-
να παει σε αλλο συνεργειο....
-
Και τί το περασες το Ηρακλειο, Αθηνα;
Αντιπροσωπεια της SEAT εχει μονο μια. Αν δεν μπορουν να βρουν το προβλημα αυτοι τοτε ποιος θα το βρει, το συνεργειο του 'Θρασυβουλα' αμα λαχει ναουμ; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αντιπροσωπεια της SEAT εχει μονο μια. Αν δεν μπορουν να βρουν το προβλημα αυτοι τοτε ποιος θα το βρει, το συνεργειο του 'Θρασυβουλα' αμα λαχει ναουμ;Επαγγελματίες καλοί υπάρχουν παντού. Γιαννιτσά να δοκιμάσετε...πολύ καλή η αντιπροσωπεία εκεί.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αντιπροσωπεια της SEAT εχει μονο μια. Αν δεν μπορουν να βρουν το προβλημα αυτοι τοτε ποιος θα το βρει, το συνεργειο του 'Θρασυβουλα' αμα λαχει ναουμ;ας το παει σε skoda ή vw...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αντιπροσωπεια της SEAT εχει μονο μια. Αν δεν μπορουν να βρουν το προβλημα αυτοι τοτε ποιος θα το βρει, το συνεργειο του 'Θρασυβουλα' αμα λαχει ναουμ;ας το παει σε skoda ή vw...
Eνδιαφερον αυτο. Το κακο ειναι οτι τις εχει αλλος εμπορος αυτες τις δυο, ασε που θα πρεπει ο γνωστος μου με το LEON, να πληρωσει τα εξοδα επιδορθωσης. Μην ξεχνας Σπυρο οτι το αμαξι ειναι δυο μηνων και εχει εγγυηση.
Τωρα, αν δεν βγαλει ακρη στη Seat τί θα γινει και πού θα παει δεν ξερω.
-
και στις αλλες να παει ισχυει η εγγυηση...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και στις αλλες να παει ισχυει η εγγυηση...αρ γιου σουρ;
Για κατσε να στειλω 'συρμα' στον γνωστο μου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Επαγγελματίες καλοί υπάρχουν παντού. Γιαννιτσά να δοκιμάσετε...πολύ καλή η αντιπροσωπεία εκεί.
+1
-
Πρόσφατα είχα παρατηρήσει σε ταξίδι στην Ε.Ο., που δεν μου άρεσε καθόλου, ένα ψάρεμα του πίσω μέρους του αυτοκινήτου σε απότομα φρεναρίσματα από ταχύτητες 160-180km/h, κάτι που δεν συνέβαινε στα πρώτα km ... Αυτό που είχε αλλάξει στο μεταξύ μετά τα πρώτα 1.500 Km στον δωρεάν τεχνικό έλεγχο στην Ergocar Αργυρούπολης ήταν μία ευθυγράμμιση που έκαναν στο αμάξι γιατί τράβαγε λίγο δεξιά στην επιτάχυνση (τους το είχα επισημάνει)... Επίσης εκτός από το 'ψάρεμα' του πίσω μέρους στο απότομο φρενάρισμα από ψηλές ταχύτητες, το ίδιο συνέβαινε σε πιό ελαφριά μορφή σε λίγο απότομες αλλαγές πορείας ... Επίσης το αμάξι έδειχνε μιά αστάθεια σε σχέση με πρίν στις ψηλές ταχύτητες, κάτι δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. Να σημειώσω εδώ ότι ελέγχω συχνά τον αέρα στα λάστιχα (35 ε-32 π, όπως λέει ο κατασκευαστής) και πρόσφατα έβαλα άζωτο γιά να μην έχω σημαντικές αλλαγές στην πίεση με τις μεταβολές της θερμοκρασίας ...
Υποψιάστηκα ότι κάτι δεν ρυθμισαν σωστά στην ευθυγράμμιση και πιθανότατα άφησαν χωρίς τροποποίηση τα στοιχεία του πίσω άξονα μετά τη διόρθωση του μπροστινού...
