-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Δεν είδα το πανηγύρι, δε φαντάζομαι να έχασα και τίποτα...
Κι όμως!
Έχασες τις φάτσες όλων και την αμηχανία τους όπως ανέβαιναν χώρα με χώρα οι Lordi.
+1000 αξιζε!!!!
-
Πραγματικα σαρωσαν οι Lordi. Να πω την αληθεια δεν το περιμενα.
του χρονου ποιον θα στειλουμε? κατι σε Καλομοιρα ή σε Φλωρινιοτη? -
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Καταγγέλω την ERT διότι έβαλε διαφημίσεις όταν η ΘΕΑ έλεγε το MAMBO.+1
Κατά τα άλλα, Lordi uber alles!!!
Άντε μπας και αλλάξει τίποτα σε αυτό το πανηγυράκι -
και αυριο ολοι πρεπει να δουμε τατιανα.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Έχασες τις φάτσες όλων και την αμηχανία τους όπως ανέβαιναν χώρα με χώρα οι Lordi.
Πραγματικά, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ όλοι όσοι ανέβηκαν να δώσουν το βραβείο στους Φινλανδούς. Τέτοια παγωμάρα δεν έχω ξαναδεί. Λες και θα τους έτρωγαν τα 'τέρατα'. Στην ουσία, βέβαια, αυτός ήταν και ο στόχος των Lordi και όσων τους ψηφίσαμε, αλλά αποδείχτηκε περίτρανα ότι ούτε χιούμορ έχουμε ούτε βλέπουμε λίγο μακρύτερα από τη μύτη μας.
Το τραγικότερο είναι οι αναλύσεις που ήδη άρχισαν να ακούγονται από σήμερα. Τι σύνδεση Lordi με κώδικα ΝταΒίντσι, τι πατριαρχεία, τι σατανισμούς, όλα τα έχει ο μπαξές των ειδικών. Γουστάρω
Να'ναι καλά τα παλικάρια, πάντως, πρώτη φορά στη ζωή μου έπαιξα στοίχημα, και κέρδισα ένα κατοστάρικο
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
Πραγματικα σαρωσαν οι Lordi. Να πω την αληθεια δεν το περιμενα.
του χρονου ποιον θα στειλουμε? κατι σε Καλομοιρα ή σε Φλωρινιοτη?Εγώ γουστάρω ντουέτο Πανούση - Ζουγανέλη και φωνητικά Τζόνι Βαββούρας!
-
νομιζω οτι ο 'επιτιμος' βγηκε σε δελτιο ειδησεων και ευχηθηκε καλη επιτυχια.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πραγματικά, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ όλοι όσοι ανέβηκαν να δώσουν το βραβείο στους Φινλανδούς. Τέτοια παγωμάρα δεν έχω ξαναδεί. Λες και θα τους έτρωγαν τα 'τέρατα'. Στην ουσία, βέβαια, αυτός ήταν και ο στόχος των Lordi και όσων τους ψηφίσαμε, αλλά αποδείχτηκε περίτρανα ότι ούτε χιούμορ έχουμε ούτε βλέπουμε λίγο μακρύτερα από τη μύτη μας.
Το τραγικότερο είναι οι αναλύσεις που ήδη άρχισαν να ακούγονται από σήμερα. Τι σύνδεση Lordi με κώδικα ΝταΒίντσι, τι πατριαρχεία, τι σατανισμούς, όλα τα έχει ο μπαξές των ειδικών. Γουστάρω
Να'ναι καλά τα παλικάρια, πάντως, πρώτη φορά στη ζωή μου έπαιξα στοίχημα, και κέρδισα ένα κατοστάρικο
O Ρουσόπουλος δεν ανέβηκε και καθόλου! Μόνο η πανέμορφη ήταν cool! (ξέρετε ποια λέω!).
Εγώ δεν έπαιξα γμτ, λυπήθηκα τα λεφτά μου, γιατί λέω δεν μπόρει, ακόμα και πολλούς ψήφους να πάρουν θα τους φάνε...
-
χαχαχαχαχα καλό βρε cavallino...
-
Ρέστα οι Lordi και ωραίο το τραγουδάκι τους!
Επίσης μου άρεσε η Βοσνία, ενώ τρελή πλάκα είχαν και οι Λιθουανοί με το 'είμαστε οι νικητές της Γιουροβίζον'!
