-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Youtube Video -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Απορώ...... αφού η Honda έχει το υλικό: κινητήρες-κιβώτια-Mugen-παράδοση, γιατί δεν τους παίρνει(σε Golf κτλ.) τα διπλώματα;
Είδατε πως 'ακούει' στα Sάκια;
Κρίμα που δεν το εισάγει στην Ελλάδα! Όχι πως θα πουλούσε περισσότερο από τους ανταγωνιστές, αλλά έτσι να έχουμε να λέμε....!Πολύ ειδικό αυτοκίνητο. Το EVO έχει μακράν καλύτερη δοκιμή.
-
2 χρόνια type-r plus στην κατοχή το αμάξι δεν το βαριέσαι ποτέ ,μέχρι την τελευταία δεκάρα αξίζε τα λεφτά του και είναι μεγάλη υπόθεση να μην βαριέται κάποιος το αμάξι του.πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με αυτοκίνητο.η πόρωση σε όλο της το μεγαλείο
-
Αυτό είναι πράγματι σημαντικό και εύχομαι να το χαίρεσαι το ίδιο όσο καιρό το έχεις! Να σε ρωτήσω κάτι; Σε βολεύουν τα bucket του; Είχα πάει να το κοιτάξω και όταν κάθισα μου παραφάνηκαν στενά (by the way είμαι σε normal κιλά). Ok, έτσι πρέπει να είναι φαντάζομαι, αλλά για καθημερινή χρήση είναι βολικά; Βέβαια εγώ απλά έκατσα κάνα 10λεπτο, δεν το πήρα για βόλτα να το δω στην οδήγηση. Πιθανόν να τα αισθάνεσαι διαφορετικά όταν οδηγείς ή πχ. να 'προσαρμόζονται' στο σωματότυπό σου με τον καιρό.
-
νομιζω ότι ειναι πιο μεγάλα από του παλιου πάντως
η μέση με πόναγε λίγο στην αθήνα
Τωρα με το saloon car δε με πονάει καθόλους αλλά δεν εχω και στήριξη -
Είναι αρκετά στενά τα μπακετάκια του...
-
Giannis , εδω εγω γουσταρω πιο πολυ συνολικα σαν αυτοκινητο το type S απο το ep3 που επισης εχω. Φαντασου εσυ με το R ...
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Αυτό είναι πράγματι σημαντικό και εύχομαι να το χαίρεσαι το ίδιο όσο καιρό το έχεις! Να σε ρωτήσω κάτι; Σε βολεύουν τα bucket του; Είχα πάει να το κοιτάξω και όταν κάθισα μου παραφάνηκαν στενά (by the way είμαι σε normal κιλά). Ok, έτσι πρέπει να είναι φαντάζομαι, αλλά για καθημερινή χρήση είναι βολικά; Βέβαια εγώ απλά έκατσα κάνα 10λεπτο, δεν το πήρα για βόλτα να το δω στην οδήγηση. Πιθανόν να τα αισθάνεσαι διαφορετικά όταν οδηγείς ή πχ. να 'προσαρμόζονται' στο σωματότυπό σου με τον καιρό.8έμα συνήθειας ίσως είναι,πάντως εμένα μου αρέσουν πολύ.
-
Και για μένα πάντως που είμαι 180 και 76 κιλά, τα μπακετάκια του τάπερ μου είναι εξαιρετικά σε όλα τους! Και κυρίως αναπαυτικά στα μεγάλα ταξίδια. Αφήστε που εγώ προ πολλού τα συνήθισα και θα ήθελα κάτι ακόμα πιο.. στενό στα κλειστά στροφιλίκια!
-
Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
Και για μένα πάντως που είμαι 180 και 76 κιλά, τα μπακετάκια του τάπερ μου είναι εξαιρετικά σε όλα τους! Και κυρίως αναπαυτικά στα μεγάλα ταξίδια. Αφήστε που εγώ προ πολλού τα συνήθισα και θα ήθελα κάτι ακόμα πιο.. στενό στα κλειστά στροφιλίκια!Βρε καλώς το φιλαράκι μου!