Τελικά, την επομένη το απόγευμα το αμάξι μπήκε σε ευθυγράμμιση εκτός αντιπροσωπείας (σε νέο τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα με αντίστοιχο software) και έδειξε ότι το αυτοκίνητο ήταν ρυθμισμένο τόσο μπροστά όσο και πίσω με πολύ μεγάλη απόκλιση των τροχών σε επίπεδα πολύ πάνω από τα επιτρεπόμενα από τον κατασκευαστή, ενώ γωνίες κάμπερ-κάστερ ήταν μέσα στα προβλεπόμενα ...! Μετά τη ρύθμιση της σύγκλισης το αυτοκίνητο σε δοκιμές άλλαξε τελείως συμπεριφορά προς το καλύτερο χωρίς καμμία αστάθεια στο φρενάρισμα από ψηλά και αλλαγές πορείας ... Κοινώς οι άνθρωποι στη Seat ήταν επικίνδυνοι ...Αξίζει τον κόπο να σκανάρω την εκτύπωση του μηχανήματος με τα στοιχεία σύγκλισης πρίν και μετά γιά να γελάσει ο κάθε πικραμένος ...
-
Από προσωπική εμπειρία σου προτείνω να στείλεις mail στα κεντρικά μέσω του http://www.seat.gr από το πεδίο επικοινωνία. Τελικά εκεί στην ERGOCAR είναι από απαράδεκτοι έως εντελώς επικίνδυνοι!!!!!!!
Ας φροντίσει η Τεχνοκάρ (αφού η ergocar είναι του ομίλου της) να αλλάξει προσωπικό ή/και νοοτροπία.
Αν δείτε το φυλάδιο που συμπληρώνουν κατα το service με τις προβλεπόμενες εργασίες που checkάρουν, είναι ένα παλιόχαρτο το οποίο απλώς το μαρκάτουν μηχανικά. Αμφιβάλλω αν έχουν κάνει τους προβλεπόμενους ελέγχους!!!!Αν θυμάστε στο τέυχος των 4Τ που είχε τεστ μακράς διαρκείας για το LEON έδειχνε ότι το πήγαν για λιπαντική συντήρηση στην ERGOCAR Αμφιθέας και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι. Μάλιστα σε φωτογραφία έδειχνε πως ρύθμισαν και την πίεση στην ρεζέρβα!!!!
Μήπως έπαιξε ρόλο το αυτοκόλλητο στην πόρτα που έργαφε 4Test -
+1
Στείλε επιστολή που θα εκφράζεις τη δυσαρέσκεια σου για τα κακώς κείμενα. Μην θεωρείς ως δεδομένο πως τα ανώτερα στελέχη γνωρίζουν τι γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι να έχουν ενημέρωση για τέτοια απαράδεκτα περιστατικά.
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Από προσωπική εμπειρία σου προτείνω να στείλεις mail στα κεντρικά μέσω του http://www.seat.gr από το πεδίο επικοινωνία. Τελικά εκεί στην ERGOCAR είναι από απαράδεκτοι έως εντελώς επικίνδυνοι!!!!!!!Ας φροντίσει η Τεχνοκάρ (αφού η ergocar είναι του ομίλου της) να αλλάξει προσωπικό ή/και νοοτροπία.
Αν δείτε το φυλάδιο που συμπληρώνουν κατα το service με τις προβλεπόμενες εργασίες που checkάρουν, είναι ένα παλιόχαρτο το οποίο απλώς το μαρκάτουν μηχανικά. Αμφιβάλλω αν έχουν κάνει τους προβλεπόμενους ελέγχους!!!!Αν θυμάστε στο τέυχος των 4Τ που είχε τεστ μακράς διαρκείας για το LEON έδειχνε ότι το πήγαν για λιπαντική συντήρηση στην ERGOCAR Αμφιθέας και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι. Μάλιστα σε φωτογραφία έδειχνε πως ρύθμισαν και την πίεση στην ρεζέρβα!!!!
