-
Κανονικά θα έπρεπε να λέγεται KIA Dejavu
Tsardas
'Αλατις το καινούργιο αλανιάρικο nick!!!!
-
Η το χεις το ονομα ή δεν το χεις Ναουμ
-
Εντυπωσιακό το εσωτερικό! Αν είναι αντίστοιχα ποιοτικό με τα Picanto και Rio (για τα δεδομένα των κατηγοριών τους) και σε συνδυασμό με την ακίνδυνη/αποδεκτή εμφάνιση και το value for money που θα προσφέρει μιλάμε για πανευρωπαϊκό best seller. Τα οδικά χαρακτηριστικά φαντάζομαι θα είναι αρκετά προβλέψιμα και ασφαλή, ό,τι ακριβώς χρειάζονται οι υποψήφιοι αγοραστές του. Go kia go!!!
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=189&page_id=4445
'Κάθε Kia cee’d που θα πωλείται από την Kia Motors στην Ευρώπη θα καλύπτεται από 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, περιλαμβάνοντας πέντε χρόνια κάλυψη ολόκληρου του αυτοκινήτου και δύο επιπλέον χρόνια για τα μηχανικά μέρη.
Η εγγύηση θα μπορεί να μεταβιβαστεί στους επόμενους ιδιοκτήτες, με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο ακολουθεί το τακτικό πρόγραμμα συντήρησής του.'*
Επίσης:
http://www.auto-internet.gr/news/news_Paris_2006.htm'...Οι βενζινοκινητήρες είναι 1.4 με 109 ίππους, 1.6 με 122...'
-
άνετα το έπαιρνα αντί για την νέα corolla
-
πολυ καλο...απο τιμη να δουμε τι θα λεει...(αν ειναι χαμηλη το accent...τελειωσε). Μπραβο στην θυγατρικη...
-
spyros η θυγατρικη κανει οτι της λενε οι διευθυνοντες που εχουν θεσει διαφορετικο προσανατολισμο για τις 2 μαρκες.αν θυμαμαι καλα η ΚΙΑ θα ειναι πιο σπορ και η χιουνται πιο πολυτελης , δεν ειμαι σιγουρος,κατι τετοιο
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
πολυ καλο...απο τιμη να δουμε τι θα λεει...(αν ειναι χαμηλη το accent...τελειωσε). Μπραβο στην θυγατρικη...To accent και το ceed δεν ανταγωνίζονται με κάποιον τρόπο. To accent είναι ένα sedan super mini που μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη με το Rio, ενώ το Ceed ένα καθαρόαιμο μικρομεσαίο hatchback που μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη με το επερχόμενο Hyundai Arnejs.
@νδρέας
-
το γνωριζω αλλα αμα η τιμη του κια ειναι καλη δε θα εχει νοημα να παρει καποιος το αξεντ ποσο μαλλον οταν βγει και το 'διδυμο' χιουνται...
-
Οταν ακουω φανατισμενους που κρινουν ενα αυτοκινητο αρνητικα επειδη ειναι κορεατικο ειναι σαν να κρινει ο skullone εναν φοιτητη αρνητικα επειδη περασε με την δευτερη τις πανελληνιες στην σχολή που φοιτα ο skullone χωρις ομως να τον ενδιαφερει αν ο φοιτητης που περασε με την δευτερη σιγα σιγα περναει περισσοτερα μαθηματα απο τον skullone και σιγα σιγα καθε εξεταστική περνει και μεγαλυτερους βαθμους!
Δεν χρειαζεται να ειμαστε υπερβολικοι, καλο ειναι να εχουμε κριτικη ματια για το σημερα και να συγκρινουμε με το χτες. Καμια εταιρια δεν ειναι τελεια και οτι κανει μια εταιρια μονο καλο κανει στους τελικους καταναλωτες, αφου αυτοι μπορουν και επιλεγουν... ααα και κορεατικα δεν επιλεγουν μονο οι βλακες. Οχι δεν εχω κορεατικο, ναι μου αρεσει η συμετοχικη οδηγηση, απλα δεν μπορω να ακουω φανατικους αφορισμους.
Σημειωση: Δεν ξερω αν φοιτα καπου ο skullone, ουτε πως θα συμπεριφερονταν σε ενα τετοιο σκηνικο, ουτε τον ξερω περα απο αυτα που γραφει κατα καιρους.
