Πρόσφατα είχα παρατηρήσει σε ταξίδι στην Ε.Ο., που δεν μου άρεσε καθόλου, ένα ψάρεμα του πίσω μέρους του αυτοκινήτου σε απότομα φρεναρίσματα από ταχύτητες 160-180km/h, κάτι που δεν συνέβαινε στα πρώτα km ... Αυτό που είχε αλλάξει στο μεταξύ μετά τα πρώτα 1.500 Km στον δωρεάν τεχνικό έλεγχο στην Ergocar Αργυρούπολης ήταν μία ευθυγράμμιση που έκαναν στο αμάξι γιατί τράβαγε λίγο δεξιά στην επιτάχυνση (τους το είχα επισημάνει)... Επίσης εκτός από το 'ψάρεμα' του πίσω μέρους στο απότομο φρενάρισμα από ψηλές ταχύτητες, το ίδιο συνέβαινε σε πιό ελαφριά μορφή σε λίγο απότομες αλλαγές πορείας ... Επίσης το αμάξι έδειχνε μιά αστάθεια σε σχέση με πρίν στις ψηλές ταχύτητες, κάτι δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. Να σημειώσω εδώ ότι ελέγχω συχνά τον αέρα στα λάστιχα (35 ε-32 π, όπως λέει ο κατασκευαστής) και πρόσφατα έβαλα άζωτο γιά να μην έχω σημαντικές αλλαγές στην πίεση με τις μεταβολές της θερμοκρασίας ...
Υποψιάστηκα ότι κάτι δεν ρυθμισαν σωστά στην ευθυγράμμιση και πιθανότατα άφησαν χωρίς τροποποίηση τα στοιχεία του πίσω άξονα μετά τη διόρθωση του μπροστινού...
Τελικά, την επομένη το απόγευμα το αμάξι μπήκε σε ευθυγράμμιση εκτός αντιπροσωπείας (σε νέο τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα με αντίστοιχο software) και έδειξε ότι το αυτοκίνητο ήταν ρυθμισμένο τόσο μπροστά όσο και πίσω με πολύ μεγάλη απόκλιση των τροχών σε επίπεδα πολύ πάνω από τα επιτρεπόμενα από τον κατασκευαστή, ενώ γωνίες κάμπερ-κάστερ ήταν μέσα στα προβλεπόμενα ...! Μετά τη ρύθμιση της σύγκλισης το αυτοκίνητο σε δοκιμές άλλαξε τελείως συμπεριφορά προς το καλύτερο χωρίς καμμία αστάθεια στο φρενάρισμα από ψηλά και αλλαγές πορείας ... Κοινώς οι άνθρωποι στη Seat ήταν επικίνδυνοι ...
Αξίζει τον κόπο να σκανάρω την εκτύπωση του μηχανήματος με τα στοιχεία σύγκλισης πρίν και μετά γιά να γελάσει ο κάθε πικραμένος ...