-
Οκ στη Γαλλια η τιμη καταλογου ειναι 23000 €....
Στην Ελλαδα ομως ?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με βλέπω να μετακομίζω...Εδώ αποκλείεται να φτάσει τέτοια τιμή...
29.990
Για τα 23.000 μιλούσα και όχι για τα 30.000!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ο (βελτιωμένος)κινητήρας που παρέμεινε ατμοσφαιρικός , το αυξημένο μετατρόχιο σε σχέση με το απλό, το εσωτερικό που δεν έχει περιττά πράγματα(ουσία και όχι να ‘‘φαίνεται‘‘ σπόρ), η αγωνιστική συμμετοχή με αυτό το αυτοκίνητο (εξέλιξη με μελλοντικές εκδόσεις cup, trophy κ.α.). Μου αρκούν εμένα αυτά. Η τιμή ίσως να είναι τσιμπημένη αλλά πως γίνεται να τα έχουμε όλα;Πρόσθεσε και τις καινούριες φρενάρες, τις 17άρες με 215/45 και το 6άρι κιβώτιο!
Στον αντίποδα, η τιμή της μέγιστης ροπής ελάχιστα αυξήθηκε (αν και σίγουρα έπεσε δουλειά στην καμπύλη απόδοσής της) και τα +130 κιλά σε σχέση με πριν όπως και να το κάνουμε είναι άλλο ένα ...αντρόγυνο!
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι χρόνοι στην πίστα. Αν γράφει 1:14 στα Μέγαρα τα 27-28 χιλιάρικα λογικά θα είναι...
-
Εγώ κάνω πρόβλεψη και λέω 26.500! Είμαι περίεργος να δω πόσο έξω θα πέσω!
-
ειμαι σιγουρος οτι δε θα απογοητευσει το rs...
-
Έχουμε τίποτα πηγές για το Concept RS; Ναι, εκείνο το κόκκινο με το space εσωτερικό...;
-
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι προσφέρει η εξαγωγή καυσαερίων με το μεγάλο τελικό καζανάκι και τις δύο απολήξεις;
Σοβαρά, έχω μπερδευτεί πως μπορεί αυτό το σύστημα να επωφελήσει έναν δίλιτρο τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα και είναι το τελευταίο που θα περίμενα να δώ!
-
Μπορεί να είναι μεγάλο σε επιφάνεια αλλα είναι μικρού πάχους, οπότε βοηθά στην καλύτερη ενσωμάτωσή του με το πάτωμα και έτσι το τελευταίο μπορέι να είναι πιο επίπεδο χωρίς ανωμαλίες και ο αέρας στον διαχύτη να φτάνει σχετικά αδιατάραχτος.
Ίσως είναι τρίχες αυτά σε ενα αυτοκίνητο σαν το Clio και ο βασικότερος λόγος να είναι η εμφάνιση (διαχύτης, 2 απολήξεις) αλλα όλο και κατι θα προσφέρουν και αυτά.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ίσως είναι τρίχες αυτά σε ενα αυτοκίνητο σαν το Clio και ο βασικότερος λόγος να είναι η εμφάνιση (διαχύτης, 2 απολήξεις) αλλα όλο και κατι θα προσφέρουν και αυτά.Μάλλον αυτός θα είναι ο λόγος. Έτσι όμως μπορεί να αυξάνετα ικαι το βάρος. Λέω μπορεί καθώς δε γνωρίζω απο τι υλικό μπορεί να είναι κατασκευασμένη όλη αυτή η εξάτμιση του RS. Στο S2000 πάντως η 'ψαγμένη' βελτίωση επιβάλει μονή εξάτμιση (ναι, η δεξιά καμπύλη στο πίσω προφυλακτήρα μένει κενή )
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ίσως είναι τρίχες αυτά σε ενα αυτοκίνητο σαν το Clio και ο βασικότερος λόγος να είναι η εμφάνιση (διαχύτης, 2 απολήξεις) αλλα όλο και κατι θα προσφέρουν και αυτά.
Μάλλον αυτός θα είναι ο λόγος. Έτσι όμως μπορεί να αυξάνετα ικαι το βάρος. Λέω μπορεί καθώς δε γνωρίζω απο τι υλικό μπορεί να είναι κατασκευασμένη όλη αυτή η εξάτμιση του RS. Στο S2000 πάντως η 'ψαγμένη' βελτίωση επιβάλει μονή εξάτμιση (ναι, η δεξιά καμπύλη στο πίσω προφυλακτήρα μένει κενή )
Α ναι. Αυτό είναι γεγονός για το S2000 αλλά δουλεύει μετά από πολύ δουλειά και στο μοτέρ.
-
Για το S2000 αλλα ίσως και για το Clio έχει σημασία και η συνδεσμολογία της εξάτμισης, αν είναι δηλαδή 4 σε 1 ή 4 σε 2. Επηρρεάζεται η καμπύλη ισχύος επειδή η υποπίεση του ενός κυλίνδρου επηρεάζει ή όχι αυτή του άλλου.
Ίσως αυτός είναι ο λόγος για την μονή εξάτμιση και όχι τόσο το βάρος.
-
Στο Clio III η εξαγωγή είναι 4 σε 2 σε 1. Ο λόγος για τις διπλές απολήξεις είναι άγνωστος ακόμα σε μένα, αλλά οι διαχύτες σίγουρα κάνουν δουλειά, αφού προσφέρουν 40 κιλά downforce, χωρίς την ύπαρξη αεροτομής. Σίγουρα έχουμε στοιχείο εντυπωσιασμού, αλλά μια μικρή δουλειά την κάνει.
-
Αφού τσακωνόμαστε ΜΟΝΟ για το τελικό καζανάκι, τότε μάλλον το νέο Clio χρήζει 4τF approoval!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Αφού τσακωνόμαστε ΜΟΝΟ για το τελικό καζανάκι, τότε μάλλον το νέο Clio χρήζει 4τF approoval!Από προδιαγραφές πάντως σκίζει...
-
Το RS ετοιμο πλέον για τους δρόμους!!
-
παναγια μου βοηθα!!!
δε ξερω ποιο να διαλεξω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παναγια μου βοηθα!!!δε ξερω ποιο να διαλεξω...
Ένα άσπρο με κλουβάκι!
Αν όχι, το μπλεδάκι μου φαίνεται συμπαθέστατο!
-
Πρέπει να ειναι πολύ καλό, ακολουθεί το δρόμο του Megane RS... Ταχύτατο, στριφτερό, ευχάριστο αλλα με μάλλον μέτριας αίσθησης τιμόνι...
-
To λευκό
-
Άντε, πείτε και την τιμή στην Ελλάδα, να ξενερώσουμε τελείως...
Renault Clio RS 197