-
Αν μετρήσω ένα ρεζερβουάρ στο πόλο 1,2tsi αποκλειστικά σε κίνηση εντός πόλης σε ώρες αιχμής, 6 λίτρα δε γίνεται με τπτ. 6 μέση κατανάλωση σε μέτρηση ενός ρεζερβουάρ μόνο όταν έχω κάνει και χαλαρό ταξίδι και στην πόλη δεν έχω φάει τρελή κίνηση. Τώρα για τη διαφορά πόλο με πασσάτ στην πόλη που λέει ο grey, διαφωνώ. Το passat καίει ΠΟΛΥ περισσότερο απ το πόλο μες στη κίνηση. Σε ταξίδι ναι, σε χαλαρές συνθήκες γύρω στα +2 λίτρα το πασσάτ.
-
Σημερινό ταξίδι για delivery γονιού σε Ξενοδοχείο Διακοπών.
Clima On @21C, CD-player @max Volume (Die Walkyrie + The planets) and driving up and down to Loytraki = 5.0lt/100km.
HONDA CIVIC IMA II - 2007, 195/65/15 DUNLOP BLUERESPONSE.
Ο κλιματισμός, η μαμά ο Von Karayian ως μαέστρος (και το CD στη διαπασών γιατί η μαμά δεν παλεύεται ), η επιστροφή από την παλαιά Εθνική οδό όπου τα είδα όλα και ... είχαν τις επιπτώσεις τους.....
Εξωτερική Θερμοκρασία ~34C και ντάλα ήλιος....
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Αν μετρήσω ένα ρεζερβουάρ στο πόλο 1,2tsi αποκλειστικά σε κίνηση εντός πόλης σε ώρες αιχμής, 6 λίτρα δε γίνεται με τπτ. 6 μέση κατανάλωση σε μέτρηση ενός ρεζερβουάρ μόνο όταν έχω κάνει και χαλαρό ταξίδι και στην πόλη δεν έχω φάει τρελή κίνηση. Τώρα για τη διαφορά πόλο με πασσάτ στην πόλη που λέει ο grey, διαφωνώ. Το passat καίει ΠΟΛΥ περισσότερο απ το πόλο μες στη κίνηση. Σε ταξίδι ναι, σε χαλαρές συνθήκες γύρω στα +2 λίτρα το πασσάτ.Σε ταξιδια κανω πολυ παραπανω απο 6 γιατι βαριεμαι να πηγαινω αργα.
Εχω κανει σε επαρχιακο οπως λες 4,8 αλλα δε το μετραω καν εγω.
Μια χαρα γινεται το 6 στην πολη αρκει να μην εχει ουτε 40 ουτε και 0 βαθμους. Και δε μιλαω για στενακια γυρω γυρω στο κεντρο.
Σας ειπα σε τι δρομους και σε τι ωρες το κανω... -
Καλησπέρα σε όλους.
Κατανάλωση μετά από επαγγελματικό ταξίδιστην όμορφη Θεσσαλονίκη.
Στο πήγαινε 3 άτομα γεμάτο πορτ μπαγκάζ και κατανάλωση 44 λίτρα για 588 χλμ.
Η εικόνα από το trip computer αμέσως μετην άφιξη στοξενοδοχείο.ΔΙαδρομή γραφείο ξενοδοχείο
Στην επιστροφή μηδενισμός μετά το φουλάρισμα καιεπιστροφή μόνο εγώ και 2 βαλίτσες με αποτέλεσμα στην εικόνα.
Η διαδρομή πρατήριο με σπίτι στην Αθήνα
Και στις 2 διαδρομές clima στους 22 βαθμούς.
Συνολικά 1240 χλμ με 94.3 λίτρα τουτέστιν 7,6λ/100 χλμ.
Καθόλου άσχημα για το τερατάκι μου.
Αμάξι BMW F25 x20d auto
Το trip computer ακριβέστατο -
Στα περίπου 1100 χλμ τις προηγούμενες ημέρες, το Panda 4x4 1.3 mtj [ Αθήνα - Τρίκαλα - Μυρόφυλλο - Γέφυρα Πλάκας, κάτι πέριξ εκεί και επιστροφή 'κανονικά' από Αντίρριο-Ρίο ] έβγαλε μέση κατανάλωση γύρω στα 5.4 λτ/100χλμ, αλλά με σβέλτο (για τα μέτρα του) Αθήνα-Τρίκαλα (ανεβαίνει αρκετά έχω παρατηρήσει η κατανάλωση μετά τα 90-100 χλμ/ώρα) και σβέλτο (γενικά) Τρίκαλα-Μυρόφυλλο-Γεφύρι Πλάκας. Με λίγο πιο μαζεμένους ρυθμούς, δλδ, στο ανέβα, θα ήμουν στα 4.5.
