-
Ε αυτό λέω: όσα άλογα και να έχεις, αν το πηγαίνεις τέρμα γκάζι, θα καις ό,τι αντιστοιχεί σε αυτά τα άλογα σε συνδυασμό με το βάρος σου. Αν έχεις 106 16V με 122 άλογα θα κάψεις ας πούμε 15 στα 100, αν έχεις TSI με 122 πάλι κάπου εκεί θα κάψεις (ίσως και περισσότερο γιατί είναι βαρύτερο). Βλέπουν τώρα κάποιοι με το TSI 8 στα 100 και λένε 'οικονομικό', δε μας λένε όμως ότι πάνε με 2500 στροφές
-
Ναι αλλα αυτοι εχουν γκολφ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
... Βλέπουν τώρα κάποιοι με το TSI 8 στα 100 και λένε 'οικονομικό', δε μας λένε όμως ότι πάνε με 2500 στροφέςΠες τα Χρυσόστομε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι αλλα αυτοι εχουν γκολφΠές τα Χρυσόστομε
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
... Βλέπουν τώρα κάποιοι με το TSI 8 στα 100 και λένε 'οικονομικό', δε μας λένε όμως ότι πάνε με 2500 στροφές
Πες τα Χρυσόστομε!
στις 2500 στροφες τα 125 αλογα σε συναρτηση με μεγιστη ροπη μου ειναι αρκετα για να τεξιδεψω ή ακομα και να κινηθω μες στην πολη..
εννοειται οτι για αυτο το λογο τα τουρμπο μπορουν να ειναι πολυ οικονομικα170 δεν είναι σοβαρή ταχύτητα για εθνική αν θες να δεις μεγάλη κατανάλωση. Για δοκίμασε (δε συνιστάται να το κάνεις με το Turbo σου αλλά με ατμοσφαιρικό μπορείς ) να πας κανα τέταρτο με 240+ και θα δεις τι θα 'γράψει'
εννουσα οτι δεν επεσα ποτε κατω απο 170 εκανα Τριπολη - Χαιδαρι σε λιγοτερο απο 50 λεπτα και μετα μια ωρα για να φτασω σπιτι μου
κοντα στη τελικη τους (τα 240 που λες για μενα) ολα τα αυτοκινητα καινε τα κερατα τους
-
αλήθεια σε μεταχειρισμένο, πόσο το βρίσκουμε;
-
οδηγησα στα μεγαρα ενα ρ27...αναμεικτα συναισθηματα.
ισως επειδη το ειχα θεοποιησει με αυτα που ακουγα δεξια και αριστερα.
ισως επειδη ειμαι της παλιας γαλλικης σχολης.το αμαξι καναμε δικαβαλοι χωρις να το πιεσω παρα πολυ 1.17(πιεσα ομως).
τιμονι ελαφρυ αλλα δε με απασχολησε ιδιαιτερα αρα μαλλον καλο ηταν
φρενα δε μπορω να πω οτι εκοψα φλεβες. βασικα δε τα βοηθαγανε τα λαστιχα που τελειωνανε για πλακα σε δυνατα φρεναρισματα
μοτερ ψιλοταφος που ξυπναει ψηλα αλλα ταφος
ποιοτητα αρκετα καλη
σαζμαναρα
καθισματα ρεκαρο που ηταν πανεμορφα αλλα εγω σα λεπτος πηγαινα περα δωθε
πολυ σπινιαρισμα εσωτερικου αν πιεζες παραπανω απο το κανονικο
γενικα δεν ηταν τοσο hardcore oso περιμενα και σε καμια μα σε καμια περιπτωση δε προσφερει ουτε το 60% της ευχαριστησης που μπορει να σου δωσει ενα φτιαγμενο ραλλακι μεσα στα μεγαρα
γενικα παρατηρησα οτι ενω σου δινει την αισθηση οτι στριβει κομματια και πωπω τι κανει το αμαξι κλπ κλπ τα χλμ που εστριβε το αμαξι εν τελει ηταν μετριοτατα σε απολυτη προσφυση. κατι σα να λεμε πολυς ντορος για το τιποτα
για να μη παρεξηγηθω συνεχιζω να θεωρω οτι ειναι μακραν οτι καλυτερο σε στρψιμο μπορει να παρει καποιος σε καινουργιο ειδικα με τη τιμη σκανδαλο 23000 αλλα δεν κανει για μενααρα προσωπικα για μενα το διλημα κραταω το 206 μου και περνω ενα π.χ γκετζ για ολες τις υπολοιπες δουλειες ή τα πεταω ολα στα σκουπιδια και περνω ενα κλιο για παντου απλα δεν υφισταται.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
......... και σε καμια μα σε καμια περιπτωση δε προσφερει ουτε το 60% της ευχαριστησης που μπορει να σου δωσει ενα φτιαγμενο ραλλακι μεσα στα μεγαρα ........φτιαγμένο ραλλάκι είναι γενικά άλλου .....
