-
Όταν θα πάει τον αυστριακό σκλαβενίτη στην αυστρία και θα φάει πόρτα στις 5:59, θα το ξανασκεφτεί
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όταν θα πάει τον αυστριακό σκλαβενίτη στην αυστρία και θα φάει πόρτα στις 5:59, θα το ξανασκεφτείΔηλάδη μας λες οτι τα Αυστριακα ΣΜ κλεινουν στις 18:00??
Και ποτε ψωνιζει ο κοζμος?? -
Τις Κυριακές και τις ημιαργίες κλείνουν τότε.... Τις καθημερινές κλείνουν στις 23.59΄.
-
Η μεγάλη μου κόρη(4,5 ετών) ολοένα και πιο συχνά δυναμώνει πάρα πολύ την ένταση της τηλεόρασης περισσότερο μάλλον γατί ενοχλεί εμάς.
Σήμερα όμως πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα πως ίσως η τηλεόραση έχει κάποιου είδους parental control.
Τζίφος.... δεν παίζει καμία περίπτωση να ορίσω εγώ το όριο του ήχου... -
Μπορεις ομως να ορισεις τα ορια του παιδιου.
Αμα παει το δωματιο της τιμωρια για 10 λεπτα την πρωτη φορα, 20 τη δευτερη 30 την τριτη και χωρις παιχνιδια, ή δε δει την πριγκηπισσα barbie, ποσες φορες λες να το ξανακανει? -
έχεις δίκιο αλλά την έχει κακομάθει η γυναίκα μου και τώρα
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
έχεις δίκιο αλλά την έχει κακομάθει η γυναίκα μου και τώρακαι τωρα τι?
4,5 ετων ειναι, οχι 45 να μη ξεμαθαινει.
στα 12 τι θα κανει δηλαδη? θα βαλει γκαζακια στη γειτονια για πλακα?Βαλε τιμωρια και τη γυναικα σου μαζι.
-
Δυστυχώς δουλεύω πολλές ώρες και δεν μπορώ να έχω την επίβλεψη που θα ήθελα.
Το κακό είναι ότι η μικρή μαθαίνει από την μεγάλη και θα έχω 2 κακομαθημένα στο τέλος -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Η μεγάλη μου κόρη(4,5 ετών) ολοένα και πιο συχνά δυναμώνει πάρα πολύ την ένταση της τηλεόρασης περισσότερο μάλλον γατί ενοχλεί εμάς.
Σήμερα όμως πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα πως ίσως η τηλεόραση έχει κάποιου είδους parental control.
Τζίφος.... δεν παίζει καμία περίπτωση να ορίσω εγώ το όριο του ήχου...Έχεις ελέγξει την ακοή της;Μήπως δεν ακούει καλά;
-
Πάμε την προηγούμενη Κυριακή με τον καταπληκτικό καιρό με την οικογένεια στην Καισαριανή.
Ανεβαίνουμε την πλαγιά κοντά στην μονή και ο μικρός (7 ετών) που προηγούνταν λίγο ποιό μπροστά σε μια στιγμή μας φωνάζει ότι πίσω από κάτι δέντρα είδε μερικά ελάφια και πάει ποιό κοντά να τα χαζέψει...
Δεν βλέπαμε κλουβιά εντωμεταξύ εμείς.Πλησιάζουμε και βλέπουμε 3 γαιδουράκια δεμένα κάτω από τα δέντρα.
- Αυτά είναι τα ελάφια βρε ;;;
- Ναί... (περήφανος)
- Αυτά είναι γαιδούρια βρε...
- Σίγουρα ;;;
Γελάγαμε κάνα 2ωρο μετά...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τζίφος.... δεν παίζει καμία περίπτωση να ορίσω εγώ το όριο του ήχου...Έχεις ελέγξει την ακοή της;Μήπως δεν ακούει καλά;
Δεν έχει δείξει σημάδια κακής ακοής. Νομίζω οτι απλά θέλει να κάνει το δικό της έτσι απλά δεν πρέπει.
-
Μιλάτε της ψιθυριστά, σε ένταση που οι ίδιοι ακούτε αυτό που λέτε από ίδια απόσταση.
Είναι η εποχή που πολλά παιδιά αναπτύσσουν ωτίτιδες με συγκέντρωση υγρού στον ακουστικό πόρο whatever.
Αν διαπιστώσετε θέμα, γρήγορα σε ωριλά.Από εκεί και πέρα, απαγόρευση χρήσης της τιβι για 1-2 μέρες ή περισσότερο, χωρίς φωνές και καυγάδες, είναι η καλύτερη λύση.
-
Θα της μιλήσω όταν πάω σπίτι πάλι και αν συνεχίσει το ίδιο βιολί bye bye TV
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πάμε την προηγούμενη Κυριακή με τον καταπληκτικό καιρό με την οικογένεια στην Καισαριανή.
Ανεβαίνουμε την πλαγιά κοντά στην μονή και ο μικρός (7 ετών) που προηγούνταν λίγο ποιό μπροστά σε μια στιγμή μας φωνάζει ότι πίσω από κάτι δέντρα είδε μερικά ελάφια και πάει ποιό κοντά να τα χαζέψει...
Δεν βλέπαμε κλουβιά εντωμεταξύ εμείς.Πλησιάζουμε και βλέπουμε 3 γαιδουράκια δεμένα κάτω από τα δέντρα.
- Αυτά είναι τα ελάφια βρε ;;;
- Ναί... (περήφανος)
- Αυτά είναι γαιδούρια βρε...
- Σίγουρα ;;;
Γελάγαμε κάνα 2ωρο μετά...
