-
BMW 316 E30 εντος αθηνας, 8.3λτ/100χλμ. Ταξιδι με 130χλμ/ω σταθερα, 10λτ/100χλμ.
Ιδιο ταξιδι, ιδιο ρυθμο, η GTA 10.1λτ/100χλμ και η boxster 9.4λτ/χλμ. -
smart f2 450
χιλιομετρα 179km
καταναλωση λιτρα 7,3
λιτρα/100km 4,1
επαρχιακο δικτυο
2 ατομα φορτιο
ταχυτητες +10-20κμ απο τα ορια -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
mercedes c230 με φορτιο 2 ατομα και ολη σχεδον την προικα μας απο Ηρακλειο για Χανια με μεση τα 120 στο τριπ 10/100,πολυ καλη καταναλωση γιατι σε ολες τις ευθειες πηγαινα με 160-180.
Στον ιδιο δρομο με αυγο κατω απο το ποδι εχω 6,5 .
Με i20 diesel 1.2 4 ατομα στον ιδιο δρομο και πιεσμενο το αυτοκινητο 5,8 στο τριπ.Ηράκλειο-Χανιά με μέση ταχύτητα 120χλμ/ω;;;
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Πολυ καλη τιμη. Σε τι συνθηκες;
15% πόλη
45% περιφερειακή
40% ΑΟΣε ΑΟ συνήθως είμαι στα 3-3,5λ/100 Μ.Ο. περίπου. Τώρα που ας πoύμε στρώθηκε κάπως το μοτέρ (1600χλμ), θα μηδενίσω και θα ξαναμετρήσω. Προς το παρών, έχω κάνει γύρω στα 600χλμ και το trip μου δίνει ακόμα άλλα 500χλμ. (ένα κλικ κάτω από τη μέση ο δείκτης του diesel)
Πολύ καλές τιμές. Βασικά, περίμενε γιατί θα δεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όταν πατησεις τις 7-8000 χιλιόμετρα..
-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
mercedes c230 με φορτιο 2 ατομα και ολη σχεδον την προικα μας απο Ηρακλειο για Χανια με μεση τα 120 στο τριπ 10/100,πολυ καλη καταναλωση γιατι σε ολες τις ευθειες πηγαινα με 160-180.
Στον ιδιο δρομο με αυγο κατω απο το ποδι εχω 6,5 .
Με i20 diesel 1.2 4 ατομα στον ιδιο δρομο και πιεσμενο το αυτοκινητο 5,8 στο τριπ.Ηράκλειο-Χανιά με μέση ταχύτητα 120χλμ/ω;;;
Αν δεν πεσεις πουθενα κατω απο τα 100 γινεται ευκολα σχετικα,ειδικα αν δεν εχει κινηση.
-
Πάντως οι δρόμοι κάτω στην Κρήτη ενδείκνυνται για τέτοιες ταχύτητες, τι να λέμε τώρα.
-
( )
-
Μαλακάσα - Λαγονήσι μέσω Α.Ο. : 65 χλμ , μέση ταχύτητα 80 χ/ω, μέση κατανάλωση 5,2 lt βάσει υπολογιστή ταξιδιού,
με Polo 1.4 FSi 75αρι. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πάντως οι δρόμοι κάτω στην Κρήτη ενδείκνυνται για τέτοιες ταχύτητες, τι να λέμε τώρα. -
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Ford Focus mk1 1.6, με νευρική οδήγηση.
Σύνολο 830χλμ, με 115 ευρώ βενζίνη (πάνω κάτω στα 70 λιτρα).
Διαδρομές που έκανα. Κιάτο - Αίγιο, Αίγιο - Ξυλόκαστρο - Πουντα (εκεί ξέμεινα από ρουλεμάν Τροχού και ποιο πριν τον Πλάτανο είχα πέσει στα 10χλμ επειδή κούναγε σε βαπόρι), Αίγιο - Πάτρα - Αίγιο κάνα 2 φορές, και μια τώρα που πήγα Ξυλόκαστρο που με άφησαν οι γονείς μου. Αυτά στους Εθνικούς και επαρχιακούς, να είναι σύνολο κάνα 400ρι χλμ και τα υπόλοιπα έγιναν μέσα στη πόλη. Επίσης το a/c μόνιμα αναμενο λόγο αλεργιας. Υπολόγισα πριν γύρω στα 8.5. Καλό νούμερο λέτε?
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Χωράει 70 λίτρα;
-
Καλα το καημενο το ρουλεμαν τοσο καιρο δε το ακουγες να βουιζει?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα το καημενο το ρουλεμαν τοσο καιρο δε το ακουγες να βουιζει?Το γάμησε τι να προλάβει να ακούσει??
-
Όχι δε χωράει 70 λιτρα, ήταν με γεμισματα ενδιάμεσα.
Παιδιά το ρουλεμάν δεν βουϊζε καθόλου. Όταν άρχισε να κάνει θόρυβο, έκανε χρατς χρατς χρατς πολύ δυνατό θόρυβο, και στην αρχή νόμιζα πως είχε κολλήσει το ταμπουρο, επειδή που πέταξε και ένδειξη ότι έχει πρόβλημα με το abs. Είχε από ότι φαίνεται ξεραθεί τελείως από γρασο, και στο τέλος διαλύθηκε εντελώς από τη θερμοκρασία.
-
Πάνε πέτα το και πάρε κανα αμάξι της προκοπής, Hyundai κτλ.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Πάνε πέτα το και πάρε κανα αμάξι της προκοπής, Hyundai κτλ.i30 θα παρω.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Όχι δε χωράει 70 λιτρα, ήταν με γεμισματα ενδιάμεσα.Παιδιά το ρουλεμάν δεν βουϊζε καθόλου. Όταν άρχισε να κάνει θόρυβο, έκανε χρατς χρατς χρατς πολύ δυνατό θόρυβο, και στην αρχή νόμιζα πως είχε κολλήσει το ταμπουρο, επειδή που πέταξε και ένδειξη ότι έχει πρόβλημα με το abs. Είχε από ότι φαίνεται ξεραθεί τελείως από γρασο, και στο τέλος διαλύθηκε εντελώς από τη θερμοκρασία.
Για πες μου... τι θεμα εχεις με το abs?
...γιατι παρακολουθησα ενα σεμιναριο εχτες και ειχαμε αναφορα και στο φοκους πρωτης γενιας οσο αφορα το abs και τα ρουλεμαν του...
(αν απαντησεις σε αλλο τοπικ για να μην ειμαστε στειλε μου το λινκ....)
-
μπορεις να δεις και τουοτα
-
Τίποτα δεν είχε τελικά το abs. Από ότι μου είπε ο πατέρας μου που άλλαξε και το ρουλεμάν, κάτι ματάκι είχε εκεί πίσω, και με τη κίνηση του Τροχού, το εξυνε και πέταξε σφάλμα. Όταν φτιάχτηκε το αμάξι, μετά από λίγο το σφάλμα έσβησε.
-
Πολυ σωστα σου ειπε....
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έρευνα Κατανάλωσης