμιαία- κατανάλωση στο trip κι έγραψε τόσο; Aν ναι, όντως εντυπωσιακό.
Αν είχε αυτό το νούμερο εξ'αρχής πριν κάνετε τη δοκιμή με πολλά χλμ. στο κοντέρ και να κατανάλωσε περισσότερο σε αυτά τα λίγα χλμ. δεν αλλάζει ιδιαίτερα το μέσο όρο. (βέβαια το θέμα είναι πως πέτυχαν στην αντιπροσωπεία να διατηρούν αυτή τη μέση κατανάλωση σε αμάξι test drive).
Δεν έχω ιδέα...είναι ότι μου πε η κοπέλα που είχα στο πίσω κάθισμα. Μπορώ να το διευκρινήσω πάντως όταν ξαναμιλήσω..
-
Για 14,500€ ως Μάζντα δεν είναι ακριβό, δεν ξέρω τί ακριβώς εξοπλισμό έχει, αλλά υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα της κατηγορίας σε παρόμοιες τιμές με καλύτερες επιδόσεις, που ίσως δεν έχουν την τόσο καλή φήμη αξιοπιστίας της Μάζντα.
Πόσα γραμμάρια CO2/τέλη κυκλοφορίας έχει σύμφωνα με WLTP, αυτό ίσως είναι μια ένδειξη για την πραγματική οικονομία.
Εγώ δύσκολα θα αγόραζα πλέον ατμοσφαιρικό, αλλά αν καλύπτει τις ανάγκες σου και φοβάσαι κάτι διαφορετικό, κακή αγορά δεν είναι σε καμία περίπτωση.
Τέλη κυκλοφορίας μου είπαν έχει μηδενικά. Και γω στα χρήματα αυτά δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να θεωρείται ανταγωνιστικό. Και επειδή η προσφορά περιλαμβάνει γκρι μεταλλικό πέρλα, σκεφτόμουν να πάω στο κλασσικό άσπρο με μειον 500 ευρώ ακόμα λόγω του ότι κάπου διάβασα πως τα περλε έτσι και τα γρατζουνίσεις μπλέκεις μετά γιατί δεν μπορούν να πετύχουν στο 100% το ιδιο χρώμα...Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει....
-
Ισχύει ότι τα περλέ χρώματα σε περίπτωση επισκευής είναι πολύ πιο δύσκολα και δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί ακριβώς όπως είναι απο το εργοστάσιο. Απο την άλλη ακόμα κι έτσι θεωρώ το χρώμα του αυτοκινήτου πολύ σημαντικό και ακόμα και με τα μειονεκτήματα του εγώ θα το επέλεγα.
-
Θα επέλεγα την κουρτίνα 2, το απλούν λευκό δηλαδής.
-
Θα επέλεγα την κουρτίνα 2, το απλούν λευκό δηλαδής.
Και γω προς τα κει κλείνω γιατί θα μου το παίρνει σίγουρα και η γυναίκα, με ότι αυτό συνεπάγεται....Μια γρατζουνιά σε απλό λευκό θα πονέσει πολύ λιγότερο άπο ανθρακί περλέ...
Λίγο θεματάκι είναι που έχει και λευκό περλέ εκτός από το απλό και από φοτο στο ίντερνετ δεν γίνεται να καταλάβω ποιο είναι ποιο...
-
**..............**Τέλη κυκλοφορίας μου είπαν έχει μηδενικά. Και γω στα χρήματα αυτά δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να θεωρείται ανταγωνιστικό. Και επειδή η προσφορά περιλαμβάνει γκρι μεταλλικό πέρλα, σκεφτόμουν να πάω στο κλασσικό άσπρο με μειον 500 ευρώ ακόμα λόγω του ότι κάπου διάβασα πως τα περλε έτσι και τα γρατζουνίσεις μπλέκεις μετά γιατί δεν μπορούν να πετύχουν στο 100% το ιδιο χρώμα...Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει....
φίλε μου ποιά έκδοση ειναι αυτή με τα 14500 η μεσαία?
και τι έχει ως αβάντα για να χαραχτηριζεται ''προσφορά'' ?
εχουν σε καθε έκδοση ετοιμοπαραδοτα αμάξια ? επι παραγγελία πόσο πρεπει να περιμένει κανείς?
-
GOMI wrote:
**..............**Τέλη κυκλοφορίας μου είπαν έχει μηδενικά. Και γω στα χρήματα αυτά δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να θεωρείται ανταγωνιστικό. Και επειδή η προσφορά περιλαμβάνει γκρι μεταλλικό πέρλα, σκεφτόμουν να πάω στο κλασσικό άσπρο με μειον 500 ευρώ ακόμα λόγω του ότι κάπου διάβασα πως τα περλε έτσι και τα γρατζουνίσεις μπλέκεις μετά γιατί δεν μπορούν να πετύχουν στο 100% το ιδιο χρώμα...Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει....
φίλε μου ποιά έκδοση ειναι αυτή με τα 14500 η μεσαία?
και τι έχει ως αβάντα για να χαραχτηριζεται ''προσφορά'' ?
εχουν σε καθε έκδοση ετοιμοπαραδοτα αμάξια ? επι παραγγελία πόσο πρεπει να περιμένει κανείς?
Όχι, είναι η απλή έκδοση, η challenge. H αμέσως επόμενη η takumi ανεβαίνει κατά 2250 και αν εξαιρέσεις την οθόνη με την κάμερα και τις ζαντες τις 16αρες, θεωρώ πως η απλή έκδοση είναι η πιο vfm. Στα 16750 ο ανταγωνισμός θεωρώ πως την τσακίζει την mazda και ο μόνος λόγος για να την επιλέξεις είναι το όνομα και μόνο που είχε παλαιότερα. Δεν είμαι σίγουρος πως ακόμα ως εταιρεία έχει κρατήσει την αξιοπιστία της μιας και πλέον μεγάλες εταιρείες στον χώρο έχουν χαλάσει πολύ....
Στην απλή έχει έκπτωση έως τέλη Γενάρη 1000 ευρώ και στις επόμενες εκδόσεις 700 ευρώ. 14500 βγαίνει με μεταλλικό περλε χρώμα. Σε λευκό βγαίνει 14.000 και δίνουν + 2 χρόνια πλήρη εγγύηση. Χρόνος παράδοσης ανάλογα τι θα επιλέξεις έχει από 1,5 έως 3 μήνες απ ότι μου είπαν.
Επίσης κάπου διάβασα ότι στην Ευρώπη έρχονται αυτοκίνητα κατασκευή είτε Ιαπωνία είτε Ταΐλάνδη, με το δεύτερο να θέλει ψάξιμο ότι στο τέλος δεν θα παρεις ταυλανδέζικο αμάξι....Πριν το κλείσω αυτό θα το επιβεβαιώσω, απο που έρχεται δηλαδή η παρτίδα.
-
Μπορεί και από Μέχικο να έρχονται Ευρώπη.
-
Μπορεί και από Μέχικο να έρχονται Ευρώπη.
Ωραία πράγματα....αυτό φαίνεται από τον αριθμό πλαισίου? Γτ η αντιπροσωπεία μπορεί να λέει ότι θέλει...
-
Ναι μπορείς να καταλάβεις που κατασκευάζεται από τα πρώτα ψηφία του VIN.
MAZDA FORUM