Μήπως έπαιξε ρόλο το αυτοκόλλητο στην πόρτα που έργαφε 4Test+1
Στείλε επιστολή που θα εκφράζεις τη δυσαρέσκεια σου για τα κακώς κείμενα. Μην θεωρείς ως δεδομένο πως τα ανώτερα στελέχη γνωρίζουν τι γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι να έχουν ενημέρωση για τέτοια απαράδεκτα περιστατικά.
Δεν διαφωνώ παιδιά και αυτό θα κάνω, αν και στην Ελλάδα που ζούμε λίγες είναι οι φορές που οι από πάνω δεν καλύπτουν τους υφισταμένους τους ... Γιά την Ergocar Αμφιθέας έχω ακούσει καλά λόγια σαν service-εξυπηρέτηση αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί είναι απλά νωρίς, αλλά γιά την Ergocar Αργυρούπολης που απευθύνθηκα τι να πώ ... ??? Απλά απαράδεκτοι και επικίνδυνοι και μεγάλη προσοχή σε όσους πηγαινουν εκεί ... Το αμάξι χωρίς υπερβολή ήταν αστα να πάνε από πλευράς ευθυγράμμισης και καλύτερα να μην την έκαναν, και ας τράβαγε και λίγο δεξιά ...
-
Αν δεν σου είναι δύσκολο, γράψε που έκανες ευθυγράμμιση και πόσο πλήρωσες. Επειδή είναι λεπτό ζήτημα η ευθυγράμμιση και επειδή είναι πολύ τελικά αυτοί που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, ας γνωρίζουμε όλοι τους καλούς (κρίνω εκ του αποτελέσματος στο αυτοκίνητό σου ).
Οχι πως χρειάζομαι τρελά πράγματα στο χρεπάκι μου, αλλά έχω δει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στο δρόμο μεταξύ καλής και κακής ευθυγράμμισης! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν δεν σου είναι δύσκολο, γράψε που έκανες ευθυγράμμιση και πόσο πλήρωσες. Επειδή είναι λεπτό ζήτημα η ευθυγράμμιση και επειδή είναι πολύ τελικά αυτοί που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, ας γνωρίζουμε όλοι τους καλούς (κρίνω εκ του αποτελέσματος στο αυτοκίνητό σου ).
Οχι πως χρειάζομαι τρελά πράγματα στο χρεπάκι μου, αλλά έχω δει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στο δρόμο μεταξύ καλής και κακής ευθυγράμμισης!Bεβαίως και θα τo γράψω ανεπιφύλακτα ... Η ευθυγράμμιση έγινε στο Zanias Center (μεγάλο κατάστημα βουλκανιζατερ και γιά τοποθετήσεις αναρτήσεων-φρένων) στα νότια προάστια στην περιοχή του Ελληνικού επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στον παράδρομο, απέναντι από την είσοδο της παλιάς αμερικάνικης βάσης... Εκεί αλλάζω λάστιχα και ζυγοσταθμίσεις τα τελευταία 4 χρόνια, αλλα είχα αλλάξει και βάσεις ανάρτησης με ευθυγράμμιση στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα (Οctavia 1.8T) και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με τις ευθυγραμμίσεις στα εξουσιοδοτημένα της Skoda... Aυτό που είχα προσέξει ήταν ότι είχα δεί πολλά καλά αυτοκίνητα (π.χ. Porsche, μεγάλες Mercedes, ΒΜW-M3, κλπ) να εμπιστεύονται ευθυγραμμίσεις-αλλαγές αναρτήσεων στο κατάστημα αυτό...
Τοι κόστος της ευθυγράμμισης ήταν 30 Ε και νομίζω ότι δεν συζητιέται όταν βλέπεις ότι το αυτοκίνητο είναι μετά απόλυτα σωστό !
-
Το κατάστημα αυτό είναι δίπλα στο σπίτι μου και περνάω κάθε μέρα από μπροστά! Είχα δει μια φορά ένα Cupra μαύρο απέξω, ίσως ήταν το δικό σου!
