-
Φίλε μου μάλλον σε δουλεύει ο μηχανικός. Τι "ενισχυτικό" μπορεί να έβαλε και να ανέβηκε η ισχύς του κυλίνδρου 60%? Τον μαγικό ζωμό του Πανοραμίξ;
Πω πω είχα ακούσει για πρόβλημα στουσ τρικύλινδρους TSI αλλά δεν είχα καταλάβει την σοβαρότητα. Πώς να εμπιστευτείς ξανά το γκρουπ? Μία αυτό, μία το DSG.
-
Προφανώς και με δουλεύει. Πήρε σουπερμαντολίνι ο κινητήρας. Δηλαδή με ένα ενισχυτικό των 4 ευρώ, έφτιαξε η ζημιά. Σαν να απευθύνεται ο Andrea Stella σε γίδια.
-
Καλησπέρα friends!
Επανέρχομαι στο θέμα του κυλίνδρου. Πήγα σε 5-6 συνεργεία και όλοι λένε «πρέπει να το ανοίξουμε για να σου πούμε κόστος. Από 50 μέχρι 3000 ευρώ θα είναι η ζημιά».Προφανώς και το δέχομαι, απλά θέλω να ξέρω ότι εκεί που θα πάω θα είναι εγγύηση σε ότι πουν και δεν θα με γεμίσουν με παπάτζα. Τόσα χρόνια έκανα το λάθος και πήγαινα Velmar Γέρακα. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για τον αρχιμηχανικό, αλλά οι τιμές είναι φωτιά που το πορτοφόλι πλέον δεν σηκώνει.
Επειδή λοιπόν είμαι λίγο στα όριά μου, και ένα βήμα σουτάρω το leon, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα τίμιο και αξιόπιστο (φθηνό) service για seat (γενικά vag);
Όχι Βενετσιάνο που λένε οι πειρσσότεροι, αλλά από την άλλη πλευρά, βόρεια προάστια κτλ. Σας ευχαριστώ.
-
@papatsakalos said in SEAT FORUM:
Επειδή λοιπόν είμαι λίγο στα όριά μου, και ένα βήμα σουτάρω το leon, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα τίμιο και αξιόπιστο (φθηνό) service για seat (γενικά vag);
Όχι Βενετσιάνο που λένε οι πειρσσότεροι, αλλά από την άλλη πλευρά, βόρεια προάστια κτλ. Σας ευχαριστώ.
Δεν έχω vag, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερ για τους παρακάτω:
- Vag dynamics by Kolias στο Κορπωπί
- Auto Technica Racing στην Αγ. Παρασκευή
-
Καλησπέρα friends!
Επανέρχομαι στο θέμα του κυλίνδρου. Πήγα σε 5-6 συνεργεία και όλοι λένε «πρέπει να το ανοίξουμε για να σου πούμε κόστος. Από 50 μέχρι 3000 ευρώ θα είναι η ζημιά».Προφανώς και το δέχομαι, απλά θέλω να ξέρω ότι εκεί που θα πάω θα είναι εγγύηση σε ότι πουν και δεν θα με γεμίσουν με παπάτζα. Τόσα χρόνια έκανα το λάθος και πήγαινα Velmar Γέρακα. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για τον αρχιμηχανικό, αλλά οι τιμές είναι φωτιά που το πορτοφόλι πλέον δεν σηκώνει.
Πέρνα μια βόλτα από τον ΜΠΑΤΑΣ ΜΟΤΟΡΣ στη Κλεισθένους.εξειδικευμενο VAG . Έχω ακούσει καλά λογια
-
Θα τα κοιτάξω. Σας ευχαριστώ!
-
Θα τα κοιτάξω. Σας ευχαριστώ!
ABT Sportsline Athens, στις Αχαρναίς, έχει μεγάλη εμπειρία από VAG.
SEAT FORUM