-
Καταναλωση πεζο 107 της συζύγου : 49 ευρω με 1,779 το λίτρο ήτοι 27,54 λιτρα και έκανε 559 χιλιομετρα Αρα : 4,92 λίτρα ανα 100 χιλιόμετρα!!!!!!!! Τα πήγε καλά !!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Καταναλωση πεζο 107 της συζύγου : 49 ευρω με 1,779 το λίτρο ήτοι 27,54 λιτρα και έκανε 559 χιλιομετρα Αρα : 4,92 λίτρα ανα 100 χιλιόμετρα!!!!!!!! Τα πήγε καλά !!!!!!!!!!!!!!!Μην κλεβεις... 4.93/100 βγαινει!!!
Για πες και πως τα εφτασε.... δεν νομιζω στην πολη!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Καταναλωση πεζο 107 της συζύγου : 49 ευρω με 1,779 το λίτρο ήτοι 27,54 λιτρα και έκανε 559 χιλιομετρα Αρα : 4,92 λίτρα ανα 100 χιλιόμετρα!!!!!!!! Τα πήγε καλά !!!!!!!!!!!!!!!
Μην κλεβεις... 4.93/100 βγαινει!!!
Για πες και πως τα εφτασε.... δεν νομιζω στην πολη!
Nai εχεις δικιο 4,93 !!!! Εγιναν στον επαρχιακο νησιωτικο δρομο της Σαμου απο το σπίτι στη δουλεια, δρόμος χωρίς κίνηση!!!!!! Μόνη της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Και παλι δεν ειναι ασχημα... δηλαδη με ενα πετρελαιοκινητο σαν το Clio IV dCi την κοβω να χτυπουσε 3/100!!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Και παλι δεν ειναι ασχημα... δηλαδη με ενα πετρελαιοκινητο σαν το Clio IV dCi την κοβω να χτυπουσε 3/100!!!!Τα νησιά και δει η Σάμος είναι στροφοδιαδρομές που δεν θα μπορούσα να πάω αργά (και τις ελάχιστες φορές που τις έκανα δεν πήγαινα.... ).
-
Αυτοκινητο corsa 1.3 του 11 με 6αρι σασμαν οδηγος πωλητρια απο την εταιρια που ειμαι για πρακτικη.
Συμφωνα με το trip 8/100,πως εγινε αυτο;το πηγαινε με 3η μεχρι τα 100 και σπανια 4η να μουγκριζει το αμαξι το στροφομετρο στο κοκκινο και να μην αλλαζει ταχυτητα.
Μετα απο ενα χρονο αυτο θα πουληθει και θα λενε οι μαντραδες σε αριστη κατασταση και οδηγος γυναικα στην εθνικη χαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχα. -
Αμα χαλαγαν έτσι εύκολα τα αυτοκίνητα, ζητώ που καήκαμε ...
-
Πηγαινελα Θεσ/νικη-Καλαμπακα-Τρικαλα (μεσω Εγνατιας) (περιπου 700χλμ)
406 1.6 (ΜΚ1) 2-3 ατομα, γεματο πορτμπαγκαζ
8,15 και με κατι χλμ τοπικα....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αμα χαλαγαν έτσι εύκολα τα αυτοκίνητα, ζητώ που καήκαμε ...Ξεχασα να αναφερω την σημαντικοτερη λεπτομερεια,ειναι diesel.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Αμα χαλαγαν έτσι εύκολα τα αυτοκίνητα, ζητώ που καήκαμε ...
Ξεχασα να αναφερω την σημαντικοτερη λεπτομερεια,ειναι diesel.
Γιατι νομιζω οτι ειναι 5ταχυτο?Απλη απορια εκφραζω.
-
Παιδιά Για διαδρομή Αθήνα - Χαλκιδική και πίσω πόσα θεωρείται ότι πρέπει να προϋπολογίσω για βενζίνες και διόδια. Αμάξι Σεβρολέ Κρουζ κατανάλωση σε ανοιχτό δρόμο 8.5-9 λτ/100 με χαλαρό ρυθμό (100-130)
-
Διοδια ειναι ενα 50αρι πηγενε ελα...
Τωρα παιζουν πολλα ρολο... τα ατομα, οι αποσκευες, η ταχυτητα του ταξιδιου και το σε ποιο σημειο της Χαλκιδικης θελεις να πας....
-
υπολογιζε 1200χλμ. με 9λιτρα, θες 110λιτρα βενζίνη.
συν 50ευρω διόδια. -
Ταξιδι- πιο αστραπη πεθαινεις. Αθηνα- Πατρα-Δερβενι χθες βραδυ. Δερβενι- Νεα Περαμος- Αθηνα σημερα.
6 λιτρα/100 χλμ.
62 χλμ. μεση ταχυτητα.
Μονοκαβαλος χωρις αποσκευες.
Ford Fiesta mk7 1,6. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ταξιδι- πιο αστραπη πεθαινεις. Αθηνα- Πατρα-Δερβενι χθες βραδυ. Δερβενι- Νεα Περαμος- Αθηνα σημερα.
6 λιτρα/100 χλμ.
62 χλμ. μεση ταχυτητα.
Μονοκαβαλος χωρις αποσκευες.
Ford Fiesta mk7 1,6.Αστραπή δεν λες τίποτα
Έρευνα Κατανάλωσης