-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γιατί που χάνει από τα ατμοσφαιρικά?Δε χάνει σε απόλυτες τιμές, αλλά αν το 2001 είσαι στο +30 και το 2006 είσαι στο +5 τότε κάπου χάνεις. Σε image... (χώρια το αν το 1992 είσαι στο +60 στα 1600 )
Κοντά στα 7 θα βγάλουν τα τεστ εννοεις? Γιατι όταν οι εταιρίες λένε 6,6 εννούνε αυτό το νούμερο.
Το facelift CTR πάντως ποτέ δεν επαλήθευσε το 6.6
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
γιατί που χάνει από τα ατμοσφαιρικά?
Δε χάνει σε απόλυτες τιμές, αλλά αν το 2001 είσαι στο +30 και το 2006 είσαι στο +5 τότε κάπου χάνεις. Σε image... (χώρια το αν το 1992 είσαι στο +60 στα 1600 )
Κοντά στα 7 θα βγάλουν τα τεστ εννοεις? Γιατι όταν οι εταιρίες λένε 6,6 εννούνε αυτό το νούμερο.
Το facelift CTR πάντως ποτέ δεν επαλήθευσε το 6.6
τι εννοείς.... οι τροχοί δε το είχανε στο 6,8?
-
Απίστευτο και πάλι!
Αν και θα ήθελα κι εγώ μια λίγο δυνατότερη έκδοση (Είχε ακουστεί κάτι για έκδοση Type-RR, με ~230hp, ή λέω ότι να'ναι? ) -
Το παλιό.
Το facelift ήταν στο 7 με 7.2
Που με κάνει να αναρωτιέμαι αν το παλιό ήταν ποτέ στα 6.8... -
Ομορφότερο απ'ότι το περίμενα χωρίς τη διαφανή γρίλλια και τις ζάντες.
Μου αρέσει η επιλογή 3 εξοπλιστικών εκδόσεων
full extra, normal, light (-40kg)Συμφωνώ με τον nass, περίμενα μια πιο δυνατή έκδοση του μοτέρ. Οτι μπορούν εκεί στη Honda δεν χωρά αμφιβολία.
Ας ελπίσουμε σε καμιά έκδοση RR με 230+ hp -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ομορφότερο απ'ότι το περίμενα χωρίς τη διαφανή γρίλλια και τις ζάντες.
Μου αρέσει η επιλογή 3 εξοπλιστικών εκδόσεων
full extra, normal, light (-40kg)Συμφωνώ με τον nass, περίμενα μια πιο δυνατή έκδοση του μοτέρ. Οτι μπορούν εκεί στη Honda δεν χωρά αμφιβολία.
Ας ελπίσουμε σε καμιά έκδοση RR με 230+ hpΜου αρέσει
Για την ισχύ του μοτέρ αδιάφορον, εφόσον έφτιαξαν αρκετά την καμπύλη της ροπής και ΑΝ το αυτοκίνητο είναι 100% pure hardcore όπως ο προκάτοχος, σπάνιο πράγμα την σήμερον.Και από 4Τ: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=291&page_id=4241
-
ΦΟΒΕΡΟ ΑΜΑΞΙ, ευτυχως δεν αλλαξαν και πολλα απο το concept
p.s. ΚΑΒΛΑ εσωτερικο Στα περι μοτερ συμφωνω με Krus.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το παλιό.
Το facelift ήταν στο 7 με 7.2
Που με κάνει να αναρωτιέμαι αν το παλιό ήταν ποτέ στα 6.8...0-62 se 6,6 (62 mph είναι 99,78 κμ)
Δε πιστεύω ότι έχουν κάνει τόσο λάθος.
Μπορώ να πω όμως ότι το αμάξι που μετράνε δεν έχει κλιματισμό
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
στη honda αγλλίας δουλεύεις?
Μόλις το ανακοίνωσαν!!!Tι να μας πουν μωρέ και οι Άγγλοι;
Στο θέμα του κινητήρα τώρα,θα συμφωνήσω και εγώ με τον Σπύρο. Δε με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός των αλόγων. 200 είναι μαι χαρά, πόσο μάλλον ένα βελτιωμένος K20A. Θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει τελικά έκδοση RR με όσα αυτή αποδώσει (που μπορεί αρκετά πάνω απο 200 φυσικά), το μίνιμουμ σε βάρος και ένα μπλοκέ ΝΑ με το συμπάθιο.
-
Ρε παιδιά, δε λέω πως 200 άλογα δε φτάνουν σε ΕΜΑΣ. Δηλ. σε ό,τι ΜΕ αφορά, δε λέω σε καμία περίπτωση 'μόνο 200 άλογα ?'
Ομως είναι 'μόνο 200 άλογα' σε ό,τι αφορά το image της Honda ως 'μπροστά από τον ανταγωνισμό' εδώ και 20 χρόνια.
-
Το Integra-R πάντως έβγαζε 220 άλογα με τον ίδιο κινητήρα. Επίσης όπως αναμενόταν το civic έχει ακριβώς την ίδια πλατφόρμα με το απλό μοντέλο (3/5ρτο) οπότε έχει το ρεζερβουαρ μπροστά και πίσω ημιάκαμπτο.
Εγω εκτιμώ πως θα είναι καλό, ίσως και καλύτερο απο τον προκάτοχό του σε οδική συμπεριφορά αλλά ίσως υστερεί σε άνεση.
-
ειναι προφανές ότι δε βολεύονται με τους ρύπους.
-
Απο πού ειναι προφανές?
-
από το γεγονός ότι το ιαπωνικό είχε 215
-
Μάλλον είναι η διαφορά στις μονάδες μέτρησης, bhp με JIS.
-
οχι κάτι με τα euro 3 kai 4 kai 5
-
Δεν φαντάζομαι πάντως να αποδίδει τα 200 από τις 5200 μάλλον κοντά στις 8 θα τα έχει, τώρα αν η ροπή είναι μεγαλύτερη από το προηγούμενο σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη διάρκεια και το -πιστεύω- χαμηλό βάρος θα γίνεται καλό παιχνίδι μεταξύ αυτού και του GTI
-
σας είπα να πάτε να δείτε το μοντέλο 07....
Εκει θα δείτε ότι λέει powerband 5200 έως 8000 στο specs που μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει αρκετή δύναμη εκεί
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Δεν φαντάζομαι πάντως να αποδίδει τα 200 από τις 5200 μάλλον κοντά στις 8 θα τα έχει, τώρα αν η ροπή είναι μεγαλύτερη από το προηγούμενο σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη διάρκεια και το -πιστεύω- χαμηλό βάρος θα γίνεται καλό παιχνίδι μεταξύ αυτού και του GTIΦυσικά, κοντά στις 8 θα βγάζει τη μέγιστη ιπποδύναμη, η ροπή θα είναι 'επίπεδη' από 5200 έως 8000.
Οσο για το GTI, αυτό έλειπε, εδώ έτρωγε ξύλο από το παλιό
-
στο gallery εχει όλες τις fvto.....
Honda Civic Type-R 2007