-
Αγαπάμε 120 και ας είναι μισή!
-
Υ/σειρά 1/ smart brabus...
Αυτοκίνητα που δηλώνουν τις μουνοδουλικες πεποιθήσεις των κατόχων... -
Παιδια η ουσια ειναι να αγοραζουμε αυτο που μας αρεσει και οχι απλα μας εξυπηρετει γιατι το αυτοκινητο εκτος απο τον πρακτικο σκοπο του πρεπει να σου αρεσει ωστε να περνας ευχαριστα τις περισσοτερες ωρες που το οδηγεις εξου και πιστευω οτι η επιλογη ενος αυτοκινητου ειναι καθαρα υποκειμενικο ζητημα καθως οσοι 'τριτοι' προτεινουν καποιο αμαξι τις περισσοτερες φορες δεν ειναι αυτοι υποχρεωμενοι να το οδηγουν και να συμβιωνουν καθε φορα αλλα ο τελικος αγοραστης που στο τελος αναρωτιεται αν ειναι αυτο που ηθελε. Τωρα το να καθομαστε να σχολιαζουμε αρνητικα την επιλογη καποιου ανθρωπου του οποιου αυτο που πηρε του αρεσε πολυ και τον εξυπηρετει κιολας δεν θα επρεπε καν να ανοιχτει κουβεντα γιατι απλα του αρεσει πολυ κι οσα λεφτα κι αν εκανε στο κατω κατω απο την τσεπη του το πληρωσε και οχι απο των αλλων.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Υ/σειρά 1/ smart brabus...
Αυτοκίνητα που δηλώνουν τις μουνοδουλικες πεποιθήσεις των κατόχων...Εννοείται!
Το πιο ωραίο της υπόθεσης πάντως είναι πως... ΟΝΤΩΣ δουλεύει.
Είναι ηλίθιες . & -
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και για να διώξω μερικά βέλη από τον αγαπητό Vellerefonti, μην ξεχνάμε πως είμαι κάτοχος 2 (αριθμ. ΔΥΟ) κατάπτυστων (από τούτο δω το φόρουμ...) αυτοκινήτων (Lancia Y, BMW 1-series) , ενώ για να δυσκολέψω ακόμη την θέση μου, να πω πως σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ν' αγοράσω και Smart Brabus - και θα είχα πολύ σοβαρό λόγο να κάνω κάτι τέτοιο: το βλέπουν οι γκόμενες και νομίζουν πως έχεις λεφτά, ενώ είναι και εύκολο στο παρκάρισμα! [img]
Έχεις πάντως μια εμμονή με τα...'μισά' αυτοκίνητα ε;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και για να διώξω μερικά βέλη από τον αγαπητό Vellerefonti, μην ξεχνάμε πως είμαι κάτοχος 2 (αριθμ. ΔΥΟ) κατάπτυστων (από τούτο δω το φόρουμ...) αυτοκινήτων (Lancia Y, BMW 1-series) , ενώ για να δυσκολέψω ακόμη την θέση μου, να πω πως σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ν' αγοράσω και Smart Brabus - και θα είχα πολύ σοβαρό λόγο να κάνω κάτι τέτοιο: το βλέπουν οι γκόμενες και νομίζουν πως έχεις λεφτά, ενώ είναι και εύκολο στο παρκάρισμα! [img]
Nαι, για να μην τον πουν μικροτσούτσουνο!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γι' αυτό και έχω 2 στην κατοχή μου πάντα!
-
ενώ για να δυσκολέψω ακόμη την θέση μου, να πω πως σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ν' αγοράσω και Smart Brabus -το παραχεζεις...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενώ για να δυσκολέψω ακόμη την θέση μου, να πω πως σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ν' αγοράσω και Smart Brabus -
το παραχεζεις...
Όχι, μιλώ εντελώς σοβαρά:
-Οι γκόμενες το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να δείχνεις πως έχεις λεφτά για πέταμα --> άρα έχεις λεφτά και γι' αυτές.
-Μπορείς να δηλώσεις κάτι τέτοιο πετώντας πανέρια στα μπουζούκια ή αγοράζοντας μια 120i....
-Ε, επειδή δεν αντέχω τα μπουζούκια, διάλεξα την 120i...