Οντως, θα δεις μερικά τρελά τουτούνια εκεί, σχεδόν καθημερινά βλέπω Porsche παρκαρισμένες απέξω...
Με πρώτη ευκαιρία θα περάσω να το δουν! Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:yahoo:
Το κατάστημα αυτό είναι δίπλα στο σπίτι μου και περνάω κάθε μέρα από μπροστά! Είχα δει μια φορά ένα Cupra μαύρο απέξω, ίσως ήταν το δικό σου!
Οντως, θα δεις μερικά τρελά τουτούνια εκεί, σχεδόν καθημερινά βλέπω Porsche παρκαρισμένες απέξω...
Με πρώτη ευκαιρία θα περάσω να το δουν! Ευχαριστώ!Το δικό μου είναι ασημί ...!
Πολύ καλά που μένεις τόσο κοντά τους ! Είχα δεί μιά φορά που παρήγγελναν να αλλάξουν εργοστασιακά φρένα (δίσκους-τακάκια) σε Μ3 πελάτη τους !
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το after sales είναι για τα μπάζα. Κρίμα. Για όλα τα προβλήματα που βγάζουν φταίνε οι βενζίνες
Ναι, και εμένα για ένα φτερό που είναι γρατζουνισμένο, με ρώτησαν πού έβαλα βενζίνη τελευταία φορά!
Εμενα παντως στην Vw οταν εμεινε το Τsi ,μια χαρα μου αλλαξαν την αντλια βενζινης κανονικα .(ηταν εντος εγγυησης_ δωρεαν)
Μαλλον θελουν να προστατεψουν το Τsi
Mε εγδυσαν ομως στην αλλαγη λαδιων (turbo και καλα)
120 ευρωΟσο για την Seat ,παλι καλα που υπαρχει για να νομιζω και γω οτι εχω
αξιοπιστο αμαξι (Golf)
Aς ειναι καλα ο Ομικρονε.Απολαυστικο το video.Eλπιζω να μην παραθεσω και γω ενα στο μελλον
με το Tsi!
Youtube Video -
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Από προσωπική εμπειρία σου προτείνω να στείλεις mail στα κεντρικά μέσω του http://www.seat.gr από το πεδίο επικοινωνία. Τελικά εκεί στην ERGOCAR είναι από απαράδεκτοι έως εντελώς επικίνδυνοι!!!!!!!Ας φροντίσει η Τεχνοκάρ (αφού η ergocar είναι του ομίλου της) να αλλάξει προσωπικό ή/και νοοτροπία.
Αν δείτε το φυλάδιο που συμπληρώνουν κατα το service με τις προβλεπόμενες εργασίες που checkάρουν, είναι ένα παλιόχαρτο το οποίο απλώς το μαρκάτουν μηχανικά. Αμφιβάλλω αν έχουν κάνει τους προβλεπόμενους ελέγχους!!!!**Αν θυμάστε στο τέυχος των 4Τ που είχε τεστ μακράς διαρκείας για το LEON έδειχνε ότι το πήγαν για λιπαντική συντήρηση στην ERGOCAR Αμφιθέας και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι. Μάλιστα σε φωτογραφία έδειχνε πως ρύθμισαν και την πίεση στην ρεζέρβα!!!!
Μήπως έπαιξε ρόλο το αυτοκόλλητο στην πόρτα που έργαφε 4Test **Τί μου το θύμισες τώρα αυτό το κομμάτι!!
το κομμάτι αυτό μάλιστα το διάβασε και ο αδελφός μου που δεν διαβάζει το περιοδικό και άκουσα το δούλεμα! Και γαμώ τα περιοδικά διαβάζεις, γιαυτό πήρες σεατ κτλ.
Λέω να βάλω και εγώ ένα αυτοκόλλητο περιοδικού την επόμενη φορά που θα παω. Σκέφτομαι το άστρα και όραμα' για να ξέρουν πως ξέρω αν δεν κάνουν κάτι σωστά.
