-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Blur - Song 2 αν θυμάμαι καλα...Ορθόν!
-
Ευχαριστώ πολύ και τους δυο!!! :):)
-
-
M5.
Έχω εμπειρία και από τα δύο. Και τα δύο είναι πολύ πάνω από αυτά που μπορώ εγώ να κανω οπότε...απλά γουστάρω τον ήχο της 5άρας και τη γαϊδουρινή ροπή της! -
Προτιμώ την M5 που δεν την έχει και η κουτσή Μαρία και μπορείς να πάρεις και 2 ενήλικες στο πίσω κάθισμα και να πας ένα μεγάλο ταξίδι.... στην 3άρα θα είναι λιγότερο άνετα. Επίσης η 5 έχει και πιο προηγμένες αναρτήσεις κλπ.
Αλλά μόνο η 3 βγαίνει σε κάμπριο οπότε 'αναγκαστικά' αυτήν θα έπαιρνα....Το επίσημο μέρος για τα φιλμάκια της BMW ήταν http://www.bmwfilms.com (που τώρα σε στέλνει στο αμερικάνικο) και θυμάμαι είχα ωραιότατη ταχύτητα download από το PC στο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο.(4Mbps+) Τότε συμπάθησα τον Clive Owen. Όλα τα λ7 το φιλμάκι με την Madonna (σκηνοθεσία του συζύγου της παρακαλώ !!) Υπήρχε και φιλμάκι με την Z3.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Επίσης η 5 έχει και πιο προηγμένες αναρτήσεις κλπ.Αυτό ισχύει για την προηγούμενη 5αρα(Ε34 NURBURGRING EDITION).
-
Η ζωή δε λέει μία αν δεν έχεις μια Μ3
-
Ερωτευμένος με Ε39 .... τι άλλο... Μ5
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
:rtfm:Γιατί το ξέθαψες?
Είχα πει και παλαιότερα Μ5 και ας βολεύει εδώ στη Κρήτη καλύτερα η Μ3. Δεν θέλω να με μπερδεύουν για βοσκό... Αν και γενικά όποια BMW και να οδηγάς εδώ στη Κρήτη κακοχαρακτηρίζεσαι. Το καλοκαίρι πετύχαμε με τον pavlos23 στο Μπαλί M6 καινούρια, με οδηγό και συνοδηγό που μόνο προβατίλα δεν μύριζαν...
Ποτέ δεν θα αγοράσω BMW και είναι το target group που με ενοχλεί πάρα πολύ. -
Εγω δεν εχω ψηφισει ακομη. Κ δεν 3ερω τι 8α επελεγα.
Στη συλλογη μου εχω 2 Ε46 Μ3 (η μια CSL). Oποτε ή μια ανοιχτη Μ3 ή την Ε39. Η Ε39 δεν εχει βγει ακομη σε 1/18 οποτε απο 8εμα desirability υπερεχει. Σε μπλε παρακαλω! -
έχω σε mp3 ήχο από Μ5 400hp...
αυτή διαλέγω...τέτοιος ήχος δεν υπάρχει στην Μ3...για μένα τουλάχιστον -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εγω δεν εχω ψηφισει ακομη. Κ δεν 3ερω τι 8α επελεγα.
Στη συλλογη μου εχω 2 Ε46 Μ3 (η μια CSL). Oποτε ή μια ανοιχτη Μ3 ή την Ε39. Η Ε39 δεν εχει βγει ακομη σε 1/18 οποτε απο 8εμα desirability υπερεχει. Σε μπλε παρακαλω!Μήπως εννοείς ΜΩΒ;
-
Mωβ σαν του Κουκ εχω σε Ε36 Μ3 Cabrio.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ποτέ δεν θα αγοράσω BMW και είναι το target group που με ενοχλεί πάρα πολύ.Εμένα δεν με ενοχλεί κανένα τάργκετ γρούπ....ο καθένας αγοράζει ότι θέλει!
Δεν κάθομαι να χαρακτηρίσω τον κάθενα απο τι οδηγεί(ούτε χαρακτηρίζω αυτοκίνητα απο τους οδηγούς τους)......το θεωρώ πολύ....
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ποτέ δεν θα αγοράσω BMW και είναι το target group που με ενοχλεί πάρα πολύ.
Εμένα δεν με ενοχλεί κανένα τάργκετ γρούπ....ο καθένας αγοράζει ότι θέλει!
Δεν κάθομαι να χαρακτηρίσω τον κάθενα απο τι οδηγεί(ούτε χαρακτηρίζω αυτοκίνητα απο τους οδηγούς τους)......το θεωρώ πολύ....
Ευχαριστώ!Αν και θα βγούμε λίγο offtopic δυστυχώς και εγώ χαρακτηρίζω οδηγούς με βάση τι αυτοκίνητο έχουν... Ας πούμε είμαι αρνητικά προκατηλιμένος με όσους έχουν mercedes αλλά ξέρω ότι δεν είναι σωστό.
Μιχάλη πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν θα αγόραζες ποτέ αυτοκίνητο μίας βιομηχανίας που έχει ως προτεραίοτητα την οδηγική ευχαρίστηση...
Στο θέμα μας τώρα, εννοείται Μ3. H M5 είναι πολύ μεγάλη (και βαριά) για τα γούστα μου.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μιχάλη πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν θα αγόραζες ποτέ αυτοκίνητο μίας βιομηχανίας που έχει ως προτεραίοτητα την οδηγική ευχαρίστηση...Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μιχάλη πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν θα αγόραζες ποτέ αυτοκίνητο μίας βιομηχανίας που έχει ως προτεραίοτητα την οδηγική ευχαρίστηση...
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
Όχι με τόσο νόστιμα πορτοκάλια όμως! Χωρίς πλάκα τώρα, η bmw έχει αποδείξει ότι είναι ίσως η καλύτερη εταιρεία κατασκευής κινητήρων παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο που σαρώνει κάθε χρόνο τα βραβεία για τους κινητήρες της. Από εκεί και πέρα διαθέτει κίνηση στον σωστό άξονα και τέλειο balance (50:50). Προσωπικά δεν ξέρω πολλές 'πορτοκαλιές' που να διαθέτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά στα οικογενειακά μοντέλα τους...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Αν κοιτάμε το target group, εγώ είμαι κομμώτρια
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και εγώ τσοπανόβλαχος που μόλις πούλησε κοπάδι και τυρί!!...ά και το βράδυ 'τα τρώω' στα μπουζούκια!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντα ήθελα να γνωρίσω μια κομμώτρια με ΜΧ-5...
Aν τα φτιάξουμε θα με κουρεύεις, αφότου γυρίσω από τη βόλτα με το ΜΧ-5 σου;
M5 E39 vs M3 E46