Apr 23, 2010, 1:24 PM

Ο χρήστης 888888 έγραψε:

Για να μοιρασεις λεφτα στους γνωστους....πρεπει να υπαρχουν λεφτα.
Εδω το ΔΝΤ ψαχνει κατι ποσάκια που οι δικοι μας ουτε καταδεχονταν να τα δουν,γι αυτο ειμαι αισιοδοξος.
Ειδικα ο ΔΟΛ δεν νομιζω να υπαρχει σε κανα χρονο,δεν σωζεται με τιποτα,ο Μπομπολας ενταξει,μπορει να τα βρει μαζι τους και να παρει καμια εργολαβία αλλα οχι με τα ποσα που ηξερε.

Λεφτα υπαρχουν δεν τιθεται θεμα.Θα βρεθουν απο τις περικοπες σε Υγεια, Παιδεια, Κοινωνικη Ασφαλιση κλπ παροχες του λεγομενου 'κοινωνικου κρατους'.Νασαι σιγουρος γιαυτο.
Εγω παντως επιμενω:
Πες μου ΜΙΑ χωρα στην οποια πηγε το ΔΝΤ και η ανωτερη/ανωτατη 'ταξη' βγηκε/ειναι φτωχοτερη, ή εστω αυτοι που κυρια ευθυνονται για τη κριση (πολιτικοι, λαμογιοεπιχειρηματιες) τιμωρηθηκαν.
Απλο το ερωτημα...

Σε καμια περιπτωση δεν ξερω τι ακριβως εχει κανει το ΔΝΤ στην καθε χωρα που πηγε...και λιγοι το ξερουν.Οτι λεω ειναι βαση λογικης...οταν δηλαδη θα παρουσιασουν οι δικοι μας κονδυλι (που μαλλον δεν θα τολμησουν να παρουσιασουν καν) διαφημισης κρατικου εργου στον ΔΟΛ υψους 10 εκατομμυριων ευρω,τι λες οτι θα απαντησει το ΔΝΤ;Ναι το υπογραφουμε;No way.Ουτε τον ξερουν αλλωστε τον ΔΟΛ και ουτε θελουν να τον μαθουν.

Αντιθετα στην περιπτωση Μπομπολα..οταν θα παρει η Hochtief το Χ εργο και αν τον διαλεξει για υπεργολάβο...ναι μπορει να πεσει κανα ψιλο...οχι ομως αυτα που κανανε που σηκωνανε το κοστος 10 φορες πανω..αυτο θα χτυπαει καμπανακι