-
Aν στο Ελλαδισταν εκανε 21000 Ε θα ειχε γεμισει ο τοπος RS...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ενος γνωστου μου το νεο κλιο rs του βαρεσε μπιελα...χλμ 22900Km..τρεξτε να αγορασετε τη γαλλικη πυραυλοπορδη.....ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
Ποιός γνωστός σου έχει RS ρε;;;
Γιατί του το χαλάς τώρα ρε Άγγελε?
Γιατί πρέπει επιτέλους να δείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό στα αυθεντικά γαλλικά και να μην διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.
Eνας συναδελφος μου το εχει..βεβαια τωρα κλαιει τα λεφτα του ο κακομοιρης και μετανοιωνει γιατι δεν πηρε ιαπωνικο..τελος παντων το αρες ειναι καλο να το παρεις μεταχειρα μετα απο 5χρονακια κ μετα να το ριξεις σε καμμια χωματερη...
Οσον αφορα τα υπολοιπα...δε βλεπω το λογο γιατι να μην παρεις ενα 2λιτρο type r και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απτο να μπλεξεις με τα μυρια προβληματα του rs...
-
Ράντομ, γιατί δεν γράφεις τις βλακώδεις γενικότητές σου αλλού; Στην χωματερή ας πούμε; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
[quote='drdino']Ράντομ, γιατί δεν γράφεις τις βλακώδεις γενικότητές σου αλλού; Στην χωματερή ας πούμε; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ [/quot
RE δριντινο ειναι δυνατον να με κανετε να πιστεψε οτι το κουβαδακι ειναι κ σπορ αμαξι????
Ενταξει με πεισατε για τα μ3 και τα αουντι rs4..αλλα αλλο rs clio και αλλο rs4..AXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXXAAX
-
Νομίζεις με νοιάζει τι πιστεύεις; Απλά δεν θέλω να βλέπω τις βλακείες αυτές όταν διαβάζω για ένα αμάξι που με ενδιαφέρει. Να πω να το έκανες για πλάκα, οκ, αλλά ούτε αστείο δεν είναι πια.
Το κουβαδάκι πάντως είναι όσο (ή και περισσότερο για ορισμένους) σπορ όσο και κάτι άλλοι ΓΙΑΠΩΝΕΣ.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Οσον αφορα τα υπολοιπα...δε βλεπω το λογο γιατι να μην παρεις ενα 2λιτρο type r και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απτο να μπλεξεις με τα μυρια προβληματα του rs...Για πες κανένα πρόβλημα που έβγαλε το rs στο συνάδελφό σου.
-
Να μην ξεχνιόμαστε, και τιμολόγια εργασιών.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να μην ξεχνιόμαστε, και τιμολόγια εργασιών.Φωτογραφία με το κινητό.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να μην ξεχνιόμαστε, και τιμολόγια εργασιών.
Φωτογραφία με το κινητό.
και κωδικους ανταλλακτικων!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Οσον αφορα τα υπολοιπα...δε βλεπω το λογο γιατι να μην παρεις ενα 2λιτρο type r και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απτο να μπλεξεις με τα μυρια προβληματα του rs...
Για πες κανένα πρόβλημα που έβγαλε το rs στο συνάδελφό σου.
Ναι σωστά Honda....και να μπλέξεις με το Σαρακάκη
-
Ντροπή σας να αμφισβητείτε την εγκυρότητα του Ράντομ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -
Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματααααα
και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο πόντο
κι άμα θα βρω δακτυλικά αποτυπώματα
θα πει πως πήγε η αγάπη μας στον βρόντοοοο
-
το ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ξέχασες
-
OYAXAXAXAXAXAXAXAXAOYA...
Αούα... -
ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!
-
Υπάρχει άραγε περίπτωση να βγάλουν καμιά έκδοση με μπλοκαδούρα;
-
Προχτές πήρα προσφορά για το RS απο τη DIM και ρώτησα για τον αν θα εισαχθεί ελλάδα η έκδοση με το μακρύτερο κιβώτιο και ο πωλητής μου απάντησε αρνητικά. Δεν ήξερε να μου πεί αν το κιβώτιο θα μπεί στο κανονικό RS. Πάντως είναι λίγο γελοίοι. Βασική τιμή 26.000 αλλά δεν μπορείς να μην επιλέξεις αυτόματο κλιματισμό οπότε πας στα 26500 αναγκαστικά. +το μεταλλικό και 550 οι πινακίδες, νάτα τα 27500 απο το καλημέρα ενώ τα Xenon χρεώνονται +1100
-
To κιβώτιο θα περάσει στάνταρ στα υπόλοιπα RS.
-
[quote='papadakn']Προχτές πήρα προσφορά για το RS απο τη DIM και ρώτησα για τον αν θα εισαχθεί ελλάδα η έκδοση με το μακρύτερο κιβώτιο και ο πωλητής μου απάντησε αρνητικά. Δεν ήξερε να μου πεί αν το κιβώτιο θα μπεί στο κανονικό RS. Πάντως είναι λίγο γελοίοι. Βασική τιμή 26.000 αλλά δεν μπορείς να μην επιλέξεις αυτόματο κλιματισμό οπότε πας στα 26500 αναγκαστικά. +το μεταλλικό και 550 οι πινακίδες, νάτα τα 27500 απο το καλημέρα ενώ τα Xenon χρεώνονται +1100
-
[quote='papadakn']Προχτές πήρα προσφορά για το RS απο τη DIM και ρώτησα για τον αν θα εισαχθεί ελλάδα η έκδοση με το μακρύτερο κιβώτιο και ο πωλητής μου απάντησε αρνητικά. Δεν ήξερε να μου πεί αν το κιβώτιο θα μπεί στο κανονικό RS. Πάντως είναι λίγο γελοίοι. Βασική τιμή 26.000 αλλά δεν μπορείς να μην επιλέξεις αυτόματο κλιματισμό οπότε πας στα 26500 αναγκαστικά. +το μεταλλικό και 550 οι πινακίδες, νάτα τα 27500 απο το καλημέρα ενώ τα Xenon χρεώνονται +1100
Renault Clio RS 197