-
Tsoufffffffff μη ξαναγραψεις για σμαρτ ντιζελ σε παρακαλω...3,73 κλαψψψψ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Tsoufffffffff μη ξαναγραψεις για σμαρτ ντιζελ σε παρακαλω...3,73 κλαψψψψξέχασα να αναφέρω ότι πληρώνω 3 € τέλη κυκλοφορίας...
-
Ηδη τρυπαω με βελονες το κουκλακι...
-
Μπράβο στο smart-ακι. Καίει λιγο πιο κάτω από το Panda μου.
Να γράψω και εγώ λιγάκι.
Θεσσαλονίκη -Αθήνα με αποφυγή όλων των διοδίων μέχρι την Λαρισα και από εκέι Λαμία από Φάρσαλα Δομοκό. Μετά Λαμία Αθήνα από την Εθνική και τελικό προορισμό την Γλυφάδα. 3 φορές πάνε έλα Σούνιο με μποτιλιαρίσματα κίνηση κτλ και επιστροφή αφού χάθηκα για κανα 2ωρο στην Αθήνα μιας και οι ταμπέλες που υπάρχουν δεν μπορούν να καθοδηγήσουν κανέναν...
Τελικά βγήκα στην Αχαρνών, αφού γύρισα τη μισή Αθήνα, βρήκα ένα πρατήριο και γεμίσα. 860χλμ με 60ευρώ 1,419 δηλαδή 42,28λίτρα 4,9λίτρα στα 100χλμ.
Χθες πάλι γέμισα αφού γύρισα από Αθήνα Λαμία Δομοκό Φάρσαλα Παραλία Λάρισας Θεσσαλονίκη και μια φορά Θεσσαλονίκη Λάρισα και πίσω.Διόδια δεν προβλέπονται. 57ευρώ με 1,395 δηλαδή 40,86λίτρα και 890χλμ δηλαδή 4,5λίτρα στα 100χλμ.
Στις ευθείες μέχρι τη Λαμία 110-120 σπάνια και για λίγο παραπάνω. Στο επαρχιακό δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταχύτητα. -
όσοι θέλετε να γράψετε χαμηλές καταναλώσεις ελάτε Νορβηγία
Ασύλληπτα χαμηλά όρια ταχύτητας, τρομακτικά πρόστιμα και το αποτέλεσμα είναι να έχω ιστορικό χαμηλό (παραβαίνοντας όμως τα όρια αρκετά μάλιστα, κάτι το οποίο δεν θα ξανακάνω, γιατί διάβαζα ιστορίες τρόμου )κατανάλωση 6,1 για τα τελευταία 600 χλμ
-
: Αχ.. Νορβηγία
-
χάος
-
Τριήμερη απόδραση & δοκιμή πρώτου ταξιδιού με το μωρό, στο εξοχικό:
Αθήνα-Μεθώνη, Εσωτερικές διαδρομές & βόλτα μέχρι την Κορώνη, Μεθώνη-Αθήνα : Συνολικά περίπου 800Χλμ.
Κατανάλωση σύμφωνα με το Trip Computer του Rav4 (2007) 9.5l/100χλμ με ΜΩΤ: 96χλμ/ωρα.
Στο πήγαινε, σβέλτη αλλά προσεκτική οδήγηση (ώστε να τσεκάρω ότι το μωράκι έχει όντως αρκετό από το DNA μου... ) 3'30'' οδήγηση και μισή ώρα στάση με μέγιστη ταχύτητα τα 140. Στην επιστροφή (αφού μας εξακριβώθηκε και με το παραπάνω ότι είναι γνήσιο τέκνο μου... ) οδήγηση 3' και μισή ώρα στάση με μέγιστη ταχύτητα τα 160, και ομαλή αλλά πιο σβέλτη οδήγηση.
Το Ravάκι τα καταφέρνει ακόμη αρκετά καλά, με 2 άτομα, 1 μωρό και τις αποσκευές (αρκετές...) αλλά τσιμπάει λίγο παραπανω όταν οι ρυθμοί ξεπερνούν τα 120...
Ίδια διαδρομή, μέχρι και πέρσι, από τον παλαιό δρόμο, με αρκετά πιο γρήγορη οδήγηση και σημεία με απαγορευτικές ταχύτητες , 2 άτομα και φουλ απόσκευές μπροστά & μέσα στην καμπίνα με το 996 C4 δεν είχε κατανάλωση παραπάνω από 12,5l/100χλμ...Διαφορά που δεν σε ενδιαφέρει καν από την στιγμή που το χαμόγελο από την ευχαρίστηση της οδήγησης κρατάει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού που περιμένω την επιστροφή...