Να τον χαιρεσαι, και σοβαρα μιλαω...
Αντιστοιχη δικη μου ιστορια. Εγω μικρος σε παρομοια ηλικια, βρισκομαστε με τους γονεις μου σε μερος που εχει ψευτο-ζωολογικο κηπο (πιθανα αλσος Φιλαδλφειας. not sure). Εκει εχουν ενα ελαφακι ή ζαρκαδι σε κλουβι και ρωταει ενας συνομηλικος με εμενα τον πατερα του 'μπαμπα τι ειναι αυτο το ζωακι' και αυτος του απανταει 'ειναι γαιδουράκι'. Εγω επαθα σοκ.
Στο σπιτι μου ρωτησα τον πατερα γιατι ο αλλος μπαμπας δεν ηξερε οτι αυτο ειναι ελαφακι/ζαρκαδακι...
απαντηση:- ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!
-
Σας εχω καλυτερο. Πριν λιγα χρονια σε ξενοδοχειο στην Ερετρια περνουσαν ενα κοπαδι προβατα 20 μευρα μακρυα απο τον χωρο της πισινας και ενας πιτσιροκας 6-7 χρονων λεει στον πατερα του: Κοιτα μπαμπα σκυλια!!!!
Ο πατερας του κοιταξε και ΔΕΝ διορθωσε το παιδι !!!!!!!:lol:Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εράσμειος Ελληνογερμανική σχολή, Ελληνογερμανική Αγωγή, Κωστέα-Γείτονας, Πλάτων, Ζηρίδης. Έχει κανένας άποψη, θετική ή αρνητική, για κάποιο/κάποια από τα παραπάνω σχολεία;
Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Σας εχω καλυτερο. Πριν λιγα χρονια σε ξενοδοχειο στην Ερετρια περνουσαν ενα κοπαδι προβατα 20 μευρα μακρυα απο τον χωρο της πισινας και ενας πιτσιροκας 6-7 χρονων λεει στον πατερα του: Κοιτα μπαμπα σκυλια!!!!
Ο πατερας του κοιταξε και ΔΕΝ διορθωσε το παιδι !!!!!!!:lol:Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου θυμιζει το κλασικο ανεκδοτο
Οικογενεια σε τραινο που παει Θεσσαλονικη, ο πατερας διαβαζει εφημεριδα η μανα αραχτη και ο πιτσιρικας κοιταει στο παραθυρο.
Βλεπει κατι γερανους/εργοταξιο ο πιτσιρικας, αρχιζει 'μπαμπα, μπαμπα κοιτα, τι ειναι εκει, τι κανουν αυτοι οι ανθρωποι?'
Ο πατερας βαρυς, χωρις να σηκωσει βλεμμα απο την εφημεριδα λεει βαριεστημενα 'δεν ξερω'
Σε λιγο ο πιτσιρικας τσεκαρει ενα κοπαδι προβατα και κατι βοσκους, ''μπαμπα, μπαμπα, τι ειναι αυτοι, τι κανουν?'
Πατερας ιδια ακριβως αντιδραση, 'δεν ξερω'
Περναει λιγη ωρα παλι βλεπει κατι ο πιτσιρικας, 'μπαμπα,εκει τι ειναι αυτο το μεγαλο οχημα?'
Πατερας αταραχος, ουτε καν κοιταει, 'δεν ξερω'Απτοητος ο μικρος, βλεπει κατι τυπους να θεριζουν σταχυα, 'αυτοι μπαμπα τι κανουν εκει?'
Πεταγεται η μανα 'ησυχασε πια, δε βλεπεις που ο πατερας σου διαβαζει εφημεριδα? Μη τον ενοχλεις'
Ενοχλημενος ο πατερας, κατεβαζει την εφημεριδα και λεει: 'Μην ανακατευεσαι γυναικα, ασε το παιδι να ρωταει, να μαθαινει' -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αμα παει το δωματιο της τιμωρια για 10 λεπτα την πρωτη φορα, 20 τη δευτερη 30 την τριτη και χωρις παιχνιδια, ή δε δει την πριγκηπισσα barbie, ποσες φορες λες να το ξανακανει?Για ονομα του θεου.
Οι δικαστες και οι μπατσοι τιμωρουν.
Οι γονεις προσπαθουν να βρουν την αιτια, προσπαθουν να εξηγησουν πρωτα πρωτα τις συμπεριφορες..
Μηπως θελει να τραβηξει την προσοχη σας και αν ναι γιατι?
Μηπως ειναι μονο ενα παιχνιδι? Μηπως καπου το εχει δει ή το εχει ακουσει (σχολειο κλπ) και προσπαθει να μιμηθει?
Διαβαστε και κανα βιβλιο για την επιδραση της τιμωριας ειδικα με το παραμικρο στα παιδια. -
+1
ποια τιμωρία λέτε του ανθρώπου τώρα, το πιθανότερο είναι ότι το παιδί επιζητεί την προσοχή του γονιου για τον Α Β Γ λόγο. Κάντε του μια κουβέντα ήρεμα και ωραία, δεν θα το καταλάβει με την πρώτη, κάντε και άλλη προσπάθεια και το σημαντικοτερο μην του δείξετε ότι τσαντιζεστε με αυτό που κάνει.
Αμέσως να το βγάλουμε στον τακο το παιδί. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αμα παει το δωματιο της τιμωρια για 10 λεπτα την πρωτη φορα, 20 τη δευτερη 30 την τριτη και χωρις παιχνιδια, ή δε δει την πριγκηπισσα barbie, ποσες φορες λες να το ξανακανει?
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...