αλλά μήπως με λίγα έξοδα μπορούμε να βάλουμε μια Renault Sport ανάρτηση στο Clio και σέμι, να το ξεβρακώσουμε από όλα τα περιττά και τηρουμένων των αναλογιών για έτος 2009 το clio να κάνει μια χαρά την δουλεία του και στα μέγαρα. Το σασμάν του, η ποιότητα του εσωτερικού, εμένα δεν μου άρεσαν. Τα επιπλέον χρήματα για το R27 σε σχέση με το απλό μάλλον δεν θα τα έδινα, ούτε νομίζω ότι κάνουν την διαφορά .... μα πιστεύω ότι θα τα έσκαγε κάποιος για να κάνει την διαφορά (εμφάνιση κτλ) αν δεν έχει οικονομικό πρόβλημα.
-
Μην μπαινουμε στο τριπακι του φτιαγμενου ρε παιδια.
Ωραια τα φτιαγμενα ραλακια, ενα τετοιο εχω, αλλα με την κλιαρα δεν σε νοιαζει αν εχει μπλοκο μπροστα...απλα σταματας....εισαι σαν ανθρωπος εκει μεσα, και οχι μεσ στο 106 που νταξ ειναι λιγο κουδουνιστρα, εχει και ενα κολοabs, και λογικα θα μπορεις να φρεναρεις πανω σε καμια στροφη αν γινει καμια στραβη, όχι τωρα που την ωρα που σκεφτομαι οτι θα πρεπει να φρεναρω αρχιζω να παιρνω αναποδο. Καβλα ο ραλλος...αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μην μπαινουμε στο τριπακι του φτιαγμενου ρε παιδια.Ωραια τα φτιαγμενα ραλακια, ενα τετοιο εχω, αλλα με την κλιαρα δεν σε νοιαζει αν εχει μπλοκο μπροστα...απλα σταματας....
τι εννοεις δε σε νοιαζει αν εχει μπλοκο μπροστα?
μπατσομπλοκο?
με το clio σταματας με το αλλο τι κανεις ξεφευγεις? -
to σχολιο μου πηγαινε στο φιλο που μουελεγε παραπανω οτι παιρνεις το κλιο του βαζεις 4 ημισλικ και πας πιστα κλπ κλπ... αυτο το αμαξι μαμα δεν ειναι για πιστα. θελει δουλεια...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
to σχολιο μου πηγαινε στο φιλο που μουελεγε παραπανω οτι παιρνεις το κλιο του βαζεις 4 ημισλικ και πας πιστα κλπ κλπ... αυτο το αμαξι μαμα δεν ειναι για πιστα. θελει δουλεια...Για πιστα και αγωνιστικες καταβολες πιστας θελει δουλεια.
Αλλα για εναν που θελει απλα να ειναι κατι παραπανω απο τα συνηθησμενα σε οδικη συμπεριφορα ειναι πολυ καλο!, -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μην μπαινουμε στο τριπακι του φτιαγμενου ρε παιδια.
Ωραια τα φτιαγμενα ραλακια, ενα τετοιο εχω, αλλα με την κλιαρα δεν σε νοιαζει αν εχει μπλοκο μπροστα...απλα σταματας....
τι εννοεις δε σε νοιαζει αν εχει μπλοκο μπροστα?
μπατσομπλοκο?
με το clio σταματας με το αλλο τι κανεις ξεφευγεις? -
μηπως το αυτοκινητο σου δεν εχει περασει.. κτεο?
μηπως εχεις θεματακια με το θορυβο? -
KTEO έχει περασει κανονικοτατα χωρις λαδωμα.
Λιιιιιιγο θορυβο παραπανω κανει, αλλα και καυσαερια περναει και ολα οκ.
Νταξ δεν αντεχω την βλαχιά τους μωρε, και που εχουν ενα υφακι λες και σταματησαν τον πασαρη, οπου με περνει απλα τους γραφω στα @@ μου, αν εχει ζητά ή κινηση σταματαω.
-
ειδα και ενα RS στη renault της λεωφορου καβαλας, ηταν απινακίδοτο και μαλλον καινούριο, οχι μτχ
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ισως επειδη ειμαι της παλιας γαλλικης σχολης.το αμαξι καναμε δικαβαλοι χωρις να το πιεσω παρα πολυ 1.17(πιεσα ομως).
φρενα δε μπορω να πω οτι εκοψα φλεβες. βασικα δε τα βοηθαγανε τα λαστιχα που τελειωνανε για πλακα σε δυνατα φρεναρισματα
μοτερ ψιλοταφος που ξυπναει ψηλα αλλα ταφοςποιοτητα αρκετα καλη
σαζμαναρα
γενικα δεν ηταν τοσο hardcore oso περιμενα και σε καμια μα σε καμια περιπτωση δε προσφερει ουτε το 60% της ευχαριστησης που μπορει να σου δωσει ενα φτιαγμενο ραλλακι μεσα στα μεγαρα
γενικα παρατηρησα οτι ενω σου δινει την αισθηση οτι στριβει κομματια και πωπω τι κανει το αμαξι κλπ κλπ τα χλμ που εστριβε το αμαξι εν τελει ηταν μετριοτατα σε απολυτη προσφυση. κατι σα να λεμε πολυς ντορος για το τιποτα
για να μη παρεξηγηθω συνεχιζω να θεωρω οτι ειναι μακραν οτι καλυτερο σε στρψιμο μπορει να παρει καποιος σε καινουργιο ειδικα με τη τιμη σκανδαλο 23000 αλλα δεν κανει για μενααρα προσωπικα για μενα το διλημα κραταω το 206 μου και περνω ενα π.χ γκετζ για ολες τις υπολοιπες δουλειες ή τα πεταω ολα στα σκουπιδια και περνω ενα κλιο για παντου απλα δεν υφισταται.
Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο του προβλημα ουσιαστικα...
Σε Γαλλικη σχολη πιθανοτατα το 207 RC ειναι καλυτερο σαν πακετο -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
to σχολιο μου πηγαινε στο φιλο που μουελεγε παραπανω οτι παιρνεις το κλιο του βαζεις 4 ημισλικ και πας πιστα κλπ κλπ... αυτο το αμαξι μαμα δεν ειναι για πιστα. θελει δουλεια...Όταν λες δεν είναι για πίστα Τάκη (δε διαφωνώ, αλλά επειδή δεν το έχω οδηγήσει σε πίστα να ξεκαθαρίσουμε λίγο καλύτερα τι παίζει)... Αν του βάλεις 4 ημισλίκ κι ένα μπλοκέ (μπαίνει Quaife?) δε μπορείς να το σκίζεις σε trackdays και να το χαίρεσαι στο όριο χωρίς π.χ. να εξελίξεις ανάρτηση? Τι πρόβλημα υπάρχει - πέρα από το αν θα σπάσεις τα χρονόμετρα (εκεί θέλει και πολύ δίαιτα μεταξύ άλλων)... τα φρένα αντέχουν, ας πούμε? Η κλιμάκωση βολεύει για Μέγαρα?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
μοτερ ψιλοταφος που ξυπναει ψηλα αλλα ταφοςποιοτητα αρκετα καλη
σαζμαναρα
Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο του προβλημα ουσιαστικα...
Σε Γαλλικη σχολη πιθανοτατα το 207 RC ειναι καλυτερο σαν πακετοΔιαφωνω οσον αφορα το 207,το εχει 1 φιλος και το εχω οδηγησει πολλες φορες εναλαξ με το rs και δεν εχει την αισθηση του clio,το 206 RC που ειχε πριν ηταν σαφως πολυ καλυτερο.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
to σχολιο μου πηγαινε στο φιλο που μουελεγε παραπανω οτι παιρνεις το κλιο του βαζεις 4 ημισλικ και πας πιστα κλπ κλπ... αυτο το αμαξι μαμα δεν ειναι για πιστα. θελει δουλεια...Θα ήθελα πολύ να οδηγήσω ένα Κλειώ στα Μέγαρα.
Το προηγούμενο Type R φίλου με 5000 στο οδόμετρο, το γύρισα στο 1.15.8 (Μάρτης με καμιά 20αρια βαθμούς) πηγαίνοντας αρκετά γρήγορα. Εκεί η αίσθηση επικεντρώθηκε στο απρόσμενα καλό πλαίσιο (ρυθμίσιμη συμπεριφορά), στο μέτριο τιμόνι, στο σπινιάρισμα εσωτερικού τροχού αλλά... και ΤΟ ΜΟΤΕΡ.
Με 306 Gti το 6 ταχυτο με τους 167 ίππους, είχα καλύτερη αίσθηση εκτός από το μοτέρ αλλά ήμουν και 1 δευτερόλεπτο πιο αργός, ρισκάροντας ενίοτε (Νοέμβρης με 5 βαθμούς έξω).
Με το 205 μου, με λάστιχα ημισλικ και ανάρτηση για σπριντάκια (φτηνή), 1300 κυβικά 105 ίπποι (στρόφαλος) με κοντό κιβώτιο (τελική 180 στις 7000 στροφές) και 900 κιλά (με οδηγό) έκανα 1.17.3+ Ιούνιο μήνα με καμιά 30αρια βαθμούς και ταυτότητα στα δόντια.Στην κλίμακα fun to drive, το 205 δεν παίζεται, το 306 ακολουθεί, το δε Type R μου φάνηκε νερόβραστο. Και ας ήταν σαφώς πιο γρήγορο και εύκολο στην οδήγηση. Που θέλω να καταλήξω? Πάρτε ένα αμάξι για καθημερινό+ταξίδια και ένα φτηνό/απλό για διασκέδαση αν το έχετε ανάγκη και αν έχετε χώρο. Δε νομίζω ότι υπάρχει αμάξι να τα κάνει όλα καλά και κάπου πιστεύω ότι το Clio είναι ένα αμάξι που προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει λόγω μοτέρ (σε σχέση με το Τype R πάντα). Εγώ θα έπαιρνα Type R μάλλον...
Renault Clio RS 197