-
Ενος γνωστου μου το νεο κλιο rs του βαρεσε μπιελα...χλμ 22900Km..τρεξτε να αγορασετε τη γαλλικη πυραυλοπορδη.....ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
-
Eνός γνωστού μου το sti έσπασε το τούρμπο με 35k. Τρέξτε να αγοράσετε τον γιαπωνέζικο πυραυλόπορδο. ΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ενος γνωστου μου το νεο κλιο rs του βαρεσε μπιελα...χλμ 22900Km..τρεξτε να αγορασετε τη γαλλικη πυραυλοπορδη.....ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΠοιός γνωστός σου έχει RS ρε;;;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ενος γνωστου μου το νεο κλιο rs του βαρεσε μπιελα...χλμ 22900Km..τρεξτε να αγορασετε τη γαλλικη πυραυλοπορδη.....ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
Ποιός γνωστός σου έχει RS ρε;;;
Γιατί του το χαλάς τώρα ρε Άγγελε?
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
τί εννοείς?
δεν πάει το λευκό με το φιμέ τζάμι??
Δεν ξερω αν 'πάει' ή όχι,αλλα για τα δικα μου γούστα ούτε το λευκο ούτε και το φιμε λένε κατι.
Προσωπικα μου γούστα και μόνο.@GTI_ μη μου αρπάζεσαι.Τόσες φατσούλες εβαλα εκει δίπλα,θά'πρεπε να καταλάβεις οτι ειναι αστεϊσμος,και δεν εχει να κανει με τις δικές σου επιλογες.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Γιατί του το χαλάς τώρα ρε Άγγελε?
Γιατί πρέπει επιτέλους να δείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό στα αυθεντικά γαλλικά και να μην διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
@GTI_ μη μου αρπάζεσαι.Τόσες φατσούλες εβαλα εκει δίπλα,θά'πρεπε να καταλάβεις οτι ειναι αστεϊσμος,και δεν εχει να κανει με τις δικές σου επιλογες.
Δεν σου αρπάχτηκα. Τόσες φατσούλες έβαλα εκεί δίπλα, θα έπρεπε να καταλάβεις ότι ό,τι έγραψα το έγραψα με καλή διάθεση.
Μάλλον εσύ παρεξήγησες. Δεν έχει να κάνει με επιλογή μου. Αυτό που έγραψα το πιστεύω (και θα το έγραφα) ακόμα κι αν το αυτοκίνητό μου είχε μαύρο, ασημί, κόκκινο, κίτρινο ή πράσινο χρώμα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εγώ πάντως θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για τον φίλο του Random.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
υ.γ:λευκό με φιμέ τζάμια
My name is bond!
Roso-bond
Your name is Hunter.
Τα φιμέ τζάμια δεν είναι ταγέρ για να συνδυαστεί με φούστα σε συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό. Επιτελούν μια κάποια λειτουργία. Εκτός αν στα ράλυ επικρατεί καγκούρικη νοοτροπία και δεν το ξέρω.
Roso-bond είναι όποιος μπαίνει στη διαδικασία να 'ταιριάξει' τα φιμέ με συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό.
Στους αγώνες επισης μπορεις να βαλεις στο τζαμι αντι για φιμε 'καθρεφτη' αν το δεις σε καθημερινο αμαξι θα το πεις ωραιο?
Αν το προβλημα μας ειναι τι κανουν τα αγωνηστικα ας βαλουμε διαφανη μεμβρανη, και ολα οκ. -
Εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι τα φιμέ δεν είναι διακοσμητικα αλλά λειτουργικά τμήματα του αυτοκινήτου. Αν γίνεται κακή χρήση από τους ιδιώτες δεν φταίνε αυτά.
Η αναφορά στους αγώνες έγινε για να επιβεβαιώσω το παραπάνω, την αξία τους δλδ.
Δεν έγραψα να μετατρέψουμε τα Ι.Χ σε αγωνιστικά.
Η μεμβράνη-καθρέφτης αντίκειται στον ΚΟΚ.
Τα φιμέ( ορισμένα από δαύτα τουλάχιστον) όχι. -
OFF TOPIC MODE ON
GTI το ST τι λεει? Του εχεις βαλει καμια αναρτηση και εχεις κανει καμια μηχανικη μετατροπη? -
red_army7 καταρχην εισαι οφ τοπικ.
