-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όταν προ 20ετίας η γυναίκα μου πέρασε Ανθοκομία στο Ηρακλειο, σε ένα καφενείο είδε φωτό τον πατέρα της (μαζί με την υπόλοιπη Δόξα). Ο καφετζής κρητικός, καμμία σχέση με τη Δράμα. Αρα η κόρη σου δεν είναι η πρώτη.ΟΦΗ μπορεί να μη θέλει να γίνει λόγω αυξημένου ανταγωνισμού
Ναι πες μου τώρα ότι οι άλλες ομάδες δεν έχουν νεαρές φιλάθλους τέτοιου 'είδους'!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είμαστε στο τρένο με την μικρή (5)
Next station KAT'Μπαμπά, γιατι το νοσοκομείο έχει σήμα κόκκινο σταυρό και όχι γάτα?'
ΦΟΒΕΡΗ!!!
-
...αλλά ανορθόγραφη !!
-
Μην αρπάζεστε. Δεν είναι όλοι οι γιατροί το ίδιο. Μερικοί πεινάνε και θα σε ξεγεννήσουν και στο σπίτι σου ενώ άλλοι όχι. Οπότε φυσικά και υπάρχουν γιατροί που θα υποχωρήσουν στο να πάνε σε κλινική που δε συνεργάζονται και άλλοι που δεν θα υποχωρήσουν.
Η συνεργασία συνήθως χρειάζεται μια προσχεδίαση, συνάντηση με τον επιστημονικό διευθυντή και σε μερικά δε σε δέχονται αν είσαι τυχάρπαστος με πτυχίο πχ ανατολικής χώρας κλπ. Βέβαια αυτό πια πρέπει να έχει χαλαρώσει λόγω κρίσης.Και βέβαια μερικοί απλά δεν κάνουν γέννες. Άμα έχει πιαστεί κάποιος σε κάποιον άλλον τομέα γιατί να ξενυχτάει, να ταλαιπωρείται 9 μήνες κλπ. Εμάς μας έτυχε ο γιατρός της γυναίκας μου να έχει μόλις σταματήσει τοκετούς (και δεν μπορούσε να κάνει εξαίρεση σε εμάς γιατί μόλις είχε απορρίψει την ίδια του τη μαμή). Αναγκαστικά βρήκαμε άλλον, έτυχε κάποιον φίλο που μας έκανε καλή εντύπωση και του είχα εμπιστοσύνη (έχω πολλούς φίλους γυναικολόγους αλλά και γνωστούς λόγω πατέρα γυναικολόγου που επίσης κάποια στιγμή επέλεξε να μην ασχολείται με τοκετούς). Ο φίλος αυτός μας είπε που προτιμάει και γιατί, συνήθως έχουν 2-3 από πιο φτηνό σε πιο ακριβό. Επιλέξαμε το ένα, υπήρχε και ασφάλεια ιδιωτική που κάλυπτε μέχρι ένα ποσό οπότε βγήκε μονόκλινο και ότι περίσσεψε το δώσαμε στο φίλο που δεν ήθελε τίποτα.
Rooming in είχαμε πει αλλά τελικά επιλέγεις αν και πόσο θέλεις το παιδί μαζί σου, τι θα ταΐζεται και πόση βοήθεια χρειάζεσαι (τάισμα, πλύσιμο, ντύσιμο, θηλασμό κλπ). Δεν δώσαμε δεκάρα φιλοδώρημα σε κανέναν και δεν αισθάνθηκα να το ζητιανεύουν (εκτός από το να θέλουν να βγάλουν το νεογέννητο στους συγγενείς, 2-2 οι νοσοκόμες και δεν δέχτηκαν να το βγάλω εγώ δήθεν κανονισμός κλπ). Γενικά πολύ ικανοποιημένος και τελικά τζάμπα.
Από το ΙΚΑ κλπ βγάλαμε και κάμποσα. Αυτά πριν 3 χρόνια. Αμέσως μετά κοπήκανε πολύ τα επιδόματα...Από τα δημόσια έχω ακούσει κυρίως καλές εμπειρίες αλλά μόνο κατόπιν συνεννόησης. Δηλαδή κανονίζεται να μην πας σε δωμάτιο με τους γύφτους κλπ κλπ ανάλογα με την ισχύ του γιατρού και τυχόν πάρε δώσε. Δεν είμαι σίγουρος αλλά ακούστηκε σαν να λειτουργεί σύστημα 2 ταχυτήτων, για τους δικούς μας τους μιλημένους και για τους άλλους.
Καλή η μονάδα νεογνών των ιδιωτικών αλλά προκειμένου να δικαιολογούν την ύπαρξή της και βέβαια να κονομάνε βάζουν πολλά μωρά που αλλού δεν θα χρειάζονταν.... Για λίγα γραμμάρια γλυτώσαμε από το να μας πάρουν τη δική μας που δεν είχε κανένα πρόβλημα απλά ήταν λίγη! Και αν το πράμα χοντρύνει στο ιδιωτικό δεν έχεις την αμεσότητα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων που έχεις στο δημόσιο. Πρέπει να γίνει συνεννόηση, ποιον γιατρό θα βρούμε, ποιος τον καλεί, ποιος πληρώνει κλπ. Αλλά και το άλλο για το να μην τους πεθάνει εκεί ισχύει, μετράει πολύ στον ιδιωτικό χώρο και οι αντίπαλοι θα εκμεταλλευτούν κάθε ατυχία εναντίον σου.
