-
Ανακάλυψα στη βιβλιοθήκη ένα τεύχος του βρετανικού περιοδικού EVO με θέμα τα καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας 1994-2004 (βλέπετε, το συγκεκριμένο τεύχος είναι του Απριλίου 2004). Μάζεψαν λοιπόν οι μάγκες αυτά που πιστεύουν ότι είναι τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας, με οδηγικά κριτήρια πάντα, από όλες σχεδόν τις κατηγορίες (δηλαδή δεν πήραν τα 10 καλύτερα supercars). Αυτοί βέβαια πέρασαν 3 μέρες με το να τα οδηγούν σε φανταστικές διαδρομές μέχρι να καταλήξουν σε κάποιο νικητή, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ψηφίσουμε και μεις για το δικό μας νικητή. Προσωπικά δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα παρακάτω, ούτε συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή των αυτοκινήτων (μα 3 Porsche πια; ), αλλά νομίζω ότι αν έπρεπε να επιλέξω, θα ήμουν ανάμεσα στην Pagani και τη Ferrari.
-
Ανακάλυψα στη βιβλιοθήκη ένα τεύχος του βρετανικού περιοδικού EVO με θέμα τα καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας 1994-2004 (βλέπετε, το συγκεκριμένο τεύχος είναι του Απριλίου 2004). Μάζεψαν λοιπόν οι μάγκες αυτά που πιστεύουν ότι είναι τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας, με οδηγικά κριτήρια πάντα, από όλες σχεδόν τις κατηγορίες (δηλαδή δεν πήραν τα 10 καλύτερα supercars). Αυτοί βέβαια πέρασαν 3 μέρες με το να τα οδηγούν σε φανταστικές διαδρομές μέχρι να καταλήξουν σε κάποιο νικητή, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ψηφίσουμε και μεις για το δικό μας νικητή. Προσωπικά δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα παρακάτω, ούτε συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή των αυτοκινήτων (μα 3 Porsche πια; ), αλλά νομίζω ότι αν έπρεπε να επιλέξω, θα ήμουν ανάμεσα στην Pagani και τη Ferrari.
-
-
Kala tha einai na allakseis ton Titlo
Car of the decade
Mallon den eisai kathigitis agglikon...Oso gia to sygekrimeno EVO, to exo kai egw.
Ola ta amaksia einai aksiologa, alla h agapi tou Evo gia tis Porsche den kribete -
Lotus
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
LotusEm etsi einai...
Plysi egefalou sou ekanan sto Manchester mou fenete -
η 360 CS πού είναι ;
τότε Lotus και για μένα !
-
Μπορεί να μας πει κάποιος που έχει το συγκεκριμένο τεύχος που κατέληξαν πάνω κάτω?
-
Θα σου πούμε αφού περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα και ψηφίσει αρκετός κόσμος. Δε θέλω να επηρεάσω την ψηφοφορία.
-
Ψηφισα......
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ψηφισα......Tι άραγε??
-
Δεν βλεπω πουθενα το Punto ... εεε οποτε τι να κανω.... θα το ριξω στο αμεσως επομενο... Lotus μωρε... Lotus και στα κομματια να παει
Γιατι Lotus? Γιατι δεν ειναι ουτε superhatch, ουτε supercar, ουτε το παιζει machocar... Α pure driver's car και τιποτα παραπανω η παρακατω.
-
GT3 03 και τα μυαλά στα κάγκελα
-
550 Maranello. Γιατί? Γιατί ΕΤΣΙ!
-
M3 E46.....Γιατί έτσι μας αρέσει
-
Lotus Elise
-
Αφού δεν έχει 360 CS που είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του αιώνα, θα πρέπει να διαλέξω μεταξύ μπέμπας και πόρκας...
Χμμ...
-
Δηλαδή η Zonda δε σου κάνει ρε Θέμη; Η Maranello; Για να μην πω ότι έπρεπε να έχεις ψηφίσει το NSX-R πριν ακόμα δημιουργηθεί το θέμα Να σας ξενερώσω τώρα; Η Μ3 πήρε πολύ, μα πάρα πολύ άσχημη θέση.
-
GT3 03.
-
Και για να ρίξω λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά, η GT3 του 1999 κατατάσσεται ψηλότερα από το μοντέλο του 2003 .
Car of the decade