-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aν κρίνω από το πώς αρπάχτηκες, κάποιος άλλος έχει περίοδο.ταύρε φέρε την μύγα και πήγαινε για καμία βουτία ... για υδρόψυκτος ζεσταίνεσαι εύκολα
-
Καλοκαιρακι, πολυ κλιματισμος κι επειδη λογω ζεστης προπονηση γιοκ ξεσπαμε 'αλλου'...η καταναλωση στο 12,9!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κι εγώ μια από τα ίδια
Μα ταξίδι σε εθνική με μέση κατανάλωση 8.4-8.7 και εντός πόλης 8.2 με 8.3
Ούτε τα Renault-κια το έχουν αυτό το κόλπομ.ο. στην εθνική ? cc? μεγάλη η κατανάλωση σου στην εθνικη...
Με 150-170 χωρίς να πέφτω παρακάτω νομίζω έκαψα και λίγο
Είπαμε ότι πάει σαν δίλιτρο καίει και σαν δίλιτρο
Έπρεπε να ακολουθήσω και εκείνη την Laguna 3 GT με κάποιον τρόπο
Είδα και 195 κοντεράτα πριν τις Αφίδνες στην κατηφορίτσα -
Πολύ καλή κατανάλωση σε τέτοιες ταχύτητες
Ευτυχώς δεν είδες και κανα ραντάρ στην κατηφορίτσα -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Πολύ καλή κατανάλωση σε τέτοιες ταχύτητες
Ευτυχώς δεν είδες και κανα ραντάρ στην κατηφορίτσαΈχει τέτοιο πράγμα σταθερό εκέι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κι εγώ μια από τα ίδια
Μα ταξίδι σε εθνική με μέση κατανάλωση 8.4-8.7 και εντός πόλης 8.2 με 8.3
Ούτε τα Renault-κια το έχουν αυτό το κόλπομ.ο. στην εθνική ? cc? μεγάλη η κατανάλωση σου στην εθνικη...
Με 150-170 χωρίς να πέφτω παρακάτω νομίζω έκαψα και λίγο
Είπαμε ότι πάει σαν δίλιτρο καίει και σαν δίλιτρο
Έπρεπε να ακολουθήσω και εκείνη την Laguna 3 GT με κάποιον τρόπο
Είδα και 195 κοντεράτα πριν τις Αφίδνες στην κατηφορίτσατότε είναι νορμαλ η καταναλωση σου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aν κρίνω από το πώς αρπάχτηκες, κάποιος άλλος έχει περίοδο.Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται
-
Aλλιώς: δεν αυτώνεις που δεν αυτώνεις, δεν πας για ψάρεμα?
-
μερικά αξιοσημείωτα:
13.9 lt/100km με 1+6 άτομα σε 7km ανηφορικού δρόμου.5.8 σε επαρχιακό δρόμο (μάτωσα... για να την ρίξω τόσο) με ήρεμη μπλα μπλα οδήγηση και μαξ 70-80kmh
12± σε στοφοδιαδρομή 15km, 2 άτομα (περιλαμβάνεται ζέσταμα).
Συμπεράσματα ημερών:
Κάτω από 6 δεν πέφτει εύκολα που να χτυπιέμαι
Πάνω από 13 σε διαδρομή δύσκολα θα δω. Σε πίστα μπορεί και παραπάνω. Αγνωστο μέχρι στιγμής.
Στα τελευταία 1400km, στα πρώτα 800 έγραψα 8.1 και στα άλλα 600 είμαι στα 8.4 (τα πρώτα περιλάμβαναν ταξίδι 3 άτομα, αποσκευές, ταχύτητες 120± και μία φορά 150 αλλά και επαρχιακές διαδρομές (Μάνη). τα υπόλοιπα 100% επαρχιακό δρόμο με αρκετές στροφές).
Πάνω κάτω το αμάξι του αρέσει να γράφει 8. Κάτω από 8 σημαίνει οικονομία, πάνω από 8 ορεξούλες...ΥΓ: Φοβάμαι να ανοίξω το καπώ να δω πόσο λάδι έχω κάψει
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
μερικά αξιοσημείωτα:
13.9 lt/100km με 1+6 άτομα σε 7km ανηφορικού δρόμου.5.8 σε επαρχιακό δρόμο (μάτωσα... για να την ρίξω τόσο) με ήρεμη μπλα μπλα οδήγηση και μαξ 70-80kmh
12± σε στοφοδιαδρομή 15km, 2 άτομα (περιλαμβάνεται ζέσταμα).
Συμπεράσματα ημερών:
Κάτω από 6 δεν πέφτει εύκολα που να χτυπιέμαι
Πάνω από 13 σε διαδρομή δύσκολα θα δω. Σε πίστα μπορεί και παραπάνω. Αγνωστο μέχρι στιγμής.
Στα τελευταία 1400km, στα πρώτα 800 έγραψα 8.1 και στα άλλα 600 είμαι στα 8.4 (τα πρώτα περιλάμβαναν ταξίδι 3 άτομα, αποσκευές, ταχύτητες 120± και μία φορά 150 αλλά και επαρχιακές διαδρομές (Μάνη). τα υπόλοιπα 100% επαρχιακό δρόμο με αρκετές στροφές).