-
Εεεμμμ! Καιρός ήταν να εμφανιστώ και εδώ ρε Αλεξάρα, μετά από καμιά.. 20αριά και βάλε χρονάκια ανάγνωσης του παρόντος.. συγγράμματος!
-
Μπορείτε οι συμφορουμίτες κάτοχοι του Type R να μου πείτε ποιο το κόστος των service του; Ευχαριστώ
-
Εξαρτάται φίλε μου από το τί θα αλλάξεις.. Για για απλά πράγματα (λάδια, φίλτρα, κλπ..), ανάλογα βεβαίως και με τα λάδια που θα βάλεις, δε θα χρειαστείς πάνω από 150€. Τώρα, όσο τα χιλιόμετρα αυξάνονται και χρειάζεσαι και άλλα πράγματα (μπουζί, ρύθμιση βαλβίδων, λάδια κιβωτίου, τακάκια, δίσκους, υγρά φρένων κλπ..) το κόστος μπορεί και να σκαρφαλώσει ακόμα και στα 700€ (ενδεικτικά, αν προβείς σε.. όλα τα παραπάνω, όπως έκανα εγώ στο τελευταίο σέρβις των 80000χλμ, βάζοντας όμως after market 4 χαραχτούς/τρυπητούς δίσκους, μπρος πίσω αγωνιστικά τακάκια με τα αντίστοιχα υγρά, σωληνάκια υψηλής, κλπ) Εν ολίγοις, πολύ λογικά πράγματα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αν η αντιπροσωπεία είχε και.. ηπιότερη τιμολογιακή πολιτική τα πράγματα ίσως ήταν ακόμα καλύτερα.
-
100 τα απλά σερβις με λάδια
μέχρι 200 ευρω το ετήσιο για αμάξια που αλλάζουν λάδια κάθε 6 μήνες
τόσα έδινα εγω στο ep3 μεχρι τα 31.000 κ που το πούλησα -
Ερώτηση: γιατί στη μέση κατανάλωση του υπολογιστή ταξιδιού δεν εμφανίζεται το 9,9lt/100km και περνάει πάντα από τα 9,8lt/100km στα 10lt/100km, κι αντίστροφα; Είναι bug του εγκέφαλου ή γρουσούζικος αριθμός για τους Ιάπωνες;
-
Μόνο τόσο καίει το Τάπερ? Μωρέ μπράβο...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μόνο τόσο καίει το Τάπερ? Μωρέ μπράβο...Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο
-
Ε χωρίς το άκουσμα του v-tec όμως δεν έχει νόημα. Άνοιξα προχθές με ένα λευκό και πραγματικά ο ήχος του είναι φανταστικός...οι επιδόσεις από την άλλη πολύ μέτριες...
-
Στα ίδια με ένα Golf VI Gti είναι Στέφανε. Αν ο τύπος ήξερε να το πάει δηλαδή.
-
Ο τύπος το πήγαινε πολύ ωραία, χωρίς καγκουριλίκια και με ασφάλεια. Εγώ απλά τον ακολούθησα γιατί μου άρεσε ο ήχος και ήθελα να στήσω αφτί. Απλά μας έκατσε σε φανάρι και βγήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν είχα σκοπό να ανοίξω γιατί λέω θα με ξεφτιλίσει, αλλά το βαλα στο S για παν ενδεχόμενο. Τελικά άνοιξε από ρολαριστή 1η, οπότε έδωσα κι εγώ σχεδόν ταυτόχρονα. 1η-2α-3η (δικές μου) πηγαίναμε ακριβώς μαζί, 2α-3η μισό αμάξι εγώ μπροστά, μόλις έβαλα 4η (κι εκείνο ακόμα έσπαγε 3η) άρχισε να με μαζεύει σιγά σιγά αλλά θα με πέρναγε άνετα μετά τα 120χαω φαντάζομαι. Ντάξει δεν είναι και πολύ τιμητικό για ένα hot hatch 200hp να πηγαίνει κόπιες με ένα suv 211hp...
Honda Civic Type-R 2007