-
Αν σκεφτούμε καλοπροαίρετα ο προφυλακτήρας και η επέμβαση στην εξάτμιση έγιναν για να μοιάζει σε Cupra.
-
Ίσως για αυτό να έγιναν δν αντιλέγω. Απλά πως μπαίνεις στην διαδικασία να αλλάξεις κάτι εντός εγγύησης διακυβεύοντας την αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου;
Επίσης πρόσεξα πως οι αισθητήρες παρκαρίσματος δν στέλνουν το σήμα στην κεντρική μονάδα αλλά σε οργανάκι after market.
Βέβαια βλέποντας σήμερα το παρακάτω λινκ :
http://auto-internet.gr/?auto7/3486/αγορα/προσφορές-για-seat-leon
είδα πως η τιμή του 1.8 fr πάει λογικά κάτω από 20.000 ευρώ -
Μήπως αξίζει να το πάρεις καινούργιο λοιπόν και να μη τρέχεις από δω κι από κει και με το φόβο για κρυφά θέματα? Το Fr νομίζω έχει στον εξοπλισμό αισθητήρες άρα γιατί να έχει οργανάκι aftermarket? Δε ξέρω κάτι δε μου ακούγεται καλά.
-
Μάλλον έχεις δίκιο john.
Πάω να βγάλω τα μάτια μου μόνος μου φαίνεται.Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας σαν πιο έμπειροι στο χώρο.
-
Ο χρήστης Leon_Wannabe έγραψε:
Μάλλον έχεις δίκιο john.
Πάω να βγάλω τα μάτια μου μόνος μου φαίνεται.Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας σαν πιο έμπειροι στο χώρο.
Εξαρταται την τιμη που σου το δινει. Μη ξεχνας πως ειναι το dsg. Αυτο που πουλιεται 20.000 καινουριο ειναι το χειροκινητο. Το θετικο ειναι πως εχει εγγυηση
-
Ο χρήστης Leon_Wannabe έγραψε:
Ίσως για αυτό να έγιναν δν αντιλέγω. Απλά πως μπαίνεις στην διαδικασία να αλλάξεις κάτι εντός εγγύησης διακυβεύοντας την αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου;Επίσης πρόσεξα πως οι αισθητήρες παρκαρίσματος δν στέλνουν το σήμα στην κεντρική μονάδα αλλά σε οργανάκι after market.
Βέβαια βλέποντας σήμερα το παρακάτω λινκ :
http://auto-internet.gr/?auto7/3486/� ... -seat-leon
είδα πως η τιμή του 1.8 fr πάει λογικά κάτω από 20.000 ευρώΟι αισθητήρες είναι προφανώς αυτοί που κάνουν δώρο οι αντιπροσωπείες, κινέζικοι δηλαδή των 15€. Όσο για την τιμή, πόσο το δίνει αυτό που συζητάμε ? Γιατί αν το δίνει π.χ. στα 14-15Κ, ενώ το καινούριο 1.8FR DSG πάει 21Κ+, τότε αξίζει να το δεις....
-
Παιδια καλησπερα βοηθεια
Να μπω στο θεμα υπαρχει η σκεψη για αγορα seat cordoba 1.4 16v 75ps.
1)Τι λεει σαν αμαξι (φρενα τιμονι κρατημα)
2)Απο αξιοπιστια γενικα τα ιδια χαλια με vw να φανταστω ?
3)Πιο κινητηρα φοραει ?ειναι με καδενα ?Ευχαριστω οσοι ειχαν η εχουν τετοιο αμαξι ας βοηθησουν.
-
Κανενας?
-
Ο φουρναρης της γειτονιας ειχε αυτο και ενα zx '93. Το δεκαπενταγουστο που εκλεινε, το cordoba ηταν εξω απ το μαγαζι 10 μερες...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο φουρναρης της γειτονιας ειχε αυτο και ενα zx '93. Το δεκαπενταγουστο που εκλεινε, το cordoba ηταν εξω απ το μαγαζι 10 μερες...Δεν ήθελε να γρατσουνίσει το cordoba στις παράλιες???
