-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
η παράδοση συνεχίζεται... ωραία κονσόλα
αν δεν σου αρεσει παρε σκοντα
εσένα σου αρέσει ?
οι τεράστιοι αεραγωγοί δεν μου αρέσουν.
από εκεί κ πέρα, αρκεί που έχει ευκολοχρηστα-περιστροφικά χειριστήρια για το cd, a.c και 'ωραιο' καντραντο κλιο σεατιζει όντως. αν κ είναι (το κλιο) αρκετά πιο όμορφο από το ίμπιζα
εσένα σου αρκούν αυτά , εμένα όχι...
προσωπικά το βρίσκω κάκιστο -
Εγώ το βρίσκο θεσπέσιο!
Για την ακρίβεια το εσωτερικό είναι ολόκληρο ως εξής:
και ναι αυτή τη φορά το εσωτερικό είναι πλεονέκτημα για το Leon.
Δείχνει ποιοτικό και είναι πανέμορφο!Εξοπλισμός όπως
-full-Led φώτα μπρος-πίσω, από τη βασική έκδοση
-κρυφός εσωτερικός φωτισμός Led (που αλλάζει από λευκό σε κόκκινο ανάλογα με την προτίμηση του οδηγού),
-επιλογή ανάμεσα σε modes (eco, comfort & sport) που ρυθμίζουν απόκριση γκαζιού-τιμονιού-προσομοίωση ήχου μηχανής
-infotainment με touch screen ψηλά στην κονσόλα, CD radio με card slot έως 3D high definition γραφικά, navigation και 10 ηχεία με εργοστασιακό subwoofer, ψηφιακό ραδιόφωνο DAB και αναγνώριση φωνής
-drowsiness detection feature , που ελέγχει αν ο οδηγός έχει υπνηλία και προτείνει διάλλειμμα
-lane-keeping assistant Heading Control , που στρίβει το τιμόνι για να κρατήσει το αυτοκίνητο στη λωρίδα
-Full Beam Assistant, που ρυθμίζει τη σκάλα των φώτων ανάλογα με το απέναντι ρεύμα αυτοκινήτωνΚαι επίσης και η κεντρική κονσόλα δένει πανέμορφα με το σύνολο και είναι στραμμένη προς τον οδηγό.
(Και χώρος αποσκευών 380 λίτρα, 40 λίτρα μεγαλύτερος από το προηγούμενο Leon! )
ΥΓ: Ένα άλλο χρήσιμο σημείο να σταθεί κανείς είναι η έμφαση στη βελτίωση της ορατότητας :
λεπτά A pillars που δε μειώνουν ορατότητα, ούτε έχουν τριγωνικό τζαμάκι, είναι ολόκληρο το παράθυρο. -
Τα φώτα πορείας LED από ότι διάβασα θα είναι έξτρα.
Το πορτ μπαγκάζ λογικό να είναι μεγαλύτερο τώρα που θα έχει ημιάκαμπτο. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τους πολλαπλούς.
Πολύ 'γερμανικό' το εσωτερικο ρε γμτ... που είναι το λατινικό πάθος; -
Γιατί οι εκδόσεις με τους πολλαπλούς θα έχουν μικρότερο πορτμπαγκάζ από τις βασικές με τον ημιάκαμπτο;
Είναι επιλογή πια το αμάξι να είναι πιο πρακτικό και να καλύπτει περισσότερες ανάγκες.
(Κάπου διάβασα κιόλας ότι το Seat Leon ST (station wagon like) θα έχει χώρο αποσκευών 580 λίτρα! )Το latin flair τώρα πια με μέτρο, γιατί όταν υπήρχε, άσχημο τα ανέβαζαν άσχημο το κατέβαζαν.
Μερικές ακόμα φωτό
-
@realzeus Το έφαγε η Μερκελ
@ stavrosk σταμάτα την διαφήμιση σε πήρανε χαμπάρι
-
σε συγκριση με το προηγουμενο ειναι αναβαθμισμενο.σε συγκριση με οποιοδηποτε μη γερμανικο,ειναι 20ετιας.ανεξαρτητα απο τις οθονες αφης κτλ.μιλαμε για σχεδιασμο.
-
Αυτά είναι γούστα, εγώ το βρίσκω από τα ωραιότερα και πιο σύγχρονα.
Κοίτα κάποια πράγματα καλό είναι να λέγονται γιατί έτσι είναι.
Θα ήταν πολύ καλύτερο οι χαιρέκακοι της μάρκας να έβρισκαν πατήματα;...Πχ όταν σου λέει ότι είναι λογικό το πορτμπαγκάζ που είναι μεγαλύτερο λόγω ημιάκαμπτου, να μην το πεις ότι απλά δεν είναι μόνο έτσι;
Αφού και οι εκδόσεις με πολλαπλούς το ίδιο έχουν...
Δηλαδή να μην παρατηρήσεις πως ενώ το αμάξι κόντυνε και ελάφρυνε, το πορτμπαγκάζ μεγάλωσε;
Απλά μεγάλωσε το μεταξόνιο και έδωσαν έμφαση και σε περισσότερα πράγματα,
ανάμεσά τους και πρακτικότητα που σημαίνει όφελος για τον αγοραστή.Θα πάω να εισπράξω τώρα.
