-
dieselias το ανάγνωσμα
Fiat Grande Punto, το 1,4
100 km σε superstrada και λίγο επαρχιακό-πόλη, κυρίως με cc στα 110.
M.Ωριαία 69
4.9l/100χαμηλά μέχρι να μπει το turbo πολύ ψόφιο
-
Βρε Χρήστο, απλά μαθηματικά είναι.
Έβαλα την πρώτη φορά, 12 λίτρα βενζίνης με το που άναψε το λαμπάκι.
Έκανα 99 χιλιόμετρα και άναψε πάλι... έκανα ακόμα 9 χιλιόμετρα και ξανα έβαλα βεζνίνη. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
dieselias το ανάγνωσμαFiat Grande Punto, το 1,4
M.Ωριαία 69
πολύ ωραίο νούμερο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ας μας πει τοτε ο Θανος πως μετρησε γιατι αν και εβγαλε αυτο το νουμερο κατι δεν εγινε σωστα κατα την αποψη μου. Αν ειναι οντως σωστη η μετρηση τοτε παμε σε μπουζι, καθαρισμο πεταλουδας κτλπ..IMO ο θάνος έχει στυλ οδήγησης που δεν ταιριάζει με το αμάξι και προφανώς δεν έχει νόημα να το οδηγάς έτσι
edit: thano δε μετράς έτσι κατανάλωση, το ποτε θα ανάψει το λαμπάκι δεν είναι και το πιο σταθερό δείγμα.
Γέμισμα και ξαναγέμισμα, αρκετές φορες
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έκανα 99 χιλιόμετρα και άναψε πάλι... έκανα ακόμα 9 χιλιόμετρα και ξανα έβαλα βεζνίνη.Αν εχει το μαγικο δεικτη που εχουν τα zx , δλδ αναβει το λαμπακι οποτε του τη δωσει, σε στροφες που παιρνει μια κλιση, σε φρεναρισμα που μετακινειται η βενζινη μεσα στο ρεζερβουαρ, σε ανηφορες-κατηφορες ειναι λογικο να μην εχεις καταληξει σε σωστο συμπερασμα.. Αποψη μου αστο να στραγγιξει (λαμπακι μονιμο ασχετως των παραπανω συνθηκων), βαλε οσα λιτρα ειναι να βαλεις και αστο να ξαναστραγγιξει.. Και τοτε μετρα..Ειναι ο μονος τροπος σε αυτοκινητο χωρις υπολογιστη ταξιδιου να βγαλεις συμπερασμα και ιδιως με τετοια σπαστικη συμπεριφορα δεικτη.
Χθες το βραδυ εβαλα 11,97 λιτρα ,απο λαμπακι μονιμα αναμμενο, εχω κανει ηδη 110 χιλιομετρα με +3 ατομα και πορτμπαγκαζ και εχει ακομα, φυσικα το λαμπακι εχει την παραπανω ηλιθια συμπεριφορα.. Μεχρι να γινει μονιμα αναμμενο το λαμπακι δε βαζω για να μετρησω και να δω..
Φυσικα δεν ειναι να το κανεις συνεχεια αυτο γιατι ταλαιπωρεις την αντλια σου..
-
και 12 να μην είναι , είναι 10+ ...
τεράσειο νούμερο για τόσο μικρό μοτέρ... ξέροντας το μπερλίνγκο όμως δεν το θεωρώ απίθανο... -
Μια χαρα Γιωργο οι καταναλωσεις στην CLK
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τεράσειο νούμερο για τόσο μικρό μοτέρ... ξέροντας το μπερλίνγκο όμως δεν το θεωρώ απίθανο...Τι δουλεια εχει το μοτερ?? Βαλτον tu3 σε μια brera ( ) να δεις ποσα θα καψει.. Απλα το berlingo ειναι βαρυτερο αρκετα και εχει κακη αεροδυναμικη..
Δε λεω οτι δε καιει παραπανω απο το δικο μου και τα αντιστοιχα xsara-307 αλλα το νουμερο που εδωσε ο Θανος ειναι υπερβολικο.Και τα 10+ πολλα ειναι.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
τεράσειο νούμερο για τόσο μικρό μοτέρ... ξέροντας το μπερλίνγκο όμως δεν το θεωρώ απίθανο...Τι δουλεια εχει το μοτερ?? Βαλτον tu3 σε μια brera ( ) να δεις ποσα θα καψει.. Απλα το berlingo ειναι βαρυτερο αρκετα και εχει κακη αεροδυναμικη..
Δε λεω οτι δε καιει παραπανω απο το δικο μου και τα αντιστοιχα xsara-307 αλλα το νουμερο που εδωσε ο Θανος ειναι υπερβολικο.Και τα 10+ πολλα ειναι..το μοτέρ δεν καίει?? τι μου μπλέκεις μπρέρες και άλλα σύνολα, εδώ μιλάμε για μπερλίγκο και το 1400αρη ψοφίμι της psa...