Φέτος δεν το έχω κάνει ακόμη & δυστυχώς δεν βλέπω να το κάνω...Νίκος.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κάποιος έγραφε οτι υπό πίεση δε βγαίνουν τέτοια νούμερα.
κρουιζ κοντρολ από το μέσο της συγγρού μέχρι την ρενό μέσω κηφισού...
μέση κατανάλωση 4,1 ... η οποία και είναι πραγματική , χαρακτηριστική κλπ κλπ... -
Την Παρασκευή 17-06
Μεταμόρφωση - Καλαμαριά,
503 χλμ συνολική κατανάλωση 39,03 λτρ
7,76 λτρ/100 ή 7,8 με το trip.
Μεση ωριαία 92χλμ/ωρα, χρόνος 5 ώρες 31 λεπτά.
To cruise control στα 120 μέγιστη, πραγματικά 114 με το gps
Αυτοκίνητο Leon Cupra R TSI,
Συνήθως κάνω 10,6 με 11,0 / 100 αλλά πηγαίνοντας αέρα. -
Την προηγουμενη εβδομαδα σχεδον 3000 χιλ. απο Κορινθο μεχρι Κομοτηνη και επιστροφη, καταναλωση απο 6,7 εως 7,4 εντος πολης,εγναντια και εθνικη μονο με cc και ταχυτητα 103 εως 106 χιλ. στο gps, δυο ατομα και λιγες αποσκευες.Αυτοκινητο Seat Altea xl 1800 tsi.A! στην επιστροφη ειχα και 6 κιλα επιπλεον βαρος απο τα τριγωνα Πανοραματος γιατι ειχα και παραγγελειες απο συγγενεις και φιλους.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Την προηγουμενη εβδομαδα σχεδον 3000 χιλ. απο Κορινθο μεχρι Κομοτηνη και επιστροφη, καταναλωση απο 6,7 εως 7,4 εντος πολης,εγναντια και εθνικη μονο με cc και ταχυτητα 103 εως 106 χιλ. στο gps, δυο ατομα και λιγες αποσκευες.Αυτοκινητο Seat Altea xl 1800 tsi.A! στην επιστροφη ειχα και 6 κιλα επιπλεον βαρος απο τα τριγωνα Πανοραματος γιατι ειχα και παραγγελειες απο συγγενεις και φιλους.Well done postruck
Μικρες σχετικα ταχύτητες, απο την αλλη ομως 1800 τουρμπατα κυβικα και ενα σχετικα βαρυ αυτοκινητο.αναπόφευκτα θα κανω τη συγκριση με το Wagon R μου
1000 κιλα περιπου, 1300 κυβικα και αν κανω την ιδια διαδρομη με αυτες τις ταχυτητες θα ειμαι στο 7-7,5 (στην καλυτερη... )εδω παραπλησιας μορφης διαδρομες που εκανα το καλοκαιρι του 2008 οταν περιμενα το Σουμπαρου
http://www.spritmonitor.de/en/detail/153261.html?page=207.08.2008 895,0 64,93
All-year tires
Motor-way City Country roads Normal 7,25 Edit fueling entry Delete
18.07.2008 652,0 50,40
All-year tires
Motor-way City Normal 60,00 7,73 Edit fueling entry Delete
13.07.2008 718,0 51,93
All-year tires
Motor-way City Normal 62,00 7,23 Edit fueling entry Delete
04.07.2008 570,0 47,30
All-year tires
Motor-way City Normal 8,30 Edit fueling entry Delete
01.07.2008 498,0 38,37
All-year tires
Motor-way Country roads Normal 46,00 7,70 Edit fueling entry Delete
28.06.2008 694,0 51,90
All-year tires
Motor-way City Country roads Normal 62,00 7,48 Edit fueling entry Delete
04.06.2008 648,0 47,43
All-year tires
Motor-way City Country roads Normal 7,32 Edit fueling entry Delete -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αναπόφευκτα θα κανω τη συγκριση με το Wagon R μου
1000 κιλα περιπου, 1300 κυβικα και αν κανω την ιδια διαδρομη με αυτες τις ταχυτητες θα ειμαι στο 7-7,5 (στην καλυτερη... )Αυτό γιατί το Buzuki έχει αεροδυναμικό προφίλ περιπτέρου
Τα νούμερα του Altea είναι πολύ καλά! Αντίθετα, δεν μπορώ να πω το ίδιο για το Leon του Tankerman καθώς στην ίδια διαδρομή με το Avensis πετυχαίνω αρκετά καλύτερα, παρ'όλο που ο κινητήρας του (1.6 VVTi, 3ZZ-FE)είναι μια γενιά πίσω από τους TSi.
