-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εχεις δεί τι παθαίνουν τα συγκεκριμένα Σκουπέ,μετα απο μικρή μετωπική σύγκρουση Σπύρο;
Αμα δείς,θα το πουλήσειςεχω και το βιντεο...ολα τα αποανατολιτικα τοτε και τα ιταλικα ετσι γινονταν...θυμαμαι τα εβγαζε το ams τοτε...σημερα θα επαιρνε 1 αστερι...
Εγώ είδα να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μου,ατύχημα με λιγότερο απο 10χλμ/ωρα Σπύρο,όπου το Σκουπέ έπεσε στόν κώλο ενός Σάνυ
Η σύγκρουση σχεδόν δέν ακούστηκε,και ολόκληρη η μούρη του χιουντάι παραμορφώθηκε ολοκληρωτικά
Ο οδηγός του όταν κατέβηκε και το κοιτούσε,γύρισε προς το μέρος μου και με ρωτούσε: 'είδες;'Δεν πίστευε στα μάτια του.Ούτε και εγώ,εδώ που τα λέμε -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τι διαφορά έχει το νέο RIO με το Cee'd ?To Rio είναι σούπερ μίνι ενώ το ceed μικρομεσαίο.
@νδρέας
-
Εγώ έχω δει excel μετά από ατύχημα με άλλο αυτοκίνητο μέσα στην πόλη και μάλλον με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που περιγράφεις και η παραμόρφωση μου φάνηκε πολύ λογική πάντως.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Εγώ έχω δει excel μετά από ατύχημα με άλλο αυτοκίνητο μέσα στην πόλη και μάλλον με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που περιγράφεις και η παραμόρφωση μου φάνηκε πολύ λογική πάντως.@νδρέας
Εγώ πάλι θα το μαρτυράω στα εγγόνια μου
-
επειδη δεν μου εχει τυχει(ευχομαι να μην τυχει και στον αδερφο μου που θα του το δωσω αμα ερθει το 'enterprise') δεν μπορω να πω...απλα καποτε αφηρημενος πριν χρονια επεσα σε εναν επανω και δεν ειχε παθει τιποτα...κανεις απο τους 2 και ειχα και εγω 10 χλμ τουλαχιστον...να ευχομαστε να μην δοκιμασει ποτε κανενας μας παιδια την αντοχη του αυτοκινητου του...Φιλε hunter δεν το μετανιωσα ποτε ηταν ομορφο δυνατο καλα εξοπλισμενο, αξιοπιστο στα χερια μου...φρενα να ειχε διοτι τα κρατηματα τα βελτιωσα και θα το θεωρουσα πολυ καλο...170000 χωρις αλλαγη τουρμπινας και δισκου...τι αλλο να πω...και φαντασου οτι το εχω απο τα 18 μου...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Τι διαφορά έχει το νέο RIO με το Cee'd ?
To Rio είναι σούπερ μίνι ενώ το ceed μικρομεσαίο.
@νδρέας
Ακριβώς.
Για το Ceed, διαβάστε εδώ:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=197&page_id=4461δοκιμή, στην Ελλάδα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι διαφορά έχει το νέο RIO με το Cee'd ?
To Rio είναι σούπερ μίνι ενώ το ceed μικρομεσαίο.
@νδρέας
Ακριβώς.
Για το Ceed, διαβάστε εδώ:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=197&page_id=4461δοκιμή, στην Ελλάδα!
ΓΝΩΡΙΜΙΑ στην ελλάδα εννοείς
Πώς το κάνατε αυτό;!Δε μετρήσατε επιδόσεις, δεν βγάλατε κρίση! Αν και κάνατε σλάλομ-φρενα vs κορόλα και 307
Πάντως το αμάξι πρέπει να είνα πολύ καλό, το αναφέρει και ο στράτης! -
τιποτα περισσοτερο απο τη 'γνωριμια' ?
-
Πάντως και από κοντά που είδα το αυτοκίνητο κερδίζει τις εντυπώσεις!!
Αν υπάρξει λογική τιμολόγηση,τότε αξίζει μια πολύ καλή πορεία στην αγορά...
-
Εξωτερικά, χωρίς να με απωθεί, με άφησε αδιάφορο. Η καμπίνα όμως είναι από τις κορυφαίες της κατηγορίας. Είναι σαφές ότι οι κορεάτες ανεβαίνουν στην τροφική αλυσίδα της αυτοκίνησης (αν και χρειάστηκε να έρθουν στην ευρώπη και να σχεδιάσουν, για να το καταφέρουν αυτό).
