-
chemic στη Λαμδα το πηγαινεις;
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Οδηγησες το Dynamic ή το Sporting?το sporting..
-
Abarth Grande Punto 150hp(155hp ron98)
Abarth Grande Punto SS 180hp(185hp ron98) -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Abarth Grande Punto SS 180hp(185hp ron98)Tα κυβικά θα είναι ίδια?
Αυτό που έχει ο farmakopoios σαν avatar,και το είδαμε στη διεθνή έκθεση, ποιο είναι,το απλό ή το ss?
-
Ωρε μοτορια να διαλεξει ο κόσμος ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θελω και γω να δω, ο δικος μου εξουσιοδοτημενος τι ψαρια θα πιασει οταν θα παω για τον κλιματισμο που υπολειτουργει ωρες ωρες...
GPunto εχεις και εσυ? ....
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
έκανα σήμερα test drive στο t-jet.....Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.....ροπή από χαμηλά, και πολύ θετικό τράβηγμα.....είναι λίγο πιο αργό από το 1.8τ beetle που οδηγώ....αλλά τραβάει πιο ωραία από χαμήλά
μάλλον θα είναι το επόμενο μ αυτοκίνητοΚαλύτερα να περιμένεις την έκδοση με τα 150 άλογα, η οποία λογικά θα είναι πιο γρήγορη από το beetle σου. Μπορεί να πάει καλά το GP με τα 120, νομίζω όμως ότι θα το μετανοιώσεις αν πας από ένα 1.8 T σε ένα 1.4 Τ.
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
GPunto εχεις και εσυ? ....
Εμενα ειναι χωρις το G....
Λεω ομως να βαλω και κανα G στην συλλογη, τωρα με τα tjet -
Fiat Bravo 1.9 Multijet 150
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... vo_19.html
-
project940 έγραψε:
Abarth Grande Punto SS 180hp(185hp ron98)Tα κυβικά θα είναι ίδια?
1.4T
-
1 ή 2 Τ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
chemic στη Λαμδα το πηγαινεις;το αμάξι δεν είναι δικό μου αλλά της φίλης μου. Ο πατέρας της πάει το δικό του στην λάμδα (εταιρικό) και δεν είναι πολύ θετικός.
Και επειδή τον βολεύει ο μοσχούς τον οποίον ξέρει..κάπως το πήγε εκεί. Εγώ βέβαια συνεχίζω να έχω επιφυλάξεις για το μοσχού μετά από αυτά που τραβήξαμε για να το παραλάβουμε αλλά μιλάμε για απλή αλλαγή λαδιών οπότε οκ.
Πάντως σίγουρα είναι κάπως να σου λένε έλα από σεπτέμβριο για το χειριστήριο του καλοριφέρ αλλά δεν ήμουνα και εκεί να δω ο άλλος πόσο επέμεινε για άμεση αποκάτσταση κτλ
+1 για το μοσχού πάντως πως δέχτηκαν να αφήσουμε το αμάξι εκεί από το απόγευμα για να το δουν το πρωι της επόμενης. Αλλά τελικά δεν χρειάστηκε όπως ανέφερα
Είναι μπέρδεμα άμα δουλεύεις και δεν μπορείς νά πάρεις άδεια -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
έκανα σήμερα test drive στο t-jet.....Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.....ροπή από χαμηλά, και πολύ θετικό τράβηγμα.....είναι λίγο πιο αργό από το 1.8τ beetle που οδηγώ....αλλά τραβάει πιο ωραία από χαμήλά
μάλλον θα είναι το επόμενο μ αυτοκίνητοΚαλύτερα να περιμένεις την έκδοση με τα 150 άλογα, η οποία λογικά θα είναι πιο γρήγορη από το beetle σου. Μπορεί να πάει καλά το GP με τα 120, νομίζω όμως ότι θα το μετανοιώσεις αν πας από ένα 1.8 T σε ένα 1.4 Τ.
τι σχεση εχει ενα πανεμορφο δημιουργημα του giugiaro με την retro αναβιωση μιας κουραδας?
ας εχει και 500 αλογα αυτη η βαρκα,παλι το πουντο θα επαιρνα...ειναι θεμα αισθητικης και καλου γουστου
γιναν ολοι χεραδες και δεν τους φτανουν τα αλογα... -
dj petro συμφωνω μαζι σου...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1 ή 2 Τ?1 μεταβλητης γεωμετριας νομιζω..
Διορθωστε με αν κανω λαθος
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
1 ή 2 Τ?
1 μεταβλητης γεωμετριας νομιζω..
Διορθωστε με αν κανω λαθος
Σωστά
-
http://www.imageshack.gr/images/wjlyzxz ... gwozmy.jpg
edit [Krusenstern] Μην βάζετε τόσο μεγάλες φωτό!
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
τι σχεση εχει ενα πανεμορφο δημιουργημα του giugiaro με την retro αναβιωση μιας κουραδας?
ας εχει και 500 αλογα αυτη η βαρκα,παλι το πουντο θα επαιρνα...ειναι θεμα αισθητικης και καλου γουστου
γιναν ολοι χεραδες και δεν τους φτανουν τα αλογα...Προσωπικά ποτέ δε σχολίασα την εμφάνιση των αυτοκινήτων. Αυτό που είπα είναι ότι δε βρίσκω λογικό να πάει κάποιος από ένα turbo 150hp σε ένα turbo 120 hp. Από και και πέρα ούτε εμένα μου αρέσει το Beetle και δε θα το αγόραζα ποτέ, από τη στιγμή όμως που ο baz το αγόρασε αυτό σημαίνει ότι λογικά το πήρε για την εμφάνισή του. Όπως και να το κάνουμε ο καθένας έχει τη δική του αισθητική. Αν δεν του άρεσε θα μπορούσε να έχει πάρει π.χ. ένα Golf GTi και θα του είχε έρθει και φθηνότερα
-
abarth 500 & grande punto
http://www.worldcarfans.com/rsslink.cfm ... spy-photos
-
Έμεινα πάλι χωρίς esp!
Προφανώς είναι πάλι ο αισθητήρας πλευρικής επιτάχυνσης που κουνήθηκε.Το ενδιαφέρον είναι ποσο διαφορετικό είναι το αυτοκίνητο χωρίς esp. Πήγα βόλτα σήμερα. Γκάζι και με το που νιώθεις την πρώτη, μικρή δόση υπερστροφής, αφήνεις γκάζι, η ουρά ισιώνει και γιούχου. Καμία σχέση με σφαλιάρα στην ουρά, ο κίνδυνος να το χάσεις προέρχεται περισσότερο από υπερδιόρθωση, παρά απ' αυτό. (δεν ξέρω σε βρεγμένο κλπ).
Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι το esp δουλεύει και πριν προλάβει να ανάψει το λαμπάκι του. Ή έστω, κάποιες φορές ανάβει στιγμιαία και δεν το βλέπω, καθ ότι στρίβω.
ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά πάντως, αν το επιδιώξει ο οδηγός. Το θάψαν το αμαξάκι οι ιταλοί με τις επιλογές τους...
FIAT FORUM