Πραγματικά πρέπει ο συντακτης του άρθρου να είναι πολύ βλαξ. Άλλο γκρίζα διαφήμιση και άλλο ηλίθια μεγάλε! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Από προσωπική εμπειρία σου προτείνω να στείλεις mail στα κεντρικά μέσω του http://www.seat.gr από το πεδίο επικοινωνία. Τελικά εκεί στην ERGOCAR είναι από απαράδεκτοι έως εντελώς επικίνδυνοι!!!!!!!
Ας φροντίσει η Τεχνοκάρ (αφού η ergocar είναι του ομίλου της) να αλλάξει προσωπικό ή/και νοοτροπία.
Αν δείτε το φυλάδιο που συμπληρώνουν κατα το service με τις προβλεπόμενες εργασίες που checkάρουν, είναι ένα παλιόχαρτο το οποίο απλώς το μαρκάτουν μηχανικά. Αμφιβάλλω αν έχουν κάνει τους προβλεπόμενους ελέγχους!!!!**Αν θυμάστε στο τέυχος των 4Τ που είχε τεστ μακράς διαρκείας για το LEON έδειχνε ότι το πήγαν για λιπαντική συντήρηση στην ERGOCAR Αμφιθέας και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι. Μάλιστα σε φωτογραφία έδειχνε πως ρύθμισαν και την πίεση στην ρεζέρβα!!!!
Μήπως έπαιξε ρόλο το αυτοκόλλητο στην πόρτα που έργαφε 4Test **Τί μου το θύμισες τώρα αυτό το κομμάτι!!
το κομμάτι αυτό μάλιστα το διάβασε και ο αδελφός μου που δεν διαβάζει το περιοδικό και άκουσα το δούλεμα! Και γαμώ τα περιοδικά διαβάζεις, γιαυτό πήρες σεατ κτλ.
Λέω να βάλω και εγώ ένα αυτοκόλλητο περιοδικού την επόμενη φορά που θα παω. Σκέφτομαι το άστρα και όραμα' για να ξέρουν πως ξέρω αν δεν κάνουν κάτι σωστά.
Πραγματικά πρέπει ο συντακτης του άρθρου να είναι πολύ βλαξ. Άλλο γκρίζα διαφήμιση και άλλο ηλίθια μεγάλε!Να 'σαι καλά, ευχαριστώ
Το συνεργείο επελέγη τυχαία, το σέρβις έγινε εκεί και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Ό,τι έγινε στο λεόν μακράς διαρκείας, είδα να γίνεται και στα αυτοκίνητα που περνούσαν σέρβις ακριβώς δίπλα. Ό,τι είδα, αυτό έγραψα λοιπόν. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να μείνω κρυμμένος εκεί μέσα για μια εβδομάδα, μπας και ανακαλύψω παρασπονδίες. Αυτό με κάνει βλάκα; Ωραίος ρε Παναγιώτη. -
ρε γμτ και όταν έγραφα λέω λες να το έχει γράψει κανάς γνωστός;
βρε σπύρο τί σημαίνει¨'η εξυπηρετηση φροντίδα στανταρντ'; Υπήρχε περίπτωση να μην ήταν όταν έχεις τα αυτοκόλλητα στις πόρτες ή να το προχωρήσουμε λίγο, να μην είναι προσεκτικότατοι γενικά όταν στο χώρο είναι άνθρωπος του πρώτου σε πωλήσεις περιοδικου; χτυπάει άσχημα, ειδικά όταν μιλάμε για τη σεατ που έκανε την κομπίνα με τη υπόθεση 'καίω λάδια' αλλά και για εσένα που είσαι μέσα στα πράγματα και βλέπεις τι έχουμε τραβήξει και εδώ και στο σεατ κλαμπ, αλλά βλέπεις βέβαια και τί γίνεται με τα 'κρυφά' τεστ σας!
για το χαρακτηρισμό ζητώ συγγνώμη-ανακαλώ, αλλά και επέτρεψε μου να χαρακτηρίσω ατυχές το σχόλιο σου στο άρθρο.
υγ οφ τόπικ περιμένουμε αφιέρωμα στον κόλιν
SEAT FORUM