-
Ελληνικό - Στενή χτες, (126 χιλιόμετρα με χαλαρούς ρυθμούς και αρκετή κινησούλα μέσα στην Αθήνα -και παραδόξως από την Νέα Αρτάκη μέχρι το χωριό) με ένα άτομο και πολλές αποσκευές, parapente κλπ= 7,9λίτρα/100χλμ με μέση ταχύτητα 86,3χλμ/ώρα.
Αξιοπρεπές θα έλεγα για τρίλιτρο και εμένα οδηγό.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Δεν μέτρησα ανά σκέλος, αλλά συνολικά.
Δεν είχε πολλή κίνηση, οπότε δεν χρειάστηκαν πολλά προσπεράσματα. Ούτε ανεβοκατεβαίνοντας την Όθρυ το πίεσα.
Στο Θεσσαλικό κάμπο το είχα στο αυτόματο, να σέρνεται με 7η.
Ομοιως, από Λαμία και μετά, 7η και 3000 σαλ = 180χλμω σταθεράΕτσι εξηγειται η υψηλη μεση...παρα πολυ καλη καταναλωση για τη διαδρομη αυτη.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ελληνικό - Στενή χτες, (126 χιλιόμετρα με χαλαρούς ρυθμούς και αρκετή κινησούλα μέσα στην Αθήνα -και παραδόξως από την Νέα Αρτάκη μέχρι το χωριό) με ένα άτομο και πολλές αποσκευές, parapente κλπ= 7,9λίτρα/100χλμ με μέση ταχύτητα 86,3χλμ/ώρα.Αξιοπρεπές θα έλεγα για τρίλιτρο και εμένα οδηγό.
Εγω θα το λεγα εξωπραγματικο. Η 330 δεν πεφτει για κανενα λογο κατω απο τα 10.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Δεν νομίζω ότι η 330 είναι τόσο χειρότερη από την επίσης τρίλιτρη 325. Αν κινείσαι με 6η και χαλαρά, θα δεις καλύτερες τιμές.
-
Πριν λίγες μέρες είδα 7,4 λ/100χλμ στο Ελληνικό - Βούνοι - Χαλκίδα - Βούνοι - Ελληνικό, αλλά με ΜΟΤ στα 69χλμ/ώρα.
Μετά έπεσε το forum.
Τώρα είμαι και πάλι στα 9,4, που είναι πολύ πιο κοντά στον τρόπο οδήγησης μου...
-
Ορεστιάδα-Καβάλα, 248 χιλιόμετρα συνολίκα, τίγκα φορτομένο, έκαψε 32 λίτρα υγραέριο. Με λίγα λόγια 12.9lt/100kmh.
Tαχύτητες 140-160χλμ.
Ο πατέρας το φέρνει με 11lt/100
Και σε ένα μικρό διάστημα 170-190 επειδή με κολλούσε ένας ΡουμάνοςΑ6 1.8Τ
-
Ιτέα-Κέντρο Αθήνας γυρω στα 200χλμ, το Yaris 1.3 έδειξε 5.3lt/100km με μέσο όρο ταχύτητας 90χλμ (max 120χλμ στην εθνική) και ανοιχτό A/C
-
Διακοπές σε Ελλάδα κ διαδρομή 950χλμ :
Θεσσαλονίκη-Χαλλλλλκιδική-Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα-Παξοί-Ηγουμενίτσα-Θεσσαλονίκη.VW Polo 6n 1,4 με κλιματισμό.
950 χλμ με 64,5 λίτρα (μέτρηση με φουλάρισμα) δηλαδής 6,5 λίτρα/100 χλμ περίπου.Καλή καταναλωσούλα γενικώς, πολύ ικανοποιημένος.
Sent from space using Tapatalk
-
Εκδρομη στο εξοχικο αυτο το Σαββατοκυριακο!
Συνολικα 477 χιλιομετρα με 31,3 λιτρα χωρις κλιματισμο.
Στο πηγαινε : cruise control στα 130.
Στο γυρνα : στο πρωτο μισο ταχυτητες απο 140-160 εως και 180 1-2 φορες, και το δευτερο μισο με αρκετη κινηση και πυκνη κυκλοφορια με επιταχυνσεις και επιβραδυνσεις γυρω στα 100-120. (μεση ταχυτητα πορτα-πορτα 104 χλμ/ωρα)
Στις γυρω διαδρομες : χαλαρη οδηγηση με cruise control στα 90-100.Ολικη μεση καταναλωση : 6,4 lt/100χλμ
Seat Ibiza 1.2 tsi, με Shell Vpower 97.