-
Ο χρήστης E36Lover έγραψε:
Παιδια καλησπερα βοηθειαΝα μπω στο θεμα υπαρχει η σκεψη για αγορα seat cordoba 1.4 16v 75ps.
1)Τι λεει σαν αμαξι (φρενα τιμονι κρατημα)
2)Απο αξιοπιστια γενικα τα ιδια χαλια με vw να φανταστω ?
3)Πιο κινητηρα φοραει ?ειναι με καδενα ?Ευχαριστω οσοι ειχαν η εχουν τετοιο αμαξι ας βοηθησουν.
προχωρα αφοβα, τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει με αυτο τον κινητηρα
το μονο ακριβο θεωρειται το σετ ιμαντες χρονισμου κ σετ πολλαπλασιαστες, οταν χρειαστουν -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Ο φουρναρης της γειτονιας ειχε αυτο και ενα zx '93. Το δεκαπενταγουστο που εκλεινε, το cordoba ηταν εξω απ το μαγαζι 10 μερες...
Δεν ήθελε να γρατσουνίσει το cordoba στις παράλιες???
Μπραβο το βρηκες..
-
Ευχαριστω.
-
καλησπέρα στην παρέα. έχω ένα ibiza 1.0 ecotsi 9/2015 στην έκδοση style. το αμάξι φοράει την 5αρα οθόνη που δεν υποστηρίζει λειτουργίες mirrolink κλπ. γνωρίζει κανείς αν μπορεί να μπει πάνω η 6.5 ιντσών με τις περισσότερες λειτουργίες που φοράνε τα λεον αλλά και οι πιο ακριβές εκδόσεις του Ibiza? μιλάω καθαρά για στοκ/ εργοστασιακές οθόνες και όχι κάτι σε after market. ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και σορυ αν είναι οφτοπικ
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην μπορεί να μπει, το θέμα είναι κυρίως οι καλωδιώσεις, αν δεν υπάρχουν τότε θα πρέπει να περαστούν, και αυτό ίσως δυσκολεύει το εγχείρημα. Πάντως ρίξε μια ερώτηση στη αντιπροσωπεία, έτσι και αλλιώς εκεί θα πρέπει να πας για να γίνει η δουλειά σωστά και εντός εγγύησης.
-
σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. ναι εννοείται πως θα ρωτήσω την αντιπροσωπία, απλά έλεγα μήπως κάποιος συμφορουμιτης έχει κάνει κάτι ανάλογο. να πάρω μια ιδέα από εντυπώσεις/ πιθανό κόστος κλπ.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω. Ο 1.8 TSI DSG 4x4 που φοράει το Leon Xperience είναι τόσο οικονομικός (για τα δεδομένα του - 6,5 lt σε μικτό κύκλο λέει, οκ παραπάνω θα είναι στην πραγματικότητα); Γιατί και στο review του Autogefuhl μιλάνε για 7 με 8 που μπορεί να πέσει παρακάτω. Και δεν είναι ο ACT κιόλας. Ξέρει κανείς κάτι για αυτόν τον κινητήρα από το group?
-
Μπράβο στη SEAT (έστω και με συμμετοχή της VW)
https://www.youtube.com/watch?v=dOxEqA7 ... x83NpsUX7h -
Συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθει αλλά ψάχνω γνώμες για leon TGI? Κυρίως για αξιοπιστία γιατί θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον μια επταετια και μέσα από τη συζήτηση στο φόρουμ άρχισα να βλέπω τα diesel με άλλο μάτι ( κάνω 20000 km το χρο)
Είναι κάποιος κάτοχος, είναι ευχαριστημένος ? Προβλήματα μέχρι τώρα ?
Πρατήριο δε με απασχολεί γιατί υπάρχει κοντά μου. -
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... -norma-toy
Αυτό ισχύει και για την SEAT και συγκεκριμένα για το IBIZA TGI?
Οι ρύποι και η κατανάλωση έχουν υπολογιστεί με το παλιό πρότυπο ή το νέο?
SEAT FORUM