Ενδεικτικά, υπενθυμίζω:7,8lt/100Km @ 105Km/h ΜΩΤ
7,0lt/100Km @ 99Km/h ΜΩΤ
8,2lt/100Km @ 120Km/h ΜΩΤ
7,6lt/100Km @ 109Km/h ΜΩΤ -
bebes,πραγματι οι ταχυτητες ειναι χαμηλες,αλλα οι καταναλωσεις ειναι οτι εγραφε το trip,αλλα τσεκαρισμενο και στα βενζιναδικα.Αλλωστε δεν υπηρχε και λογος για μεγαλυτερες ταχυτητες σε αδεια βρισκομουν.Βεβαια αν η ταχυτητα ηταν πανω απο 130 θα εγραφε 8 με 9 λιτρα για πλακα.Αυτο παντως που ειδα ηταν ειδικα στην Εγναντια, τα περισσοτερα οχηματα που κυκλοφορουσαν ηταν με βουλγαρικες,τουρκικες και σερβικες πινακιδες,τυχαιο αραγε? Απο ελληνικες τα μισα και παραπανω ηταν με ληζινκ και νοικιαρικα, τυχαιο? Να μας πει η τροικα ποσα εχει χασει απο καυσιμα και διοδια τον τελευταιο χρονο.Απο εμενα παντως οσα μου κοψανε και κατι παραπανω.
-
το καρουλι μου πηγε και ηρθε σημερα στα Γιαννενα
συνολικα χιλιομετρα 580
λιτρα καταναλωσης : 50μεση καταναλωση : 8,6
τρομακτικη καταναλωση!!!!
ταχυτητες στο πηγαινε : 130-140
ταχυτητες στο ελα : 130-150και ολα αυτα με r1r πανω, 2 ατομα, air con και κολόνια calvin klain....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το καρουλι μου πηγε και ηρθε σημερα στα Γιαννενα...Ωραίο καρούλι... και από κατανάλωση σκίζει. Άσε που πρέπει να είναι το πιο γρήγορο καρούλι...
Μήπως θα ήταν εύκολο να αναφέρεις για ποιο καρούλι μιλάς γιατί αν νομίζεις ότι εγώ θα θυμάμαι τι καρούλι είχε ο καθένας που γράφει στο θέμα αυτό και από πότε ως πότε κλπ..... -
το καρουλι μου πηγε και ηρθε σημερα στα Γιαννενασυνολικα χιλιομετρα 580
λιτρα καταναλωσης : 50μεση καταναλωση : 8,6
τρομακτικη καταναλωση!!!!
ταχυτητες στο πηγαινε : 130-140
ταχυτητες στο ελα : 130-150και ολα αυτα με r1r πανω, 2 ατομα, air con και κολόνια calvin klain....
Αμα φοραγες αυθεντικες κολωνιες και οχι τις μαιμουδες θα ειχες καλύτερη καταναλωση
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
το καρουλι μου πηγε και ηρθε σημερα στα Γιαννενα...
Ωραίο καρούλι... και από κατανάλωση σκίζει. Άσε που πρέπει να είναι το πιο γρήγορο καρούλι...
Μήπως θα ήταν εύκολο να αναφέρεις για ποιο καρούλι μιλάς γιατί αν νομίζεις ότι εγώ θα θυμάμαι τι καρούλι είχε ο καθένας που γράφει στο θέμα αυτό και από πότε ως πότε κλπ.....Ford focus mk1 1.8
-
Ξύρισε χθες η Ρενάρα
Γλυκά Νερά Βούλα απο Βάρης-Κορωπίου με σχετικά πυκνή κίνηση και σταματήματα που δεν χρειάζονταν λόγω διακοπής λειτουγείας των φαναριών σε κάποια σημεία και με αρκετή ροή στην Ποσειδώνος μέχρι το σημείο που γύρισα στο ρεύμα προς Σούνιο 5,0 λιτράκια μέση κατανάλωση
Διανυθήσα απόσταση 28 χιλιόμετρα
Έπρεπε να ακούσετε τον Ταρίφα στο τηλέφωνο όταν του το έλεγα ο οποίος ήταν καθοδόν
Πρέπει να ήταν κάπως έτσι όταν το άκουσε -
το καρουλι μου πηγε και ηρθε σημερα στα Γιαννενα...
Ωραίο καρούλι... και από κατανάλωση σκίζει. Άσε που πρέπει να είναι το πιο γρήγορο καρούλι...
Μήπως θα ήταν εύκολο να αναφέρεις για ποιο καρούλι μιλάς γιατί αν νομίζεις ότι εγώ θα θυμάμαι τι καρούλι είχε ο καθένας που γράφει στο θέμα αυτό και από πότε ως πότε κλπ.....Ford focus mk1 1.8
δεν ξέρω για το ford, όμως έχει κάτι καρούλια focus ποδήλατα που είναι κ ακριβά
Έρευνα Κατανάλωσης