2 ατομα με αποσκευες. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Εκδρομη στο εξοχικο αυτο το Σαββατοκυριακο!Συνολικα 477 χιλιομετρα με 31,3 λιτρα χωρις κλιματισμο.
Στο πηγαινε : cruise control στα 130.
Στο γυρνα : στο πρωτο μισο ταχυτητες απο 140-160 εως και 180 1-2 φορες, και το δευτερο μισο με αρκετη κινηση και πυκνη κυκλοφορια με επιταχυνσεις και επιβραδυνσεις γυρω στα 100-120. (μεση ταχυτητα πορτα-πορτα 104 χλμ/ωρα)
Στις γυρω διαδρομες : χαλαρη οδηγηση με cruise control στα 90-100.Ολικη μεση καταναλωση : 6,4 lt/100χλμ
Seat Ibiza 1.2 tsi, με Shell Vpower 97.
2 ατομα με ούτε 20 κιλά αποσκευες.Για την ακρίβεια της μέτρησης
Άντε βία να ταν 25 -
Πάντως σε μέτρηση το καλοκαίρι, Κρήτη, για 1600 km διαδρομών με χαλαρές ταχύτητες (90-100km/h - όχι πως είναι για πολλά περισσότερα οι δρόμοι εκεί), ενώ το trip computer μου έβγαζε για αυτά τα χιλιόμετρα 5.8L/100, τελικά με τις μετρήσεις με τα 3 γεμίσματα έβγαλε 6.1, 6.5 και 6.2, πράγμα που σημαίνει ή ότι και τα 3 βενζινάδικα με έκλεψαν λίγο, ή ότι το trip computer δεν είναι απόλυτα ακριβές (πιο πιθανό προφανώς).
Polo 6R 1.4, 85ps.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Για την ακρίβεια της μέτρησης
Άντε βία να ταν 25Ε ποσες αποσκευες να παρουν 2 αντρες για 3 μερες???
-
Ε ναι εννοώ ότι δεν το λες 2 ατομα με αποσκευές αυτο το νούμερο
Αποσκευές για να μετρησεις ειναι 25 κιλα το άτομο.
Αυτή η μετρηση ειναι 2 άτομα με τα κιλα που κουβαλαγε το αμαξι -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ε ναι εννοώ ότι δεν το λες 2 ατομα με αποσκευές αυτο το νούμερο
Αποσκευές για να μετρησεις ειναι 25 κιλα το άτομο.
Αυτή η μετρηση ειναι 2 άτομα με τα κιλα που κουβαλαγε το αμαξι2 ατομα με αποσκευες 2 ατομων εννοω.
-
Θελει να πει οτι συνηθως αποσκευες λεμε γεματο πορτ μπαγκαζ.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θελει να πει οτι συνηθως αποσκευες λεμε γεματο πορτ μπαγκαζ.Συνηθως το λετε εσεις. Αν λεμε 2 ατομα ειναι κι αποσκευες για 2 ατομα. Ποσες να ειναι?
-
Λες και συγκρίνουμε άδειο με γεμάτο φορτηγο!!!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Συνηθως το λετε εσεις. Αν λεμε 2 ατομα ειναι κι αποσκευες για 2 ατομα. Ποσες να ειναι?
Εξαρτάται τα δύο άτομα! Αν είναι η γυναίκα μου με τον γιο μου (η μαμάτου ετοιμάζει την βαλίτσα γιατί ειναι 3.5 ετών ) Το πορτ μπαγκαζ του V50 ΔΕΝ φτάνει !!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Συνηθως το λετε εσεις. Αν λεμε 2 ατομα ειναι κι αποσκευες για 2 ατομα. Ποσες να ειναι?
Εξαρτάται τα δύο άτομα! Αν είναι η γυναίκα μου με τον γιο μου (η μαμάτου ετοιμάζει την βαλίτσα γιατί ειναι 3.5 ετών ) Το πορτ μπαγκαζ του V50 ΔΕΝ φτάνει !!!
2 ψωλαραδες 23χρονων για 3 μερες σε ετοιμο σπιτι...
-
Αθηνα- Κομοτηνη
730 χλμ.
μεση ταχυτητα 92 χλμ.
μεση καταναλωση 7 λιτρα/100 χλμ.
Air condition ανοιχτο στο 70% του ταξιδιου. 2 ατομα στο αυτοκινητο, 1 βαλιτσα, 4 σακ βουαγιαζ.
Εδειξε και 6,8 ο υπολογιστης αλλα καπου μετα τη Μουσθενη το πατησα λιγο παραπανω...Ford Fiesta 1,6
Έρευνα Κατανάλωσης