ΥΓ: Για του λόγου το αληθές, αυτό που διάβασα για το πορτ-μπαγκάζ του Leon ST και τα 587 λίτρα :
http://www.lepoint.fr/auto-addict/salon ... 75_656.phpNous avons vu aussi le break, une nouveauté et une lacune comblée pour Seat, prévu pour 2014. La longueur portée à 4 537 mm et l'empattement à 2 836 mm permettent d'offrir un coffre minimal de 587 l très impressionnant. Suivront un peu plus tard un SUV et sa version 4 x 4 qui manquent cruellement à Seat et, on peut le penser, une version cabriolet dérivée du coupé.
-
Πάσχει εκεί στο κέντρο του ταμπλό . ( αρκετά θα έλεγα ... )
Εξωτερικά χρησιμοποίησαν τις γραμμές του ibiza . ( δεν μoy κάνει κλικ ) . Αδιάφορο με Ακμές θα το έλεγα ...Σχετικά με την πίσω ανάρτηση , περιμένω να δω το αποτέλεσμα .
Αλλά με την συνήθη σφικτή ρύθμιση των Seat ο συνδυασμός , Ημιάκαμπτου και Εταζέρας , μου φέρνει στο νου κάτι από συμφωνική ορχήστρα ... ... μακάρι να βγω ψεύτης . -
Το αμάξι είναι πανέμορφο.
Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα σχόλια σε διάφορα sites (και όχι απλά στο δικό μας μικρόκοσμο ) είναι άκρως θετικά.Και ένα βίντεο για το πώς δείχνει εξωτερικά
(είμαι σίγουρος πως από κοντά θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό ) -
άπαιχτος ... με καλούς χρόνους αντίδρασης ...
-
Έχω και άλλο υλικό για το επόμενο σχόλιό σου...
Σε θέλω όμως το ίδιο άκυρο όπως ήσουν πριν... -
Κανένα πρόβλημα
Αλλά για πες , το κάνεις από πίστη και θαυμασμό στην κατασκευή ή απλά γράφεις υπερωρίες ? -
Αυτή την προσωπική επίθεση τί τη θες;
Εσύ που σου αρέσει η αλφα ρομέο και μπαίνεις στο φόρουμ της σεατ να γραψεις κατά της σεατ,
σου αμφισβητεί κανείς την αγάπη σου για την άλφα ή απλά γράφεις υπερωρίες;Σου επιστρέφω το έρώτημα να καταλάβεις πόσο αγενής είσαι.-
ΥΓ: Τέτοια υπονοούμενα τα θεωρώ αλητεία και δεν παίρνω πίσω το χαρακτηρισμό, αν δεν πάρεις πίσω τα υπονούμενα.
-
-
Αρχικά ,
Το τι μου αρέσει δεν συνοψίζεται σε μία μάρκα-εταιρεία . Δυστυχώς !!! . Αλλιώς θα το είχα πάρει .
Μου αρέσουν διάφορα από αρκετές ... αλλά δεν έχω χώρο που να τα βάλω ... αν είχα χώρο, θα τα αγόραζα ...Κράτα ότι θες, πρόβλημα σου, ( αλλά καλό θα ήταν πριν κατακρίνεις να δεις τα έργα σου ) ...
(Δεν είναι συμβουλή, είναι πρόταση - φιλική)Αν στο κατά τα άλλα 'ψιλοεριστικό-πειραχτικό ' ερώτημα , απαντούσες 'πίστη + θαυμασμός' ... θα πήγαινα πάσο και θα υποκλινόμουν ...
Τι να κάνουμε, τα γούστα είναι προσωπικά . + - ( περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ) ...γιαμ γιαμ ...
Αμα εσένα σου αρέσει και σε καλύπτει δεν μου πέφτει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος .Όλα όμως αλλάζουν, όταν προσπαθείς να πείσεις όλους τους άλλους ( εμάς τους κολλημένους ) .
Για να στο κάνω λιανά, είναι σαν να ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη ...ΥΓ. τα περί προσωπικής επιθέσεως είναι αστεία ... σε forum είμαστε ... εσύ παρουσιάστικες ως LEON Champion εσένα πειράξαμε
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Σα Seat μου φαινόταν καλό.
Τώρα μάλλον άσχημο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σα Seat μου φαινόταν καλό.
Τώρα μάλλον άσχημο.Συμπέρασμα: Aν θες να ασχημήνεις κάτι, κότσαρέ του σήματα alfa romeo
-
Αν σε βολεύει να το δεις έτσι γιατί να σου καταστρέψω το όνειρο.
Έτσι είναι λοιπόν. -
Ο χρήστης Stavros_K έγραψε:
Αυτή την προσωπική επίθεση τί τη θες;
Εσύ που σου αρέσει η αλφα ρομέο και μπαίνεις στο φόρουμ της σεατ να γραψεις κατά της σεατ,
σου αμφισβητεί κανείς την αγάπη σου για την άλφα ή απλά γράφεις υπερωρίες;Σου επιστρέφω το έρώτημα να καταλάβεις πόσο αγενής είσαι.-
ΥΓ: Τέτοια υπονοούμενα τα θεωρώ αλητεία και δεν παίρνω πίσω το χαρακτηρισμό, αν δεν πάρεις πίσω τα υπονούμενα.
Μερικοί άνθρωποι τελικά είναι απλά βλαμμενοι ...
Μπαίνει ο άλλος να γράψει την άποψη του και αρχή έτσι τις @@ριες...
Εσένα μπορεί να σου αρέσει και μπράβο σου , αγόρασε , εμένα θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική γνώμη ; -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
In a parallel universe... ή όταν η VAG αγόρασε την Alfa
Επί του θέματος, μιά χαρά φαίνεται το Leon.
SEAT FORUM