Ελληναράδες για τα σκουπίδια, ουστ ρε, του χρόνου τον Πλούταρχο με λουλουδούδες να τον ραίνουν...
-
LORDI λέμεεε!!!
Oι Φινλανδοί ρίσκαραν με μια συμμετοχή εκτός προτύπων και τους βγήκε!
Μαγκιά τους και μπράβο τους!!! -
Έτσι!!!!!!!!!!!!!!!
Πάμε για νέα γούστα από του χρόνου
ΥΓ: Εγώ πάντως έβλεπα το Once we were soldiers και γύρισα μόνο στο 16 και το 17
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
τελικά προέκυψεΠρέπει να επαναξετάσω τα γούστα μου. Μόνο σε μένα άρεσε το τραγούδι της Νορβηγίας
Ωραία τα Ork. Γουστάρω
Φίλε, κι εμένα μ' άρεσε πολύ - το ψήφισα μάλιστα δύο φορές. Τι να κάνουμε, δεν βγαίνουν πάντα αυτά που μας αρέσουν
ΥΓ Η τρίτη ψήφος ήταν για τους Lordi και η τέταρτη για το Ρώσο...
-
Της Φινλανδίας για κλάματα...
Τα υπόλοιπα επίσης.Μόνο η Έλενα μου άρεσε
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
ενώ τρελή πλάκα είχαν και οι Λιθουανοί με το 'είμαστε οι νικητές της Γιουροβίζον'!
:
angel σωστος!
εγω ημουν στην κοπελα μου και το ειδαμε λιγακι το show
λιωσαμε με το κομματι αυτο -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Το πρόσεξες και εσύ έτσι ? οντως παγωμάρα φιλανδική στην απονομή, τους πήραν τα φλώρικα τα σκάλπ, μπράβο ρε παιδιά που δώσατε το 12άρι!
Σκίσανε τα παιδιά, γέλασα με την ψυχή μου μιλάμε και έστω και έτσι πήρε η μικρούλα μας η Φιλανδία μια νίκη (ποτέ δεν είχαμε ξεπεράσει τους 40 πόντους). Μέχρι και αστεία λέγανε κάθε χρόνο οτι θα κάνει παγετό στην κόλαση όταν θα κερδίσει την Eurovision.Τα παιδιά κατάγονται απο το Ροβανίεμι (Λαπωνία) και ο δήμαρχος τους υποσχέθηκε αν κερδίσουν ενα οικοπεδάκι δώρο απο την πόλη (τι να το κάνεις στην Λαπωνία) και ετσι σήμερα τα τέρατα γίνανε ήρωες και ο Σόκος έβγαλε ενα 50αρικο για βενζίνες
Οι Νορβηγίδες το έχω ξαναπεί, είναι οτι πιο καλό βγάζει η Νορβηγία, ενώ η Ουκρανή δεν ήταν ΚΑΡΜΠΟΝ της Shakira?!
-
cavallino
Νόμιζα ότι ήταν 'Μύθος'
ΤΙ ΤΣΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;;;;;
Του χρόνου στο Ελσίνκι προβλέπω ο διαγωνισμός να είναι σκέτο τσίρκο. Ο Κατέλης καλά θα κάνει να ετοιμάζεται από τώρα γιατί μάλλον αυτόν θα στείλουμε.
Για ακόμα μια φορά δείξαμε το επίπεδό μας ως λαός. Πρέπει να ήταν η διοργάνωση με το λιγότερο χειροκρότημα, κυρίως, κατά τη διαδικασία της βαθμολογίας. Κάποιοι μαλιστα θεώρησαν καλό να γιουχάρουν τις χώρες που δεν μας έδωσαν πολλούς βαθμούς Ωραιοι οικοδεσπότες...
-
ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!!
Η Βίσση σε κακή ερμηνευτικά βραδιά,και μην ψαρώνετε από κόλπα και τσαλίμια τύπου βίντεοκλιπ...
-
Lordi rulez ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Μακραν το καλυτερο τραγουδι. Βαρεθηκαμε τις κωλομπαλαντες και τις leatherwomen (Μαντω κ.τ.λ).
Παντως νικησε και η Memounos . Τι κ@@λα ειναι αυτη ρε παιδια.
-
Μετά τη νίκη των Lordi, περιμένω να πάρει πρωτάθλημα του χρόνου ο Κωφίδης!
80's are back!
Ωχ!
Euro-vissi-on 2006