γιατί περιπλέκεις τα πράγματα?? το μπερλίνγκο με τον 1400αρη είναι παναργο (όταν έχει 3+ άτομα) και επειδή έχει χαμηλή απόδοση -ΤΟ ΜΟΤΕΡ- και το πιέζεις καίει πέρα του αναμενόμενου.. -
Εμενα γιατι δε καιει? ,τα xsara γιατι δε καινε? τα 206? τα 106? τα saxo?τα 306? Το berlingo γιατι καιει παραπανω? Γιατι ειναι πιο βαρυ και με κακη αεροδυναμικη..
Το μοτερ ειναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΟ και ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ..Δε φταιει το μοτερ αν εσυ το εβαλες σε βαρυ αμαξι..Αν ηταν 1600 110 αλογα και εκαιγε 14 λιτρα τοτε ναι φταιει το μοτερ και δε δικαιολογειται γιατι λογω ιπποδυναμης-ροπης ταιριαζει στο berlingo.Παραδειγμα η brera..κανεις και οτι δε καταλαβες γιατι την εμπλεξα...γιατι τη θεωρουν βαρια..
Μεχρι ν απαντησει ο Θανος δεν εχει νοημα για περαιτερω και μαλλον ανουσια κουβεντα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:slap:Εμενα γιατι δε καιει? ,τα xsara γιατι δε καινε? τα 206? τα 106? τα saxo?τα 306? Το berlingo γιατι καιει παραπανω? Γιατι ειναι πιο βαρυ και με κακη αεροδυναμικη..
Το μοτερ ειναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΟ και ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ..Δε φταιει το μοτερ αν εσυ το εβαλες σε βαρυ αμαξι..Αν ηταν 1600 110 αλογα και εκαιγε 14 λιτρα τοτε ναι φταιει το μοτερ και δε δικαιολογειται γιατι λογω ιπποδυναμης-ροπης ταιριαζει στο berlingo.Παραδειγμα η brera..κανεις και οτι δε καταλαβες γιατι την εμπλεξα...γιατι τη θεωρουν βαρια..
Μεχρι ν απαντησει ο Θανος δεν εχει νοημα για περαιτερω και μαλλον ανουσια κουβεντα.
ρε νονέ γμτ πρέπει να στα μασήσω...
σου ξαναλέω οτι μιλάμε για το σύνολο μπερλινγκο -1400αρη ψοφίμι... όταν είστε 3 άτομα στο μπερλίνγκο και κατεβάζεται 2τερα και τέρμα γκάζι για να ανέβετε ανηφόρα που οι άλλοι την ανεβαίνουν με 3 δεν είναι λάθος του συνόλου?? το πουλάει η σιτροεν με χαμηλη τυποποιημένη κατανάλωση και στην πραγματικότητα καίει περισσότερο γιατί είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ... και για το 2011 είναι ψοφίμι... -
Βασικά μόνο ένα Μπερλινγκο έχω δει να χτυπάει κόφτη και αυτό ήταν του Θάνου. Δεν περιγράφω άλλο!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βασικά μόνο ένα Μπερλινγκο έχω δει να χτυπάει κόφτη και αυτό ήταν του Θάνου. Δεν περιγράφω άλλο!καλά προφανώς και του πίνει το αίμμα , δεν τίθεται θέμα...
έχει και αυτό το γ@μημενο ηλεκτρογκαζο... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έκανα 99 χιλιόμετρα και άναψε πάλι... έκανα ακόμα 9 χιλιόμετρα και ξανα έβαλα βεζνίνη.αυτό ίσως να είναι λάθος και μέτρηση. Γιατί μπορεί να μην ανάψει στο ίδιο ακριβώς σημείο. Αλλά παρόλα αυτά μια ιδέα περί κατανάλωσης τη δίνει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
dieselias το ανάγνωσμαFiat Grande Punto, το 1,4
M.Ωριαία 69
Οταν λες το 1,4 φαντάζομαι εννοείς το 1,249cc multijet 16V...
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
dieselias το ανάγνωσμα
Fiat Grande Punto, το 1,4
M.Ωριαία 69
Οταν λες το 1,4 φαντάζομαι εννοείς το 1,249cc multijet 16V...
ναι
και μια με αποκλειστική μέσα στην πολη
μεση ταχυτητα 19, καταναλωση 7,9
( γυρω στα 15 χλμ ) -
Sent from my Desire using smoke signals.
-
μήπωϛ θα ηθελεϛ να μαϛ πειϛ την δικιά σου καταναλωση(παντοφλεϛ /100κμ) καθοδον για το 'ρινγ;
-
ΡΕ!
Μια φορά έγραψα για την κατανάλωση μου και 2 στους 3 που απάντησαν, έφαγαν μπαν! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΡΕ!
Μια φορά έγραψα για την κατανάλωση μου και 2 στους 3 που απάντησαν, έφαγαν μπαν!Να το κοιτάξεις αυτό...
Έρευνα Κατανάλωσης