GTI_ ο λογος για τον οποιο βαζουν μεμβρανες στα αγωνηστικα ποιος ειναι ξερεις? Οχι η εμφανηση παντως, μπορεις να βαλεις λοιπον 'καθρεφτη' φιμε και διαφανη μεμβρανη, αν η μεμβρανη δεν επιτρεπει να κοιταξει καποιος μεσα, 'καθρεφτησ' δλδ και πολυ σκουρο φιμε, κανεις μια τρυπα. Αν καποιου λοιπον δεν του αρεσει το φιμε ακομη και στα αγωνιαρικα, βαζει διαφανη και τελειωσε, μην το παρουσιαζεις σαν νομο, οτι τα αγωνηστικα εχουν φιμε.
-
Πάντως, έχοντας μαύρο αμάξι με μαύρα δερμάτινα καθίσματα αρχίζω να καταλήγω ότι τα φιμέ είναι απαραίτητα (αν και ήμουν ο πρώτος που είπα τον GTI κάγκουρα). Είναι τραγικό να φοβάμαι να παρκάρω το αμάξι μου σε λίγο ήλιο πάνω από μια ώρα γιατί θα μπώ μετά στη σάουνα των 50 βαθμών...
Για το OFFTOPIC: Μια χοάνη τρίβεται να βάλει αλλά και για αυτή το σκέφτεται.
-
31000ευρω το R27;;;;;;;;Ελεος...!!! Για το world series by renault καμια πληροφορια αν θα εισαχθει...;;;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
red_army7 καταρχην εισαι οφ τοπικ.GTI_ ο λογος για τον οποιο βαζουν μεμβρανες στα αγωνηστικα ποιος ειναι ξερεις? Οχι η εμφανηση παντως, μπορεις να βαλεις λοιπον 'καθρεφτη' φιμε και διαφανη μεμβρανη, αν η μεμβρανη δεν επιτρεπει να κοιταξει καποιος μεσα, 'καθρεφτησ' δλδ και πολυ σκουρο φιμε, κανεις μια τρυπα. Αν καποιου λοιπον δεν του αρεσει το φιμε ακομη και στα αγωνιαρικα, βαζει διαφανη και τελειωσε, μην το παρουσιαζεις σαν νομο, οτι τα αγωνηστικα εχουν φιμε.
Μάλλον μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε..
Καλύτερα να το λήξουμε εδώ όμως γιατί το μαμήσαμε το topic.red_army7
Τίποτα (προς το παρόν ). 'Μανούλα' όπως έλεγε κι ο Βέγγος.
eddie147
Πολύ μιλάς εσύ
και μία φώτο έτσι για το καλό (on topic). Βασικά για τα φιμέ την πόσταρα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως, έχοντας μαύρο αμάξι με μαύρα δερμάτινα καθίσματα αρχίζω να καταλήγω ότι τα φιμέ είναι απαραίτητα (αν και ήμουν ο πρώτος που είπα τον GTI κάγκουρα). Είναι τραγικό να φοβάμαι να παρκάρω το αμάξι μου σε λίγο ήλιο πάνω από μια ώρα γιατί θα μπώ μετά στη σάουνα των 50 βαθμών...Για το OFFTOPIC: Μια χοάνη τρίβεται να βάλει αλλά και για αυτή το σκέφτεται.
Μια απο τα ιδια γμτ (χωρις δερματινα εγω ), και αναγκαστηκά λογω πυργολεβιε εχω και μεταλλικο λεβιεδακι....απλα δεν μπορεις να το πιασεις.
Φιμε δεν βαζω ρε γμτ με τπτ, και τελειως διαφανες βγαζει μονο η Vkool που ειναι πανακριβες! -
Δειτε τιμες στη Γαλλια και κλαψτε
-
με αυτες τις τιμες ακομη και εγω το αγοραζα
-
Με αυτη την τιμη του R27 το αγοραζα και με τεζα φιμε τζαμι να ουμ!
Ακου ρε φουστη....και εμεις εδω με 21.000 αγοραζουμε 207 GT
Renault Clio RS 197