-
-
Ποιο προτιματε?
Θελετε πολυ διασκεδαση...... η κτηνωδη δυναμη?
Πανω κατω τα ιδια πραγματα κανουν......αλλα σε μερικα σημεια το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο. -
Ποιο προτιματε?
Θελετε πολυ διασκεδαση...... η κτηνωδη δυναμη?
Πανω κατω τα ιδια πραγματα κανουν......αλλα σε μερικα σημεια το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο. -
Aς μην ξεχναμε και το θεμα της αξιοπιστιας....η Ε39 δεν εχει κανει 'κιχ'........ειναι ατρωτη!
-
Bale kai kamia photo gia emas pou den kseroume tous kodikous
-
-
Eίμαι ο πρώτος που ψηφισε το κτήνος ε; Είναι οι παρενεργειες απο το βιντεακι με madonna...
-
Επειδή στην ηλικία μας μετράει η διασκέδαση, ούτε οι χώροι ούτε οι επιδόσεις, η επιλογή είναι ultimate drift machine=Μ3 Ε46. Καλοτάξιδη Παντελή!
-
-
Μ3 γιατι ειναι καινουριο ακομα αν και ακομα θυμαμαι μια παλια κοντρα με μια Μ5.... εφευγε πολυ καλα πρεπει να ομολογησω.
Στην εκκινηση πιο σπιναρει περισσοτερο ? -
M5 δαγκωτο γιατι
Μ3 εχει και η κουτση Μαρια ενω Μ5 μονο μερικοι εκλεκτοι και ο Lefos
Με το Μ5 μπορεις να κανεις οτι και με το Μ3 και με το παραπανω
Γουσταρω τα τερατωδη σενταν
Ακουγεται καλυτερα απο την Μ3 που με μαμα εξατμιση κανει σαν κατσαρολα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
M5 δαγκωτο γιατιΜ3 εχει και η κουτση Μαρια ενω Μ5 μονο μερικοι εκλεκτοι και ο Lefos
Aυτο ειναι καλο ρε!
-
-
///M3 για εμένα.
Λατρεύω τα σεντάν (απο τη μεσαία κατηγορία και απάνω) αλλά σε αυτή τη περίπτωση οι περισσότερο compact διαστάσεις της ,με ότι αυτό συνεπάγεται (μεταξόνιο που βολεύεται περισσότερο σε πιο κλειστές διαδρομές, ρυθμισιμότητα...), οι παρόμοιες επιδόσεις αλλά με λιγότερο βάρος και ο εξακύλινδρος σε σειρά είναι λεπτομέριες που δίνουν ένα μικρό προβάδισμα, για τα γούστα μου πάντα, στη μικρή Μ. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
///M3 για εμένα.
Λατρεύω τα σεντάν (απο τη μεσαία κατηγορία και απάνω) αλλά σε αυτή τη περίπτωση οι περισσότερο compact διαστάσεις της ,με ότι αυτό συνεπάγεται (μεταξόνιο που βολεύεται περισσότερο σε πιο κλειστές διαδρομές, ρυθμισιμότητα...), οι παρόμοιες επιδόσεις αλλά με λιγότερο βάρος και ο εξακύλινδρος σε σειρά είναι λεπτομέριες που δίνουν ένα μικρό προβάδισμα, για τα γούστα μου πάντα, στη μικρή Μ.Kι εγώ το ίδιο. Συμφωνώ σε όλα.
Και οι δύο όμως είναι απλώς πανέμορφες.
Δύο από τα ωραιότερα αυτοκίνητα, που βγήκαν ποτέ στην παραγωγή. -
Και οι δυο υπέροχες, αλλά...Μ3 χωρίς δεύτερη σκέψη!!
-
M5, αλλά εδώ στην Κρήτη πιο καλά σε εξυπηρετεί η Μ3, για τους λόγους που γράφει ο Παύλος.
**@PaiMei **
Η προηγούμενη 5άρα είναι όντως ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που είδαμε ποτέ μας.
@rocsta
Με τh ταινία μικρού μήκους με τη Μadonna είχα παλαβώσει και εγώ (Με τη Μ5 και όχι με τη Madonna)... -
Υπάρχει κάπου να κατεβάσουμε αυτό με τη Μ5 και τη Μαντόνα?
-
-
Ο χρήστης leftis έγραψε:
http://www.wimp.com/bmwmadonna
M5 E39 vs M3 E46