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
οι κορεάτες ανεβαίνουν στην τροφική αλυσίδα της αυτοκίνησης (αν και χρειάστηκε να έρθουν στην ευρώπη και να σχεδιάσουν, για να το καταφέρουν αυτό).Ποιος είναι στη σειρά για να φαγωθεί τώρα;;;
Πέρα από την πλάκα, η ίδια η μαμά Hyundai υποστηρίζει ότι το Arnejs σχεδιάστηκε στην Ευρώπη σε αντίθεση με το αδελφό Ceed που σχεδιάστηκε κυρίως στην Κορέα. Με λίγα λόγια η ΚΙΑ λέει ότι το σχεδίασε στην Ευρώπη για Ευρωπαίους αλλά η Hyundai τη δίνει στεγνά.
@νδρέας
-
Οι 4τροχοί γράφουν ότι κοντράρει τα πάντα στην κατηγορία του! λέτε να γίνει κάνα μαγικό και να βγει πεντάστερο στα κρας τέστ? Σα ζεστό ψωμάκι θα πουλήσει με τα μοτέρια που έχει αν είναι φτηνό! Υπάρχει μοτέρ 1400 (όχι σε σπορ έκδοση τύπου τοπ γκαν) που να βγάζει περισσότερα απο 109 άλογα? Εγώ τα πήγαινα με τα χίλια τα κορεάτικα αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάναν να χτυπούν κορυφή τόσο γρήγορα!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Οι 4τροχοί γράφουν ότι κοντράρει τα πάντα στην κατηγορία του! λέτε να γίνει κάνα μαγικό και να βγει πεντάστερο στα κρας τέστ? Σα ζεστό ψωμάκι θα πουλήσει με τα μοτέρια που έχει αν είναι φτηνό! Υπάρχει μοτέρ 1400 (όχι σε σπορ έκδοση τύπου τοπ γκαν) που να βγάζει περισσότερα απο 109 άλογα? Εγώ τα πήγαινα με τα χίλια τα κορεάτικα αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάναν να χτυπούν κορυφή τόσο γρήγορα!κατσε να δουμε τιμη και μετα...παντως ασχετα αν ειναι καλο ή οχι με βαση την υποδοχη του ειδικου τυπου θα αποσπασει μεριδιο τουλαχιστον σε αγορες σαν την δικη μας
-
παιδια δε νομιζω οτι εχει καμια σημασια ΠΟΥ σχεδιαζεται το αμαξι αλλα ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ και οταν η χιουνται πρεπει να σχεδιασει αμαξι για ολο το κοσμο ειναι λογικο οτι θα φτιαξει κατι 'μετριο' που θα απευθυνεται και στην αμερικανικη αγορα.
το ΚΙΑ μπορει να κοντραρει τα παντα στη κατηγορια του αλλα αυτη η κατηγορια υπαρχει ηδη μερικα χρονια και σε λιγο θα ερθουν τα καινουργια του ανταγωνισμου.
επισης τα ΚΙΑ δεν εχουν καλο ονομα ακομα, το Ριο πηγε μετρια ενω ειναι αρκετα καλο. -
λέτε να γίνει κάνα μαγικό και να βγει πεντάστερο στα κρας τέστ? Σα ζεστό ψωμάκι θα πουλήσει με τα μοτέρια που έχει αν είναι φτηνό!και χωρίς ημιάκαμπτο
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
και χωρίς ημιάκαμπτοNαι, ήθελα να το ρωτήσω. Ισχύει και για τα Ευρωπαϊκά αυτό; Γιατί στα Κορεάτικα ισχύει σίγουρα.
@νδρέας
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
λέτε να γίνει κάνα μαγικό και να βγει πεντάστερο στα κρας τέστ? Σα ζεστό ψωμάκι θα πουλήσει με τα μοτέρια που έχει αν είναι φτηνό!
και χωρίς ημιάκαμπτο
κακο αυτο για το c'eed...ολα τα καλα αυτοκινητα εχουν ημιακαμπτο...
-
Σπύρο προφανώς κάνεις πλάκα περί ημιάκαμπτου... αλλιώς αν κρίνω από τη φώτο που έχεις βάλεις με το σιβίκ πρέπει να είσαι τρελαμένος με αυτό
-
Εντυπωσιακά τα χαρακτηριστικά του Cee'd (σύμφωνα με τους 4Τ)
καινούριο δάπεδο, κιβώτιο, ανάρτηση multilink ,
ζωντανοί κινητήρες, χαμηλό βάρος,
δισκόφρενα πίσω (τρέμε leasing-Focus! )καλύτερο φρενάρισμα+σλάλομ από corolla (η καινούρια παραμένει με το ίδιο πλαίσιο? )
-
Σπύρο προφανώς κάνεις πλάκα περί ημιάκαμπτου... αλλιώς αν κρίνω από τη φώτο που έχεις βάλεις με το σιβίκ πρέπει να είσαι τρελαμένος με αυτότο χιουμορ ειναι προυποθεση φιλε μου...οσο για το αβαταρ μου θα μεινει εκει μεχρι να παραλαβω το αυτοκινητο μετα θα βαλω κατι φυσιολογικο
Kia Cee'd Concept