-Αν είχα διαλέξει ένα Smart Brabus, θα έδειχνα ακόμη μεγαλύτερος @@ρας --> περισσότερα γκομενάκια θα έσταζαν για την πάρτη μου!
-Επιπλέον, το Smart το παρκάρεις παντού, πας πχ για καφέ και το παρκάρεις απέξω, οπότε θα το δουν περισσότερες (ο koutsan ακούει; )...Τα πράγματα είναι απλά.
-
πάλι καλά που είμαι ομορφόπαιδο και δεν αναγκάζομαι να κυκλοφορώ με νυμφοάμαξα...
-
πάλι καλά που είμαι ομορφόπαιδο και δεν αναγκάζομαι να κυκλοφορώ με νυμφοάμαξα...Pardon? Στην ηλικία σου μια MiTo μια χαρά nympho-car είναι!
Να είχες κάνα Zastava να λέγαμε...
-
πάλι καλά που είμαι ομορφόπαιδο και δεν αναγκάζομαι να κυκλοφορώ με νυμφοάμαξα...
Pardon? Στην ηλικία σου μια MiTo μια χαρά nympho-car είναι!
Να είχες κάνα Zastava να λέγαμε...
λες να έχω μπει και εγώ σε αυτό τι τριπάκι και να μην το έχω πάρει χαμπάρι??
αν και όταν έρθει η ώρα να δουν το κάρο (the long way home... ) έχει ήδη προαποφασιστεί η τύχη τους...
-
σας παταω ολους στη μη-αναγνωρισιμοτητα της αξιας του αυτοκινητου μου απο τις γκομενες παλι καλα που εχω τους κυκλους αλλα και παλι, ουτε με Ζ3 αγορασμενη 7 χιλιαρικα δε συγκρινομαι
hifi, δε διαφωνω σε αυτα που λες, διαφωνω να σου αρεσει smart brabus αυτο παει πολυ αγαπητε
-
vell
γενικά οι απόψεις σου είναι λίγο αιρετικές...
λίγο νερό στο κρασί σου σε δημόσιο φόρουμ δεν βλάπτει...
τελείως φιλικά...ναι, έχεις δίκιο.... δεν πάω με τα όσα υποστηρίζει η μάζα συνήθως. Αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.
πλάκα τώρα, είμαι αίρεση από μόνος μου!
κι εννοείται ότι φιλικά σε βλέπω ότι κι αν γράφεις, ειδικά εσύ. Νομίζω στο έχω δείξει στο παρελθόν.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
E καλά και εσείς μην τα παίρνετε στα σοβαρά αυτά που γράφει.
Μπορεί να μην έχει παραγγείλει καν Α1, να μην έχει καν δίπλωμα και απλά να μπαίνει στο forum και να μαλώνει με κόσμο.αυτό.... πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί!
-
vell
γενικά οι απόψεις σου είναι λίγο αιρετικές...
λίγο νερό στο κρασί σου σε δημόσιο φόρουμ δεν βλάπτει...
τελείως φιλικά...το προβλημα με τον vell (και οχι μονο) ειναι οτι δε μπορεις να εκφραστεις σωστα πισω απο ενα πληκτρολογιο και μπορεις πανευκολα να παρεξηγηθεις απο αλλους , ειδικα αν δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου
εγω το εχω πει και στον ιδιο οτι πολλες φορες το γραπτο του υφος μπορει να παρεξηγηθει , δεν σημαινει ομως οτι αυτο αυτο ειναι αντιπροσωπευτικο του χαρακτηρα του (αλλοι ειναι στη πραγματικοτητα οπως γραφουν, αλλοι ειναι τελειως διαφορετικοι, αν δεις το busso θα καταλαβεις ) και σιγουρα ειναι απο τα ατομα που εχουν πολλες γνωσεις για το θεμα αυτοκινηση και ξερουν για τι πραγμα μιλουν
κι εσυ εχεις υπαρξει απολυτος (και αποτομος) για πραγματα τα οποια γνωριζεις -ή θεωρεις οτι γνωριζεις, δεν ειμαι σε θεση να το κρινω αυτο- , αυτο δε σημαινει οτι αμα πιασουμε κουβεντα εκτος φορουμ θα εισαι επιθετικος ή οτι δε θα προσπαθησεις με λογικα επιχειρηματα και πολιτισμενο τροπο να με πεισεις
οποτε ας μην παιρνουμε πολυ σοβαρα αυτα που γραφονται, μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε οι περισσοτεροι (για να ασχολουμαστε με το αυτοκινητο) , δε θα κατσουμε να στενοχωρηθουμε και να τσακωθουμε για ενα φορουμ
ας πει ο καθενας την αποψη του και απο κει και περα ο αναγνωστης κρινει.. οι προσωπικες επιθεσεις δε βοηθησαν ποτε την κουβεντα..