Πάνω κάτω το αμάξι του αρέσει να γράφει 8. Κάτω από 8 σημαίνει οικονομία, πάνω από 8 ορεξούλες...ΥΓ: Φοβάμαι να ανοίξω το καπώ να δω πόσο λάδι έχω κάψει
Καλά τα νούμερα για το FR τηρουμένων των αναλογιών.
Για το άνω από 13 έχω μία ένσταση. Ίσως να μην το δεις ως μέση κατανάλωση αλλά σε διαδρομή. Ακόμα θυμάμαι εκείνη τη διαδρομή από τα Κάτω Πατήσια στο κέντρο της Αθήνας μεταφέροντας μία επιτροπή με κλιματισμό στο Colt που είχα (1.3 AMT) όπου το BC είχε γράψει ~20.00 lt/100km λόγω του απλούστατου γεγονότος ότι ο κλιματισμός χτυπούσε υπερωρίες και ότι ο χρόνος του ταξιδιού ήταν ~50 λεπτά.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν έχεις τουρμποροπή προσπερνάς με 6τη χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις το κλίμα...οι χόμο σαπιενς της αυτοκίνησης τραβάνε κολάρα και διακόπτες
Οι homo-hibridus έχουν άλλες μεθόδους πρόωσης πολύ πιο αποδοτικές από την υπερτροφοδότηση των homo-turbarus που αναγκάζει σε κινητήρες με χαμηλότερη συμπίεση (και απόδοση) και έχουν και συστήματα ανάκτησης ενέργειας. Αν δε απαιτηθεί ροπή έχουν τα απαραίτητα κιλά on demand για ένα καθόλα ασφαλές προσπέρασμα.
Και δεν πληρώνουν και τέλη
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλοκαιρακι, πολυ κλιματισμος κι επειδη λογω ζεστης προπονηση γιοκ ξεσπαμε 'αλλου'...η καταναλωση στο 12,9!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τρέιλερ, ή χωρις; : hmmm:
Το βάρεσα με το Defy μου, γιούζινγκ Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλοκαιρακι, πολυ κλιματισμος κι επειδη λογω ζεστης προπονηση γιοκ ξεσπαμε 'αλλου'...η καταναλωση στο 12,9!!
Με τρέιλερ, ή χωρις; : hmmm:
Το βάρεσα με το Defy μου, γιούζινγκ Tapatalk
Χωρις!
Αφού λέμε προπόνηση τέλος.
Από Σεπτέμβρη πάλι.
-
Οχημα: Γιετι 1.2 TSI
Ημερα: Κυριακη
Ωρα: 10η πρωινη
Διαδρομη: Καλαμακι - ΧαλανδριΜεχρι την μεση της διαδρομης με κλειστο A/C και τα σχετικα 6,7 - 7 εδειχνε η μεση της διαδρομης
Απ την στιγμη που αποφασισα να ανοιξω το A/C ειδα 1+ λτ παραπανω στα 100...
Κινηση μηδενικη! -
Που τις αλλαζες τις ταχύτητες, στις 7.000 ?
-
ειναι που 'ναι ροπατο το μοτερ, λεμε, και κανει 80-110 με 4η σε ασυλληπτα νουμερα!
-
[quote='ddl449']μερικά αξιοσημείωτα:
13.9 lt/100km με 1+6 άτομα σε 7km ανηφορικού δρόμου.[quote]
αυτο πάλι τι είναι; σε κάθε χιλιόμετρο έβαζες ακι από έναν; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aλλιώς: δεν αυτώνεις που δεν αυτώνεις, δεν πας για ψάρεμα?πας να μου πουλήσεις ψαροντούφεκο ρε σιχαμένε...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για το άνω από 13 έχω μία ένσταση. Ίσως να μην το δεις ως μέση κατανάλωση αλλά σε διαδρομή. Ακόμα θυμάμαι εκείνη τη διαδρομή από τα Κάτω Πατήσια στο κέντρο της Αθήνας μεταφέροντας μία επιτροπή με κλιματισμό στο Colt που είχα (1.3 AMT) όπου το BC είχε γράψει ~20.00 lt/100km λόγω του απλούστατου γεγονότος ότι ο κλιματισμός χτυπούσε υπερωρίες και ότι ο χρόνος του ταξιδιού ήταν ~50 λεπτά.Σίγουρα. Πάντως μετά από λίγο ανοιχτό δρόμο πέφτει σχετικά γρήγορα, ευτυχώς ( ).
μερικά αξιοσημείωτα:
13.9 lt/100km με 1+6 άτομα σε 7km ανηφορικού δρόμου.αυτο πάλι τι είναι; σε κάθε χιλιόμετρο έβαζες ακι από έναν;
όχι ότι τους πέταγα στις ρεματιές...
οδηγός + άλλοι 6 -
Θα έπαιρνε Coupoιδές λέει για να μην κάνει ταριφιές
Μην ξανακούσω σχόλιο για τα μεγάλα αμάξια
Παλιο-κτελατζη
Έρευνα Κατανάλωσης