-
Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά θα καθίσουν στα θρανία την ερχόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού το κουδούνι έναρξης κατά πάσα πιθανότητα θα χτυπήσει στις 5 Σεπτεμβρίου και όχι στις 11 όπως ίσχυε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Το early booking μου μέσα με τους παλιομ@λ@κες (link)
-
Αυριο ισως δεν κανουν μαθημα οι δασκαλοι στο σχολειο του γιου μου. Του το ειπε χθες η δασκαλα.Γιατι ομως? Εορταστικη αδεια?
-
-
Μαλιστα.
Η δασκαλα μου φαινεται οτι ειναι με τον Τσιπρα αλλα και αφραγκη γιατι και στην προηγουμενη απεργια ετσι ειπε αλλα εκανε μαθημα. -
-
Απο ο,τι θυμαμαι ουτε τον καιρο που ημουνα σχολιαροπαιδο (πριν κατι δεκαετιες) να ειχαμε τετοια κωλοχαρτα.....
-
Νεο Κρυφο Σχολειο?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.ekriti.gr/article/metalipsi- ... ierapetras
-
Υπερβάλλοντας ζήλος?
Τουλάχιστον, είδαν πόσο μεγάλο λάθος ήταν. Κάτι είναι κι αυτό!!!
-
Έγινε κιόλας θέμα στις ειδήσεις
-
Αν παρει χαμπαρι κανεις ποτε θα αρχισει η υποβολη δικαιολογητικων για δημοσιους παιδικους σταθμους ας στειλει κανα μυνημα. Τελικα τα βαλαμε κατω, για ιδιωτικο παιδικο σταθμο δεν μας παιρνει οικονομικα, οποτε δημοσιο..Δεν ειχα καουρα για ιδιωτικο αλλα λογω πιο ελαστικου ωραριου ,δυνατοτητα σχολικου κ.λ.π θα με ενδιεφερε..Το θεμα ειναι να μας δεχτουν σε δημοσιο καθως εχω ακουσει οτι ακομα κ εκει ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΟΝ...
-
Χαλαρά θές μέσον και πολλές φορές το πιο μεγάλο δεν μπορει να κάνει και τίποτα αν έχεις κολλητη την διευθυντρια του παιδικου. Περα απο το μέσον , προτεραιότητα έχουν οι μετανάστες, οι ρομα , οι άνεργοι ,οι ανυπαντροι γονεις , οι χαμηλομισθοι και μετα οι κανονικοι.......
-
-
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231312441
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Δικαστήριο της Βρετανίας απαγορεύει σε έναν πατέρα να στέλνει e-mail στα δυο του παιδιά με κεφαλαία γράμματα, γιατί, σύμφωνα με τον δικαστή, είναι σαν να τους φωνάζει.Ο πατέρας από το Ισραήλ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην συζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους, ενός 13χρονου αγοριού και ενός 9χρονου κοριτσιού.
Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δικαστικής διαμάχης, τα παιδιά αναγκάζονται να ταξιδεύουν συνεχώς από τη Βρετανία στο Ισραήλ.
Ο δικαστής έδωσε εντολή στον πατέρα να σταματήσει να στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα στα παιδιά του στα κεφαλαία γιατί είναι σαν να τους φωνάζει.
«Πρέπει η επικοινωνία να είναι ενδεδειγμένη και φιλική προς τα παιδιά» είπε ο δικαστής, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα e-mail που δείχνει ότι ο αποστολέας του φωνάζει».
-
Δεν χρειαζόταν δικαστή, βασικά πράγματα είναι αυτά στη γραπτή επικοινωνία netiquette.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αν παρει χαμπαρι κανεις ποτε θα αρχισει η υποβολη δικαιολογητικων για δημοσιους παιδικους σταθμους ας στειλει κανα μυνημα. Τελικα τα βαλαμε κατω, για ιδιωτικο παιδικο σταθμο δεν μας παιρνει οικονομικα, οποτε δημοσιο..Δεν ειχα καουρα για ιδιωτικο αλλα λογω πιο ελαστικου ωραριου ,δυνατοτητα σχολικου κ.λ.π θα με ενδιεφερε..Το θεμα ειναι να μας δεχτουν σε δημοσιο καθως εχω ακουσει οτι ακομα κ εκει ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΟΝ...Ιουνιο απο οσο μου ειχαν πει...
Η γυναικα σου δουλευει? Δηλαδη ειναι 'αναγκη' ο παιδικος σταθμος?Χαλαρά θές μέσον και πολλές φορές το πιο μεγάλο δεν μπορει να κάνει και τίποτα αν έχεις κολλητη την διευθυντρια του παιδικου. Περα απο το μέσον , προτεραιότητα έχουν οι μετανάστες, οι ρομα , οι άνεργοι ,οι ανυπαντροι γονεις , οι χαμηλομισθοι και μετα οι κανονικοι.......
Υπαρχουν κριτηρια, εισοδηματικα και κοινωνικα, και αναλογως προκυπτει η προτεραιοτητα. Οι θεσεις καθοριζονται απο την υπηρεσια του Δημου, και επειδη τυχαινει να γνωριζω τον υπευθυνο στην περιοχη μου, μεσο δεν παιζει...μονη απατεωνια ειναι να βρεις τροπο να παρουσιασεις την κατασταση σου ετσι ωστε να καλυπτει τις προυποθεσεις
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...