-
o skullone εχει κακη εμπειρια απο hyundai(θανατος καποιου δικου του σε ενα scoupe gt) και ειναι προκατελλειμενος...δικαιως η οχι αυτη ειναι η αληθεια οποτε οτι και να του πειτε θα ειναι συναισθηματικα φορτισμενος. Εγω παντως που ακομα το εχω δεν ειχα κανενα προβλημα του το ειπα αλλα δεν με ακουγε
-
Εχεις δεί τι παθαίνουν τα συγκεκριμένα Σκουπέ,μετα απο μικρή μετωπική σύγκρουση Σπύρο;
Αμα δείς,θα το πουλήσεις -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχεις δεί τι παθαίνουν τα συγκεκριμένα Σκουπέ,μετα απο μικρή μετωπική σύγκρουση Σπύρο;
Αμα δείς,θα το πουλήσειςτα αντίστοιχης ηλικίας άλλα αυτοκίνητα τι παθαίνουν-πάθαιναν;
-
Το νέο Ceed θα δώσει ρέστα αν κρίνω από τις αντιδράσεις του κόσμου στην Εκθεση ... Πανικός γύρω από όλα τα Ceed ...
Οταν μπήκα μέσα και έκατσα είχα την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο ήταν Γερμανικό ... Μαλακά 'πλαστικά', πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, σύγχρονο μέσα-έξω, άψογη αίσθηση θυρών, μεγάλο πορτμπαγκάζ.
Μεγάλο άλμα της ΚΙΑ και ανεμένεται και της Hyundai με το νέο της μοντέλο ...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αμα δείς,θα το πουλήσειςεχω και το βιντεο...ολα τα αποανατολιτικα τοτε και τα ιταλικα ετσι γινονταν...θυμαμαι τα εβγαζε το ams τοτε...σημερα θα επαιρνε 1 αστερι...
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Δειτε τες πρωτες φωτογραφιες του νεου μικρομσαιου ΚΙΑ. Μηκος 4,2 και μεταξονιο 2,65. Κινητηρες 1,4 1,6 2,0. Μπορω να πω οτι ο σχεδιασμος του ειναι αρκετα συμπαθητικος και αρκετα Ευρωπαικος.http://www.autoweek.nl/images/800/5/174 ... a69475.jpg
http://www.autoweek.nl/images/800/0/c22 ... 78af90.jpgΑυτό είναι Toyota Corolla με φώτα/μάσκα από RAV4 MK3...
Από την άλλη αυτός ο κινητήρας 1600 με τα 122 άλογα μου θυμίζει αυτόν που θα φοράει η καινούρια corolla. Mήπως υπάρχει κάποια συνεργασία??? -
Αυτή τη στιγμή οι κορεάτες έχουν τη χρυσή τους ευκαιρία στην κατηγορία χάρις στην...Toyota! Αν είναι έξυπνοι θα κλέψουν αρκετό από το κοινό της Corolla, δίνοντας καλή τιμή και μπόλικη εγγύηση. Επιπλέον θα μπορούσαν να κερδίσουν και νέους οικογενειάρχες που δεν θα έχουν 20.000 για αυτοκίνητο... Οι υπόλοιποι καλύτερα να περιμένουν την επόμενη γενιά που θα είναι αντίστοιχη και στο δρόμο με τον ανταγωνισμό... Δεν νομίζω να το πέτυχαν από τώρα! Πάντως τα μοτέρ δείχνουν υποσχόμενα και η σχεδίαση (ειδικά μετά το νέο Corolla...) μου φαίνεται και...συμπαθητική!
Πάντως δεν θα το αγόραζα (ακόμη...). -
-
Τι διαφορά έχει το νέο RIO με το Cee'd ?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το νέο Ceed θα δώσει ρέστα αν κρίνω από τις αντιδράσεις του κόσμου στην Εκθεση ... Πανικός γύρω από όλα τα Ceed ...Οταν μπήκα μέσα και έκατσα είχα την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο ήταν Γερμανικό ... Μαλακά 'πλαστικά', πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, σύγχρονο μέσα-έξω, άψογη αίσθηση θυρών, μεγάλο πορτμπαγκάζ.
Μεγάλο άλμα της ΚΙΑ και ανεμένεται και της Hyundai με το νέο της μοντέλο ...
emena to esoteriko mou fainetai optika idio me ta hyundai.isos na exoun allaksei ta ilika.
de tha entiposiasto pantos otan (an) diabaso oti ta tade ilika einai kalitera apo ta idia ilika sto accent (an einai idia).Τι διαφορά έχει το νέο RIO με το Cee'd ?
an thes tin apopsi mou.... einai to 'idio' autokinito pio entiposiako kai ligo kalitero oste na dikaiologisi tin auksimeni timi tou.pio europaiko episis.
Kia Cee'd Concept