αυτα τα λιγα offtopic απο μενα , ας γυρισουμε στο θεμα μας
μήπως όμως το πρόβλημα το δημιουργούν και οι δύο πλευρές.... γιατί ποτέ δεν έχει απόλυτο δίκιο η μια πλευρά. Μήπως λοιπόν και αυτός που διαβάζει, μεταφράζει αντί να διαβάζει? ο καθένας μας το κάνει... είναι φυσικό, και το λέω όχι μόνο για να στηρίξω το ύφος μου αλλά και να φωτίσω τις αντίστοιχου ύφους απαντήσεις...
πάντως εγώ θα το τηρίσω όσο μπορώ... μόνο για πλάκα εδώ μέσα... ή π.μ. με προσωπική τοποθέτηση αν κάποιος φίλος συμφορουμίτης μου το ζητήσει
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μήπως όμως το πρόβλημα το δημιουργούν και οι δύο πλευρές.... γιατί ποτέ δεν έχει απόλυτο δίκιο η μια πλευρά. Μήπως λοιπόν και αυτός που διαβάζει, μεταφράζει αντί να διαβάζει? ο καθένας μας το κάνει... είναι φυσικό, και το λέω όχι μόνο για να στηρίξω το ύφος μου αλλά και να φωτίσω τις αντίστοιχου ύφους απαντήσεις...πάντως εγώ θα το τηρίσω όσο μπορώ... μόνο για πλάκα εδώ μέσα... ή π.μ. με προσωπική τοποθέτηση αν κάποιος φίλος συμφορουμίτης μου το ζητήσει
Welcome to the club....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
μήπως όμως το πρόβλημα το δημιουργούν και οι δύο πλευρές.... γιατί ποτέ δεν έχει απόλυτο δίκιο η μια πλευρά. Μήπως λοιπόν και αυτός που διαβάζει, μεταφράζει αντί να διαβάζει? ο καθένας μας το κάνει... είναι φυσικό, και το λέω όχι μόνο για να στηρίξω το ύφος μου αλλά και να φωτίσω τις αντίστοιχου ύφους απαντήσεις...
πάντως εγώ θα το τηρίσω όσο μπορώ... μόνο για πλάκα εδώ μέσα... ή π.μ. με προσωπική τοποθέτηση αν κάποιος φίλος συμφορουμίτης μου το ζητήσει
Welcome to the club....
Φαίνονται οι νέοι χρήστες έτσι?
Vell, δυστυχώς αυτό το πρόβλημα έχει ο γραπτός λόγος αλλά και η (ηλεκτρονική) συναναστροφή με ανθρώπους που δεν ξέρεις:
1)δεν μπορείς μέσα από τον γραπτό λόγο να 'βάλεις' στα λόγια σου το ύφος που θες
2) ο άλλος μεταφράζει αυτό που θέλει όπως του αρέσει τις περισσότερες φορές, είτε γιατί τα διαβάζει 'στο πόδι' είτε γιατί σου απαντά απλώς και μόνο για να γράψει τα δικά του.Αν δεν βγεις να τα πεις από κοντά, άντε βγάλε άκρη.
ΥΓ:προσωπικά γι'αυτό πλέον αποφεύγω να απαντώ στο forum. Κουράστηκα να βρίσκομαι σε αντιπαράθεση.
-
πήρε εβδομάδα παραγωγής το μικρό μου!
τη 49 του 2010!
-
αλλοι ειναι στη πραγματικοτητα οπως γραφουν, αλλοι ειναι τελειως διαφορετικοι, αν δεις το busso θα καταλαβειςΓιατί? Τι έχω?
Audi A1